2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmis olsun Allah şifa versin

Canım serklajdan sonra rahatlarsin inşallah çok daha iyi olursun. Bebeğini de sagliklica alcaksin inş kucağına.

Benimkinde çıkıntı gözükmüyordu ya

tuhaf ve çok güzel bi duygu ya..karnım şiştikçe inanıyorum hamile olduğumadoktora gitmeme 2 gün kaldı özledim kuzumu
Haklısım karnımız da olmasa bişicik anlamıcaz :)
Sen de mi pzt gidiceksin canım ben çoook heyecanlıyım ya

Ayy canım inanmiyorummm nasıl sabrettin yaa ben olsam hemen söyle derdim bide doktor gördüm demis :) hamilelikte hormonlardan kaynaklanıyo ben de eşime durduk yere çok sataşiyorum çok çabuk sinirleniyorum o da eskiden olsa altta kalmazdı ama şimdi bebeğe bisey olacak diye susup kalıyo o herseyi duyuyo hıssedıyo kavga etmeyelim diye beni sakinleştiriyo :) :)

Canım hayirli olsun bir prenses daha geliyor. Doktorun da erkenden söylemiş ne güzel.

Haklısım karnımız da olmasa bişicik anlamıcaz :)
Sen de mi pzt gidiceksin canım ben çoook heyecanlıyım ya
valla anlamıcaz:) evet canım bende pazartesi gidicem inşALLAH heycan dorukda ..geçen gittiğimde video çektim ama bulanık olmuş şimdi daha net çekicem bakıp bakıp öperimm..sen cinsiyetide öğrenemedin demi henüz sen daha heycanlsıındır

Geçmiş olsun canım iyi sabretmişsin brn olsam kesin söyle derdim dr a :) olur arada öyle şeyler kötü şeylere yorma canım geliyor arada bize soldan soldan :) bende bigün yüzümde kır bahçesi bir gün suratımdan düşen bin parça. Yazık kocalarımızında dengesi bozuldu napsınlar :)
Zaten gece hayatı azalmış birleşme sırasında bile korkuyorlar bir de bizim gerginliğimiz nazımız söylenmelerimiz. Allah yardımcı olsun babalara da bize de :)

Teşekkürler canım oldu öyle bişey işte yaşanacağı varmış geldi geçti çok şükür. Ya o davaları hiç sorma biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri beraber olmadık hiç şu son kontrolden sonra açılışı yapmayı düşünüyoruz.Kurdele kesmeye bekleriz herkesi
Çok şükür bebeğim iyi ya cinsiyeti öğreniriz elbet sorun yok

:)
Ben eklemiştim fotosunu nub konusuna hemde tam 12 haftalıktı fotoda belli değil çıkıntı dediler
Ben de bikac gün önce duydum ekledim canim bana da nub gözükmüyo dediler. Bizimkiler sır gibi saklıyo bakalım :) sen pzrtsi bi git de öğrenirsen bi haftaya kadar falan ben de gitcem baska doktora :)

Ya aslında benim için çok sorun değil ama insanların söylemleri beni niyeyse çok kızdırıyor aşırı alınganmıyım neyim :)
Ben çok takmıyorum herkes 5 aylık gibi diyor aksine hoşuma gidiyor :) Hamile olduğumu hissetmek, başkalarının da bunu görmesi güzel geliyor bana :):) Sen de öyle düşünsen ya Hem bak tramvayda yer vermeye başladılar bana fena mı Şaka bir yana bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da biz kilo vermişiz almışız çok problem değil.. Onlar mutlu olsun da :)

Kızlar epidural ile normal doğum konusunda fikriniz ne? Ben cok korkuyorum doğumdan sezeryanla hiç birşey duymadan bitsin istiyorum bu iş.ama normal doğum daha sağlıklı die kararsız kaldım.

Kızlaar normal doğumu rahat kolay geçirmek için hazırlık+kendine güven+kötü hikayeleri duymama okumama bunları hallederseniz doğumunuz güzel geçer doğumun akışını bozan şeylerden kaçının suni sancı,epidural vs. Normal doğumada herşey doğuma kadar sezeryanda doğumdan sonra sıkıntıları var . Hangi yöntem bebeğimiz ve bizim için hayırlıysa sağlıklıysa o olsun şimdiden kendiniz korkutmayın.
Ben sezeryan oldum mecburi olarak belden iğne oldu epidural mi spinal mi bilmiyorum ama bel ağrım hala devam etmekte arkadaşların çoğunun beli bu yüzden ağrıyor,göbek gitmiyor kesi yerinin ağrısından bebeğimle istediğim gibi ilgilenemedim. Bebek için doğal olanı kendi zamanı geldiği zaman yani kendi istediği zaman geçmesi gereken yoldan kendi için yararlı bakterileri de alarak daha güçlü olarak doğmasıdır.Zorunlu olmadıkça sezeryanden kaçının ne çok arkadaşım var ki istekleri ile sezeryan olmuş sonra bin pişman.Her doğum bir değildir sezeryan olsun normal olsun iyisi de var kötüsü de kötü olanların hiçbirine kulak asmayın . Sezeryan olsa bile tarihi siz belirlemeyin erkenden bebeği almasınlar. Bilgilenin doktorun her dediğini araştırmadan kabullenmeyin. İnternette çok hikaye var doğal doğum pozitif doğum hikayeleri onlara bakın. Sezeryan sonrası annelerin normal doğum için ne kadar uğraştıklarını çabaladıklarını görün ssvd diye arattırabilirsiniz.
Sezeryan sayısı ne yazıkki çok fazla .Benim tavsiyem budur sadece ilk doğumu olan arkadaşlarım sezeryan normal doğum ile ilgil bilgilenin öyle kararınızı verin illa normal ya da sezeryan olmaya hazırlamayın kendinizi her ikisi için hazırlanın .
sizin ve bebeğiniz için hangi yöntem sağlıklı ve gerekli ise o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…