2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın cnm bebişlerimiz bizle olduktan sonra bundan sonra kötü günümüz olurmu hiç bizim

Günaydin tatlim mesajini yeni górdûm ıyi sayılırım canım ço saol tabi kasık ağrılarım bitıriyo benı
günaydın canım,neden oluyoki o kadar şiddetli,benimde ağrıyor ara sıra ama çok rahatsız edici diil doktor normal demişti,sen yarın gidicektin doktora dimi,benimde bugün 4'te

Kızlar merhaba. Herkese sağlıklı, güzel hamilelikler diliyorum. Doktor kontrolleri olan arkadaşlar hayırlı, iyi haberler alırlar inşallah. Allah herkese sağlıkla bebeklerlini kucaklarına almayı nasip etsin. Ben İstanbul/ Sarıyer'deyim. 2 kez kontrole devlet hastanesinde gittim. 12. haftamdayım. İkili test için Şişli etfale yönlendirdi doktor. Devamlı gideceğim doktorumu hastanemi bulabilmiş değilim. Hastane, doktor, muayene, ikili test, doğum ücreti vb konularda bilgi verebilir misiniz?

Annisler bizde kontrolden geldik kan fln verdik...bebegim buyumus cok sukur kalp atislarini dinlemek muazzam bir duygu zaten cok sukur...bu da vesikalik resmi teyzeleri
senin bebeğin erkek mi merak ettim. başka bi formda okumuştum bebek kesenin solundaysa erkek oluyomuş. benimkide sağ da. öğrenince yazarız.

senin bebeğin erkek mi merak ettim. başka bi formda okumuştum bebek kesenin solundaysa erkek oluyomuş. benimkide sağ da. öğrenince yazarız.
Ayy cnm bilmiorumki o dediklerini okudum bende cok heyecanlaniyorum meraklaniyorum artik...pazartesi ikili test icin randevum var 11+5 oluyorum bakalim bi tahminde bulunacakmi doktor

günaydın canım,neden oluyoki o kadar şiddetli,benimde ağrıyor ara sıra ama çok rahatsız edici diil doktor normal demişti,sen yarın gidicektin doktora dimi,benimde bugün 4'te
Benim enfeksiyonum var canım bitürlü geçmek bilmiyo ondan bu kadar ağrim oluyo sanırım evet ben yarin gidiyorum hayırlısıla seninde güzel haberlerinı bekliyorum :)

doktordan geldim kızlar.resmen takla atıyor bizim ufaklık kesenin içinde.belliki cok yaramaz olacak.çikolata yedim acaba oyuzdenmi hareketlendi böyle 11 haftalık gelişimi iyi dedi doktor.sanırım boyu 41.8 mm,çıktıda öle yazıyor..13. Haftada 2 li test yapılacak.

Maşallah, gözün aydın
Darısı 11 gün sonra başıma inşallah

Mytwin sen de benim gibi ikiz hamilesin sanırım. ikili testi yaptırdın mı merak ettim. benim doktorum sağlıklı sonuç vermiyor diye önermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…