2 hafta önce hala kasıktaydı canım baya aşağıda yani
Bnim kasigim ustu sismeye basladi ordan buyuyo altta kabariklik varkızlar sımdı bebekler kasıktan yukarı yavas yavas cıkıyo ya. bızımıkılere daha kasık tarafındamıdr. yoksa bıraz usttemı.
AminCanim çok geçmiş olsun rabbim seni ve meleğıni korusun imsaAllah korkularından emin eylesin
Ben 2gün önce gittim ya doktora hala aynı yerden bakıyo kasıktan yukarı hiç çikmadi ama bilemiyorum yinede canımkızlar sımdı bebekler kasıktan yukarı yavas yavas cıkıyo ya. bızımıkılere daha kasık tarafındamıdr. yoksa bıraz usttemı.
Ona biraz daha var sanırım en erken 20 diyorlar hele ilkse daha geç olabiliyormuş :)Evet biraz rahatlarim ama hareketini hissettigim gun iste ozamn rahatkicam tamamen
erkekse güyaaaa karın öne doğru çabuk çıkarmış :)benımde karnım sıstıde kasıgın ustu ama . bebek kasıkta dıye acaba benım bıreysel göbegımmı dıye dusundum :) :)
Tabi canım iki türlüsü de baş üstüne zaten. İnsanlar çocuğum olsun diye ne çileler çekiyor Rabbim in gönderdiğini beğenemmek ne haddimize deAma ilk şoku atlattıktan sonra şuanhiçbir önemi yok, özellikle erken doğum riski de oplduğu için, zamanında ve sağlıklı gelsin yeter.. oğlan olursa oğlumla arkadaş olur, kız olursa bana iyi
Günaydın cnmgünaydınnnn kızlar....
Günaydın cnm bak ne çabuk günler gectı. Yarına sewınclerını paylaşacaksın inş burdagunaydın kıslar hayırlı cumalar... yarın bebıkımı gormeye gıdıcem nasılse çooook heyecanlıyımmm
cnm gecmis olsun. gecen hafta ben griptim. balli sut pekmez bol meyve ozellikle mabdalina gunde 1 baedak ihlamur. receten bu kadarGunaydın kızlar... grip olmuşum, burnum akıyor basım agrıyor. bir de dun gece kustum, benim durum iyi degil, iştahım da kesildi... grip olan var mı arasnızda , ne oneriyorsunuz?
Günaydınlarrr .amin cnm hayrlı cumalarımız olsunGünaydin tatli hamişler hayirlı bereketli cumalar Ópüyorum sizleri ve bebişlerinizi :-*
cnm gecmis olsun. gecen hafta ben griptim. balli sut pekmez bol meyve ozellikle mabdalina gunde 1 baedak ihlamur. receten bu kadarayvanin da iyigeldigini soyluyorlar. bir de ben aksamlari tuzlu karbonatli suyla gargara yaptim ve ayni karisimla burnumu temizledim ayiptir soylemesi. burbun ve genizin kolay aciliyor boylece. atesin cikmazsa korkma sorun olmaz insallah. allah sifa versin
Benim direk öne çıktı ya ondan çabuk anlaşılıyor. Hiç göbeği olmamış bir insanım çok tuhaf geliyor
Canım bebiş hala kasikta. Ben dikkat ettim doktor bakarken sol kasigima baktı. Ama zayıf olmama rağmen göbek top gibi fırladı benim. Dün ilk defa hamile pantolonu giymeye başladım. Ben de anlamadim bu göbek ne :) bebisini görmeye de çok az kaldı dimiii :)benımde karnım sıstıde kasıgın ustu ama . bebek kasıkta dıye acaba benım bıreysel göbegımmı dıye dusundum :) :)
GGünaydın güzel anneler ve onların tatlı mı tatlı bebisleri :)
Günaydın canimmmGünaydın güzel anneler ve onların tatlı mı tatlı bebisleri :)
Bebeğim ve bendende sana günaydın :) :)Günaydın güzel anneler ve onların tatlı mı tatlı bebisleri :)
bir kiz daha gelıyo hadi hayirli olsunkızlar benim bebişte kız...yüzde doksan dedi doktor.oda nub teoremini kullandı 12+3 düm.o çıkıntı paraleldi kız dedi hiç yanılmazmış...yukarı dogruysada erkekmıiş cinsiyeti merak eden 11 haftayı doldurmuş hanımlar ultrason görüntüsünden anlayabilirsiniz.tabii yine allah bilir herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?