2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar sımdı bebekler kasıktan yukarı yavas yavas cıkıyo ya. bızımıkılere daha kasık tarafındamıdr. yoksa bıraz usttemı.
Ben 2gün önce gittim ya doktora hala aynı yerden bakıyo kasıktan yukarı hiç çikmadi ama bilemiyorum yinede canım

benımde karnım sıstıde kasıgın ustu ama . bebek kasıkta dıye acaba benım bıreysel göbegımmı dıye dusundum :) :)
erkekse güyaaaa karın öne doğru çabuk çıkarmış :)
:) :) aynen benim bireysel göbek aldı başını gidiyor bebek kasıkta bu göbeği noluyo anlamadım :)

Ama ilk şoku atlattıktan sonra şuanhiçbir önemi yok, özellikle erken doğum riski de oplduğu için, zamanında ve sağlıklı gelsin yeter.. oğlan olursa oğlumla arkadaş olur, kız olursa bana iyi
Tabi canım iki türlüsü de baş üstüne zaten. İnsanlar çocuğum olsun diye ne çileler çekiyor Rabbim in gönderdiğini beğenemmek ne haddimize de
Merak işte :)

Gunaydın kızlar... grip olmuşum, burnum akıyor basım agrıyor. bir de dun gece kustum, benim durum iyi degil, iştahım da kesildi... grip olan var mı arasnızda , ne oneriyorsunuz?
cnm gecmis olsun. gecen hafta ben griptim. balli sut pekmez bol meyve ozellikle mabdalina gunde 1 baedak ihlamur. receten bu kadar ayvanin da iyigeldigini soyluyorlar. bir de ben aksamlari tuzlu karbonatli suyla gargara yaptim ve ayni karisimla burnumu temizledim ayiptir soylemesi. burbun ve genizin kolay aciliyor boylece. atesin cikmazsa korkma sorun olmaz insallah. allah sifa versin

kızlar benim bebişte kız...yüzde doksan dedi doktor.oda nub teoremini kullandı 12+3 düm.o çıkıntı paraleldi kız dedi hiç yanılmazmış...yukarı dogruysada erkekmıiş cinsiyeti merak eden 11 haftayı doldurmuş hanımlar ultrason görüntüsünden anlayabilirsiniz.tabii yine allah bilir herseyi

saolasın canım :) bal süt ve pekmez, cok da sevdigim soylenemez ama icecez ve yiyecez mecbur :) mandaline y,yorum bol bol ıhlamur a da devam edeyim, gerci iyi ki burnum akıyor, dün daha kotüydüm baş ağrısından. İnsallah aramızda hasta olan da varsa cabucak iyileşiriz, cok zor , hem hamilelik hem çalışmak hem de hastalık bir de ev , ev zaten aldı basını gidiyor :)

benımde karnım sıstıde kasıgın ustu ama . bebek kasıkta dıye acaba benım bıreysel göbegımmı dıye dusundum :) :)
Canım bebiş hala kasikta. Ben dikkat ettim doktor bakarken sol kasigima baktı. Ama zayıf olmama rağmen göbek top gibi fırladı benim. Dün ilk defa hamile pantolonu giymeye başladım. Ben de anlamadim bu göbek ne :) bebisini görmeye de çok az kaldı dimiii :)

bir kiz daha gelıyo hadi hayirli olsun
Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…