2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar ben de aç gittim. Çikolatayi da hemen girmeden önce yedim demek ondan pek hareketli değildi benimki.sadece eller ve ayaklar oynadi ama çok az. Bi dahakine hem tok gitcem hem de önceden yicem çikolatayi. Bi de göbeğim top gibi çıktı öne doğru bu hafta daha da belli oldu çok seviniyorum :)

Öyle yap canim bende öyle yapcam amam seninki daha napsin annesi gamgam sitayl mı oynasin :) ne güzel cikmis artik göbüşler en çok banyoda anlaşiliyo çiktiğı

Oh ne gusel cnm benım de cok az çıktı ama büyükçe olsa keske cok özenıyım öyle hamileleri de gorunce.ben ac karnına sabahları duramıyorum .maşallah size valla .bıraz kahvaltı saatını gecırsem hemn kusuyorum

merhaba kızlar, siteye yeni üye oldum.
Allahım nasip kısmet ederse inşallah, bende mayıs 2015'te anne olacağım. geçen yıl bir tane düşük yaptığım için bu sefer hem çok endişeli hem de çok tedbirliyim.
Burada tecrübeleri paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak gerçekten psikolojik olarak insana iyi geliyor. Geçen yıldan beri okuyordum siteyi, üye olmak bu zamanaymış :)

Öyle yap canim bende öyle yapcam amam seninki daha napsin annesi gamgam sitayl mı oynasin :) ne güzel cikmis artik göbüşler en çok banyoda anlaşiliyo çiktiğı
Ayy canım kızlar dans etti takla atti diyo baksana ben de öyle görmek istiyorum :) evet canım benim göbek baya belli oldu artk yavaştan yavaştan şişecek demekki. Ee bebisler boy atıyor :)

Ben en son geçen cuma gittim ve bebeğim elini başının altına koymuş yatıyordu. Ben de uyurken hep elimi başımın altına koyarım bana mı çekti ne... Çok güzel bir görüntüydü, o kadar keyifli görünüyordu ki, ama doktorumuz cinsiyet tahmini için biraz bastırınca rahatı bozuldu tekmeler atmaya başladı:)) Doktorun tüm çabalarına rağmen göstermedi ne yazık ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…