2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasil kilo aldini ya bn 5kilo cerdim sukur bebegim saglikli ama bn coktum resmen

Ben 1 kiloya yakın aldım. 10+4 bugün. Bugün biraz frene basmaya karar verdim. Umarım 1 kilo veririm, bakalım.

inş Allah'ım nasip ederse bi kızım olucak çok sevindim :) 20 gündür nerdeyse evde yatıordum çok şiddetli kanamam oldu ama bebişim hayata gelmek için çok mücadele ediyor yavrumm 100 gr olmuş :)
Gözün Aydın canım .masallah annesı bebişin senı bırakmak istemıyor.Rabbim bagıslasın sana

inş Allah'ım nasip ederse bi kızım olucak çok sevindim :) 20 gündür nerdeyse evde yatıordum çok şiddetli kanamam oldu ama bebişim hayata gelmek için çok mücadele ediyor yavrumm 100 gr olmuş :)

ay harika canım hayırlı olsun kızın bakalım benim ne zaman belli olacak ya çok merak ediyorum ama sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmiyor

arkadaşım ben 4 kg aldım ve pantolonlarım otururken acıtıyor, haftasonu hamile pantolonu aldım.

Ayy masallah gule gule giysin annesi. Bende citcitli body aldim 3 tane new baby.3 tane 0-3 aylik.tecrubeli arkadaslarim gidip degistirmemi soylediler. Cabucak buyuyorlarmis.buyuk almaliymisiz
Bence değiştirme ya ilk hafta giysin ne olacak zaten bacaklarını anne karnında gibi topluyor emanet gibi duruyor sonra kıyafetler üzerinde vallahi ben üzerine tam olan alcam bir kaç tane pazarda bile neler var kaç para tutacak sen bilirsin tabi

Ben yazi atlattiktan sonra salonda klima olduğu için bi oyun parkı gibi yataklar oluo ya ondan alayım diyorum . Bide dört beş çekmece li kıyafetleri için alayım diyorum. Bi süre salonda yasicaz ailecenek

Hayırlı aksamlar arkadaslar keyfler nasil?cinsiyet haberlerini duydukca dahada merak sariyor beni ..ikili testte yorum yapmayinca dr lar 1 ay sonrasini beklicez baska dr a hitsek acaba soylermi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…