2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun tatlım :) :)

Ah canim benim Allah yardimcin olsun kaç gûndür yoksun özlettin kendini

Kizlar agzinda surekli bir metal tadi olan var mi ilk gebeligimde bu kadar mide yanmasi ve bulanmasi yasamamistim ne zmn gecer yaaa

oy oy nurum banumm tebrik ederim canımm. Allah sağlıkla kavuştursun kuzuna inşallahhh

bilekten ölçenler iyi değil diye biliyorum canım babamlarda braunun tansiyon aleti vardı iyiydi sanırım

Bilekten degil de koldan ölçenlerden almayı düşünüyorum...
bende braun ve omron arasında kaldım cevabın için teşekkür ederim :)

Bilekten degil de koldan ölçenlerden almayı düşünüyorum...
bende braun ve omron arasında kaldım cevabın için teşekkür ederim :)

eğer uzun ömürlü olmasını istiyorsan omron tavsiye ederim, bir de alırken kalp ritmini ölçen özelliği de olsun, o da önemli bir husus sadece tansiyon diyip geçmemek gerekkkk

eğer uzun ömürlü olmasını istiyorsan omron tavsiye ederim, bir de alırken kalp ritmini ölçen özelliği de olsun, o da önemli bir husus sadece tansiyon diyip geçmemek gerekkkk

evet almışken iyi bişey almak istiyorum ama bu konuda pek bilgim yoktu bu sabahtan beri internette araştırdım omron ile braun arasında kalmıştım...ama kalp ritmi özelligi var mı yok mu dikkat etmemişim hatırlattıgın için teşekkür ederim :)
En iyisi biraz daha bakıyım özelliklerine :)

bende yeni aldım kendime, araştırdım sende konuyu açınca paylaşmak istedim, kalp ritim özelliği önemli, Allah korusun ama ritim bozukluğu pek bilinemiyor ama tansiyonu ölçmüşken o konuda da bilgi edinmiş olursun, özellikle annelerinize alırken yaşları ilerledikleri için tavsiye ederim.

Selam kızlar dün oğluma iki tane takım aldım papyonlu eşim zor tuttu daha çok erken diye

Ayy masallah gule gule giysin annesi. Bende citcitli body aldim 3 tane new baby.3 tane 0-3 aylik.tecrubeli arkadaslarim gidip degistirmemi soylediler. Cabucak buyuyorlarmis.buyuk almaliymisiz

aslında dere otu nane maydonoz çok faydalı ama korkudan yıyemıyoruz malesef. mesela az bısey yemegın ıcınde varsa yıyorum ben ama ciğ ciğ bol mıktarda yemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…