- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Evet canım muhtemelen şişkinlikten öyle oluyosun bende öyleydim şuruptan önce suan çok şükúr iyıyim cinsiyete gelince banada diyolarki aman erkek oksada kız olsada farketmez ilk çocuk sanki 2. 3. Olsa nnlcak ben bu milleti anlamıyorum kendileri peş pese erkekleri veya kizlari oluxo bize gelnce herkesin bi söyleyeceği oluyo boşver sen onlari elalmin ağzi torba deilki büzesin canim sinır oluyorum boyle insanlaraAkşamları bende nefes nefese kalıyorum canım yaa. Sanki kendimi 9 aylık hamile gibi hissediyorum eğilip doğrulurken bile zorlanıyorum. Acaba benimki de mi şişkinlikten...
aslında bu sefer hiç birşey hissedemiyorum. Sağolsun benim dışımdaki herkes benim için birşeyler hissediyor. Belkide hislerimi karıştırıyorlar o yüzden hissedemiyorum. Rüyalarında kızım olduğunu görenler var. Herkes kızın olcak senin diyor. Bende sağlıklı olsun hayırlısı olsun ama ben sanki oğlum olacak gibi hissediyorum diyorum çok da hissetmediğim halde. Niye mi? Eğer erkekse diye insanları alıştırmaya çalışıyorum. Sonra bana binbir türlü yorum yapmasınlar diye. İlk çocuğum erkek ya. Bu da erkek olursa yapılcak yorumları biliyorum. "Olsun sağlıklı olsun da" "neyse üçüncü kız olur artık" vs vs gibi... İnsanların çoğunun bunu kötü niyetle demediğinden eminim fakat yine de insan rahatsız oluyor. Aslında cinsiyet takıntısı toplumsal baskılardan kaynaklanıyor. Yoksa hiçbir anne&baba için çocuğunun cinsiyeti önemli değildir. Önemli olan bir evlat sahibi olmaktır.
Aynı durumdayız canım seninle bende 16. haftayı bekliyorum :)
Çok güldüm ya demek kız olursa elif konsun diye geçirmiş içinden...Güzel söyleme yolu ahahahah
Ayy gerçekten çok komikler bu kaynanalar :) kayinbabamn ismi konuldu ama kız torunu olmadığı için kendininki konmadiya bize duyuruyor :) eşim de ben elif koyarm sen de yanına istediğin bi ismi ekle iki isim olsun diyo bakalm bi belli olsnda düşünürüz artık :)ay mınnakk benı guldurdun valla. bu kaynanaların çogu aynı galıba. benım kuzenımde kaynanasının adı koncak dıye sırf korkudan cocuk yapmıo. ıkı kız torunu var koymamıslar ucuncude adım konmazsa hakkımı helal etmem dıyomus . çok komık ya ne gereksız bısey.
Ohh be yalniz degilmisim ilac almayan arkadaslar varmis icim rahatladi.cok mantikli aslinda hicbisey takviye almadan test yapilacak ne eksikse onlar takviye edilecek.icim rahatladi simdi.
Benim kaynanamn da canım üç oğlu var. Bana gelince bakalm tutturacak mısın kızı diyo güya şaka yapiyo. Sanki cinsiyeti de ben belirliyorum gibi. Gecen hafta doktora gittikya hemen aradılar. Eşim de erkekmis dedi şakasına hmm neyse sağlıklı olsun da artık bidahaki kız olur demiş sevinmemis. Insana psikolojik baskı yapıyolar.Evet canım muhtemelen şişkinlikten öyle oluyosun bende öyleydim şuruptan önce suan çok şükúr iyıyim cinsiyete gelince banada diyolarki aman erkek oksada kız olsada farketmez ilk çocuk sanki 2. 3. Olsa nnlcak ben bu milleti anlamıyorum kendileri peş pese erkekleri veya kizlari oluxo bize gelnce herkesin bi söyleyeceği oluyo boşver sen onlari elalmin ağzi torba deilki büzesin canim sinır oluyorum boyle insanlara
Ayy gerçekten çok komikler bu kaynanalar :) kayinbabamn ismi konuldu ama kız torunu olmadığı için kendininki konmadiya bize duyuruyor :) eşim de ben elif koyarm sen de yanına istediğin bi ismi ekle iki isim olsun diyo bakalm bi belli olsnda düşünürüz artık :)
Kiz lotoyu tutturda kayganayı üzme :) ne güldüm canim sana ya hemde kaynana na kızdim ne kadar kiskançmıs öyle kendi kizi vaqmi oda kaynanaşinin ismini koymuşta size baskı yapiyoAyy gerçekten çok komikler bu kaynanalar :) kayinbabamn ismi konuldu ama kız torunu olmadığı için kendininki konmadiya bize duyuruyor :) eşim de ben elif koyarm sen de yanına istediğin bi ismi ekle iki isim olsun diyo bakalm bi belli olsnda düşünürüz artık :)
Benim kaynanamn da canım üç oğlu var. Bana gelince bakalm tutturacak mısın kızı diyo güya şaka yapiyo. Sanki cinsiyeti de ben belirliyorum gibi. Gecen hafta doktora gittikya hemen aradılar. Eşim de erkekmis dedi şakasına hmm neyse sağlıklı olsun da artık bidahaki kız olur demiş sevinmemis. Insana psikolojik baskı yapıyolar.
Ay ne bu kaynana baskisi ya bizimkide dua yoluxla yapiyodu tóğbe töğbe :)Benim kaynanamn da canım üç oğlu var. Bana gelince bakalm tutturacak mısın kızı diyo güya şaka yapiyo. Sanki cinsiyeti de ben belirliyorum gibi. Gecen hafta doktora gittikya hemen aradılar. Eşim de erkekmis dedi şakasına hmm neyse sağlıklı olsun da artık bidahaki kız olur demiş sevinmemis. Insana psikolojik baskı yapıyolar.
Canım ismi Allahtanki kötü tuhaf bsy degil :) :) Elif güzel isim. Zaten ben eşime de dedim ben kendi koyduğum ismi söylerim dedim. O da kabul etti. Annem kırılmasin gönlü olsun dedi. Ben de kiramadim.iyi sende annenınkını koy ozaman. ay ne bılım yaaa elif su koysan ne dıcen su dıcen sonucta :)
Kızlar nasılsınız. umarım herkes ve butun bebislerimiz iyidir. ben cok giremiyorum. girdigim zaman da son sayfalara bakabilıyorum. Kızım cok huysuz bu ara. 2 yas krizleri sanırım. Bugun hastaneden aradılar. Yarın 2. ultrasonuma gircem insaallah. Heyecanlıyım ama endiseliyim daha cok. Ya kotu bi sey derse diye. Bi de yine su mu iccez ya. artık 13 haftalık oldu hala su iciyo musunuz ultrasona girerken ?
Aaa onu duymamıştim ben canımBende dustan sonra zeytin sutu suruyorum
ya ben 7 haftalıkken girmistim. Su ic dedi.2 litreye yakın su ictim bekledim falan. Hamileyken de iciliyomus demek. Kızımda icmemiştim hic. O zaman icmeden mi gideyim simdi. Ne yapsam?ben bugune kadar hıc ıcmedım. bebek suyun ıcınde zaten net cıkıo
Canım ismi Allahtanki kötü tuhaf bsy degil :) :) Elif güzel isim. Zaten ben eşime de dedim ben kendi koyduğum ismi söylerim dedim. O da kabul etti. Annem kırılmasin gönlü olsun dedi. Ben de kiramadim.
ya ben 7 haftalıkken girmistim. Su ic dedi.2 litreye yakın su ictim bekledim falan. Hamileyken de iciliyomus demek. Kızımda icmemiştim hic. O zaman icmeden mi gideyim simdi. Ne yapsam?
İyidir şeker sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız...
Bana hiç su iç demediler canım belki cihazdan dolayıdır.Kızlar nasılsınız. umarım herkes ve butun bebislerimiz iyidir. ben cok giremiyorum. girdigim zaman da son sayfalara bakabilıyorum. Kızım cok huysuz bu ara. 2 yas krizleri sanırım. Bugun hastaneden aradılar. Yarın 2. ultrasonuma gircem insaallah. Heyecanlıyım ama endiseliyim daha cok. Ya kotu bi sey derse diye. Bi de yine su mu iccez ya. artık 13 haftalık oldu hala su iciyo musunuz ultrasona girerken ?
Canım banada ilk haftalarda su iç iyice sıkışıp gel demisti sonrakilerde tok gel dediya ben 7 haftalıkken girmistim. Su ic dedi.2 litreye yakın su ictim bekledim falan. Hamileyken de iciliyomus demek. Kızımda icmemiştim hic. O zaman icmeden mi gideyim simdi. Ne yapsam?
Benimkinin de beş erkek torunu var. Aman yaa valla bi tuhaflar işte anlamıyorumki. Eskiler bi tuhaflar işte. Kız da olsa erkek de olsa bizim yani onlar sevse de sevmese de sevinse de sevinmese de takmiyorum canım. Ama eşim de onlara uyuyo ben en çok da ona sinirleniyorum. Kız olmazsa bi daha deneriz cok beklemeyiz ikinciyi diyo. Biraz aile baskisindan ailesine cok düşkün biraz da oldum olasi kızları sever. Eskiden beri bizim hayalimizdi kızimzn olmasi eşimle liseden beri birlikteyz biz hep kiz diye hayal kurardk yani.benımkınınde 3 oğlu var. bır kız bır oglan torunu var. tutturmus oglan olsun dıye. anlamıyorum doyamadı oglana. bence kız olursa benım kızım erkek olursa onun oglunun cocugu gıbımı hıssedıyo çözemedım
İyiyiz canim sen nasilsın yoksun bu aralarselam kızlar nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?