2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geldim kızlar. Iki li testimiz iyi çok şükür. Bebeğim de kıpır kipirdi yerinde duramiyordu maşallah. Cinsiyet falan söylemedi çok ısrar ettim yine söylemedi gıcık doktorum
of ya yinemi söylemedi ama neyse miniğin iyi olsunda maşaAllah ona o önemli bu arada tok karnınamı gittin canim

Gözün aydın canım bende bi kez aç karnına gitim hiç hareket yoktu sonra burada yazılanlara göre çikolata yedim bana el salladı minik sıpam :)

Geldim kızlar. Iki li testimiz iyi çok şükür. Bebeğim de kıpır kipirdi yerinde duramiyordu maşallah. Cinsiyet falan söylemedi çok ısrar ettim yine söylemedi gıcık doktorum
Maşallah canım hadi gözün Aydın olsun.inş bidahaki aya söyler Dr un .rabbim sağlıkla hayırla kucagına almayı nasip etsin

of ya yinemi söylemedi ama neyse miniğin iyi olsunda maşaAllah ona o önemli bu arada tok karnınamı gittin canim

Masallah canım senın bebişinede .tatlı birşeyler yıyınce bebişler içimizde çıldırıyorlar resmen .onu oyle görmek nekadar gusel tarıfsız degılmı?inş test sonuclarında gusel cıkar

Gözün aydın canım bende bi kez aç karnına gitim hiç hareket yoktu sonra burada yazılanlara göre çikolata yedim bana el salladı minik sıpam :)
tatlı şeyler yemek bebeği hareketlendiriyor demekki.ben cok tatlı canım istemiyor,kontrole gıdıcem dıe yedım bir lokma cikolata oda zorla.zavallı bebeğim her zaman tatlı görmeyince o bir lokma cikolatayla bile çıldırdı resmen sırt ustu yatıyordu sonra bır anda bir attı kendini doktor gordunmu sende hareketını dedı evet dedım acaip bir duygu yaa

Masallah canım senın bebişinede .tatlı birşeyler yıyınce bebişler içimizde çıldırıyorlar resmen .onu oyle görmek nekadar gusel tarıfsız degılmı?inş test sonuclarında gusel cıkar
inş arkadasım hepimiz sorunsuz bir gebelik gecirir sagsalım alırız kucagımıza yavrularımızı

gözün aydın canım senın doktor gec soylıcek kesın soylıcek sanırım:) iyimiş ya bosver. heyecanla acaba cınsıyetı ne dıye beklemekte ayrı bı guzel yaaa :) onuda ögrenınce neyı takcaz kafamıza :)

gözün aydın olsun canım. ınsallah ıkılı teste ıyı cıkar

Cok sukur kndimi iyi hissediyrm biraz ishal gecti yemek yutamiydum az bi tost kraker meyva suyu syran anca gunluk menum esimde zorla findik yedirtiyo biraz topladim gibi sukur kasik agrim olmuyo bebekte iyi sukur ama bn bitik durumdaym

Cok sukur kndimi iyi hissediyrm biraz ishal gecti yemek yutamiydum az bi tost kraker meyva suyu syran anca gunluk menum esimde zorla findik yedirtiyo biraz topladim gibi sukur kasik agrim olmuyo bebekte iyi sukur ama bn bitik durumdaym

bol su ıc canım vucudun su kaybetmıstır sımdı çok.

Ben yoldayken yardım canım hastanede de 10 dk rahat beklendik.sende birdahakine yolda yemeye başla inş bebişinin zıp zıp içinde oynadığını görürsün cnm
Tamam tatlim saol bide öyle denıyim inşaAllah benim tenbel bebishmde hareketlenir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…