2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haklisin hepimiz paranoyak olduk resmen saglikla atlatip bebeklerimizi kucagimiza alirsak tamamdir insallah
Her trimesterde farklı şeyler olacak vücudumuzda, çünkü içimizde büyüyen bir yavrucak var
Vücut hem bu yeni canlıya hemde kendine sahip çıkmaya çalıştıkça bazen bünye yorgun düşebiliyor.

Son düzenleme:
Her trimesterde farklı şeyler olacak vücudumuzda, çünkü büyüyen bir yavrucak var
Vücut hem bu yeni canlıya hemde kendine sahip çıkmaya çalıştıkça bazen bünye yorgun düşebiliyor.
Evet canim, bunlarin yaninda bir de is yorgunlugu var tabi. Cok guzel ayni zamanda zor bi surec Allah yardimcimiz olsun

Evet canim, bunlarin yaninda bir de is yorgunlugu var tabi. Cok guzel ayni zamanda zor bi surec Allah yardimcimiz olsun
Maalesefff, ama iyi ki çalışıyorum sürekli evde olsam düşün düşün kafayı yerdim.
Tek hayal ettiğim doğum iznine çıkmışım ve bol bol bebişimle zaman geçiyormuşum

erken davranmazsak mayısın ilk günlerinde kavuşacağım miniğime inşallah :) benim bu aralar en büyük sıkıntım mide yanması..
Tek midesi yanan ben değilmişim demek ki, geçtiğimiz Cuma gününden beri özellikle öğleden önce midemin sol üst tarafında yanma hissi var ve rahatsız ediyor beni

Tek midesi yanan ben değilmişim demek ki, geçtiğimiz Cuma gününden beri özellikle öğleden önce midemin sol üst tarafında yanma hissi var ve rahatsız ediyor beni
Hic sorna off offf uyuyamiyom cogu zaman

çalışmak ıyıde masa bası butun gun oturuyorum ıkı gundur arrtık arımayan yerım kalmadı uzanmak ıcın can atıyorum. kasıklarım sıkışıo belım agrıo kuyruk sokumum berbat zaten kalcam da oyle.

aynen vallaha kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor kalkıp biraz dolaşıyorum ama nafile

Maalesefff, ama iyi ki çalışıyorum sürekli evde olsam düşün düşün kafayı yerdim.

aynen canım bnmde hayallerimde doğum iznine çıkmışım bebeğim kollarımda uyuyor hep bunu hayal ediyorum biliyomusun...
yarabbim nasip eyle inşallah....sağlıklı sıhhatli hepimize inşallah.....hergün dua ediyorum....

Gün içinde bende zorlanıyorum. Pantolunum sıkıyor özellikle, sürekli oturarak çalıştığım için.
Dediğin gibi kasıklarım ve karnım ağrıyor bazen bu yüzden...

Ayyy inşallah, tez zamanda gelir o günler. Ne güzel baha bahar bebişlerimizle ohhh misss
Rab'bim hepimize o günleri görebilmeyi nasip etsin.

kılot kasıklarıma deyınce bıle kötu oluyorum oyuzden sımdıden aldım hamıle kılodu ohhh karnıma kadar cektım bide tayt aldım hamıle taytı oda hıc bısey baskı yapmıo kaısklara. ama oturmak sıkıştırıyo ıste...işyerındeyken çok kotu oluyorum eve gıtmek ıcın saate bakıp duruyorum
ben kalıp yuruyorum sonra gene aynı işe yaramıo

Ya bende iyiki calisiyorum diyorum.bizimkilerde cok geziyorsunuz diyor akillarinca laf sokuyorlar.oyle dediklerinde bende sabahlari kimse cikip cok calisiyorsun bugun ise gitmeyiver demiyor ama hayat size guzel diyorum.susup kaliyorlar.eve kapanip ozgurlugumu kendi ellerimle onlara teslim edemem.esim isi geregi 3 ay yurt disina gitmem gerek diyor.bende istersen 6 ay git.ben tek basimada yasarim.ekonomik ozgurlugum elimde sukur.

Kızlar epidural ile normal doğum konusunda fikriniz ne? Ben cok korkuyorum doğumdan sezeryanla hiç birşey duymadan bitsin istiyorum bu iş.ama normal doğum daha sağlıklı die kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…