Ay hadi insallah umut isigi oldun bana,ne olur dua et bana gebenin duasi makbuldur hele baskasina yaptigi 28 kasimda randevum var dua ettr bende bi pipi goreyim o bacak arasindan lutfenDeğişir benim annem ebe onu arayıp anne kızım oluyo dediğimde çok umutlanma 4,5 aya kadar bekle dedi o da yaklaşık 20 hafta oluyo seninki de değişebilir ben 13 haftalıktım gittiğimde ve Dr um da çok tecrübelidir 3 yıldır hiç yanılmıyordum dedi
Maşallah kuzuma. Erkek olduğu ne kadar net çıkmış :)Eki Görüntüle 1302735 Bu da Benim Minnak kuzum ve bu da hiç utanmadan kaldırdığı bacaklarından görülen pipisi Dr a yüzde kaç erkek deyince anne yeter deyip bacaklarını kaldırdıEki Görüntüle 1302736
Banada 13 haftada kız dedi senin gibi değişim bekliyorum inş.:)Tatlim kac haftalik gittiginde %70 kiz demisti bana 12.haftada dedilerde merak ettim benimkide degisebilir mi diye:)
Sen bana dua et bende sana:)insallah ikimizde bi kac hafta sonra degismis olmanin mutlulugunu paylasiriz burda..keske Allah herkesin gonlundekini verse burda bisurude kiz isteyip erkek oldgunu duyup uzulen var onlarin kzi olsaydi bizim oglumuz ne guzel herkes mutlu olurdu:)Banada 13 haftada kız dedi senin gibi değişim bekliyorum inş.:)
Ay hadi insallah umut isigi oldun bana,ne olur dua et bana gebenin duasi makbuldur hele baskasina yaptigi 28 kasimda randevum var dua ettr bende bi pipi goreyim o bacak arasindan lutfen
Tatlim benim doktor tuberkulu acisiz diye kiz dedi seninkide ona goremi demisti acaba bu koydugun fotoda gayet acili duruyor aslinda o zaman mi acisizdi acabada kiz dedi doktorDeğişir benim annem ebe onu arayıp anne kızım oluyo dediğimde çok umutlanma 4,5 aya kadar bekle dedi o da yaklaşık 20 hafta oluyo seninki de değişebilir ben 13 haftalıktım gittiğimde ve Dr um da çok tecrübelidir 3 yıldır hiç yanılmıyordum dedi
Insallah canim insallah..%100 tutnasada çin takvimi baya tutuyor ucuncuyude ona gore dene benceAllah iyiliğini versin emine diyim Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kalsın inşallah madem öyle sen de bana dua et 3. yü yaparsam hhayırlısıyla bir kızım olsun
dayanamıyosaN hıc cekme gıt acıle gebe oldugunu bıldır parolda olsa takıyolar parol bebege zarar vermıyoCanım benim çok sağol, bu gidişle benim de son durak acil
Seninde ilk çocuk kızmı benim gibi erkek istediğine göre:)Ay hadi insallah umut isigi oldun bana,ne olur dua et bana gebenin duasi makbuldur hele baskasina yaptigi 28 kasimda randevum var dua ettr bende bi pipi goreyim o bacak arasindan lutfen
Tatlim benim doktor tuberkulu acisiz diye kiz dedi seninkide ona goremi demisti acaba bu koydugun fotoda gayet acili duruyor aslinda o zaman mi acisizdi acabada kiz dedi doktor
Aynen canım benim kızı çok istediğimi bilenler de bak görürsün kesin erkek olacak diyolar. Erkek istiyo olsaydm tam tersini söylerlerdi. Ama ben tepki vermiyorum olsun onu da çok severim ne farkeder diyorum. Yani insanlar sen tepki verdikçe daha da yapiyolar çünkü hoşlarina gidiyor. Allah herkesin gönlüne göre versin. Cekemeyen anten taksın :)Ya hakikaten insanlarin kiskancligi bitmiyor benimde kiz sevmedigimi bilen bi arkadasim var gidip gelip kizin ay bak Allah soyletti kizin olacak icime doguyor kizin olacak diyip duruyor amac sadece rahatsiz etmek eminim kiz istedigimi dusunsende oglun olacak der dururdu:)
Allahm acil şifalar versin. Bebeğini sana nasip etsin inşallahKızlar koyu kahve akintim oldu doktora gittim acil e daha demin geldim düşük tehlikesi var dedi doktor riskli dedi progestan verdi ya moralim çok aşırı bozuk napalım ya bebeğin kalp atislerini duymadım dedi(
Dualarım seninle ben salı günü öğrenecem inş...yarın namazlarımdan sonra dualarıma katacam seni Allahım duyar sesimizi inş...Sen bana dua et bende sana:)insallah ikimizde bi kac hafta sonra degismis olmanin mutlulugunu paylasiriz burda..keske Allah herkesin gonlundekini verse burda bisurude kiz isteyip erkek oldgunu duyup uzulen var onlarin kzi olsaydi bizim oglumuz ne guzel herkes mutlu olurdu:)
Bende artik esim cok istiyor kizi diyorum o zaman hangisini isteseler bilemiyorlar cunku o kafadakiler genelde kocanlada mutlu olmani istemiyorlar:)Aynen canım benim kızı çok istediğimi bilenler de bak görürsün kesin erkek olacak diyolar. Erkek istiyo olsaydm tam tersini söylerlerdi. Ama ben tepki vermiyorum olsun onu da çok severim ne farkeder diyorum. Yani insanlar sen tepki verdikçe daha da yapiyolar çünkü hoşlarina gidiyor. Allah herkesin gönlüne göre versin. Cekemeyen anten taksın :)
Bende sana edecem canim hadi insallah seninkine baya az kalmis hayirli haberi once sen verirsin insallahDualarım seninle ben salı günü öğrenecem inş...yarın namazlarımdan sonra dualarıma katacam seni Allahım duyar sesimizi inş...
Şimdi daha iyiyim canım çok sağol. Hem üşütmüşüm hem baş ağrısı. Sabahtan beri bsy yemedim yiyemiyorm bebeğe bisey olmasın da ben razıyım çekmeye. Sabaha giderim büyük ihtimal.dayanamıyosaN hıc cekme gıt acıle gebe oldugunu bıldır parolda olsa takıyolar parol bebege zarar vermıyo
açlıkta bas agrısı yapıo canım ben bı kac saat ac kalım hemen baslıyo geçmiş olsun inş gecer sıkıntıların en yakın zamandaŞimdi daha iyiyim canım çok sağol. Hem üşütmüşüm hem baş ağrısı. Sabahtan beri bsy yemedim yiyemiyorm bebeğe bisey olmasın da ben razıyım çekmeye. Sabaha giderim büyük ihtimal.
Bende artik esim cok istiyor kizi diyorum o zaman hangisini isteseler bilemiyorlar cunku o kafadakiler genelde kocanlada mutlu olmani istemiyorlar:)
Kızlar yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim:) ne zaman canım sıkılsa moral oluyorsunuz, destek oluyorsunuz bana... Allah razı olsun hepinizden... Allah bu cahil insanlara akıl fikir versin gerçekten.. Şu en güzel günlerimde bile beni mutsuz ettiler. İki gündür hiç bir şeyde hevesim kalmamıştı. Hamile bile değilmişim gibi hissettim kendimi. Biran evvel kendimi toparlamalıyım. Üstelik ben bu bebeği bir illaha bir kızım olsun diye yapmamıştım ki.. İkinci bir çocuğum olsun, oğlum tek kalmasın diye yapmıştım. Kızım olsaydı o duyguyuda yaşamış olacaktım ama olmadıysa bunda da vardır bir hayır. Oğlum hep erkek kardeş istiyordu o kadar yürekten istemişki Allah masum bir çocuğun duasını kabul etmiş demekki... Tekrar teşekkür ederim hepinize :)Mytwin seninde oğluşların hayırlı olsun canım:) tebrik ederim. :)
Çok sağol canımcım Aminnn inşallah. Sıkıntısı olanlar hepimiz şifa bulalım inşallah.açlıkta bas agrısı yapıo canım ben bı kac saat ac kalım hemen baslıyo geçmiş olsun inş gecer sıkıntıların en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?