2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

canim ya:)) ben de gecen sene dusuk yapinca korkmustum, hamile haberini alinca hemen netten soyledim. aratirma gorevlisiyim, labda calisiyorum, resmi giyinmem gerekmiyor. kot-kazak-spor ayakkabi. ben cok acele ettim aslinda, daha karnim cikmadi bile :))
bu arada bizde de ayni, daha annelerin falan haberi yok. Allah nasip ederse pazartesi kontrol var ve 3 ay doluyor. ondan sonra soylemeyi dusunuyoruz:)) ilk kiz kardesime soylicem insallah :))

Yazmayı beceremedim galiba mytwin mytwin mytwin mytwin mytwin mytwin mytwin mytwin mytwin beni gör

Canim hayirli olsun..ultrasonda sirtimi donuktu kacinci haftandi kiz dediginde cok sasirtici bir hikaye olmus

Canim hayirli olsun..ultrasonda sirtimi donuktu kacinci haftandi kiz dediginde cok sasirtici bir hikaye olmus

13 haftalıktı tam göstermemişti göbek kordonu dolanmıştı ben heveslenince söyledi 2 haftadır kendimi bayağı alıştırmışım şimdi topiği girince Reklamlarda süslü püslü kız kıyafetleri saç bantları çıkıyo içim acıdı biraz bi tuhaf oldum hayırlısı tabi bi cinsiyeti olsun da sağlıkla kullanabilsin bizler gibi anne baba olabilsin inşallah

Cok sagol canım benim. Evde parol yok galiba. Olsa da korkardim içemezdim dediğin gibi canım. Sabah da böyle olursam acile gideceğim.

Oy oy maşallah kızına canım. Yesinler çok şeker. Beyaz ahşap olan benim istediğim gibiymis ben de öyle bsy almayı düşünüyorum. Sen ikinci bebisnde de kullanrsin artık

Oy oy maşallah kızına canım. Yesinler çok şeker. Beyaz ahşap olan benim istediğim gibiymis ben de öyle bsy almayı düşünüyorum. Sen ikinci bebisnde de kullanrsin artık
sağol canım...kırmızıyı kullanıcam önce bu bebekte beyazda halen kız yatıyor..biraz zaman geçsin beyaza bebek gecer kıza yeni alırız artık...

Kızlar boğazım çokaağırıyor yutkunamiyorum ne onerirsiniz.
canım gecen hafta perşembede ben aynıydım yeni düzeliyorum daha..dr.um minoset.bepanten pastil ve burnum işiçin denizsuyu önerdi...kullandım hafifletti..ama ayrıca zencefil bal limonda içtim...geçmş olsun..vicks buharda yap..göğsünü boğazını sıcak tut...

Ya hakikaten insanlarin kiskancligi bitmiyor benimde kiz sevmedigimi bilen bi arkadasim var gidip gelip kizin ay bak Allah soyletti kizin olacak icime doguyor kizin olacak diyip duruyor amac sadece rahatsiz etmek eminim kiz istedigimi dusunsende oglun olacak der dururdu:)

Kızlar koyu kahve akintim oldu doktora gittim acil e daha demin geldim düşük tehlikesi var dedi doktor riskli dedi progestan verdi ya moralim çok aşırı bozuk napalım ya bebeğin kalp atislerini duymadım dedi(

Kızlar koyu kahve akintim oldu doktora gittim acil e daha demin geldim düşük tehlikesi var dedi doktor riskli dedi progestan verdi ya moralim çok aşırı bozuk napalım ya bebeğin kalp atislerini duymadım dedi(

Canım hiç üzme kendini hakkında hayırlısı dur bakalım bir ilaçla toparlar inşallah

Tatlim kac haftalik gittiginde %70 kiz demisti bana 12.haftada dedilerde merak ettim benimkide degisebilir mi diye:)

Tatlim kac haftalik gittiginde %70 kiz demisti bana 12.haftada dedilerde merak ettim benimkide degisebilir mi diye:)

Değişir benim annem ebe onu arayıp anne kızım oluyo dediğimde çok umutlanma 4,5 aya kadar bekle dedi o da yaklaşık 20 hafta oluyo seninki de değişebilir ben 13 haftalıktım gittiğimde ve Dr um da çok tecrübelidir 3 yıldır hiç yanılmıyordum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…