2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bnde cok duydum onu rahatsz eden olurmus bnde o yuzden hocaya gittim dua yazdirdim rahatim artik cok husursz olurdum
Yaaa, inşallah başıma gelmez. Çok ama çok tırsağım ben çok korkarım bu tür şeylerden.
Ayet-el Kürsi'yi eksik etmicem bundan sonra başucumdan!
Allah tüm hamileleri ve bebeklerini korusun inşallah.

Aman dikkat et canim usutmus olmayasin? Simdiden sevmiyosa yandin annesi

üsütmeye hazırım zaten canım ama elımden geldıgı kadar dıkkat edıyorum. valla ne zaman yıkansam kasıklarım gerılıyo. sıcaklada yıkanmam, ılık la yıkanıyorum korkudan ama genede oluo. :)

junes post: 37655381 .!.:
Selamlar, hoşgeldin.
Sen nasılsın?
Hosbulduk canim iyiyiz simdilik, tansiyonum dusuk cikti ona taktim biraz, folik asiti de biraktim doktora sormadan, 12. Hafta birakiliyomus diye. Kafamda deli sorular anliycagin

ay
ayyy kaynanam aklıma geldi yaralarım depreşti . Allah günah yazmasın da hiç sevmiyom

üsütmeye hazırım zaten canım ama elımden geldıgı kadar dıkkat edıyorum. valla ne zaman yıkansam kasıklarım gerılıyo. sıcaklada yıkanmam, ılık la yıkanıyorum korkudan ama genede oluo. :)
İcerde rahat durmuyo demekki annesi :) hareketlerini de hissetseydik artik :)

Kızlar böyle şeyler düşünmeyin Allahin izni ile birsey olmaz bol bol dua edin ama arkadaşların aklına böyle şeyler sokma canim sende.

Hosbulduk canim iyiyiz simdilik, tansiyonum dusuk cikti ona taktim biraz, folik asiti de biraktim doktora sormadan, 12. Hafta birakiliyomus diye. Kafamda deli sorular anliycagin
Geçimş olsun öncelikle, tansiyonun değişken olması oldukça normal; çok takılma.
Folik asiti bende 1 kutu bittikten sonra doktorum bıraktırmıştı.
Ayrıca hangimizin kafasında tilkiler yok ki

valla benım folık asıt bıttı 4 gun oldu almadım yenısını bende bıraktım sormadan. cumartesı gıdıcem sankı devam etseydın dıcek gıbı gelıyo korkuyorum

Canım iyi olmanıza sevindim cinsiyet te hayırlı olsun kanama neden olmus soylemedi mi. Karın sertligi neden olur bilmiyorum belki magnezyum iyi helir benim kizda bu ayda kasılmam vardi iyi gelmişti
rahim agzında kanama var dedi sebebi söylemedi bugun de daha ehil uzman bi dr. la telfnda görüştüm yapılan tedavinin üstüne başka yapacak birşey yok dedi sebeb bilemiyolar ilaçlardan başka bi tedavi de yok diyolar

Reactions: mpb
Geçimş olsun öncelikle, tansiyonun değişken olması oldukça normal; çok takılma.
Folik asiti bende 1 kutu bittikten sonra doktorum bıraktırmıştı.
Ayrıca hangimizin kafasında tilkiler yok ki
Haklisin hepimiz paranoyak olduk resmen saglikla atlatip bebeklerimizi kucagimiza alirsak tamamdir insallah

Cumartesinden carsambaya kustum misem bulanti dunden beri aniden kesildi bulabti yerine mide yanmasi basladi boyle birden kesilince belirti bn tirsiyom hmn

valla benım folık asıt bıttı 4 gun oldu almadım yenısını bende bıraktım sormadan. cumartesı gıdıcem sankı devam etseydın dıcek gıbı gelıyo korkuyorum
Aynen ben de devam etseydin diycegini dusunuyorum cunku bende demir eksikligi vardi ilaci biraktiktan sonra yine kansizlik oldu galiba, dun ebe tansiyonun dusuk kansizlik var deyince korktum bian.

Kızlar böyle şeyler düşünmeyin Allahin izni ile birsey olmaz bol bol dua edin ama arkadaşların aklına böyle şeyler sokma canim sende.
Ben sadece duyduklarımın doğruluğu hakkında bilgi almak istedim, bu tip olayların olup olmadığıyla alakalı olarak.
Bahsettiğin gibi birilerinin aklına kötü şeyler getirmek niyetinde değilim, bu amaçla da yorum yazmadım.!
Elbette hepimiz sürekli dua ediyoruzdur sadece hamillelikte değil.

Cumartesinden carsambaya kustum misem bulanti dunden beri aniden kesildi bulabti yerine mide yanmasi basladi boyle birden kesilince belirti bn tirsiyom hmn
Korkucak bisey yokki canim mide bulantilari gecicek artik yavas yavas, hem gecsin de rahat rahat yiyelim yemeklerimizi, bebislerimize bol bol vitamin gitsin dimi

benımde ıkı uc hafta once bırden kesılmıstı bulantı tırsmıstım. bırden kesılebılıyormus. sonrada hıc bulanmadı ohhh :)

Aynen ben de devam etseydin diycegini dusunuyorum cunku bende demir eksikligi vardi ilaci biraktiktan sonra yine kansizlik oldu galiba, dun ebe tansiyonun dusuk kansizlik var deyince korktum bian.

yok anam yok ancak bızım kocamız doktor olcakta yada bı yakınımız onun yanından ayrılmayıp hergun bın tane soru soralım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…