2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Insallah Güzel haberlerle gelirsin canım

benimde 3 gündür burnum tıkalı gibi, sinir oluyorum. aslında tıkalı değil temiz ama nefes alırken zorluyor rahatsızlık veriyor ama soğuk algınlığına dair hiçbir belirti yok. demekki kan akışının artışından dolayıymış. teşekkür ederiz faydalı bilgin için :)

kızlar merhaba günaydın bebeğinin hareketlerini hissedenler var mı arada benim karnımda atıyo gibi 14+3üncü gün cok mu erken acaba gaz mı ya da
genelde 17.haftadan sonra falan hıssedılebıleceğini duydum arkadaşlardan. öncekilere gaz dıyorlar. ben bu arala ıgne batması gıbı günde bı kac kez bırseyler hıssedıyorum. o bıle hoşuma gıdıyor. buyuyor dıye sevınıryoum:)

günaydın kızlar ve bize kavuşmayı bekleyen bebişleri

bir haftayı daha deviriyoruz zaman hızla akıp gidiyor ilk keseyi gördük ,sonra bebişleri, kalp atışları derken artık çoğumuz 3,5 aylık olmaya başladık, cinsiyetini bekliyoruz merakla, artık zaman hızlı geçiyor kızlar Allah bize öyle bir güzellik verdi ki kavuşmamızı da nasip etsin inşallah. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

bende de çok şiddetli kalça kemiği ağrısı var hele akşamlrı oturduğum yerden kalkarken ikiye ayrılıyor sanki
Rahim büyüdüğü için kalça ağrıyomuş iste büyüdükçe yukarıya çıkıyo ya.mrk etme gecici bir şey çok şükür geçti benim

Canım benim ya kıyamam sana
Kötü canım onlar kötü işte

Minicik canlar getiriyoruz dnyaya ve belki de Rabbim bilerek çıkarıyor bunları karşımıza ki bu canları kötülüklerden korumayı öğrenelim.

Bende yaşadım aynı şeyi ki ilk çocuğum bu ve şol oldum. Ama şimdi görüyorum ki aslında nasıl kıskanıyorlar. Ağlaman üzülmen çok normal bir günü öyle geçir tabiki içinde kalmasın. Bak sen annenin omzunda ağlıyorsun Rabbim de bebişlerini yanından ayırmasın gerisi hiiiç önemli değil. İkinci gün öyle sağlam başlıcaksın ki, bu benim canım canımdan öte onu kmse üzümez üzdürmem uleuyymmn diceksin :)
Oğluna arkadaş geliyor işte çatlasın kıskananlar :)

canım ne kadar haklısın...benim yakın arkadaşımın bebeği olmuyo neler denediler kız hergün ağlıyo bende ağlıyorum anlatınca bana... yaşı 35 de oldu...hergün Allah'a yalvarıyor ister erkek ister kız ister ikiz kız ister ikiz erkek ister üçüz kız ne olursa olsun bir evladım olsun diye ...şimdi ben bu cahil insanlara yok ikiside oğlanmı bakanın olmaz, yok kız cocuğumu oldu kızla uğraşmak zor bunları söyleyen insanlardan nefret ediyorum evlat bu allah kucağımıza almayı nasip etsinnn...böyle yorumlaryaparken cevrenizdeki insanları düşünün.ben hamile olduğumu en yakın arkadaşıma söyleyemedim uzun süre üzülcek diye....

aynen bende cok güzel bişi belkide gercekten bebişlerimizdir.

Günaydın kızlarrrr büyüyor bebişler ve benim yine bir adet dönemi yine kasık ağrıları yine bel ağrısı. :) ben ilk günden sonra çok güzel tepkiler aldım çok mutluyum Allah bizi mutlu edenlerin sayısını arttırsın inşallah anneliğin tadını çıkarıyorum

Çok sevdim seni 2. Trimester :)

Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.

Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.

ben decavit ve demir hapı kullanıyorum.
ama omegayı da bir sonraki randevum da soracağım doktora. araştırdığım kadarıyla bebeğin beyin gelişimi için çok yararlı.

Ben decavit kullaniyrum.. Birde kan ilaci neden vermedi acaba.. Vermesi lazim.. Randewunda gittigin sor canim birde sende sancilarin oluyrmu solda.. Mesala bole birden giren bir agrin falan.. Bebiklerimiz ayni gunmus :) masallh subhanallh saglikli sihhetli herkes kucagina alsin insallh..

benimki 19 mayısa kaydı, biraz önden gidiyoruz ama sonradan büyümesi yavaşlar belki geri kayar diye değiştirmedim :)
genelde ani hareketler yaptığımda ağrı yada sancı giriyor, aniden kalktıgımda, aniden döndüğümde felan. hamile olmaya hala alışamadım sanırım :)
demir ilacı dediğim kan ilacı bu arada. ferrum fort gibi bişi işte. süt ürünleriyle birlikte alamadığın için ben genelde gece yatmadan önce içiyorum.

merhaba bayanlar,
ben folic plus'tan sonra, Cyno Ferro Sanol, kullanmaya başladım... Bir hafta oldu daha. Bu zamana kadar hiç bulantı yaşamadım gayet rahat giden bir hamileliğim vardı, ilacı kullanmaya başladıktan sonra mide bulantılarım arttı...
Ayrıca haftaya doktorumuz cinsiyetini öğrenebileceğimizi söyledi. Buraya göre 1 hafta geriden gidiyorum, doktoruma göre haftaya 12. haftada olacağım. kafamı karıştıran tek durum bu :)Neyse sağlıcakla alalımda kucaklarımıza.. Mide bulantısı sorun değil elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…