Canim dr zaten fitili verdi mantarmis zaten gebelikte cok mantar cesiti oluyormuscanım kaşıntı yoksa eğer, mantar olmayabilir. ama sadece akıntı varsa o da hamilelikte normal zaten. ama mantar olduğundan eminsen, bol suyla (sabunsuz) yıkayıp, banyodan sonra saç kurutma makinesiyle iyice kurutmak iyi geliyor. ama mantar olduğunda kaşıntı olur diye biliyorum. istersen doktora git emin ol. eğer ileri derecedeyse bebeğe zarar verir diye biliyorum...
Hayırlı olsun canım. Darısı başımıza inşallah. Bende salı günü gideceğim. Gel artık SALI günüKizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Ve son olarak buyuk ihtimalle erkek dedi doktor..biz sormadik kendi soyledi.. Aklima gelenler bunlar.. Hatirladikca yazarim..
12. Hafta dolana kadar beklicem.cnm.icerisindede olk uc ay kullaniomaz.diyor sonra kullanilabilir icim.rahat eder bir aydir cekiyorum bir hafta daha beklerim artikBenimki de gecmiyor suyla maalesef..bencede sen fitilini kullan biran evvel canim..
Canim eve gelene kadar bacaklarimdan asagi akti hem kokulu hemde sarimtrak insallah bebegime bisey olmazBol bol su ic canim oda temizliyor. Bendefe oluyor akinti.kosa kosa wc ye gidiyorum bisey yok ama hissettigim daha fazla gelmus gibi. Rengi yesile yakin degilse kokuda yoksa kafana takma derim.
Canim lokisu.cok kotu rahatsiz edici zaten mide bula tim var koku daha kotu yapiyor ayrica idrar kacirur gibi akıyor ben insallah nasio olursa normal dogum istiyorumCanim ben ebeyim ilk gebeligimde bende de vardi fitil verdi kullanmadim asiri doz bebegi susuz birakabiliomus sezeryan olacagim icib bende takmamistim hijyen disinda
Canim lokisu.cok kotu rahatsiz edici zaten mide bula tim var koku daha kotu yapiyor ayrica idrar kacirur gibi akıyor ben insallah nasio olursa normal dogum
Ic camasirini yuksek derecede yika ve utule cnm bende mantarin disinda myom vardi cocukla buyuyen cok cekmistim cokkkk
Hadi gozun aydin canim cok sevindim.nKizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Ve son olarak buyuk ihtimalle erkek dedi doktor..biz sormadik kendi soyledi.. Aklima gelenler bunlar.. Hatirladikca yazarim..
Hayırlı olsun cnm,çok sevindik,sağlıklı bebişlerimiz olsun inş,,hayırlı doğumlarımız olsun.Kizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Iyi olmaniza sevindim canım. Benim de cinsiyeti öğrenmem bir ay sonraya kaldıBugun yine maşallah haberler iyi gelmis. .bizimde ikili test sonucumuz cikti dr gordu cok sukur normal dedi sonuclar.bu esnsda serbest bhcg degerimiz 32.6
Canım hayırlı olsun çok sevindim gözünaydınnnn :)KIIZZZLAAR DUN 2li teste gittiikkk doktor hıc bı sorun olmadıgını soyledı cok sukurr cok sevındım... allahıma sukurler olsun allah hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın.. bide bi türlü yerınde duramıyordu doktor ensesını boyunu zor olctu yanı cok mutluyumm kalp atıslarıda cok guzeldısenınkı baya bı hareket ettıı bu saglıklı oldugunu gosterıyo dedı :) cok hareketlıydıı cok güzelldii 6,67 cm boyu bide kesın olmamakla ırlıktıkte KIZ gibi görünüyo dedi bakalımm hayırlısı...
canım ben dün dr.a zencefil zararlımı diye sordum..dr.da içmesen daha iyi adaçayı kesin içme dedi..ıhlamuru içebilirsin dedi..kizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz
Saglikli olsunlarda canim 1 ay daha sabredelim insIyi olmaniza sevindim canım. Benim de cinsiyeti öğrenmem bir ay sonraya kaldı
iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı bebeişim maşallah çok saglıklı dedi doktor 6.94 cm olmuş bat tarihine göre 5 gün ilerde burun kemigi var ense kalınlıgı çok güzel dedi çok mutlu olduk zıplayıp duruyodu :) ikili test istemedigimizi söyledik oda şu anda herşey normal aldırmıycaksanızda gereek yok dedi bakalım hayırlısı ama cinsiyeti söylemedi diger aya kesin sonuca bakalım dedi ama haftaya devlete gidip ögrenmeyi düşünüyorum saglıkla gelsin inşallah hepimizin bebişleri......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?