2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı aksamlar arkadaslar keyfler nasil?cinsiyet haberlerini duydukca dahada merak sariyor beni ..ikili testte yorum yapmayinca dr lar 1 ay sonrasini beklicez baska dr a hitsek acaba soylermi:))
Valla ben gitcem canım deniycem şansımı. Bebisime biseyler almak istiyorum ben. En çok da bu yüzden sabırsizim. Doktor yorum bile yapmadi bana baska doktora gitcem ama iki hafta daha bekliycem garanti olsun diye :)

Ben yazi atlattiktan sonra salonda klima olduğu için bi oyun parkı gibi yataklar oluo ya ondan alayım diyorum . Bide dört beş çekmece li kıyafetleri için alayım diyorum. Bi süre salonda yasicaz ailecenek
Bende park Yatak düşünüyorum yazın yaylaya da götürürüm diyorum

Vallahi kızlar ben kızıma park yatak almıştım çok kullanışlı oluyor sonra topla kaldır zevkine göre başka yatak al taşınabilir olması da çok rahat oluyor yazlık oturma odası babaanne anneanne

Bende park Yatak düşünüyorum yazın yaylaya da götürürüm diyorum
Park yatağı baya kullanır gibi gelio ve hafif istediğin yere taşı. Bide istersek yatagi kaldırıtiz içinde de oynar bir yaşlarında falan. Benim arkadaşın kızı üç yaşında daha onu kullanio

Canim enfeksiyon bel ve kasik agrisi yapiyor, ee gebelikte de olagan bir sey ikisi bir olunca siddetli olmustur, tedavin bittiginde azalir ins

Canim oda
Anne yanı beşik yaz cnm google a gorsellerde cikiyor hemen..
Evet bunu görmüştüm önceden çok tatlı ama benim yatak odası küçük o sığmaz bide biraz büyüyünce yetmez gibi. Ama söyle olabilir ekstra dan alınabilir. Her an görebilmek için güzel

yussemAskımızın meyvesi yerim seni:)Üye

Canim enfeksiyon bel ve kasik agrisi yapiyor, ee gebelikte de olagan bir sey ikisi bir olunca siddetli olmustur, tedavin bittiginde azalir ins

Ben yaptırmadım kızlar tabiki sonucu kesin öğrenebilirsen alırsın önlemini bilgilenirsin ama kesin öğrenmenin yek yolu amniyosentez yani bebişin sıvısından örnek. Bu da çok riskli düşük riski yüksek. Bende riskli çıktı sonuç diyelim amniyosentezi istemeyeceğim için yaptırmadım

Çok tatlı ya maşallah nekadar büyümüş :)

Canım bende tam bir haftadır birden kesildi halsizlik yaa bende çok şaşırdım. Okadar rahatım ki çok şükür sanırım 2. Trimester a geçince geçti anlamadım

Kizlar agzinda surekli bir metal tadi olan var mi ilk gebeligimde bu kadar mide yanmasi ve bulanmasi yasamamistim ne zmn gecer yaaa
O da bir haftadır geçti ve benim iştahım da açıldı rahatladım.

14+0 dayım ve bi kilo almıştım geri vermişim. Çünkü artık bağırsaklarım daha iyi çalışıyor. Sanırım ıspanak pırasa taze fasülyeye ağırlık verdim ondan.

inş Allah'ım nasip ederse bi kızım olucak çok sevindim :) 20 gündür nerdeyse evde yatıordum çok şiddetli kanamam oldu ama bebişim hayata gelmek için çok mücadele ediyor yavrumm 100 gr olmuş :)

Allah bağışlasın ne güzel öğrenmişsin ya inşallah kanaman da sonlanır canım :)

Aşureyi yapıp dağıttım Allah kabul ederse ama belim falan ağrıdı. Hemen yattım ben de. Herkesin aşure günü mübarek olsun

Ohh eline sağlık valla Allah kabul etsin inşallah :)

Aynen cnm ondan..her seferinde cocugu almak icinde kalkmamak cok rahat gorunuyor...

maasallah canim bebisine, ne guzel her biseyi belirgin artik..buarada Trabzonda misin?

Kızlar gündüz hamile oldugumu unutuyorum hiç bi his yok ama gece başlıyor karnim kasiklarim şişiyo belim agriyo . Çok acayip ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…