- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Geldim kızlar. Iki li testimiz iyi çok şükür. Bebeğim de kıpır kipirdi yerinde duramiyordu maşallah. Cinsiyet falan söylemedi çok ısrar ettim yine söylemedi gıcık doktorum
Gözün aydın canım bende bi kez aç karnına gitim hiç hareket yoktu sonra burada yazılanlara göre çikolata yedim bana el salladı minik sıpam :)doktordan geldim kızlar.resmen takla atıyor bizim ufaklık kesenin içinde.belliki cok yaramaz olacak.çikolata yedim acaba oyuzdenmi hareketlendi böyle11 haftalık gelişimi iyi dedi doktor.sanırım boyu 41.8 mm,çıktıda öle yazıyor..13. Haftada 2 li test yapılacak.
Maşallah canım hadi gözün Aydın olsun.inş bidahaki aya söyler Dr un .rabbim sağlıkla hayırla kucagına almayı nasip etsinGeldim kızlar. Iki li testimiz iyi çok şükür. Bebeğim de kıpır kipirdi yerinde duramiyordu maşallah. Cinsiyet falan söylemedi çok ısrar ettim yine söylemedi gıcık doktorum
Benim bebiş hareketsizdi geçen hafta ben tok gttim ondanmi acabaof ya yinemi söylemedi ama neyse miniğin iyi olsunda maşaAllah ona o önemli bu arada tok karnınamı gittin canim
Geldim kızlar. Iki li testimiz iyi çok şükür. Bebeğim de kıpır kipirdi yerinde duramiyordu maşallah. Cinsiyet falan söylemedi çok ısrar ettim yine söylemedi gıcık doktorum
of ya yinemi söylemedi ama neyse miniğin iyi olsunda maşaAllah ona o önemli bu arada tok karnınamı gittin canim
Masallah canım senın bebişinede .tatlı birşeyler yıyınce bebişler içimizde çıldırıyorlar resmen .onu oyle görmek nekadar gusel tarıfsız degılmı?inş test sonuclarında gusel cıkardoktordan geldim kızlar.resmen takla atıyor bizim ufaklık kesenin içinde.belliki cok yaramaz olacak.çikolata yedim acaba oyuzdenmi hareketlendi böyle11 haftalık gelişimi iyi dedi doktor.sanırım boyu 41.8 mm,çıktıda öle yazıyor..13. Haftada 2 li test yapılacak.
tatlı şeyler yemek bebeği hareketlendiriyor demekki.ben cok tatlı canım istemiyor,kontrole gıdıcem dıe yedım bir lokma cikolata oda zorla.zavallı bebeğim her zaman tatlı görmeyince o bir lokma cikolatayla bile çıldırdı resmenGözün aydın canım bende bi kez aç karnına gitim hiç hareket yoktu sonra burada yazılanlara göre çikolata yedim bana el salladı minik sıpam :)
Canım tok ol zaten ac karnına ben cok kotu oluyorum mesela.cikolata ye ve meyve suyu uç olurmu inş ozamn kıpır kıpır oluyorlarBenim bebiş hareketsizdi geçen hafta ben tok gttim ondanmi acaba
inş arkadasım hepimiz sorunsuz bir gebelik gecirir sagsalım alırız kucagımıza yavrularımızıMasallah canım senın bebişinede .tatlı birşeyler yıyınce bebişler içimizde çıldırıyorlar resmen .onu oyle görmek nekadar gusel tarıfsız degılmı?inş test sonuclarında gusel cıkar
Peki hemen yer yemez muayene mi oldun canim gecen ben öyle nldum siram gelmişti çikolatami yer yemez aldilar içeri :)Canım tok gittim bi de çikolata yedim bol bol
İnsaAllah canim çikolata yedim ama hemen içeri girdim muayene oldum demekki bebeıme ulaşmadan muayene olmuşumCanım tok ol zaten ac karnına ben cok kotu oluyorum mesela.cikolata ye ve meyve suyu uç olurmu inş ozamn kıpır kıpır oluyorlar
Ben yoldayken yardım canım hastanede de 10 dk rahat beklendik.sende birdahakine yolda yemeye başla inş bebişinin zıp zıp içinde oynadığını görürsün cnmİnsaAllah canim çikolata yedim ama hemen içeri girdim muayene oldum demekki bebeıme ulaşmadan muayene olmuşum
doktordan geldim kızlar.resmen takla atıyor bizim ufaklık kesenin içinde.belliki cok yaramaz olacak.çikolata yedim acaba oyuzdenmi hareketlendi böyle11 haftalık gelişimi iyi dedi doktor.sanırım boyu 41.8 mm,çıktıda öle yazıyor..13. Haftada 2 li test yapılacak.
üzülme gulum ya. saglıklı sonucta ,,, rahat gelmıs anasının göbüşü yan gelıp yatıyo ıste.İnsaAllah canim çikolata yedim ama hemen içeri girdim muayene oldum demekki bebeıme ulaşmadan muayene olmuşum
Cok sukur kndimi iyi hissediyrm biraz ishal gecti yemek yutamiydum az bi tost kraker meyva suyu syran anca gunluk menum esimde zorla findik yedirtiyo biraz topladim gibi sukur kasik agrim olmuyo bebekte iyi sukur ama bn bitik durumdaym
Tamam tatlim saol bide öyle denıyim inşaAllah benim tenbel bebishmde hareketlenir :)Ben yoldayken yardım canım hastanede de 10 dk rahat beklendik.sende birdahakine yolda yemeye başla inş bebişinin zıp zıp içinde oynadığını görürsün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?