- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
öyle valla otel gibi kullaniyo benim göbüşü oy yavrum benim ah bi doğsalarda mincık mıncık sevsek ya :)üzülme gulum ya. saglıklı sonucta ,,, rahat gelmıs anasının göbüşü yan gelıp yatıyo ıste.
Öyle deme annesi birdahakine sana poz bile verir eminimTamam tatlim saol bide öyle denıyim inşaAllah benim tenbel bebishmde hareketlenir :)
Canım heralde bi ikimizinki tembel rahatına düşkün heralde. Bi dahaki gitmemize kipir kipir olsunlar :) :)Tamam tatlim saol bide öyle denıyim inşaAllah benim tenbel bebishmde hareketlenir :)
Öyle yap canim bende öyle yapcam amam seninki daha napsin annesi gamgam sitayl mı oynasin :) ne güzel cikmis artik göbüşler en çok banyoda anlaşiliyo çiktiğıKizlar ben de aç gittim. Çikolatayi da hemen girmeden önce yedim demek ondan pek hareketli değildi benimki.sadece eller ve ayaklar oynadi ama çok az. Bi dahakine hem tok gitcem hem de önceden yicem çikolatayi. Bi de göbeğim top gibi çıktı öne doğru bu hafta daha da belli oldu çok seviniyorum :)
Oh ne gusel cnm benım de cok az çıktı ama büyükçe olsa keske cok özenıyım öyle hamileleri de gorunce.ben ac karnına sabahları duramıyorum .maşallah size valla .bıraz kahvaltı saatını gecırsem hemn kusuyorumKizlar ben de aç gittim. Çikolatayi da hemen girmeden önce yedim demek ondan pek hareketli değildi benimki.sadece eller ve ayaklar oynadi ama çok az. Bi dahakine hem tok gitcem hem de önceden yicem çikolatayi. Bi de göbeğim top gibi çıktı öne doğru bu hafta daha da belli oldu çok seviniyorum :)
İnsaAllah canim :) :)Canım heralde bi ikimizinki tembel rahatına düşkün heralde. Bi dahaki gitmemize kipir kipir olsunlar :) :)
Ah canim benim az kaldi sabretarkadaş ne sekız kasımmıs be gelmedı gıtttı. çok ozledımmmm çokkkk
Cabucak geçsin cnm inş benım de daha 1 ay var offfffarkadaş ne sekız kasımmıs be gelmedı gıtttı. çok ozledımmmm çokkkk
Ayy canım kızlar dans etti takla atti diyo baksana ben de öyle görmek istiyorum :) evet canım benim göbek baya belli oldu artk yavaştan yavaştan şişecek demekki. Ee bebisler boy atıyor :)Öyle yap canim bende öyle yapcam amam seninki daha napsin annesi gamgam sitayl mı oynasin :) ne güzel cikmis artik göbüşler en çok banyoda anlaşiliyo çiktiğı
Cabucak geçsin cnm inş benım de daha 1 ay var offfff
Bende İstiyorum da tembeller napalim canim :)Ayy canım kızlar dans etti takla atti diyo baksana ben de öyle görmek istiyorum :) evet canım benim göbek baya belli oldu artk yavaştan yavaştan şişecek demekki. Ee bebisler boy atıyor :)
Ah canim benim az kaldi sabret
Ben kullanıyorum canimkızlar progestan kullanan varmı aranızda
Ben kullandım canım ama pazar günü ilacım bitti doktor artık kullanma dedi, bıraktım yani artık...kızlar progestan kullanan varmı aranızda
Ben kullanıyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?