2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masallah canim.. Ben sana sormusum.ama benimkini yazmamisim.. Benimki de 6cmdi.. Acaba normal mi diye sordum.. Surekli kendime evham yapacak yeni seyler buluyorum..:)

onu ben de yapıyorum canım ya 1 ay sonrasına randevu verdi, nasıl dayanacagım bilmiyorum , koskocaa bir ay

Selamlar. Ben geldim. Herkes iyi galiba cinsiyet tahminleri de başlamış :) hayırlı olsun hepinize. Ben pek giremiyorum. Bir süredir bulantılar şiddetliydi. Bir de kızım var tabi... Kilo alımlarınız nasıl gidiyor? Ben 10+5 oldum 1 kilo almışım. Kızımda uzun süre kilo almamıştım. Sanırım bu bebekte biraz daha kilo alımı fazla olacak.

onu ben de yapıyorum canım ya 1 ay sonrasına randevu verdi, nasıl dayanacagım bilmiyorum , koskocaa bir ay
Bana da bir ay sonra gel dedi.. Ama simdiye kadar hic doktorun dedigi gune kadar duramadim.. Kanamam falan oldu acil gittim doktora.. Simdide kendimi tembihliyorum bebisin iyi olursa bir ay bekle diye.. Sanirim dogana kadar hep tedirgin olcaz..

Bana da bir ay sonra gel dedi.. Ama simdiye kadar hic doktorun dedigi gune kadar duramadim.. Kanamam falan oldu acil gittim doktora.. Simdide kendimi tembihliyorum bebisin iyi olursa bir ay bekle diye.. Sanirim dogana kadar hep tedirgin olcaz..

Hukukçu merhaba. Senin ilk zamanlar kanaman olmuştu. Merak ettim devam ediyor mu? İyisiniz değil mi ikiniz de

Uc gundur berbat durumdayim tansiyon dusmesi akabinde cikan bas agrisi kusmam yok bugun ama bulanti isten izin aldim doktora gittim belimde fenaydi ikili testimizi verdik olculer iyimis burnu cikmis yerim bn o burnu 40 tl verdim test icin haftaya cuma cikicak sonuc ins iyi olur rahatlarz doktor fazla evhamlisin diyo ama napim dedim iki dusufum var serklajdan sonra rahatlarsn dedi siskinligim vardi simdide kabizliktan ishale terfi ettim neyseki karnim indi buda iyidir

aslında dere otu nane maydonoz çok faydalı ama korkudan yıyemıyoruz malesef. mesela az bısey yemegın ıcınde varsa yıyorum ben ama ciğ ciğ bol mıktarda yemıyorum

ben de korkuyorum salata yapacaktım şimdi ondan kararsız kaldım

Merhaba, herhangi bir sakıncası yok. Ben de 10+4 günlük hamileyim. Doktorum, zarar verebilecek seviyede olabilmesi için, 1-2 kasa maydanoz ya da dereotunu aynı anda yemek gerekir dedi. Kendisine çok güveniyorum.

öyle mi canım.. yiyim o zaman ya.. tesekkürler canım

Hukukçu merhaba. Senin ilk zamanlar kanaman olmuştu. Merak ettim devam ediyor mu? İyisiniz değil mi ikiniz de
Sorma canim hic kesilmedi lekelenmelerim iki defa da cok yogun kirmizi kanamam oldu.. Ama bebis iyi cok sukur.. Artik o kadar alistim ki lekelerim kesilince ne oldu diye endiseleniyorum.. Ama İki gundur baya azaldi kanama alani da gecmis.. İnsallah biter boylece.. Siz nasilsiniz, her sey yolunda mi?..

Teşekkür ederim palaşım için :)
Omron aldım biraz önce internetten....özellikleride iyi gözüküyordu inşallah memnun kalırım ve tabi ki inşallah tansiyonla ilgili bi sıkıntı olmaz

Teşekkür ederim palaşım için :)
Omron aldım biraz önce internetten....özellikleride iyi gözüküyordu inşallah memnun kalırım ve tabi ki inşallah tansiyonla ilgili bi sıkıntı olmaz

güle güle kullan canım, inşallah sıkıntı çıkmaz, ama ölçmekte lazım, ben memnun kalacağını düşünüyorum,ritim özelliği olanı mı aldın?

Yarın dr randevum var.en son 7+5 haftalıkken gıtmıstım.şimdi 11 haftalığa girdik sayılır.cok heyecanlıyım bebişimi görücem inş sağlıklıdır.cinsiyeti belli olurmu acaba kızlar?

güle güle kullan canım, inşallah sıkıntı çıkmaz, ama ölçmekte lazım, ben memnun kalacağını düşünüyorum,ritim özelliği olanı mı aldın?

evet ritim özelligi iki kişilik kullanım için 60 hafız kaydı...son 3 ölçümün ortalamasını alma özelligi vs bayaga gelişmiş bi ürün ...
yardımların için teşekkür ederim...

Canim nasilsin?.. Bebisin iyi mi?.. Her sey yolunda di mi?..

İyiyim hukuçu hamdolsun geçen hafta kontrola gittim minigim çok iyi kalb atışını boyu falan herşey güzel çok şükür...
sadece doktor 13/ 8 çıkan tansiyondan şüphelendi ama kardiyologda tüm tetkikler sonunda tehlikeli bi durum yok dedi..

Yine de kontrol amaçlıı sabah aksam tansiyonu ölçüp kaydedicem 15 gün sonra kontrolde göstericem..

sen nasılsın ?
lekelenme devam ediyo sanırım ama olsun bebiş iyi olsunda o da zamanla geçer inşallah

Yarın dr randevum var.en son 7+5 haftalıkken gıtmıstım.şimdi 11 haftalığa girdik sayılır.cok heyecanlıyım bebişimi görücem inş sağlıklıdır.cinsiyeti belli olurmu acaba kızlar?
cnm inş güzel haberler alırsın cnm cinsiyet daha belli olmaz cnm anca ikili test yaptırılken belli olur yanı 14 15 haftalarda netlik kazanır

kızlar bızımle aynı haftalarda olan hamişler kılo aldınızmı benım kıyafetlerım olmuyor özellikle pantolonlarım hamıle pantolonu gıymeye baslayan varmı ben almayı düşünüyorum ama erken dıye ertelıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…