2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi demişssin sizinkilere, oturulan yerden konuşmak daha kolay geliyor

Günaydın şekerim, benim sabahları az çok belli oluyor, akşamları ise sanki 5 aylık kocamaaan
Ama benim hamilelikten önce de göbüş vardı..

ay canım ben taktım bu göbüş meselesine.. her gün takacak bir konum var çok şükür
o zaman senin de çok büyümemiş.. benimki de büyümüyoo sanki ya greyfurt kadar ... ne zaman büyücek ki...

ay canım ben taktım bu göbüş meselesine.. her gün takacak bir konum var çok şükür
o zaman senin de çok büyümemiş.. benimki de büyümüyoo sanki ya greyfurt kadar ... ne zaman büyücek ki...
Sanırım 4. ay itibari ile belli olmaya başlar. Ama tabi iç karın genişliğide önemli.
Kişiden kişiye değişir yani...
Mesela ben geçen ay doktor kontrolüme gittiğimde bir bayan vardı, ben onu 5-6 aylık hamile zannetim meğer 36 haftalıkmış ben tabi şok

evet orası da doğru benim hiç göbeğim olmadı kiloyu genelde basen ve bacaktan alırım.. gbüşüm çok büyümicek sanırım.. tatlım ben 4.ayımdayımm

Ya bnde taktim boyle kocaman oldugu gunleri sabirsizlukla bekliyorum gorunce cok imreniyorum

evet orası da doğru benim hiç göbeğim olmadı kiloyu genelde basen ve bacaktan alırım.. gbüşüm çok büyümicek sanırım.. tatlım ben 4.ayımdayımm

Önümüzdeki ay başlar o zaman netleşmeye, ister istemez büyüme olacak merak etme

ayy süper canım beni de alsanaaa seninleee

gel yavrum gel. :)
bı arkadaşım dogum yaptı kızın karnı yemek yemıste sısmıs gııbıydı . her gören karnın yok beslenmıomu cocuk, zart zurt dıyolardı. kız dogurdu yazın, 3,5 kılo bı cocuk. tosun gıbı. yanı karın cıkıntısı çok farklılaşıyo kışıye gore. takma kuşum takma

Ya bnde taktim boyle kocaman oldugu gunleri sabirsizlukla bekliyorum gorunce cok imreniyorum
aynen canım iple çekiyom ben de.. hamilelik aldımm giyemiyorumm çünkü göbüş yokk..
Önümüzdeki ay başlar o zaman netleşmeye, ister istemez büyüme olacak merak etme
inşallah kuzum teşekkür ederim :)

maşallahh canımm.. biz hamişler kendimize dert bulmadan rahat edemiyoz sanırım kuzum :)

benim kavun kadar oldu canım:)benim karnım yanlara doğru genişledi bide

Günaydın kızlar,
Dün biraz eşimle gerildik daha doğrusu ben çoook gergindim ve sürekli ona sataştım kapıyı yavaş kapat, saçımı kurutuyordum banyoya girip durdu banyomda küçük girme darlanıyorum falan dedim hep sanki içime bişey kaçmıştı 3 harfli o derece yani... sonra oda dayanamadı ne be falan dedi yeter artık sustukça sataşma falan gerildik gece gece...aslında eşimde bende çok sakin insanlarızdır ama bana dün gerçekten bişeyler oldu sonra korktum bebeğime bişey oldu mu diye gece kalktık international hospital a gittik gece kadın nöbetçisi varmış,
Adam uyuzun tekiydi özel hastane yani tavırlar falan tuhaf tuhaf...
adama uyuz oldum ve öğreneceksem cinsiyeti ondan olsun istemedim. Çünkü doktorumu çok seviyorum ve o an sinirliydik büyüyü bozmak istemedik... Adama sadece iyimi ona bakın cinsiyeti söylemeyin dedik
Anlıyacağınız forum meraktan yıkılırken bizde böyle bişey yaptık ayrı bir modeliz
Adama gördüm söyleyecektim iyiki dediniz dedi...
Ya o an haketmediğimizide düşündük çünkü kavga ettik ve onu gerdik bence
Kızlar kıpır kıpır hareket ediyo ayaklar kollar herbiyeri ayrı oynuyodu yavrumun buda bize ders oldu bidaha kavga tartışma yok... Aman sizlerde dikkat edin ne olur şimdi bize gel teskere ayın 22 sini bekle dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…