doktoruna kararver henmen cunku sonu hüsran oluyo bn yasadım allah korusnBenim dusuk riskim vardı 3 hastane dolaştım hala sabitleyemedim bı Dr...
Valla ben gitcem canım deniycem şansımı. Bebisime biseyler almak istiyorum ben. En çok da bu yüzden sabırsizim. Doktor yorum bile yapmadi bana baska doktora gitcem ama iki hafta daha bekliycem garanti olsun diye :)Hayırlı aksamlar arkadaslar keyfler nasil?cinsiyet haberlerini duydukca dahada merak sariyor beni ..ikili testte yorum yapmayinca dr lar 1 ay sonrasini beklicez baska dr a hitsek acaba soylermi:))
Bende park Yatak düşünüyorum yazın yaylaya da götürürüm diyorumBen yazi atlattiktan sonra salonda klima olduğu için bi oyun parkı gibi yataklar oluo ya ondan alayım diyorum . Bide dört beş çekmece li kıyafetleri için alayım diyorum. Bi süre salonda yasicaz ailecenek
ben anne yani besik alicam cnm cok mantikli geldi bi bakin derim....Kızlar çok erken ama beşik düşündünüz mu hiç
Adı tam olarak ne anlamadım canımBen a
ben anne yani besik alicam cnm cok mantikli geldi bi bakin derim....
Anne yanı beşik yaz cnm google a gorsellerde cikiyor hemen..Adı tam olarak ne anlamadım canım
Park yatağı baya kullanır gibi gelio ve hafif istediğin yere taşı. Bide istersek yatagi kaldırıtiz içinde de oynar bir yaşlarında falan. Benim arkadaşın kızı üç yaşında daha onu kullanioBende park Yatak düşünüyorum yazın yaylaya da götürürüm diyorum
Canım o bizim yatağa sabitlenen besikten mi küçük haniBen a
ben anne yani besik alicam cnm cok mantikli geldi bi bakin derim....
Evet bunu görmüştüm önceden çok tatlı ama benim yatak odası küçük o sığmaz bide biraz büyüyünce yetmez gibi. Ama söyle olabilir ekstra dan alınabilir. Her an görebilmek için güzelAnne yanı beşik yaz cnm google a gorsellerde cikiyor hemen..
arkadaşlar günaydın ben hamileliğimin 11. haftasındayım, idrar yolu enfeksiyonum var ne yazık ki bunun için antibiyotik kullanıyorum, bi de benim çok fazla kasık ağrım bel ağrım var sizde de var mı acaba belimin de yan tarafında çok ağrı oluo sizlerde de var mı bu tür ağrılar ne yapabilirimmmmzaten düşük tehlikesi atlattım epeyce iğne ilaç kullandım şimdi kanamam falan yok ama bu ağrılardan korkuyorum acaba bu haftalarda normal mi
aranızda 2li tarama testi yaptıranlar varmı benden istedi doktor ama istersen yapılır dedi.bliyorsunuz ki doctor sağlıksız derse her hangi bi yeri gebeliği sonlandırıyolar ben o yuzden ALLAHıma güveniyor ve yaptırmayı düşünmüyorum
tabiki sonuç iyi yada kötü olsada değişmez ama kötü birşey dersede.annenin içindeki korku bebeğe sağlıklı yada sağlıksız ise daha da zarar verir.sen doktorun bütün tavsiyeleri dinleyip kendine dikkat edersen.Allahın izniyle hiçbirsey olmaz.benim doctor alanın da çok iyi o bile seni 2li, tarama testine çağıyorum 2 hafta sonra dedi.ama istersen dedi.Eskiden böyle şeyler mi varmış.bizi pinpirikliğe itiyolar yok 2li yok 4 lü.korku sağlıklıyıda sağlıksızlasıtırır.o yüzden bebeklerimiz ALLAHa emanet inş..
Çok tatlı ya maşallah nekadar büyümüş :)kızlarrrrrr, doktordan geliyorum, benim minik zıp zıppp hic durmuyo yerinde :)) el de salladı annesine :)) burun olcusunu aldık 5,2mm, karadenizli oldugunu belli edecek sanırım :))) 12+3 olmusuz, bir problem yok dedi doktor, Allah ım insallah da olmaz. sadece akıntım ve kaşıntım oldu 2 3 gun, gecti simdi ama soyledim, fitil ve krem yazdı, tekrar olursa kullan dedi, olmaması gerek dedi, biraz supheye dusurdu beniallah ım tekrarı olmaz insallah. cinsiyet sordum, daha cok erken erkek gibi duruyor ama kordon da olabilir dedi:) bi de siz bakın bakalım belki fikriniz olur :) Eki Görüntüle 1291009 Eki Görüntüle 1291010 Eki Görüntüle 1291009
Bu halsizlik uykusuzluk ne zaman geçicek,yastıktsn kaldıramıyorum kafamı hep uykum var,bıraksalar 24 saat yatıcam,çok zorlanıyorum hiç bi iş yapamıyorum,üşengeçlikten yemek yapıp yiyemiyorum bilezaten iştahımda yok çok zor
O da bir haftadır geçti ve benim iştahım da açıldı rahatladım.Kizlar agzinda surekli bir metal tadi olan var mi ilk gebeligimde bu kadar mide yanmasi ve bulanmasi yasamamistim ne zmn gecer yaaa
14+0 dayım ve bi kilo almıştım geri vermişim. Çünkü artık bağırsaklarım daha iyi çalışıyor. Sanırım ıspanak pırasa taze fasülyeye ağırlık verdim ondan.kızlar bızımle aynı haftalarda olan hamişler kılo aldınızmı benım kıyafetlerım olmuyor özellikle pantolonlarım hamıle pantolonu gıymeye baslayan varmı ben almayı düşünüyorum ama erken dıye ertelıyorum
inş Allah'ım nasip ederse bi kızım olucak çok sevindim :) 20 gündür nerdeyse evde yatıordum çok şiddetli kanamam oldu ama bebişim hayata gelmek için çok mücadele ediyor yavrumm 100 gr olmuş :)
Aşureyi yapıp dağıttım Allah kabul ederse ama belim falan ağrıdı. Hemen yattım ben de. Herkesin aşure günü mübarek olsun
Aynen cnm ondan..her seferinde cocugu almak icinde kalkmamak cok rahat gorunuyor...Canim oda
Evet bunu görmüştüm önceden çok tatlı ama benim yatak odası küçük o sığmaz bide biraz büyüyünce yetmez gibi. Ama söyle olabilir ekstra dan alınabilir. Her an görebilmek için güzel
kızlarrrrrr, doktordan geliyorum, benim minik zıp zıppp hic durmuyo yerinde :)) el de salladı annesine :)) burun olcusunu aldık 5,2mm, karadenizli oldugunu belli edecek sanırım :))) 12+3 olmusuz, bir problem yok dedi doktor, Allah ım insallah da olmaz. sadece akıntım ve kaşıntım oldu 2 3 gun, gecti simdi ama soyledim, fitil ve krem yazdı, tekrar olursa kullan dedi, olmaması gerek dedi, biraz supheye dusurdu beniallah ım tekrarı olmaz insallah. cinsiyet sordum, daha cok erken erkek gibi duruyor ama kordon da olabilir dedi:) bi de siz bakın bakalım belki fikriniz olur :) Eki Görüntüle 1291009 Eki Görüntüle 1291010 Eki Görüntüle 1291009
Allah kabul etsin canım. Ne güzel olmuştur canım çekti. En kısa zamanda ben de yapacağım :)Aşureyi yapıp dağıttım Allah kabul ederse ama belim falan ağrıdı. Hemen yattım ben de. Herkesin aşure günü mübarek olsun
bende trabzon medicalparka gidiyorum canim, doktorun kim?cok sagolasın, hepimizin bebişlerine maşallah :) Medical Park Trabzon a gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?