Geçmis olsun Allah şifa versinsaolasın canım :) bal süt ve pekmez, cok da sevdigim soylenemez ama icecez ve yiyecez mecbur :) mandaline y,yorum bol bol ıhlamur a da devam edeyim, gerci iyi ki burnum akıyor, dün daha kotüydüm baş ağrısından. İnsallah aramızda hasta olan da varsa cabucak iyileşiriz, cok zor , hem hamilelik hem çalışmak hem de hastalık bir de ev , ev zaten aldı basını gidiyor :)
Canım serklajdan sonra rahatlarsin inşallah çok daha iyi olursun. Bebeğini de sagliklica alcaksin inş kucağına.Bnde ogrenemedim daha erkn sormuyorunda pazartesi serklaj olcam artik belki kontroke gidince der ama hic onemi yok yeterki saglikki olsun gece korktugumda bise okdunu diye endiseleniyrum surekki mide bulantsi birti yanma devam ve kilo verneye gobek var ama pantolonlar ustumde donuyo 6kilo verdim herhalde ayni kiloyla bitircm 9 ayi nasip olursa
bir kiz daha gelıyo hadi hayirli olsun
Gözün aydın
Benimkinde çıkıntı gözükmüyordu yakızlar benim bebişte kız...yüzde doksan dedi doktor.oda nub teoremini kullandı 12+3 düm.o çıkıntı paraleldi kız dedi hiç yanılmazmış...yukarı dogruysada erkekmıiş cinsiyeti merak eden 11 haftayı doldurmuş hanımlar ultrason görüntüsünden anlayabilirsiniz.tabii yine allah bilir herseyi
Haklısım karnımız da olmasa bişicik anlamıcaz :)tuhaf ve çok güzel bi duygu ya..karnım şiştikçe inanıyorum hamile olduğuma doktora gitmeme 2 gün kaldı özledim kuzumu
Ne güzel canim rabbim gönlüne gore versin daha erken ya insaAllah cinsiyeti deismezsağol canım...allah kalbimi biliyor hep kız hissettim ilk günden beri kızım diye seviyordum zaten.bukadar erken belli olmasına ayrı sevindim
Aynı durumdayız :):) Ben de anlamadım, göbek bağımsızlığını ilan etti bende de :):)erkekse güyaaaa karın öne doğru çabuk çıkarmış :)
:) :) aynen benim bireysel göbek aldı başını gidiyor bebek kasıkta bu göbeği noluyo anlamadım :)
Ayy canım inanmiyorummm nasıl sabrettin yaa ben olsam hemen söyle derdim bide doktor gördüm demis :) hamilelikte hormonlardan kaynaklanıyo ben de eşime durduk yere çok sataşiyorum çok çabuk sinirleniyorum o da eskiden olsa altta kalmazdı ama şimdi bebeğe bisey olacak diye susup kalıyo o herseyi duyuyo hıssedıyo kavga etmeyelim diye beni sakinleştiriyo :) :)Günaydın kızlar,
Dün biraz eşimle gerildik daha doğrusu ben çoook gergindim ve sürekli ona sataştım kapıyı yavaş kapat, saçımı kurutuyordum banyoya girip durdu banyomda küçük girme darlanıyorum falan dedim hep sanki içime bişey kaçmıştı 3 harfli o derece yani... sonra oda dayanamadı ne be falan dedi yeter artık sustukça sataşma falan gerildik gece gece...aslında eşimde bende çok sakin insanlarızdır ama bana dün gerçekten bişeyler oldu sonra korktum bebeğime bişey oldu mu diye gece kalktık international hospital a gittik gece kadın nöbetçisi varmış,
Adam uyuzun tekiydi özel hastane yani tavırlar falan tuhaf tuhaf...
adama uyuz oldum ve öğreneceksem cinsiyeti ondan olsun istemedim. Çünkü doktorumu çok seviyorum ve o an sinirliydik büyüyü bozmak istemedik... Adama sadece iyimi ona bakın cinsiyeti söylemeyin dedik
Anlıyacağınız forum meraktan yıkılırken bizde böyle bişey yaptık ayrı bir modeliz
Adama gördüm söyleyecektim iyiki dediniz dedi...
Ya o an haketmediğimizide düşündük çünkü kavga ettik ve onu gerdik bence
Kızlar kıpır kıpır hareket ediyo ayaklar kollar herbiyeri ayrı oynuyodu yavrumun buda bize ders oldu bidaha kavga tartışma yok... Aman sizlerde dikkat edin ne olur şimdi bize gel teskere ayın 22 sini bekle dur
Aminnnnm canım. Hayırlı cumalar herkeseGünaydınlar güzel annelerim .hayırlı cumalar.Rabbim tüm isteklerimizi cuma günün hayrına bize versin...
Ben de 13 te gitmeme rağmen bisey göremedim. Ee bizimkinin kukusu yada pipisi yok mu acabaaaBenimkinde çıkıntı gözükmüyordu ya
Canım hayirli olsun bir prenses daha geliyor. Doktorun da erkenden söylemiş ne güzel.kızlar benim bebişte kız...yüzde doksan dedi doktor.oda nub teoremini kullandı 12+3 düm.o çıkıntı paraleldi kız dedi hiç yanılmazmış...yukarı dogruysada erkekmıiş cinsiyeti merak eden 11 haftayı doldurmuş hanımlar ultrason görüntüsünden anlayabilirsiniz.tabii yine allah bilir herseyi
Ya aslında benim için çok sorun değil ama insanların söylemleri beni niyeyse çok kızdırıyor aşırı alınganmıyım neyim :)Aynı durumdayız :):) Ben de anlamadım, göbek bağımsızlığını ilan etti bende de :):)
Ben eklemiştim fotosunu nub konusuna hemde tam 12 haftalıktı fotoda belli değil çıkıntı dedilerBen de 13 te gitmeme rağmen bisey göremedim. Ee bizimkinin kukusu yada pipisi yok mu acabaaa
valla anlamıcaz:) evet canım bende pazartesi gidicem inşALLAH heycan dorukda ..Haklısım karnımız da olmasa bişicik anlamıcaz :)
Sen de mi pzt gidiceksin canım ben çoook heyecanlıyım ya
Ben de bikac gün önce duydum ekledim canim bana da nub gözükmüyo dediler. Bizimkiler sır gibi saklıyo bakalım :) sen pzrtsi bi git de öğrenirsen bi haftaya kadar falan ben de gitcem baska doktora :)Ben eklemiştim fotosunu nub konusuna hemde tam 12 haftalıktı fotoda belli değil çıkıntı dediler
Ben çok takmıyorum herkes 5 aylık gibi diyor aksine hoşuma gidiyor :) Hamile olduğumu hissetmek, başkalarının da bunu görmesi güzel geliyor bana :):) Sen de öyle düşünsen yaYa aslında benim için çok sorun değil ama insanların söylemleri beni niyeyse çok kızdırıyor aşırı alınganmıyım neyim :)
Kızlar epidural ile normal doğum konusunda fikriniz ne? Ben cok korkuyorum doğumdansezeryanla hiç birşey duymadan bitsin istiyorum bu iş.ama normal doğum daha sağlıklı die kararsız kaldım.
giremedim ben canim,internetim bitmis yoksa etmezmiyim askolsun :) bakamadim gecmise kizmi bebis :)Canım sen nerelerdesin cinshyet ögrendim tebrik bile etmedıniyisindir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?