2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
KIIZZZLAAR DUN 2li teste gittiikkk doktor hıc bı sorun olmadıgını soyledı cok sukurr cok sevındım... allahıma sukurler olsun allah hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın.. bide bi türlü yerınde duramıyordu doktor ensesını boyunu zor olctu yanı cok mutluyumm kalp atıslarıda cok guzeldı senınkı baya bı hareket ettıı bu saglıklı oldugunu gosterıyo dedı :) cok hareketlıydıı cok güzelldii 6,67 cm boyu bide kesın olmamakla ırlıktıkte KIZ gibi görünüyo dedi bakalımm hayırlısı...

Canim dr zaten fitili verdi mantarmis zaten gebelikte cok mantar cesiti oluyormus

Hayırlı olsun canım. Darısı başımıza inşallah. Bende salı günü gideceğim. Gel artık SALI günü

Benimki de gecmiyor suyla maalesef..bencede sen fitilini kullan biran evvel canim..
12. Hafta dolana kadar beklicem.cnm.icerisindede olk uc ay kullaniomaz.diyor sonra kullanilabilir icim.rahat eder bir aydir cekiyorum bir hafta daha beklerim artik

Bol bol su ic canim oda temizliyor. Bendefe oluyor akinti.kosa kosa wc ye gidiyorum bisey yok ama hissettigim daha fazla gelmus gibi. Rengi yesile yakin degilse kokuda yoksa kafana takma derim.
Canim eve gelene kadar bacaklarimdan asagi akti hem kokulu hemde sarimtrak insallah bebegime bisey olmaz

Canim ben ebeyim ilk gebeligimde bende de vardi fitil verdi kullanmadim asiri doz bebegi susuz birakabiliomus sezeryan olacagim icib bende takmamistim hijyen disinda
Canim lokisu.cok kotu rahatsiz edici zaten mide bula tim var koku daha kotu yapiyor ayrica idrar kacirur gibi akıyor ben insallah nasio olursa normal dogum istiyorum

Hadi gozun aydin canim cok sevindim.n

Ayrica 1 ay sonra kontrolum var dolyisyla cinsiyeti ogrenmekte ozamana kaldı

Hayırlı olsun cnm,çok sevindik,sağlıklı bebişlerimiz olsun inş,,hayırlı doğumlarımız olsun.

Canım hayırlı olsun çok sevindim gözünaydınnnn :)

Kızlar bende mide bulantısı falan hiç yok.bazen hamile degılmıyım acaba dıyenlerdenim :) karnım büyümeye başladı sanki gerginlik ve sertlik var.birkaçgündürde kasıklarda ağrı var.önümüzdeki hafta İçi dr gidicem be durumda merak edıyorum.dr son dedıgıne göre 10 haftaya yeni girdik sayılır.

iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı bebeişim maşallah çok saglıklı dedi doktor 6.94 cm olmuş bat tarihine göre 5 gün ilerde burun kemigi var ense kalınlıgı çok güzel dedi çok mutlu olduk zıplayıp duruyodu :) ikili test istemedigimizi söyledik oda şu anda herşey normal aldırmıycaksanızda gereek yok dedi bakalım hayırlısı ama cinsiyeti söylemedi diger aya kesin sonuca bakalım dedi ama haftaya devlete gidip ögrenmeyi düşünüyorum saglıkla gelsin inşallah hepimizin bebişleri......

Hayırlı olsun canım gözün aydin iyi haberler alınmış ohhh

Selam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…