2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar ben 13+4 kontrolum var sizce cinsiyet belli olurmu :) gösterirse tabi

Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
Ben folik asitten sonra vitamine başladım su an devam ediyorum. doktorum 4. aydan sonra demire baslayacagimi söyledi çünkü kötü bi kokusu varmış sanirim demir ilacının. hamileler ilk dört ayda pek tolere edemiyorlar dedi.

ya eşime sınır oluyorummmmmmm isim bile düşündürtmüyo. onun ısmı bellıymıs zaten dogunca onu gorunce koyarmısız. tamam haklıda ısım arastırmazsan aklına ısım gelırmı dıyorum. uffff esya almıoz ısım dusunmuoz konusunu bıle yaptırmıcak nerdeyse. ya korkuyo farkındayım ama yaşatmıyoda yaaaa

benim eşimde biraz temkinli davranıyorr canım. sanırım geçen yıl bir düşük yaşadığımız için. aynısını yaşamaktan korkuyor.
arada ben zorluyorum aklıma gelen isimleri söylüyorum felan, onu düşünmeye teşvik ediyorum ama çokda üzerine gitmiyorum. çünkü onlar bizim hissettiğimiz gibi hissedemezler. o yüzden canını sıkma. karnın iyice büyüyüp heleki bebeğin hareketleri dışarıdan hissedilmeye başlayınca :) anca onlar moda girecekler sanırım :)

Eşin düşünmüyosa da sen düşün canım dogunca da sen koyarsın ismini. :) eşya almaya gelince son aylar zor olur bence cinsiyeti net öğrendikten sonra başlamak gerek ucundan :)

Eşin düşünmüyosa da sen düşün canım dogunca da sen koyarsın ismini. :) eşya almaya gelince son aylar zor olur bence cinsiyeti net öğrendikten sonra başlamak gerek ucundan :)

ya bende delı gıbı alısverıs yapmıcam ama bı tane cık corap bıle almadım daha. bu hafta belkı cınsıyetı kesınlescek ozaman alırız dıyorum bı tane barı. yanı devamı gelmese bıle bebegımıze ılk bunu aldık dusuncesıyle alalım dıyorum. bakarız dıyo. ayyyyy

Kızlar ya 6 haftaligim düşük tehlike var kalp atidlarini duymadi doktor normalmi 6 hastalıkta kalp atışı

Ben de ilk hamile olduğumu öğrenince bir hevesle gittik bikac tane zıbın aldık canım. Ondan sonra ben de bsy almadım. Ama hep gezdim mağazaları cinsiyeti kesin olarak söylerlerse yavaştan almaya başlayacağım. Her ay bi kısmını alacağım. Beşik ve araba hariç. Onları en son alcaz.

Erkekler biraz öyle canım. Paraya bakiyo hepsi bir haftada bile alınır. Ama ilk olunca hevesleniyoruz biz. Aynen bi corap bile alsam cok mutlu olacağım. Simdi ben ikidebir o zibinlari çıkarıp seviyorum :) mini mini ne güzel şeyler var mağazada. Sağlıkla doğsunlar da hepsinden alır giydiririz inşallah canım

Kızlar ya 6 haftaligim düşük tehlike var kalp atidlarini duymadi doktor normalmi 6 hastalıkta kalp atışı
Canım inşallah normaldir ve bi sorun yoktur bebeğinde. Rabbim sana bağışlasin. Ben ilk olarak 6 ve 9 haftalikken gittim ikisinde de normal ultrasonla görülmedi duyulmadi. Vajinal yoldan bakınca görüldü bebek ve kalp atışı. Ins içini rahatlatabilmisimdir. Belki senin de öyledir.

inşallah canımmm. ama bu hafta ınsallah soylerse gıdıp ufacık bıle bısey alsam rahatlıcam. belkıde omur boyu saklıcagım bısey olur.

Kızlar koyu kahve akintim oldu doktora gittim acil e daha demin geldim düşük tehlikesi var dedi doktor riskli dedi progestan verdi ya moralim çok aşırı bozuk napalım ya bebeğin kalp atislerini duymadım dedi(
moralini bozma canım benim de 7. haftada oldu lekelenme. çok yoğun değilse dinlen progestanı kullan geçer. ben o gün çok ayakta kalmıştım ondan olmuştu. hiç bir iş yapma. vajinal mi baktırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…