- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Kızlar kızlar, artık dün dayanamadım gidip kendime hamile pantalonu aldım ve derin bir ohh çektim. Ne kadar farkediyormuş diğer pantolonların karna uyguladıkları baskı. Bugün de giyinip işe geldim inanılmaz rahatladım ve dünya daha yaşanabilir bir yermiş onu düşündüm :) Sizler kıyafetlerinizde değişiklik yaptınız mı ?
Yarın bu saatlerde ikili testim var, ve belki cinsiyet tahmini de olacak.. Sat'a göre 12+0 ultrasona göre ise 12+2 olduk bugün.. Umarım cinsiyeti belli olur ve içimdeki mu minik sırrı herkesle paylaşılırım, hala daha aileler ve yakınlarım bilmiyorlar :)) Bu gidişle doğumda haber vereceğim
Evet haklisin canim tesekkurlerAç kaldıkça daha çok bitkinleşirsin ama bir şeyler yemen gerek en azından bir çorba içmeye çalış ve dinlen..
Canim hayirli olsunBebişimle buluştum Dr; kızım kanatsız hanıma cinsiyet ne yazmıştık?
... % 70 kız Dr bey
... tamam 70 i sil 100 yaz
(Kanatsız şebek gibi sırıtır)
...Kızı da sil erkek yazcinsiyet maceramız böyle sona erdi ikinci oğlum geliyo nasipse maşallah sağlıklı ikili test sonucumuz güzel gelişimi ortalamada dedi 3 üncüyü düşünüyorum artık nasipse
Canim hayirli olsun..ultrasonda sirtimi donuktu kacinci haftandi kiz dediginde cok sasirtici bir hikaye olmus
Hayırlı olsun tatlım güle güle büyüt yakışıklı prensi#Mytwin# beni de listeye ekle bebeğim erkek olacakmış
Cok sagol canım benim. Evde parol yok galiba. Olsa da korkardim içemezdim dediğin gibi canım. Sabah da böyle olursam acile gideceğim.Cok gecmis olsun canim...bende arada yasiyorum o agrilari ve dayanilmasi cok zor oluyo doktor parol ic dedi bana ben artik dayanamadim mideme vurmaya baslamisti 1 tane ictim şimdi başım ağırsa bile içmemeye çalışıyorum çok korkuyorum bebeğe bi zararı olucak diye
Oy oy maşallah kızına canım. Yesinler çok şeker. Beyaz ahşap olan benim istediğim gibiymis ben de öyle bsy almayı düşünüyorum. Sen ikinci bebisnde de kullanrsin artıkkızlar ben kıızmda minik seyahat yatağı aldım heryere taşıdım..anneme giderken bile kendim götürdüm..odadan odayada taşıdım..ayrıca odasınada beyaz ahşap yatak ve dolap aldım ıkeadan ikisinide kullandım seyahat yatağını 1.5 yaşına kadar kullandım ıkeadan aldığım beyaz ahşabıda halen kullanıyoruz..hemde çok uyuguna aldık...öneiririm...
Eki Görüntüle 1302493 Eki Görüntüle 1302493 Eki Görüntüle 1302493
Canım benim çok sağol, bu gidişle benim de son durak acilgeçmiş olsun o baş agırısı cok kotu benımde gecen hafta boyunca agrıdı acılde parol serum yedım rahatlattı 3 4 gun durdu yıne basladı gebelıkten kaynaklıymıs Allah yardımcımız olsun
sağol canım...kırmızıyı kullanıcam önce bu bebekte beyazda halen kız yatıyor..biraz zaman geçsin beyaza bebek gecer kıza yeni alırız artık...Oy oy maşallah kızına canım. Yesinler çok şeker. Beyaz ahşap olan benim istediğim gibiymis ben de öyle bsy almayı düşünüyorum. Sen ikinci bebisnde de kullanrsin artık
canım gecen hafta perşembede ben aynıydım yeni düzeliyorum daha..dr.um minoset.bepanten pastil ve burnum işiçin denizsuyu önerdi...kullandım hafifletti..ama ayrıca zencefil bal limonda içtim...geçmş olsun..vicks buharda yap..göğsünü boğazını sıcak tut...Kızlar boğazım çokaağırıyor yutkunamiyorum ne onerirsiniz.
Evet tatlim hemde coksen erkekmı istiyordun :)
Ya hakikaten insanlarin kiskancligi bitmiyor benimde kiz sevmedigimi bilen bi arkadasim var gidip gelip kizin ay bak Allah soyletti kizin olacak icime doguyor kizin olacak diyip duruyor amac sadece rahatsiz etmek eminim kiz istedigimi dusunsende oglun olacak der dururdu:)Ay şöyle aptal insanlardan nefret ediyorum yaa ne cahillik böyle. Canım emin ol hepsi kiskanclktan. Senin o ikinciyi de kız istiyorum diyen arkadaşın eminim ikinciyi oğlan istiyodur ama şu kıskançlik hasetlik yok muu ah ahh. Ben de önce bir kızım sonra da bir oğlum olsun yeter diye geçirirm içimden öyle isterim. Ve eminim ki birçok kişi böyle düşünür hele de bu hayat şartlarında iki tane yeter bir kız bir oglan olsa ne de güzel olur. Ama gel gör ki bunu seçmek insanın elinde mi. Biz kızı cok istediğimiz halde belki de iki üç tane oglumuz olacak kim bilebilir. Allah dilediğini verir. Benim etrafımda da bu tarz insanlar cok en başta eltilerim. Ama varya umrumda degil hele bi laf etsinler hepsini yolarim onların, ne ağlıyosun canım benim yaa bırak o kıskanç fesat insanlar kendine baksın. Sen de altta kalma yapıştır hemen içinden geçeni. Senin de ilerde dünya güzeli kızın gibi seveceğin iki gelinin olur. O zaman daha bi catlarlarr :)
Kızlar koyu kahve akintim oldu doktora gittim acil e daha demin geldim düşük tehlikesi var dedi doktor riskli dedi progestan verdi ya moralim çok aşırı bozuk napalım ya bebeğin kalp atislerini duymadım dedi(
Tatlim kac haftalik gittiginde %70 kiz demisti bana 12.haftada dedilerde merak ettim benimkide degisebilir mi diye:)Bebişimle buluştum Dr; kızım kanatsız hanıma cinsiyet ne yazmıştık?
... % 70 kız Dr bey
... tamam 70 i sil 100 yaz
(Kanatsız şebek gibi sırıtır)
...Kızı da sil erkek yazcinsiyet maceramız böyle sona erdi ikinci oğlum geliyo nasipse maşallah sağlıklı ikili test sonucumuz güzel gelişimi ortalamada dedi 3 üncüyü düşünüyorum artık nasipse
Tatlim kac haftalik gittiginde %70 kiz demisti bana 12.haftada dedilerde merak ettim benimkide degisebilir mi diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?