- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Hayırlı olsun tatlım :) :)kızlarrrrrr, doktordan geliyorum, benim minik zıp zıppp hic durmuyo yerinde :)) el de salladı annesine :)) burun olcusunu aldık 5,2mm, karadenizli oldugunu belli edecek sanırım :))) 12+3 olmusuz, bir problem yok dedi doktor, Allah ım insallah da olmaz. sadece akıntım ve kaşıntım oldu 2 3 gun, gecti simdi ama soyledim, fitil ve krem yazdı, tekrar olursa kullan dedi, olmaması gerek dedi, biraz supheye dusurdu beniallah ım tekrarı olmaz insallah. cinsiyet sordum, daha cok erken erkek gibi duruyor ama kordon da olabilir dedi:) bi de siz bakın bakalım belki fikriniz olur :) Eki Görüntüle 1291009 Eki Görüntüle 1291010 Eki Görüntüle 1291009
Ah canim benim Allah yardimcin olsun kaç gûndür yoksun özlettin kendiniBu halsizlik uykusuzluk ne zaman geçicek,yastıktsn kaldıramıyorum kafamı hep uykum var,bıraksalar 24 saat yatıcam,çok zorlanıyorum hiç bi iş yapamıyorum,üşengeçlikten yemek yapıp yiyemiyorum bilezaten iştahımda yok çok zor
Oh maAşaAllah küçûk kuzuna sanki bana eli havada gibi geldi canim çok fotojenık çikmış :)
oy oy nurum banumm tebrik ederim canımm. Allah sağlıkla kavuştursun kuzuna inşallahhhuzun bir aradan sonra merhaba güzel annişler
bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda sağlıklıyız çok şükür.
testlerimizi (guatr, şeker vs. 17 tane test) de yaptırdık, sonuçları öğleden sonra alıcaz inş bir sorun çıkmaz.
"Hiç belirtim yok midem bulanmıyo bir sorun mu var" diye dertlenen ben şu an bin pişmandeterjan kokusu,parfüm kokusu,yemek kokusu vb. hiç bir kokuya tahammülüm yok sabahları yataktan çıkmak istemiyorum ama mecburum çünkü ilgilenmem gereken bir evladım var.
Allah hepimize kolaylık versin...
Tek sıkıntımız mide bulantısı olsun, Rabbim başka dert,tasa vermesin.
bilekten ölçenler iyi değil diye biliyorum canım babamlarda braunun tansiyon aleti vardı iyiydi sanırım
Bilekten degil de koldan ölçenlerden almayı düşünüyorum...
bende braun ve omron arasında kaldım cevabın için teşekkür ederim :)
eğer uzun ömürlü olmasını istiyorsan omron tavsiye ederim, bir de alırken kalp ritmini ölçen özelliği de olsun, o da önemli bir husus sadece tansiyon diyip geçmemek gerekkkk
evet almışken iyi bişey almak istiyorum ama bu konuda pek bilgim yoktu bu sabahtan beri internette araştırdım omron ile braun arasında kalmıştım...ama kalp ritmi özelligi var mı yok mu dikkat etmemişim hatırlattıgın için teşekkür ederim :)
En iyisi biraz daha bakıyım özelliklerine :)
Ay ne güzel maşaAllah ona canım o elleri doğsalarda ópsek yaevet cnm ya eller havada el de salladı bana :))))
Benim ilk gebeligm 6. Hafta başladı bu hafta bitti sayılırKizlar agzinda surekli bir metal tadi olan var mi ilk gebeligimde bu kadar mide yanmasi ve bulanmasi yasamamistim ne zmn gecer yaaa
Gözün aydın canim bende çok sevindimKizlar doktorum aradı Cok şükür ikili testin sonucu gayet güzel dedi. Cok sevindim. Darısı dörtlünün başına. Inşallah hepimizin bebekleri sagliklica doğsun. Gerisi boş.
Gozunaydin canim.. Allah hayirli etsin.. Canim bebisinin boyu kac cm olmus.. Ben de 12+3de gitmistim de merak ettim..evet cnm ya eller havada el de salladı bana :))))
Cok yememek sartiyla yiyebilirsin bence canim.. Ben maydonoz da dahil her sey yiyorum ama abartmadan.. Bildigim kadariyla maydonozla dere otu ayni etkilere sahip..Kızlar dereotu yememiz sakıncalı mı
Selam kızlar dün oğluma iki tane takım aldım papyonlu eşim zor tuttu daha çok erken diye
Gozunaydin canim.. Allah hayirli etsin.. Canim bebisinin boyu kac cm olmus.. Ben de 12+3de gitmistim de merak ettim..
Cok yememek sartiyla yiyebilirsin bence canim.. Ben maydonoz da dahil her sey yiyorum ama abartmadan.. Bildigim kadariyla maydonozla dere otu ayni etkilere sahip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?