- 14 Mayıs 2014
- 404
- 451
- 78
İyi demişssin sizinkilere, oturulan yerden konuşmak daha kolay geliyorYa bende iyiki calisiyorum diyorum.bizimkilerde cok geziyorsunuz diyor akillarinca laf sokuyorlar.oyle dediklerinde bende sabahlari kimse cikip cok calisiyorsun bugun ise gitmeyiver demiyor ama hayat size guzel diyorum.susup kaliyorlar.eve kapanip ozgurlugumu kendi ellerimle onlara teslim edemem.esim isi geregi 3 ay yurt disina gitmem gerek diyor.bende istersen 6 ay git.ben tek basimada yasarim.ekonomik ozgurlugum elimde sukur.
Günaydın şekerim, benim sabahları az çok belli oluyor, akşamları ise sanki 5 aylık kocamaaanGünaydın güzel hamişler... göbüşleriniz ne kadar olduu??
GünaydınlarGünaydınlar güzel annelerim .hayırlı cumalar.Rabbim tüm isteklerimizi cuma günün hayrına bize versin...
Günaydın şekerim, benim sabahları az çok belli oluyor, akşamları ise sanki 5 aylık kocamaaan
Ama benim hamilelikten önce de göbüş vardı..
ayy süper canım beni de alsanaaa seninleeegunaydın kıslar hayırlı cumalar... yarın bebıkımı gormeye gıdıcem nasılse çooook heyecanlıyımmm
Sanırım 4. ay itibari ile belli olmaya başlar. Ama tabi iç karın genişliğide önemli.ay canım ben taktım bu göbüş meselesine.. her gün takacak bir konum var çok şükür
o zaman senin de çok büyümemiş.. benimki de büyümüyoo sanki ya greyfurt kadar ... ne zaman büyücek ki...
evet orası da doğru benim hiç göbeğim olmadı kiloyu genelde basen ve bacaktan alırım.. gbüşüm çok büyümicek sanırım.. tatlım ben 4.ayımdayımm
Sanırım 4. ay itibari ile belli olmaya başlar. Ama tabi iç karın genişliğide önemli.
Kişiden kişiye değişir yani...
Mesela ben geçen doktor kontrolüme gittiğimde bir bayan vardı, ben onu 5-6 aylık hamile zannetim meğer 36 haftalıkmış ben tabi şok
İnşallah hayırlı bhaberlerle gelirsin.gunaydın kıslar hayırlı cumalar... yarın bebıkımı gormeye gıdıcem nasılse çooook heyecanlıyımmm
Ya bnde taktim boyle kocaman oldugu gunleri sabirsizlukla bekliyorum gorunce cok imreniyorumay canım ben taktım bu göbüş meselesine.. her gün takacak bir konum var çok şükür
o zaman senin de çok büyümemiş.. benimki de büyümüyoo sanki ya greyfurt kadar ... ne zaman büyücek ki...
evet orası da doğru benim hiç göbeğim olmadı kiloyu genelde basen ve bacaktan alırım.. gbüşüm çok büyümicek sanırım.. tatlım ben 4.ayımdayımm
ayy süper canım beni de alsanaaa seninleee
Ay bende korkuyorum, her an düşecekmiş gibi hissederim.Ya bnde taktim boyle kocaman oldugu gunleri sabirsizlukla bekliyorum gorunce cok imreniyorum
İnşallah hayırlı bhaberlerle gelirsin.
Benimde haftaya
aynen canım iple çekiyom ben de.. hamilelik aldımm giyemiyorumm çünkü göbüş yokk..Ya bnde taktim boyle kocaman oldugu gunleri sabirsizlukla bekliyorum gorunce cok imreniyorum
inşallah kuzum teşekkür ederim :)Önümüzdeki ay başlar o zaman netleşmeye, ister istemez büyüme olacak merak etme
gel yavrum gel. :)
bı arkadaşım dogum yaptı kızın karnı yemek yemıste sısmıs gııbıydı . her gören karnın yok beslenmıomu cocuk, zart zurt dıyolardı. kız dogurdu yazın, 3,5 kılo bı cocuk. tosun gıbı. yanı karın cıkıntısı çok farklılaşıyo kışıye gore. takma kuşum takma
benim kavun kadar oldu canım:)benim karnım yanlara doğru genişledi bideay canım ben taktım bu göbüş meselesine.. her gün takacak bir konum var çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?