Günaydin tatlim mesajini yeni górdûm ıyi sayılırım canım ço saol tabi kasık ağrılarım bitıriyo benıAmin canım,ya yorgunluktan alamıyorum telefonu bile elime bide dün başım çok ağrıdı hep yattım,sen nasılsın görüşmeyeli
Evet yaa benimle aynı gün olanlar hatta benden sonra dogurcak olanlar hepsi çoktan gördü ama burdaki kanunlar böyle iki ultrason oluyor ilki sağlık hakında ikincide cinsiyet için. Suan 13,4 haftalığım çok şükür sağlığı iyi ins bidahaki yani 20 haftalık olunca cinsiyetini ogrenecem
Gûnaydın tatlımHerkese günaydınlarrr
Günaydın annecik :)günaydın kızlarrrrr anne olarak uyanmak çokkkkkk guzelll.
Cokkk mutluyum bugün ilk defa bebegimi gördüm kalbini duydum. Müthiş bi duygu
Bakmaya doyamiyor insan. Bi ara sanki el salladı :))
Malesef cinsiyetini daha ogrenemedim. Burdaki doktorlar kesinlikle söylemiyorlar ancak 20 haftalık ogrenebilirim oda tabi dönerse :)
Suan bebisimin resmi elimde düşmüyor hiç
Günaydın arkadaşlar kimse yok mu bakalım
Günaydın canım. Bende de tansiyon düşüklüğü varGunaydin biturdi bni bu tansiyon dusukkugu ve ishal
Herkese günaydınlarrr
günaydın kızlarrrrr anne olarak uyanmak çokkkkkk guzelll.
hepinize günaydın kızlar :) güzel bir gün olsun bugün :) hatta bütün günlerimiz güzel olsun :)Günaydın güzel annişler <3 :*
cnm evt bu haftada belli oluyor ama dr 15 16 haftalarında net bısey soyluyorlar benım 14 haftada tahmın ettı bu persembe kesınlesecek
Benim dusuk riskim vardı 3 hastane dolaştım hala sabitleyemedim bı Dr...
İnsaAllah canım benimde tansiyonum düşüyo kontrole gidince ölçtüler doktor noqmal dediGünaydın canım. Bende de tansiyon düşüklüğü varhafta sonu başladı. Ne yapmamız gerek tansiyon düşüklüğü için acaba? Araştırdım hamileliğin bu döneminde normal diyor. Yediğin birşey den dolayımı ishal oldun acaba?
hepinize günaydın kızlar :) güzel bir gün olsun bugün :) hatta bütün günlerimiz güzel olsun :)
maasallah canim bebisine, ne guzel her biseyi belirgin artik..buarada Trabzonda misin?
bende trabzon medicalparka gidiyorum canim, doktorun kim?
Güle güle giysin canımSelam kızlar dün oğluma iki tane takım aldım papyonlu eşim zor tuttu daha çok erken diye
Haha valla bizim sıpa poposu dönük olunca dr un cinsiyet söyleme hevesine rağmen bi kesinlik söyleyemedi. Sadece erkeğe benziyor ama çıkıntı çok yanıltıcı dedi :)Günaydın kızlar... Bugünkü yorumumda bebişin cinsiyeti net olarak görülebilir diyor.. doktorum söylemezse eğer bu yorumu okucam onaaa..
sağol canım tşk ederim inşallah azalır perişan etti beni gerçektenyussemAskımızın meyvesi yerim seni:)Üye
Canim enfeksiyon bel ve kasik agrisi yapiyor, ee gebelikte de olagan bir sey ikisi bir olunca siddetli olmustur, tedavin bittiginde azalir ins
Günaydın kızlar bol istifralı bir geceden sonra şükür ki günaydın :)
Haha valla bizim sıpa poposu dönük olunca dr un cinsiyet söyleme hevesine rağmen bi kesinlik söyleyemedi. Sadece erkeğe benziyor ama çıkıntı çok yanıltıcı dedi :)
Umarım senin pozisyonu uygun olur aç karnına gitmek meyve suyu ve çikolata çok işe yarıyormuş :)
Ben yaptırmadım kızlar tabiki sonucu kesin öğrenebilirsen alırsın önlemini bilgilenirsin ama kesin öğrenmenin yek yolu amniyosentez yani bebişin sıvısından örnek. Bu da çok riskli düşük riski yüksek. Bende riskli çıktı sonuç diyelim amniyosentezi istemeyeceğim için yaptırmadım
Çok tatlı ya maşallah nekadar büyümüş :)
Canım bende tam bir haftadır birden kesildi halsizlik yaa bende çok şaşırdım. Okadar rahatım ki çok şükür sanırım 2. Trimester a geçince geçti anlamadım
O da bir haftadır geçti ve benim iştahım da açıldı rahatladım.
14+0 dayım ve bi kilo almıştım geri vermişim. Çünkü artık bağırsaklarım daha iyi çalışıyor. Sanırım ıspanak pırasa taze fasülyeye ağırlık verdim ondan.
Allah bağışlasın ne güzel öğrenmişsin ya inşallah kanaman da sonlanır canım :)
Ohh eline sağlık valla Allah kabul etsin inşallah
Bende ikili testi yaptırmadım çünkü hata payı yüksekmiş. benim arkadaşıma kaç defa özürlü dediler bebeği için 9 ayı zehir gibi geçti gitmedik doktor kalmadı sürekli düşünmekten ağlamaktan hamileliğini yaşayamadı şimdi oğlu 2,5 yaşında ve cin gibi hiç bir sıkıntısı da yok çok da sağlıklı. Bende aldırmayacağıma göre yaptırmayayım dedim
günaydınlar cnm miniğinede gunaydınGünaydın güzel annişler <3 :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?