2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin canım,ya yorgunluktan alamıyorum telefonu bile elime bide dün başım çok ağrıdı hep yattım,sen nasılsın görüşmeyeli
Günaydin tatlim mesajini yeni górdûm ıyi sayılırım canım ço saol tabi kasık ağrılarım bitıriyo benı

Cok sevindim canim.dun geldin aklima daha hic gorememisti gittimi doktora diye
Guzel haberlerini aldik seninde.masallah bebise

Öncelikle hayırlı olsun, mutlu haber aldığın için; ultrason aralıkları epey uzunmuş hangi ülkedesin?

Günaydın arkadaşlar kimse yok mu bakalım

Gunaydin biturdi bni bu tansiyon dusukkugu ve ishal
Günaydın canım. Bende de tansiyon düşüklüğü var hafta sonu başladı. Ne yapmamız gerek tansiyon düşüklüğü için acaba? Araştırdım hamileliğin bu döneminde normal diyor. Yediğin birşey den dolayımı ishal oldun acaba?
Herkese günaydınlarrr
günaydın kızlarrrrr anne olarak uyanmak çokkkkkk guzelll.

Günaydın güzel annişler <3 :*
hepinize günaydın kızlar :) güzel bir gün olsun bugün :) hatta bütün günlerimiz güzel olsun :)

cnm evt bu haftada belli oluyor ama dr 15 16 haftalarında net bısey soyluyorlar benım 14 haftada tahmın ettı bu persembe kesınlesecek

Ne tahmin etti tatlım. . Bugün eşim islerini halledebilirse bugün doktora gidecez olmadı yarın sabahtan gidecez.

İnsaAllah canım benimde tansiyonum düşüyo kontrole gidince ölçtüler doktor noqmal dedi

Günaydın kızlar bol istifralı bir geceden sonra şükür ki günaydın :)

Günaydın kızlar... Bugünkü yorumumda bebişin cinsiyeti net olarak görülebilir diyor.. doktorum söylemezse eğer bu yorumu okucam onaaa..
Haha valla bizim sıpa poposu dönük olunca dr un cinsiyet söyleme hevesine rağmen bi kesinlik söyleyemedi. Sadece erkeğe benziyor ama çıkıntı çok yanıltıcı dedi :)
Umarım senin pozisyonu uygun olur aç karnına gitmek meyve suyu ve çikolata çok işe yarıyormuş :)

yussemAskımızın meyvesi yerim seni:)Üye

Canim enfeksiyon bel ve kasik agrisi yapiyor, ee gebelikte de olagan bir sey ikisi bir olunca siddetli olmustur, tedavin bittiginde azalir ins
sağol canım tşk ederim inşallah azalır perişan etti beni gerçekten

utanmış sizinki kız.. herkese göstermek istememiş bol bol çikolata yicemm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…