Aynen canim valla, gerci kocamiz da bikardi bi sure sonrayok anam yok ancak bızım kocamız doktor olcakta yada bı yakınımız onun yanından ayrılmayıp hergun bın tane soru soralım :)
Her trimesterde farklı şeyler olacak vücudumuzda, çünkü içimizde büyüyen bir yavrucak varHaklisin hepimiz paranoyak olduk resmensaglikla atlatip bebeklerimizi kucagimiza alirsak tamamdir insallah
Evet canim, bunlarin yaninda bir de is yorgunlugu var tabi. Cok guzel ayni zamanda zor bi surec Allah yardimcimiz olsunHer trimesterde farklı şeyler olacak vücudumuzda, çünkü büyüyen bir yavrucak var
Vücut hem bu yeni canlıya hemde kendine sahip çıkmaya çalıştıkça bazen bünye yorgun düşebiliyor.
Maalesefff, ama iyi ki çalışıyorum sürekli evde olsam düşün düşün kafayı yerdim.Evet canim, bunlarin yaninda bir de is yorgunlugu var tabi. Cok guzel ayni zamanda zor bi surec Allah yardimcimiz olsun
Tek midesi yanan ben değilmişim demek ki, geçtiğimiz Cuma gününden beri özellikle öğleden önce midemin sol üst tarafında yanma hissi var ve rahatsız ediyor benierken davranmazsak mayısın ilk günlerinde kavuşacağım miniğime inşallah :) benim bu aralar en büyük sıkıntım mide yanması..
Tecrubeyle sabit bikiolarAynen canim valla, gerci kocamiz da bikardi bi sure sonra
Hic sorna off offf uyuyamiyom cogu zamanTek midesi yanan ben değilmişim demek ki, geçtiğimiz Cuma gününden beri özellikle öğleden önce midemin sol üst tarafında yanma hissi var ve rahatsız ediyor beni
Esin doktor mu canim, oyleyse biz de sana soralim sorularimiziTecrubeyle sabit bikiolar))
Geçmiş olsun, Allah'tan bende şu an o boyutta değil. Özellikle öğleden önce oluyor nedenseHic sorna off offf uyuyamiyom cogu zaman
aynen vallaha kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor kalkıp biraz dolaşıyorum ama nafileçalışmak ıyıde masa bası butun gun oturuyorum ıkı gundur arrtık arımayan yerım kalmadı uzanmak ıcın can atıyorum. kasıklarım sıkışıo belım agrıo kuyruk sokumum berbat zaten kalcam da oyle.
Maalesefff, ama iyi ki çalışıyorum sürekli evde olsam düşün düşün kafayı yerdim.
Tek hayal ettiğim doğum iznine çıkmışım ve bol bol bebişimle zaman geçiyormuşum
En kotusu de uyku bastirinca uyuyamamakçalışmak ıyıde masa bası butun gun oturuyorum ıkı gundur arrtık arımayan yerım kalmadı uzanmak ıcın can atıyorum. kasıklarım sıkışıo belım agrıo kuyruk sokumum berbat zaten kalcam da oyle.
Gün içinde bende zorlanıyorum. Pantolunum sıkıyor özellikle, sürekli oturarak çalıştığım için.çalışmak ıyıde masa bası butun gun oturuyorum ıkı gundur arrtık arımayan yerım kalmadı uzanmak ıcın can atıyorum. kasıklarım sıkışıo belım agrıo kuyruk sokumum berbat zaten kalcam da oyle.
Ayyy inşallah, tez zamanda gelir o günler. Ne güzel baha bahar bebişlerimizle ohhh misssaynen canım bnmde hayallerimde doğum iznine çıkmışım bebeğim kollarımda uyuyor hep bunu hayal ediyorum biliyomusun...
yarabbim nasip eyle inşallah....sağlıklı sıhhatli hepimize inşallah.....hergün dua ediyorum....
Aa ayni gunmus dogumumuz :) bende mide kazinmasi oluyo bazen iki saatte bir biseyler yiyorum :)erken daazsak mayısın ilk günlerinde kavuşacağım miniğime inşallah :) benim bu aralar en büyük sıkıntım mide yanması..
Maalesefff, ama iyi ki çalışıyorum sürekli evde olsam düşün düşün kafayı yerdim.
Tek hayal ettiğim doğum iznine çıkmışım ve bol bol bebişimle zaman geçiyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?