2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay hadi insallah umut isigi oldun bana,ne olur dua et bana gebenin duasi makbuldur hele baskasina yaptigi 28 kasimda randevum var dua ettr bende bi pipi goreyim o bacak arasindan lutfen

Banada 13 haftada kız dedi senin gibi değişim bekliyorum inş.:)
Sen bana dua et bende sana:)insallah ikimizde bi kac hafta sonra degismis olmanin mutlulugunu paylasiriz burda..keske Allah herkesin gonlundekini verse burda bisurude kiz isteyip erkek oldgunu duyup uzulen var onlarin kzi olsaydi bizim oglumuz ne guzel herkes mutlu olurdu:)

Ay hadi insallah umut isigi oldun bana,ne olur dua et bana gebenin duasi makbuldur hele baskasina yaptigi 28 kasimda randevum var dua ettr bende bi pipi goreyim o bacak arasindan lutfen

Allah iyiliğini versin emi ne diyim Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kalsın inşallah madem öyle sen de bana dua et 3. yü yaparsam hhayırlısıyla bir kızım olsun

Tatlim benim doktor tuberkulu acisiz diye kiz dedi seninkide ona goremi demisti acaba bu koydugun fotoda gayet acili duruyor aslinda o zaman mi acisizdi acabada kiz dedi doktor

Allah iyiliğini versin emi ne diyim Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kalsın inşallah madem öyle sen de bana dua et 3. yü yaparsam hhayırlısıyla bir kızım olsun
Insallah canim insallah..%100 tutnasada çin takvimi baya tutuyor ucuncuyude ona gore dene bence

Tatlim benim doktor tuberkulu acisiz diye kiz dedi seninkide ona goremi demisti acaba bu koydugun fotoda gayet acili duruyor aslinda o zaman mi acisizdi acabada kiz dedi doktor

Bu foto yeni 2 hafta önce daha açısızdı şimdi dikleşmiş ama üzerinde kordon da vardı o bastırmış olabilir mi bilmiyorum bence bekleyin alışveriş falan yapmayın özellikle kız denilen bebeklerde yanılma olabiliyor

Aynen canım benim kızı çok istediğimi bilenler de bak görürsün kesin erkek olacak diyolar. Erkek istiyo olsaydm tam tersini söylerlerdi. Ama ben tepki vermiyorum olsun onu da çok severim ne farkeder diyorum. Yani insanlar sen tepki verdikçe daha da yapiyolar çünkü hoşlarina gidiyor. Allah herkesin gönlüne göre versin. Cekemeyen anten taksın :)

Kızlar koyu kahve akintim oldu doktora gittim acil e daha demin geldim düşük tehlikesi var dedi doktor riskli dedi progestan verdi ya moralim çok aşırı bozuk napalım ya bebeğin kalp atislerini duymadım dedi(
Allahm acil şifalar versin. Bebeğini sana nasip etsin inşallah

Dualarım seninle ben salı günü öğrenecem inş...yarın namazlarımdan sonra dualarıma katacam seni Allahım duyar sesimizi inş...

Bende artik esim cok istiyor kizi diyorum o zaman hangisini isteseler bilemiyorlar cunku o kafadakiler genelde kocanlada mutlu olmani istemiyorlar:)

dayanamıyosaN hıc cekme gıt acıle gebe oldugunu bıldır parolda olsa takıyolar parol bebege zarar vermıyo
Şimdi daha iyiyim canım çok sağol. Hem üşütmüşüm hem baş ağrısı. Sabahtan beri bsy yemedim yiyemiyorm bebeğe bisey olmasın da ben razıyım çekmeye. Sabaha giderim büyük ihtimal.

Şimdi daha iyiyim canım çok sağol. Hem üşütmüşüm hem baş ağrısı. Sabahtan beri bsy yemedim yiyemiyorm bebeğe bisey olmasın da ben razıyım çekmeye. Sabaha giderim büyük ihtimal.
açlıkta bas agrısı yapıo canım ben bı kac saat ac kalım hemen baslıyo geçmiş olsun inş gecer sıkıntıların en yakın zamanda

Bende artik esim cok istiyor kizi diyorum o zaman hangisini isteseler bilemiyorlar cunku o kafadakiler genelde kocanlada mutlu olmani istemiyorlar:)

:)Ne hali varsa görsün öyleleri. Eşimiz bizi çocuk için mi sevecek kız yada erkek diye sevgisi mi katlanacak. Cahiller ne olacak. Bir bebiş verdiya Rabbim daha ne isterimki insan gönlünden illaki bsy geçiriyor ama hiç önemli değil ikisi de evlat, ikisi de aynı. Başkasının mutluluğunu çekemeyen ve onun için güzel bir şeyi istemeyen kendisi asla sahip olamaz o güzelliklere ve mutlu olamaz.

Seninle aynı durumdayız gel farklı bir noktadan bak nasıl üzmüşlerse neler demişlerse o annelere hemen böyle açıklamalara girişiyorlar aslında lafları sana değil kendi iç benliklerine onlara kimse alaycı bir laf söylemeden onlar savunmaya geçiyorlar yazık annelerimizi anne adaylarımızı düşürdüğümüz hallere bak millet bıraksa artık şu yorumları sanki elimizdeki bişey cinsiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…