Masallah canim.. Ben sana sormusum.ama benimkini yazmamisim.. Benimki de 6cmdi.. Acaba normal mi diye sordum.. Surekli kendime evham yapacak yeni seyler buluyorum..:)6 cm olmus canım :)
Masallah canim.. Ben sana sormusum.ama benimkini yazmamisim.. Benimki de 6cmdi.. Acaba normal mi diye sordum.. Surekli kendime evham yapacak yeni seyler buluyorum..:)
Günaydin canim hafta 1,2den bisey olmaz korkma
canım doktorum bana kahvenin düşük yaptığını içmememi söyledi tabi sen haftada bir iki tane içiyomuşsun ama yine de bilmen lazım
Bana da bir ay sonra gel dedi.. Ama simdiye kadar hic doktorun dedigi gune kadar duramadim.. Kanamam falan oldu acil gittim doktora.. Simdide kendimi tembihliyorum bebisin iyi olursa bir ay bekle diye.. Sanirim dogana kadar hep tedirgin olcaz..onu ben de yapıyorum canım ya1 ay sonrasına randevu verdi, nasıl dayanacagım bilmiyorum , koskocaa bir ay
Bana da bir ay sonra gel dedi.. Ama simdiye kadar hic doktorun dedigi gune kadar duramadim.. Kanamam falan oldu acil gittim doktora.. Simdide kendimi tembihliyorum bebisin iyi olursa bir ay bekle diye.. Sanirim dogana kadar hep tedirgin olcaz..
aslında dere otu nane maydonoz çok faydalı ama korkudan yıyemıyoruz malesef. mesela az bısey yemegın ıcınde varsa yıyorum ben ama ciğ ciğ bol mıktarda yemıyorum
Merhaba, herhangi bir sakıncası yok. Ben de 10+4 günlük hamileyim. Doktorum, zarar verebilecek seviyede olabilmesi için, 1-2 kasa maydanoz ya da dereotunu aynı anda yemek gerekir dedi. Kendisine çok güveniyorum.Kızlar dereotu yememiz sakıncalı mı
Merhaba, herhangi bir sakıncası yok. Ben de 10+4 günlük hamileyim. Doktorum, zarar verebilecek seviyede olabilmesi için, 1-2 kasa maydanoz ya da dereotunu aynı anda yemek gerekir dedi. Kendisine çok güveniyorum.
Sorma canim hic kesilmedi lekelenmelerim iki defa da cok yogun kirmizi kanamam oldu.. Ama bebis iyi cok sukur.. Artik o kadar alistim ki lekelerim kesilince ne oldu diye endiseleniyorum.. Ama İki gundur baya azaldi kanama alani da gecmis.. İnsallah biter boylece.. Siz nasilsiniz, her sey yolunda mi?..Hukukçu merhaba. Senin ilk zamanlar kanaman olmuştu. Merak ettim devam ediyor mu? İyisiniz değil mi ikiniz de
Ben yiyorum, tabi normalde ne kadar yiyorsam, hiç bir şey olmaz merak etmeyin :)öyle mi canım.. yiyim o zaman ya.. tesekkürler canım
bende yeni aldım kendime, araştırdım sende konuyu açınca paylaşmak istedim, kalp ritim özelliği önemli, Allah korusun ama ritim bozukluğu pek bilinemiyor ama tansiyonu ölçmüşken o konuda da bilgi edinmiş olursun, özellikle annelerinize alırken yaşları ilerledikleri için tavsiye ederim.
Teşekkür ederim palaşım için :)
Omron aldım biraz önce internetten....özellikleride iyi gözüküyordu inşallah memnun kalırım ve tabi ki inşallah tansiyonla ilgili bi sıkıntı olmaz
Canim nasilsin?.. Bebisin iyi mi?.. Her sey yolunda di mi?..Teşekkür ederim palaşım için :)
Omron aldım biraz önce internetten....özellikleride iyi gözüküyordu inşallah memnun kalırım ve tabi ki inşallah tansiyonla ilgili bi sıkıntı olmaz
güle güle kullan canım, inşallah sıkıntı çıkmaz, ama ölçmekte lazım, ben memnun kalacağını düşünüyorum,ritim özelliği olanı mı aldın?
Canim nasilsin?.. Bebisin iyi mi?.. Her sey yolunda di mi?..
cnm inş güzel haberler alırsın cnm cinsiyet daha belli olmaz cnm anca ikili test yaptırılken belli olur yanı 14 15 haftalarda netlik kazanırYarın dr randevum var.en son 7+5 haftalıkken gıtmıstım.şimdi 11 haftalığa girdik sayılır.cok heyecanlıyım bebişimi görücem inş sağlıklıdır.cinsiyeti belli olurmu acaba kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?