kızlar bızımle aynı haftalarda olan hamişler kılo aldınızmı benım kıyafetlerım olmuyor özellikle pantolonlarım hamıle pantolonu gıymeye baslayan varmı ben almayı düşünüyorum ama erken dıye ertelıyorum
kızlar bızımle aynı haftalarda olan hamişler kılo aldınızmı benım kıyafetlerım olmuyor özellikle pantolonlarım hamıle pantolonu gıymeye baslayan varmı ben almayı düşünüyorum ama erken dıye ertelıyorum
Kizlar doktorum aradı Cok şükür ikili testin sonucu gayet güzel dedi. Cok sevindim. Darısı dörtlünün başına. Inşallah hepimizin bebekleri sagliklica doğsun. Gerisi boş.
inş Allah'ım nasip ederse bi kızım olucak çok sevindim :) 20 gündür nerdeyse evde yatıordum çok şiddetli kanamam oldu ama bebişim hayata gelmek için çok mücadele ediyor yavrumm 100 gr olmuş :)
inş Allah'ım nasip ederse bi kızım olucak çok sevindim :) 20 gündür nerdeyse evde yatıordum çok şiddetli kanamam oldu ama bebişim hayata gelmek için çok mücadele ediyor yavrumm 100 gr olmuş :)
Ayy masallah gule gule giysin annesi. Bende citcitli body aldim 3 tane new baby.3 tane 0-3 aylik.tecrubeli arkadaslarim gidip degistirmemi soylediler. Cabucak buyuyorlarmis.buyuk almaliymisiz
Bence değiştirme ya ilk hafta giysin ne olacak zaten bacaklarını anne karnında gibi topluyor emanet gibi duruyor sonra kıyafetler üzerinde vallahi ben üzerine tam olan alcam bir kaç tane pazarda bile neler var kaç para tutacak sen bilirsin tabi
Ben yazi atlattiktan sonra salonda klima olduğu için bi oyun parkı gibi yataklar oluo ya ondan alayım diyorum . Bide dört beş çekmece li kıyafetleri için alayım diyorum. Bi süre salonda yasicaz ailecenek