2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin canim insallah ne guzel soyledin...

günaydın herkesee

bu sabaha yine bulantı ve kusmalarla merhaba dedik biz.

4 aya girdk ama hala bulantılarım benden vazgecmedi.

sağlıkla al canım kucagına...
burdan çıkaracagımız sonuc nedır. doktor emın degılım dıyosa yada yuzdelık bır rakam verıyorsa bızımde emın olmamamız lazım.

günaydın kızlaarrr. hayırlı cumalar. dışarda pıtır pıtır yağmur var.ben içerde ısınmısım ve guzelll bi müzik dinliyorum. huzurlu bır sabahtayım inşallah hepınızinde oyledır ve boyleee devam eder.
şükrediyorumm bana bu mutlulugu tattırdıgı ıcın Allahıma.meleğimi bana gönderdiği için. ınsallah kucagımıza alırız ve saglıklı hayırlı evlatlarımız olur.

ultrason kısmı 5 dak falan suruyor. muhabt etsen 5 dak da 10 dak eder. sonra kan veriyorsun. benımkı 2 gun snra da aradı sıkıntı yok dedı.

Günaydın kızlar dun doktora gittim minnak kuzumu gördüm Kıpır kıpır maşallah herşey yolundaymis ense kalınlığı normalmis ikili test istemedim. Ama kan uyuşmazlığı testi yaptırdım 10 gün sonra çıkacakmış 1 ay sonra tekrar gideceğim cinsiyetini soylemedi çok küçük daha dedi ama ben kıza benzettim :)bir de siz bakın bakalım

günaydın kızlar bugün kontrolüm var 1 40 da inşallah bebişim benimledir keyfi yerindedir cinsiyetide ögrencez heralde sonunda en son ben kaldım heralde ögrenmeyen...kız olsun erkek olsun bizim olsun saglıklı olsun sonuç olarak demi....sizlere inşallah güzel heberleri getitiririm... öpüyorum hepinizi...

Kızlar koyu kahve akintim oldu doktora gittim acil e daha demin geldim düşük tehlikesi var dedi doktor riskli dedi progestan verdi ya moralim çok aşırı bozuk napalım ya bebeğin kalp atislerini duymadım dedi(

canım şuan yapman gereken tek şey, ayaklarını uzatıp yatmak ve en önemlisi stres yapmamak, ağlamamak, üzülmemek. içini ferah tut dua et. inşallah güzel şeyler olur hayırlısıyla Rabbim verir bebeğinizi kucağınıza.

Memnunmusun peki fiyatlar nasıl ben Ankarada değilim ama doğum için ankaraya gideceğim ailem orada .
muayene ucretlerı 80den 400e kadar degısıyor. tahlıller ortalama sanırım. burada paylaşılan ıkılı test fıyatlarına gore kıyasladım(istanbulla tabi). ama temizlik ilgi alaka süper.

kızlar ben bu aralar çok sık idrara çıkıorum normal mi sizce sizded de var mı inanın yoruluorum wc ye gitmekten enfeksiyondan falan korkuorum

hemen git bir test yaptır canım çünkü eğer ilerlerse antibiyotik alman gerekebilir. tabi güvenli antibiyotikler de var ama neticede ağır ilaç. ben şimdiye kadar 6 kere felan yaptırdım sanırım idrar testi. kasık ağrısında, böbrek ağrısında, idrar koku değişiminde, yanmada , tüm şikayetlerde.. bir keresinde kristalize çıkmıştı, kum dökme gibi bişi. o yüzden mutlaka en ufak bir şikayetiniz varsa yaptırmalısınız, çünkü idrar enfeksiyonu eğer ilerlerse hem böbreklere hem de bebeğe zarar verebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…