Insallah Güzel haberlerle gelirsin canımgünaydın kızlar bugün kontrolüm var 1 40 da inşallah bebişim benimledir keyfi yerindedir cinsiyetide ögrencez heralde sonunda en son ben kaldım heralde ögrenmeyen...kız olsun erkek olsun bizim olsun saglıklı olsun sonuç olarak demi....sizlere inşallah güzel heberleri getitiririm... öpüyorum hepinizi...
Okuduğum bir yazıda der ki;
13. Haftasında Annedeki Değişiklikler
Bu haftadan sonra yanınızda mendil taşımaya başlayın bunun sebebi soğuk algınlığı değil nazal konjestiyon olabilir. Kulak tıkanıklığı ve burun kanamaları görülebilir. Bunların sebebi mukozaları besleyen kan damarlarındaki kanın artmasıdır. Bu hamile bayanlarda olabilecek muhtemel durumlardandır.Senin ki ve benimki buna bağlı olabilir zira bende 2 gündür burnumu çekiyorum.
genelde 17.haftadan sonra falan hıssedılebıleceğini duydum arkadaşlardan. öncekilere gaz dıyorlar. ben bu arala ıgne batması gıbı günde bı kac kez bırseyler hıssedıyorum. o bıle hoşuma gıdıyor. buyuyor dıye sevınıryoum:)kızlar merhaba günaydın bebeğinin hareketlerini hissedenler var mı arada benim karnımda atıyo gibi 14+3üncü gün cok mu erken acaba gaz mı ya da
gecti o ağrı çok şükür geçiciymiş demekkiBende aynen sag belimin alti oyuluo. Ve artık ayağımada vurmaya başladı.
Rahim büyüdüğü için kalça ağrıyomuş iste büyüdükçe yukarıya çıkıyo ya.mrk etme gecici bir şey çok şükür geçti benimbende de çok şiddetli kalça kemiği ağrısı var hele akşamlrı oturduğum yerden kalkarken ikiye ayrılıyor sanki
Kızlar moralim bozuk iki gündür. Bir tane oğlum var Allah uzun ömür versin. İkinci de erkek. Bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylediğim kişilerden aldığım yanıtlar: "Aaaaa!" , "neyse olsun", " üçüncüyü yapcaksın artık." , "iki erkek birbirini çok kıskanırlar." , "tavuk yiycektin tavuk, ben öyle yapmıştım bak kızım oldu", şuan bir kızı olan ve ikinciye hamile olan bir arkadaşımda " iiiinşallah benim ikinciside kızdır. Çok seviyorum kız çocuklarını. Bu da kızdır inşallah..." Ben ona ikinci oğlum geliyor diyorum onun bana verdiği cevaba bakın. Üstelik eşi bu da kız olursa üçüncüyü deneriz artık diyen bir insan. Bende nedeyim "Allah gönlüne göre versin, neyin olmasını istiyorsan o olsun Aylinciğim" dedim. O hala bana herkesin kızını çok sevdiğini, ne kadar güzel bir kızın var dediklerini, onu çok güzel giydirdiğini anlatmaya devam etti. Dinledim Maşallah dedim. Annem ve bir yakınımızın dışında kimse hayırlı olsun, tebrik ederim bile demedi. Acıdılar bana resmen. Herkesin bir kızı olmalı dediler. Bende isterdim ama olmadı dedim. İnsanlar çok garip..Halden anlamıyorlar. Bir dua edin, bir hayırlı birşey çıksın ağzınızdan. Her anne ister bir oğlu bir kızı olsun her iki duyguyu da tatsın ama olmuyor işte. Allah'ın takdiri. Şükretmekten başka ne yapabiliriz? İlk çocukta cinsiyet sorun olmuyor ama ikinci de aynı cinsiyettense hemen tuhaf yorumlar geliyor. Canımı sıktılar. Dün anneme sarıldım ağladım. Anneciğim bugün ağlayımbir daha ağlamayacağım söz dedim. Hem Allah ın gücüne gider hemde karnımdaki bebeğime yazık, hisseder üzülür dedim. Annem beni teselli etti, sarıldı, benimle ağladı. O an daha çok ağlamak geldi içimden çünkü benim böyle dertleşip ağlayabileceğim bir kızım olmayacak dedim. Ağlarkende af diledim Allah tan...Şükrettim sahip olduklarıma...
:)Ne hali varsa görsün öyleleri. Eşimiz bizi çocuk için mi sevecek kız yada erkek diye sevgisi mi katlanacak. Cahiller ne olacak. Bir bebiş verdiya Rabbim daha ne isterimki insan gönlünden illaki bsy geçiriyor ama hiç önemli değil ikisi de evlat, ikisi de aynı. Başkasının mutluluğunu çekemeyen ve onun için güzel bir şeyi istemeyen kendisi asla sahip olamaz o güzelliklere ve mutlu olamaz.
genelde 17.haftadan sonra falan hıssedılebıleceğini duydum arkadaşlardan. öncekilere gaz dıyorlar. ben bu arala ıgne batması gıbı günde bı kac kez bırseyler hıssedıyorum. o bıle hoşuma gıdıyor. buyuyor dıye sevınıryoum:)
ben imom omega kullanıyorum canım..Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
Ben decavit kullaniyrum.. Birde kan ilaci neden vermedi acaba.. Vermesi lazim.. Randewunda gittigin sor canim birde sende sancilarin oluyrmu solda.. Mesala bole birden giren bir agrin falan.. Bebiklerimiz ayni gunmus :) masallh subhanallh saglikli sihhetli herkes kucagina alsin insallh..Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
haklisinn cnm bnde bska bsey hssettmsimdr kesin :)ne güzel canım ben henüz bişey hissetmedm 14. haftadayız annm 5. ayda ancak hissedersin dio zaten ilk hamilelikte pek anlayamıomuş anneler
Ben decavit kullaniyrum.. Birde kan ilaci neden vermedi acaba.. Vermesi lazim.. Randewunda gittigin sor canim birde sende sancilarin oluyrmu solda.. Mesala bole birden giren bir agrin falan.. Bebiklerimiz ayni gunmus :) masallh subhanallh saglikli sihhetli herkes kucagina alsin insallh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?