- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Saol canım Allah razı olsun dr. Kesin dedi ama 20 hafta renkli usg ye gircem yine bakariz dedi sen bilirsin tatlim ekle istersen :)Oo hayirli olsun canim saglikli hayirli bi evlat olsun insallah, kesin mi ona gore ekliyim listeye :)
Ben öyle olmadım ama canim kusarken kendimizi zorluyoruz ya damarlarımğz patlıycak gibi oluyo benim çok baş ağrım oluyokizlaarrr geceleri bi tarafinizdan dger tarafa donerken kramp giriyo benim oluyo ve canm cok fena yaniyo ???( bidee dort gundur bi mide bulantisi geldi kusmaktan olcek gbiyim basim cok agriyo . gozlerimin etrafinda da kirmizi kirmizi minik noktalar olustu arkadasin kusarken Orlanirsan olur dedi boyle olan var miii ???
Aynn canım öğrendim cinsiyeti rahatladım valla darisi basnıza tatlımEvet yahu yorum yapmadılar diye içim içimi yiyor zaten :)
Senin dr hiç tahminde bulunmadı mı canım
Hoşgeldin hayırlı olsun :)selam, bnde mayıs annesi olacağım inşallah :)
Senin ikiz miydi canım bende doğru dürüst bir tahmin dr yok sadece yarım ağız erkek mi ki acaba ya dedi sonrada pişman oldu sankiBulundu canim ama net olsun istiyoruz :)
Günaydın canım amin inşallah size de hayırlı cumalarGünaydınlar güzel annelerim .hayırlı cumalar.Rabbim tüm isteklerimizi cuma günün hayrına bize versin...
Günaydın canım. Göbek şu iki gündür takıntı oldu bir arkadaşım göbek ve popon çıkmış deyince. Valla benim artık sabahları da var ama kilom hamile kalmadan öncekiyle aynıGünaydın güzel hamişler... göbüşleriniz ne kadar olduu??
Maşallah canım az kalmış bende pzt gidicem gün yaklaştıkça sabırsızlaşıyor insan :)gunaydın kıslar hayırlı cumalar... yarın bebıkımı gormeye gıdıcem nasılse çooook heyecanlıyımmm
benim kavun kadar oldu canım:)benim karnım yanlara doğru genişledi bide
Geçmiş olsun canım iyi sabretmişsin brn olsam kesin söyle derdim dr a :) olur arada öyle şeyler kötü şeylere yorma canım geliyor arada bize soldan soldan :) bende bigün yüzümde kır bahçesi bir gün suratımdan düşen bin parça. Yazık kocalarımızında dengesi bozuldu napsınlar :)Günaydın kızlar,
Dün biraz eşimle gerildik daha doğrusu ben çoook gergindim ve sürekli ona sataştım kapıyı yavaş kapat, saçımı kurutuyordum banyoya girip durdu banyomda küçük girme darlanıyorum falan dedim hep sanki içime bişey kaçmıştı 3 harfli o derece yani... sonra oda dayanamadı ne be falan dedi yeter artık sustukça sataşma falan gerildik gece gece...aslında eşimde bende çok sakin insanlarızdır ama bana dün gerçekten bişeyler oldu sonra korktum bebeğime bişey oldu mu diye gece kalktık international hospital a gittik gece kadın nöbetçisi varmış,
Adam uyuzun tekiydi özel hastane yani tavırlar falan tuhaf tuhaf...
adama uyuz oldum ve öğreneceksem cinsiyeti ondan olsun istemedim. Çünkü doktorumu çok seviyorum ve o an sinirliydik büyüyü bozmak istemedik... Adama sadece iyimi ona bakın cinsiyeti söylemeyin dedik
Anlıyacağınız forum meraktan yıkılırken bizde böyle bişey yaptık ayrı bir modeliz
Adama gördüm söyleyecektim iyiki dediniz dedi...
Ya o an haketmediğimizide düşündük çünkü kavga ettik ve onu gerdik bence
Kızlar kıpır kıpır hareket ediyo ayaklar kollar herbiyeri ayrı oynuyodu yavrumun buda bize ders oldu bidaha kavga tartışma yok... Aman sizlerde dikkat edin ne olur şimdi bize gel teskere ayın 22 sini bekle dur
Günaydın canım amin inşallah :)Günaydin tatli hamişler hayirlı bereketli cumalar Ópüyorum sizleri ve bebişlerinizi :-*
çok geçmiş olsun, nerde olacaksın ameliyatı?inşallah kolayca atlatırsın.Iki dusugum var olcmedi ama kese asagida
Kızdı değil mi canım bi iki kişi kız zaten daha henüz biizm dr lar göremedi halan:)Aynn canım öğrendim cinsiyeti rahatladım valla darisi basnıza tatlım
Adanada olcam doktor cok basit oldugunu soyledi korkum yokçok geçmiş olsun, nerde olacaksın ameliyatı?inşallah kolayca atlatırsın.
aaa yoksa kız mı senin bebiş canımm.. benimki greyfurt kadar ama yukarı doğru ve sivri gibi..benim kavun kadar oldu canım:)benim karnım yanlara doğru genişledi bide
Evet tatlım gel benim dr.a gidelim 13. Haftadan başliyn tahmine :) ama bu ay zaten er yada geç topikteki herkes öğrencek ama biz çok sabırsıziz :)Kızdı değil mi canım bi iki kişi kız zaten daha henüz biizm dr lar göremedi halan:)
Canim benim karnimda yaygın bûyüyo ve bi tarafım daha şişkın duruyo kızım orda sanırım :) sol tarafımdaaaa yoksa kız mı senin bebiş canımm.. benimki greyfurt kadar ama yukarı doğru ve sivri gibi..
Bnde ogrenemedim daha erkn sormuyorunda pazartesi serklaj olcam artik belki kontroke gidince der ama hic onemi yok yeterki saglikki olsun gece korktugumda bise okdunu diye endiseleniyrum surekki mide bulantsi birti yanma devam ve kilo verneye gobek var ama pantolonlar ustumde donuyo 6kilo verdim herhalde ayni kiloyla bitircm 9 ayi nasip olursa
Geçmiş olsun canım burda bir arkadaş mandalina suyuna pekmez demişti denedim tadı bence çooook kötü :) ama işe yaradı gibi bende boğaz ağrım hafifledi baya. Bir geceleri ılık süt öneriyorumGunaydın kızlar... grip olmuşum, burnum akıyor basım agrıyor. bir de dun gece kustum, benim durum iyi degil, iştahım da kesildi... grip olan var mı arasnızda , ne oneriyorsunuz?
Bende aynı şeyi düşündüm ya benimki direk öne çıkmış sanki herkes görsün diye :)aaa yoksa kız mı senin bebiş canımm.. benimki greyfurt kadar ama yukarı doğru ve sivri gibi..
Evet tatlım gel benim dr.a gidelim 13. Haftadan başliyn tahmine :) ama bu ay zaten er yada geç topikteki herkes öğrencek ama biz çok sabırsıziz :)
benim göbeğim baya belli olmaya başladı, ikinci gebelikte iç karın genişlediği için sanırım.. 10. haftadan beri tayt bol elbise giyebiliyorum..
İkili test sırasında cinsiyetini sorduk ilk oğlum olduğu için bunda herkesde beni kızın olacak senin diye şartlandırdığı için,, ben de kendimi kıza çok alıştırmışım, ama dokttor pipimsi bişey görüyorum dedi.. ben de düşer pipi belki 2 -3 haftaya değil mi dedim :K22:
2 hafta önce hala kasıktaydı canım baya aşağıda yanikızlar sımdı bebekler kasıktan yukarı yavas yavas cıkıyo ya. bızımıkılere daha kasık tarafındamıdr. yoksa bıraz usttemı.
Canim çok geçmiş olsun rabbim seni ve meleğıni korusun imsaAllah korkularından emin eylesinBnde ogrenemedim daha erkn sormuyorunda pazartesi serklaj olcam artik belki kontroke gidince der ama hic onemi yok yeterki saglikki olsun gece korktugumda bise okdunu diye endiseleniyrum surekki mide bulantsi birti yanma devam ve kilo verneye gobek var ama pantolonlar ustumde donuyo 6kilo verdim herhalde ayni kiloyla bitircm 9 ayi nasip olursa
yok canım benim erkek ama öyle oldu bilmiyorum ki :)aaa yoksa kız mı senin bebiş canımm.. benimki greyfurt kadar ama yukarı doğru ve sivri gibi..
Evet biraz rahatlarim ama hareketini hissettigim gun iste ozamn rahatkicam tamamenÜzülme canım dediğin gibi 4. Aydan sonra hızla başlıyor kilo alımı şu sıkıntılı dönemler bir geçsin de. Sanırım sen operasyondan sonra çok rahatlayacaksın bana öyle geliyor
Geçmiş olsun canım burda bir arkadaş mandalina suyuna pekmez demişti denedim tadı bence çooook kötü :) ama işe yaradı gibi bende boğaz ağrım hafifledi baya. Bir geceleri ılık süt öneriyorum
Bende aynı şeyi düşündüm ya benimki direk öne çıkmış sanki herkes görsün diye :)
Gidelim valla canım ya kızı bile 13. Haftada tahmin etmiş dr un helal olsun valla biz 15 e girdik hala tık yok. Bu forumdada en meraklılardan biri benim halbuki :))
Düşer mi ki acaba :) :) :) Maalesef insanların söylemleri şartlandırıyor hepimizi ben de o tahminler yüzündrn meraktan çatlıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?