2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya ben 7 haftalıkken girmistim. Su ic dedi.2 litreye yakın su ictim bekledim falan. Hamileyken de iciliyomus demek. Kızımda icmemiştim hic. O zaman icmeden mi gideyim simdi. Ne yapsam?
Canım ultrasona giderken hic icmedim. Normalde çok içmek gerekiyo ama.

Ben şimdiye kadar sadece 2 kez ultrasona girdim, ilk hamile olduğumu öğrendiğimde keseyi görebilmek için, 2.si kalp atışları için...
İki defa gittiğimde de su içmedim.

Canım girdim baktım bi kaç defa yazmadım ama. çok halsizim tüm gece uyuyamadım hep kabus görüyorum çok korkuyorum kalbim ağzımda uyanıyorum.. midem de çok yoruyo beni hep ağırıyor.
Bu kabus bugün bendede oldu korktdan uyuyamadim eşimıde uyandırdım o uxuyo ben uyandırhyorum sabahı zor ettim yani miğden rahatsizra doktoruna sóxle canım ben öyle xapthm şurup verdi geceleri miğdemdeki ağriyi şişkinlîği aliyo

Evet canim kayinvalidem çok iyidir çok düşüncelidir.seviyorum cok. Bi de bu huyu olmasa daha iyi olacakti. Tüm gelinleriyle iyi anlasir çünkü kimsenin etlisine sutlusune özel hayatina karismaz bi de kızim olursa kız doğurdu diye daha bi sever eminim :) bi de eşimi de kırmak istemedim isim konusunda o yüzden tmm dedim o çok istiyo koymayı. Ama mutlaka yanına beğendiğim isimlerden birini de eklerim ben

Canım girdim baktım bi kaç defa yazmadım ama. çok halsizim tüm gece uyuyamadım hep kabus görüyorum çok korkuyorum kalbim ağzımda uyanıyorum.. midem de çok yoruyo beni hep ağırıyor.
STRESTEN OLUYOR BENDE ÖYLEYİM NASIL İYİMİ DİYE ÇOK MERAK EDİYORUM CİNSİYETTEN ÇOK BU DÜŞÜNCELER VAR BEYNİMDE

ahh canım söylüyorum ilaç vermiyor ki bana soda iç diyor.. soda daha beter ediyor midemi... ne yapcağımı şaşırdım.. kabız da değilim ki yani ondan kaynaklı diyim...

STRESTEN OLUYOR BENDE ÖYLEYİM NASIL İYİMİ DİYE ÇOK MERAK EDİYORUM CİNSİYETTEN ÇOK BU DÜŞÜNCELER VAR BEYNİMDE

evet bu aralar başka stresler de oluyor çok takıyorum artık her şeyi... hemen ağlıyorum.. benim de canım aklım hep bebeğimde napcaz biz öyle

Kızlar aklıma gelmişken sormak istiyorum, tamamen merak ettiğim için.
Dün bir arkadaşım hamileliğinde evinde tuhaf olay yaşadığını ve kendisine göründüklerini ya da sık sık karabasandan bahsetti.
Ben çok korkuyorum ve dedikleri aklımdan çıkmıyor. Daha önce de başkalarından duymuştum hamilelere ve lohusalıkta görünmek daha kolay oluyor die.
Böyle durumla karşılaşan var mı aranızda, içim rahat değil.

Yastigin altina kucuk bi kuran koy bnim biynunda surekki dua var

Bnde cok duydum onu rahatsz eden olurmus bnde o yuzden hocaya gittim dua yazdirdim rahatim artik cok husursz olurdum

çok ıyımıs canım.Allah gonlunuze gore versın canım

tuvalette lavaboda mutlaka destur dıyın.kızlar bol bol felak nas ve ayetel kursu okuyun. yastık altınıza bıde ustunuzde dua bulundur bişey olmaz Allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…