2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canım valla ben de sinir oldum kıza benziyo erkege benziyi dese ona da raziydim, bebisimizin herseyi gözüküyodu. Midesi idrar torbasi iç organlarina kadar gösterdi ama alt tarafina hiç bakmadi. Baksa eminim gözükecekti. Bazılari cok emin olmadan konuşmak istemiyor illa yüzde yüz görüp söyleyecek bizimki de öyle heralde. Oysa ben çok merak ediyorum gidip biseyler almayi öyle çok istiyorumki. Iki hafta sonra başka dr. gidelim dedim eşim de kızdı bebege zarar vereceksin ya kız ya erkek işte bir ay sonra al kiyafeti de diye. Bilemiyorum

Ariver arkadaşım ilk 3 ay için tehlikeli maydanoz.çünkü adet söktürücü özelliği vardır.ama kısırın içinde yediğin 2-3 daldan birşey olmaz.bizim dediğimiz tabağa koyup sadece maydanoz yenmemesi.

Bu arada herkese guzel hafta sonlariiii :-*
Oğlusun hayırlı olsun canım inşallah. Güle güle büyütursun ins iki bebisini de :)

kızlar 14.haftadayım başım çok ağrıyo tansiyonuz sürekli 13.9 içinizde böyle yaşayan var mı

Nazdt bende çok baş ağrısı yaşıyorum muhtemelen tansiyonum yükseliyor ondan kaynaklı olabilir.bugünde ben baş dönmesi yaşıyorum şu an fena halde

Nazdt bende çok baş ağrısı yaşıyorum muhtemelen tansiyonum yükseliyor ondan kaynaklı olabilir.bugünde ben baş dönmesi yaşıyorum şu an fena halde
doktorda tansiyona dikkat edin yükselmesin dedi o yüzden korkuyorum

Evet haklıysın canım preeklemsi denen rahatsızlık için söylüyorlar ama tansiyon tek başına bu tanıyı koymak için yeterli değil.el ve ayaklarına dikkat et ödem oluşuyormu o konuda kendini gözlemle ama hemen telaşlanma arada olur tansiyon yüksekliği

O zaman rahat rahat yiyebilirim canım Sağol :)

Kizlar biraz önce annemle telde konuştumda halamın kizida hamileydi 4aylikken doktnr kizhn olcak demis şuan 21 haftalık sanirhm bi test varmiş ismini bilmiyorum çok detayli inceleniynmuş bebek kılcal damarlaqina kalp kapaklarina kadar ve cinsiyet erkek cikmhs gelde simdi bu doktorlara inan

olabılıyor cnm oyle ayrıntılı usg var onda çıkıyor cnm bı talihsizlik yaşamış halanın kızı

Bende uc ay dolsun diyr bekliyorum cnm mantar zaten hic gitmiyoki devamli tekrarliyor bugun drla gorusucem bakalim.ne dicek

Beninde cokkanadi cnm bir hafta hergun cesmeden su akar gibi akti kesildi sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…