Ve aleykum selam hosgeldin ellerim yaniyor biber dogradiydim o yuzden yazamadm :)Ask olsun kizlar selamimiz da alinmiyor artik, bi kac kere daha yazmistim yine cevap alamamistim sanirim sorun bende neyse...
Evt cnm alakasiz bransi kalp cerrahi ama tabi sorabilirsiniz cevap verebildiklerini yazarim hemenEsin doktor mu canim, oyleyse biz de sana soralim sorularimizi
Aleyküm selam canim iyilik sağlık çok şükür senden naber bu arada geçenlerde cnsiyetleri belli olanlar mesaj atsin demişsn Allah nasib ederse kızım olcak :)Slm annisler, naber
Sormadim ama kusmaktan muhtemeln diyorum ilk hamileligimdede olmustuGeçmiş olsun, Allah'tan bende şu an o boyutta değil. Özellikle öğleden önce oluyor nedense
Doktoruna sordun mu hiç, ben ilk fırsatta sormak niyetindeyim.
oo onlar islerini cok iyi bilirlerAynı durumdayız canım seninle bende 16. haftayı bekliyorum :)
Çok güldüm ya demek kız olursa elif konsun diye geçirmiş içinden...Güzel söyleme yolu ahahahah
Bende hiç bilmiyorum. Bide spinal var daha epudural le arasındaki farkı çözemedim dahaKızlar epidural ile normal doğum konusunda fikriniz ne? Ben cok korkuyorum doğumdansezeryanla hiç birşey duymadan bitsin istiyorum bu iş.ama normal doğum daha sağlıklı die kararsız kaldım.
Kızlar epidural ile normal doğum konusunda fikriniz ne? Ben cok korkuyorum doğumdansezeryanla hiç birşey duymadan bitsin istiyorum bu iş.ama normal doğum daha sağlıklı die kararsız kaldım.
Kızlar epidural ile normal doğum konusunda fikriniz ne? Ben cok korkuyorum doğumdansezeryanla hiç birşey duymadan bitsin istiyorum bu iş.ama normal doğum daha sağlıklı die kararsız kaldım.
benimde midemde hala yanma var özellikle yemek sonraları kabus gibi.. gaviscon alıyorum sürekli..Tek midesi yanan ben değilmişim demek ki, geçtiğimiz Cuma gününden beri özellikle öğleden önce midemin sol üst tarafında yanma hissi var ve rahatsız ediyor beni
Yok canım nerdeee. 17 Kasıma randevu alip gitmeyi düşünüyorum sabredebilirsem. Biraz daha beklemek istiyorum yada daha erken de olabilir :)Selam kızlarBurcuMelek kızın olacak tebrik ettim mi hayırlamıyorum tebrik ederim :) Benim Minnak Sevgilim senin belli oldu mu canım. cAnImVEcAnI bir de senin. Nr zamandır okuyamıyorum forumu merak ediyorum ya birtek ben mi kaldım. Bugün bir arkadaş öğrenecekti hangisi unuttum :)
Hosbuldum cnm sagol :)Ve aleykum selam hosgeldin ellerim yaniyor biber dogradiydim o yuzden yazamadm :)
Oo hayirli olsun canim saglikli hayirli bi evlat olsun insallah, kesin mi ona gore ekliyim listeye :)Aleyküm selam canim iyilik sağlık çok şükür senden naber bu arada geçenlerde cnsiyetleri belli olanlar mesaj atsin demişsn Allah nasib ederse kızım olcak :)
Sagol canim saka tabi bir de bizim yuzumuzden bikmasin, kendi doktorlarimiz bile bikicak nerdeyseEvt cnm alakasiz bransi kalp cerrahi ama tabi sorabilirsiniz cevap verebildiklerini yazarim hemen
benmde gece kocaman oluyooo sabah iniyo xdxd:) benim hafif bi çıkıntı var şuan karnımda
benim kalçam ağrıyor, oturup kalkarken, dönerken ciddi ağrı çekiyorum. Bu haftalar kemikler genişlediği için normal ama ağrılıkizlaarrr geceleri bi tarafinizdan dger tarafa donerken kramp giriyo benim oluyo ve canm cok fena yaniyo ???( bidee dort gundur bi mide bulantisi geldi kusmaktan olcek gbiyim basim cok agriyo . gozlerimin etrafinda da kirmizi kirmizi minik noktalar olustu arkadasin kusarken Orlanirsan olur dedi boyle olan var miii ???
Bn pazartesi olcam serklaj onlem amacliBuarada içinizde serklaj olacak var mıdır? Ben ilk gebelik sonrası iki kere rahim ağzı ameliyat olduğum için rahim ağzım normalden kısa bu nedenle serklaj olmam gerekiyor. İkili test soncum normal çıkmasını bekldi doktor. Haftaya ameliyatımı olucam. Açıkcası biraz korkuyoum, iyi geçer inşalah..
serviks uzunluğun kaçtır, ilk gebelik mi?Bn pazartesi olcam serklaj onlem amacli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?