- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
iyiyiz canım sen nasılsın nerlerdesın
iyi gibi işte canımİyidir şeker sen nasılsın?
Canım girdim baktım bi kaç defa yazmadım ama. çok halsizim tüm gece uyuyamadım hep kabus görüyorum çok korkuyorum kalbim ağzımda uyanıyorum.. midem de çok yoruyo beni hep ağırıyor.İyiyiz canim sen nasilsın yoksun bu aralar
Canım ultrasona giderken hic icmedim. Normalde çok içmek gerekiyo ama.ya ben 7 haftalıkken girmistim. Su ic dedi.2 litreye yakın su ictim bekledim falan. Hamileyken de iciliyomus demek. Kızımda icmemiştim hic. O zaman icmeden mi gideyim simdi. Ne yapsam?
Kızlar nasılsınız. umarım herkes ve butun bebislerimiz iyidir. ben cok giremiyorum. girdigim zaman da son sayfalara bakabilıyorum. Kızım cok huysuz bu ara. 2 yas krizleri sanırım. Bugun hastaneden aradılar. Yarın 2. ultrasonuma gircem insaallah. Heyecanlıyım ama endiseliyim daha cok. Ya kotu bi sey derse diye. Bi de yine su mu iccez ya. artık 13 haftalık oldu hala su iciyo musunuz ultrasona girerken ?
Bu kabus bugün bendede oldu korktdan uyuyamadim eşimıde uyandırdım o uxuyo ben uyandırhyorum sabahı zor ettim yani miğden rahatsizra doktoruna sóxle canım ben öyle xapthm şurup verdi geceleri miğdemdeki ağriyi şişkinlîği aliyoCanım girdim baktım bi kaç defa yazmadım ama. çok halsizim tüm gece uyuyamadım hep kabus görüyorum çok korkuyorum kalbim ağzımda uyanıyorum.. midem de çok yoruyo beni hep ağırıyor.
Evet canim kayinvalidem çok iyidir çok düşüncelidir.seviyorum cok. Bi de bu huyu olmasa daha iyi olacakti. Tüm gelinleriyle iyi anlasir çünkü kimsenin etlisine sutlusune özel hayatina karismaz bi de kızim olursa kız doğurdu diye daha bi sever eminim :) bi de eşimi de kırmak istemedim isim konusunda o yüzden tmm dedim o çok istiyo koymayı. Ama mutlaka yanına beğendiğim isimlerden birini de eklerim benkötu degıl canım. elıf naz elıf su gıbı koyabılırsın. ama senın kabul etmende guzel öpsun senı basına koysun ozaman. kayın valıden ıyı biriki sesını çıkartmamıssın.
benımkı okadar ıyı degıl :) ben kabul edemem acıkcası. bıde emır vakı olunca hıc. benım ıcımden gelmesı lazım. benım babam ölmus dedem ölmus annem var onların hıc bırını koymayı bıle dusunmem kı . buyuk sözume tobe ama arada arkamdan dedıkodumu yapan kadının hıc adını koymaya nıyetım yok.
STRESTEN OLUYOR BENDE ÖYLEYİM NASIL İYİMİ DİYE ÇOK MERAK EDİYORUM CİNSİYETTEN ÇOK BU DÜŞÜNCELER VAR BEYNİMDECanım girdim baktım bi kaç defa yazmadım ama. çok halsizim tüm gece uyuyamadım hep kabus görüyorum çok korkuyorum kalbim ağzımda uyanıyorum.. midem de çok yoruyo beni hep ağırıyor.
ahh canım söylüyorum ilaç vermiyor ki bana soda iç diyor.. soda daha beter ediyor midemi... ne yapcağımı şaşırdım.. kabız da değilim ki yani ondan kaynaklı diyim...Bu kabus bugün bendede oldu korktdan uyuyamadim eşimıde uyandırdım o uxuyo ben uyandırhyorum sabahı zor ettim yani miğden rahatsizra doktoruna sóxle canım ben öyle xapthm şurup verdi geceleri miğdemdeki ağriyi şişkinlîği aliyo
STRESTEN OLUYOR BENDE ÖYLEYİM NASIL İYİMİ DİYE ÇOK MERAK EDİYORUM CİNSİYETTEN ÇOK BU DÜŞÜNCELER VAR BEYNİMDE
Yastigin altina kucuk bi kuran koy bnim biynunda surekki dua varCanım girdim baktım bi kaç defa yazmadım ama. çok halsizim tüm gece uyuyamadım hep kabus görüyorum çok korkuyorum kalbim ağzımda uyanıyorum.. midem de çok yoruyo beni hep ağırıyor.
Bnde cok duydum onu rahatsz eden olurmus bnde o yuzden hocaya gittim dua yazdirdim rahatim artik cok husursz olurdumKızlar aklıma gelmişken sormak istiyorum, tamamen merak ettiğim için.
Dün bir arkadaşım hamileliğinde evinde tuhaf olay yaşadığını ve kendisine göründüklerini ya da sık sık karabasandan bahsetti.
Ben çok korkuyorum ve dedikleri aklımdan çıkmıyor. Daha önce de başkalarından duymuştum hamilelere ve lohusalıkta görünmek daha kolay oluyor die.
Böyle durumla karşılaşan var mı aranızda, içim rahat değil.
Canım sen nerelerdesin cinshyet ögrendim tebrik bile etmedınbişey sorucam esnediğini falan gördüğünüze göre 4 boyutluyamı giriyorsunuz,çünkü 2 boyutlu ultrasonda bebek silüet halinde gözüküyor,hayırlı olsun bu arada
Evet canim kayinvalidem çok iyidir çok düşüncelidir.seviyorum cok. Bi de bu huyu olmasa daha iyi olacakti. Tüm gelinleriyle iyi anlasir çünkü kimsenin etlisine sutlusune özel hayatina karismaz bi de kızim olursa kız doğurdu diye daha bi sever eminim :) bi de eşimi de kırmak istemedim isim konusunda o yüzden tmm dedim o çok istiyo koymayı. Ama mutlaka yanına beğendiğim isimlerden birini de eklerim ben
Ask olsun kizlar selamimiz da alinmiyor artik, bi kac kere daha yazmistim yine cevap alamamistim sanirim sorun bende neyse...
İyiyim canim tesekkurler, sen nasilsin?aleykum selam canım nasılsın hoşgeldınnn
İyiyim canim tesekkurler, sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?