2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun, Allah'tan bende şu an o boyutta değil. Özellikle öğleden önce oluyor nedense
Doktoruna sordun mu hiç, ben ilk fırsatta sormak niyetindeyim.
Sormadim ama kusmaktan muhtemeln diyorum ilk hamileligimdede olmustu

Aynı durumdayız canım seninle bende 16. haftayı bekliyorum :)

Çok güldüm ya demek kız olursa elif konsun diye geçirmiş içinden...Güzel söyleme yolu ahahahah
oo onlar islerini cok iyi bilirler sabaha kadar soylensinler ya umrumda degil rabbim saglikli eli ayagi duzgun bir evlat versin daha ne isteriz.

Kızlar epidural ile normal doğum konusunda fikriniz ne? Ben cok korkuyorum doğumdan sezeryanla hiç birşey duymadan bitsin istiyorum bu iş.ama normal doğum daha sağlıklı die kararsız kaldım.
Bende hiç bilmiyorum. Bide spinal var daha epudural le arasındaki farkı çözemedim daha

Kızlar epidural ile normal doğum konusunda fikriniz ne? Ben cok korkuyorum doğumdan sezeryanla hiç birşey duymadan bitsin istiyorum bu iş.ama normal doğum daha sağlıklı die kararsız kaldım.

Mrb doğum hikayelerinde epidurale bile gerek kalmıyo pırt diye doğuruyolar valla okuyup okuyup motive olmayı planlıyorum.

Ben ilk doğumumu epidural sezeryan yaptım çok rahattı, hatt sezeryan tarihimden önce suyum gelmişti ama oğlum kafa yukarda ayak aşağıda olduğu için 1-2 saat sancı çektim dr gelene kadar ama epidural takıldı, herşeyi gördüm, bbişimin ilk çıkışı, ilk ağlaması, sonrasıda ağrı kesci falana çok rahattı.. bu seferde epidural sezeryan olucam..

Tek midesi yanan ben değilmişim demek ki, geçtiğimiz Cuma gününden beri özellikle öğleden önce midemin sol üst tarafında yanma hissi var ve rahatsız ediyor beni
benimde midemde hala yanma var özellikle yemek sonraları kabus gibi.. gaviscon alıyorum sürekli..

Yok canım nerdeee. 17 Kasıma randevu alip gitmeyi düşünüyorum sabredebilirsem. Biraz daha beklemek istiyorum yada daha erken de olabilir :)

Aleyküm selam canim iyilik sağlık çok şükür senden naber bu arada geçenlerde cnsiyetleri belli olanlar mesaj atsin demişsn Allah nasib ederse kızım olcak :)
Oo hayirli olsun canim saglikli hayirli bi evlat olsun insallah, kesin mi ona gore ekliyim listeye :)

kizlaarrr geceleri bi tarafinizdan dger tarafa donerken kramp giriyo benim oluyo ve canm cok fena yaniyo ???( bidee dort gundur bi mide bulantisi geldi kusmaktan olcek gbiyim basim cok agriyo . gozlerimin etrafinda da kirmizi kirmizi minik noktalar olustu arkadasin kusarken Orlanirsan olur dedi boyle olan var miii ???

Buarada içinizde serklaj olacak var mıdır? Ben ilk gebelik sonrası iki kere rahim ağzı ameliyat olduğum için rahim ağzım normalden kısa bu nedenle serklaj olmam gerekiyor. İkili test soncum normal çıkmasını bekldi doktor. Haftaya ameliyatımı olucam. Açıkcası biraz korkuyoum, iyi geçer inşalah..

benim kalçam ağrıyor, oturup kalkarken, dönerken ciddi ağrı çekiyorum. Bu haftalar kemikler genişlediği için normal ama ağrılı

Bn pazartesi olcam serklaj onlem amacli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…