Yarin tekrar drumla.gorusucem.canm bakalim ne dicek ins biran once kurtulurum
kizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz[/Ay canım öncelikle cok gecmis olsun hamileyken grip olmak çok zormuş çık ağır bi şekilde geçirdim. Ihlamur zararlı değil ama bir bardağı geçmesin. Doktorum onermisti. Ben icmedim ama limon ve su sayesinde kurtuldum. Şu kaynat içine limon dilimleri kabuğu ile birlikte bal da koyabilirsin
Kizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Ve son olarak buyuk ihtimalle erkek dedi doktor..biz sormadik kendi soyledi.. Aklima gelenler bunlar.. Hatirladikca yazarim..
Kuzum ya yerim ben onu teyzesi nin pasasi. Çok sevindim canım benim dikkat et kendine. Oğluşu da yorma olur mu bu erkekler kızlardan daha Nazlı çıktı ha. Gelsinler tek tek popolarindan isiracam :)
Başım catliyor agridan kızlar ne yapacağımı şaşırdım ilaçta icemiyorum.Ekran a zor bakıyorum gözlerim açılmıyor bide benim akintim kesildinormal mi sizce
Herkesin doktortu hiç diilse bi tahmin yapıyor,bizimki niye belli olmadı anlamıyorum ya,ultrasondanmıdır doktordanmıdır,devlet hastanesinde cinsiyetini bu haftalarda öğrenen varmı kızlar,resimde göbek kordonuna kadar gözüküyor ya,erkeğe yada kıza benziyor diyemezmi
bencede bazı doktorlar söylemiyor,illa git doktor doktor gez diyorlarbence söylemek ıstemıyorlar. tahmın yaptıgı ınsanlar sonradan problem çıkarttıysa ondan soylemıyorlardır diye düşünüyorum. keşke benımkıde söylese bı tahmın ama kolay kolay soylemıcek gıbı
Günaydın canım evet hakısin bazi arkadaşlara güzel bişeyler yazsak dahh cevap yok ben mantar ojdum ama hamildlik öncesiydi hamile tavsiyelerde bulunurdum ama ınsan bişey xazmaya korkuyo orda bi can var Allah korusvn istemeyerek yanlış tavsiyeleqde bulunsak aman canim küsme kiqilma sen kendini temiz tutmaya çalış islak birakma obölgeyi ben ilaç sabun kullandim ama dediim gibh gebelk öncesydi yardımci olabılmeyi çok isterdhm tatlim kendine bebhshne iyi bakben hamileliğin tüm belirtilerini erken den yaşadım ve ne zaman buraya bişey yazsam sorsam kimse dikkate almadı beni ama bunları emin olun sizlerde yaşıcaksınız o zamanda aynı tedirginlikte kimse sizi dikkate almadığında ne demek istediğimi anlarsınız ben burda gerçekten bir birlik var zannediyordum ama guruplaşma oluşmuş artık bişeyde sormam yazmamda herkese hayırlı hamilelikler
Günaydın kızlar ikili sonucumuz gayet güzel çıkmış çok şükür ne pozlar verdi bize kuzucukAllahım cümlesini nazardan korusun ve bomba haber cinsiyetini öğrendik erkek olacak dedi sağlıklı olması en önemlisi ama kızım vardı bir de oğluşum olacak nasipse çok mutlu oldum tahmin ama dedi16 haftada kesinleşir dedi hayırlısı artık.ismimizde hazır ablamızın adı yaren oğlumuzda Yiğit olacak.(izmirliyiz sonuçta özümüzde var efelik yiğitlik )
Canim doktorun kullan dedyse kullançünki mantar dağılan bir rahatsizlik dıkkat etdr mu aradım fitil verdi ama üç ay dolmadan kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım fitili aldım öylece duruyor
Valla ben korkumdan maydanoz bile xemiyorum canimannişlerrr bısey daha sorucam arapsacının zararı var mı dereotu benzerı rezene gıbı kokuyo belkı baska sekılde ısmıde vardır ?
Hayırlı olsun canımGünaydın kızlar ikili sonucumuz gayet güzel çıkmış çok şükür ne pozlar verdi bize kuzucukAllahım cümlesini nazardan korusun ve bomba haber cinsiyetini öğrendik erkek olacak dedi sağlıklı olması en önemlisi ama kızım vardı bir de oğluşum olacak nasipse çok mutlu oldum tahmin ama dedi16 haftada kesinleşir dedi hayırlısı artık.ismimizde hazır ablamızın adı yaren oğlumuzda Yiğit olacak.(izmirliyiz sonuçta özümüzde var efelik yiğitlik )
Günaydın kızlar ikili sonucumuz gayet güzel çıkmış çok şükür ne pozlar verdi bize kuzucukAllahım cümlesini nazardan korusun ve bomba haber cinsiyetini öğrendik erkek olacak dedi sağlıklı olması en önemlisi ama kızım vardı bir de oğluşum olacak nasipse çok mutlu oldum tahmin ama dedi16 haftada kesinleşir dedi hayırlısı artık.ismimizde hazır ablamızın adı yaren oğlumuzda Yiğit olacak.(izmirliyiz sonuçta özümüzde var efelik yiğitlik [/
canım hayırlı olsun bebiş de gayet ıyıymiş..erkek bebişlerimiz daha cok oldu sanki ....Günaydın kızlar ikili sonucumuz gayet güzel çıkmış çok şükür ne pozlar verdi bize kuzucukAllahım cümlesini nazardan korusun ve bomba haber cinsiyetini öğrendik erkek olacak dedi sağlıklı olması en önemlisi ama kızım vardı bir de oğluşum olacak nasipse çok mutlu oldum tahmin ama dedi16 haftada kesinleşir dedi hayırlısı artık.ismimizde hazır ablamızın adı yaren oğlumuzda Yiğit olacak.(izmirliyiz sonuçta özümüzde var efelik yiğitlik )
Ax ben gormedhm canım yoksa muhakkak yazardim gözün aydin sağlıkla gelsin bebisin ya bide ben çekinhyorum asjinda herseye atliyomusum gıbı sıkıyomusum gıbi gelhyo bana ve benm mesajlarhma cevap veqen arkadaslara yaziyorum oyüzdn canımCanım ben de erkek bebeğim olacak sanırım diye müjdeledim kimse hayırlı olsun demedi boşver :)
Günaydın kızlar ikili sonucumuz gayet güzel çıkmış çok şükür ne pozlar verdi bize kuzucukAllahım cümlesini nazardan korusun ve bomba haber cinsiyetini öğrendik erkek olacak dedi sağlıklı olması en önemlisi ama kızım vardı bir de oğluşum olacak nasipse çok mutlu oldum tahmin ama dedi16 haftada kesinleşir dedi hayırlısı artık.ismimizde hazır ablamızın adı yaren oğlumuzda Yiğit olacak.(izmirliyiz sonuçta özümüzde var efelik yiğitlik )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?