Yaaa, inşallah başıma gelmez. Çok ama çok tırsağım ben çok korkarım bu tür şeylerden.Bnde cok duydum onu rahatsz eden olurmus bnde o yuzden hocaya gittim dua yazdirdim rahatim artik cok husursz olurdum
Aynen öyle.! Allah cümlemizi korusun.tuvalette lavaboda mutlaka destur dıyın.kızlar bol bol felak nas ve ayetel kursu okuyun. yastık altınıza bıde ustunuzde dua bulundur bişey olmaz Allahın ıznıyle
Aman dikkat et canim usutmus olmayasin? Simdiden sevmiyosa yandin annesiiyiyim canım. baş agrılarım var onun harıcınde ıyıyım :) dustan sonra oldu bıde karnıma sancılar gırdı benım kı yıkanmayı sevmıyo pek galıba:)
Aynen öyle.! Allah cümlemizi korusun.
Selamlar, hoşgeldin.Slm annisler, naber
Aman dikkat et canim usutmus olmayasin? Simdiden sevmiyosa yandin annesi
Hosbulduk canim iyiyiz simdilik, tansiyonum dusuk cikti ona taktim biraz, folik asiti de biraktim doktora sormadan, 12. Hafta birakiliyomus diye. Kafamda deli sorular anliycaginjunes post: 37655381 .!.:Selamlar, hoşgeldin.
Sen nasılsın?
ayAman kaynananda üzülürse üzülsün. Hayırlısı diye dua edeceği yerde erkek olsun diye mi dua etmiş ayy ne koergün arar rüyamda kızınız oluyodu,yok kucagima verdiler adi da Elifmis Elifim diye seviyodum(kendi adı elif bu arada.) Pembe hırka örüyodum falan filan hergün baska rüya anlatiyo yani.Diger gelinler tutturamadi bakalm sen tuttursaydin bari kizi diyo sanki sayisal loto :) Benmkiler de erkek olursa cok sevinmezler. Ama umrumda degil valla kimsenin dediği.
ayyy kaynanam aklıma geldi yaralarım depreşti . Allah günah yazmasın da hiç sevmiyomBenim kaynanamn da canım üç oğlu var. Bana gelince bakalm tutturacak mısın kızı diyo güya şaka yapiyo. Sanki cinsiyeti de ben belirliyorum gibi. Gecen hafta doktora gittikya hemen aradılar. Eşim de erkekmis dedi şakasına hmm neyse sağlıklı olsun da artık bidahaki kız olur demiş sevinmemis. Insana psikolojik baskı yapıyolar.
İcerde rahat durmuyo demekki annesi :) hareketlerini de hissetseydik artik :)üsütmeye hazırım zaten canım ama elımden geldıgı kadar dıkkat edıyorum. valla ne zaman yıkansam kasıklarım gerılıyo. sıcaklada yıkanmam, ılık la yıkanıyorum korkudan ama genede oluo. :)
Kızlar böyle şeyler düşünmeyin Allahin izni ile birsey olmaz bol bol dua edin ama arkadaşların aklına böyle şeyler sokma canim sende.Kızlar aklıma gelmişken sormak istiyorum, tamamen merak ettiğim için.
Dün bir arkadaşım hamileliğinde evinde tuhaf olay yaşadığını ve kendisine göründüklerini ya da sık sık karabasandan bahsetti.
Ben çok korkuyorum ve dedikleri aklımdan çıkmıyor. Daha önce de başkalarından duymuştum hamilelere ve lohusalıkta görünmek daha kolay oluyor die.
Böyle durumla karşılaşan var mı aranızda, içim rahat değil.
Geçimş olsun öncelikle, tansiyonun değişken olması oldukça normal; çok takılma.Hosbulduk canim iyiyiz simdilik, tansiyonum dusuk cikti ona taktim biraz, folik asiti de biraktim doktora sormadan, 12. Hafta birakiliyomus diye. Kafamda deli sorular anliycagin
Hosbulduk canim iyiyiz simdilik, tansiyonum dusuk cikti ona taktim biraz, folik asiti de biraktim doktora sormadan, 12. Hafta birakiliyomus diye. Kafamda deli sorular anliycagin
rahim agzında kanama var dedi sebebi söylemedi bugun de daha ehil uzman bi dr. la telfnda görüştüm yapılan tedavinin üstüne başka yapacak birşey yok dedi sebeb bilemiyolar ilaçlardan başka bi tedavi de yok diyolarCanım iyi olmanıza sevindim cinsiyet te hayırlı olsun kanama neden olmus soylemedi mi. Karın sertligi neden olur bilmiyorum belki magnezyum iyi helir benim kizda bu ayda kasılmam vardi iyi gelmişti
Haklisin hepimiz paranoyak olduk resmenGeçimş olsun öncelikle, tansiyonun değişken olması oldukça normal; çok takılma.
Folik asiti bende 1 kutu bittikten sonra doktorum bıraktırmıştı.
Ayrıca hangimizin kafasında tilkiler yok ki
Aynen ben de devam etseydin diycegini dusunuyorum cunku bende demir eksikligi vardi ilaci biraktiktan sonra yine kansizlik oldu galiba, dun ebe tansiyonun dusuk kansizlik var deyince korktum bian.valla benım folık asıt bıttı 4 gun oldu almadım yenısını bende bıraktım sormadan. cumartesı gıdıcem sankı devam etseydın dıcek gıbı gelıyo korkuyorum
Ben sadece duyduklarımın doğruluğu hakkında bilgi almak istedim, bu tip olayların olup olmadığıyla alakalı olarak.Kızlar böyle şeyler düşünmeyin Allahin izni ile birsey olmaz bol bol dua edin ama arkadaşların aklına böyle şeyler sokma canim sende.
Korkucak bisey yokki canim mide bulantilari gecicek artik yavas yavas, hem gecsin de rahat rahat yiyelim yemeklerimizi, bebislerimize bol bol vitamin gitsin dimiCumartesinden carsambaya kustum misem bulanti dunden beri aniden kesildi bulabti yerine mide yanmasi basladi boyle birden kesilince belirti bn tirsiyom hmn
Cumartesinden carsambaya kustum misem bulanti dunden beri aniden kesildi bulabti yerine mide yanmasi basladi boyle birden kesilince belirti bn tirsiyom hmn
Aynen ben de devam etseydin diycegini dusunuyorum cunku bende demir eksikligi vardi ilaci biraktiktan sonra yine kansizlik oldu galiba, dun ebe tansiyonun dusuk kansizlik var deyince korktum bian.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?