Canım Dr un bi tahmınde bulunur eğer bacaklarını faln hareket ettırırse benım 12+3 de randevum vardı %90 tahmınde bulundu fakat ben bu ayın 27 dini bekliyorumkızlar ben 13+4 kontrolum var sizce cinsiyet belli olurmu :) gösterirse tabi
Ben folik asitten sonra vitamine başladım su an devam ediyorum. doktorum 4. aydan sonra demire baslayacagimi söyledi çünkü kötü bi kokusu varmış sanirim demir ilacının. hamileler ilk dört ayda pek tolere edemiyorlar dedi.Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
Oyyy masallah yaa Allahim nazarlardan esirgesin, hayirli olsun pasan canim benim tebrik ediyorumEki Görüntüle 1302735 Bu da Benim Minnak kuzum ve bu da hiç utanmadan kaldırdığı bacaklarından görülen pipisi Dr a yüzde kaç erkek deyince anne yeter deyip bacaklarını kaldırdıEki Görüntüle 1302736
Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
Doktorun bi tahminde bulunur muhtemelen canım ben de 13+3 te gitmiştim %90 erkek dedi bebisin pozisyonu da önemli tabi inşallah acar minik bacaklarınıkızlar ben 13+4 kontrolum var sizce cinsiyet belli olurmu :) gösterirse tabi
ya eşime sınır oluyorummmmmmm isim bile düşündürtmüyo. onun ısmı bellıymıs zaten dogunca onu gorunce koyarmısız. tamam haklıda ısım arastırmazsan aklına ısım gelırmı dıyorum. uffff esya almıoz ısım dusunmuoz konusunu bıle yaptırmıcak nerdeyse. ya korkuyo farkındayım ama yaşatmıyoda yaaaa
Eşin düşünmüyosa da sen düşün canım dogunca da sen koyarsın ismini. :) eşya almaya gelince son aylar zor olur bence cinsiyeti net öğrendikten sonra başlamak gerek ucundan :)ya eşime sınır oluyorummmmmmm isim bile düşündürtmüyo. onun ısmı bellıymıs zaten dogunca onu gorunce koyarmısız. tamam haklıda ısım arastırmazsan aklına ısım gelırmı dıyorum. uffff esya almıoz ısım dusunmuoz konusunu bıle yaptırmıcak nerdeyse. ya korkuyo farkındayım ama yaşatmıyoda yaaaa
Bana söylememisti. Belli olur ama doktora bağlı canım. Kimisi söylemiyo. Bebeğin pozisyonu da önemlikızlar ben 13+4 kontrolum var sizce cinsiyet belli olurmu :) gösterirse tabi
Eşin düşünmüyosa da sen düşün canım dogunca da sen koyarsın ismini. :) eşya almaya gelince son aylar zor olur bence cinsiyeti net öğrendikten sonra başlamak gerek ucundan :)
Kızlar ya 6 haftaligim düşük tehlike var kalp atidlarini duymadi doktor normalmi 6 hastalıkta kalp atışı
Ben de ilk hamile olduğumu öğrenince bir hevesle gittik bikac tane zıbın aldık canım. Ondan sonra ben de bsy almadım. Ama hep gezdim mağazaları cinsiyeti kesin olarak söylerlerse yavaştan almaya başlayacağım. Her ay bi kısmını alacağım. Beşik ve araba hariç. Onları en son alcaz.ya bende delı gıbı alısverıs yapmıcam ama bı tane cık corap bıle almadım daha. bu hafta belkı cınsıyetı kesınlescek ozaman alırız dıyorum bı tane barı. yanı devamı gelmese bıle bebegımıze ılk bunu aldık dusuncesıyle alalım dıyorum. bakarız dıyo. ayyyyy
Erkekler biraz öyle canım. Paraya bakiyo hepsi bir haftada bile alınır. Ama ilk olunca hevesleniyoruz biz. Aynen bi corap bile alsam cok mutlu olacağım. Simdi ben ikidebir o zibinlari çıkarıp seviyorum :) mini mini ne güzel şeyler var mağazada. Sağlıkla doğsunlar da hepsinden alır giydiririz inşallah canımya bende delı gıbı alısverıs yapmıcam ama bı tane cık corap bıle almadım daha. bu hafta belkı cınsıyetı kesınlescek ozaman alırız dıyorum bı tane barı. yanı devamı gelmese bıle bebegımıze ılk bunu aldık dusuncesıyle alalım dıyorum. bakarız dıyo. ayyyyy
Canım inşallah normaldir ve bi sorun yoktur bebeğinde. Rabbim sana bağışlasin. Ben ilk olarak 6 ve 9 haftalikken gittim ikisinde de normal ultrasonla görülmedi duyulmadi. Vajinal yoldan bakınca görüldü bebek ve kalp atışı. Ins içini rahatlatabilmisimdir. Belki senin de öyledir.Kızlar ya 6 haftaligim düşük tehlike var kalp atidlarini duymadi doktor normalmi 6 hastalıkta kalp atışı
Erkekler biraz öyle canım. Paraya bakiyo hepsi bir haftada bile alınır. Ama ilk olunca hevesleniyoruz biz. Aynen bi corap bile alsam cok mutlu olacağım. Simdi ben ikidebir o zibinlari çıkarıp seviyorum :) mini mini ne güzel şeyler var mağazada. Sağlıkla doğsunlar da hepsinden alır giydiririz inşallah canım
moralini bozma canım benim de 7. haftada oldu lekelenme. çok yoğun değilse dinlen progestanı kullan geçer. ben o gün çok ayakta kalmıştım ondan olmuştu. hiç bir iş yapma. vajinal mi baktırdınKızlar koyu kahve akintim oldu doktora gittim acil e daha demin geldim düşük tehlikesi var dedi doktor riskli dedi progestan verdi ya moralim çok aşırı bozuk napalım ya bebeğin kalp atislerini duymadım dedi(
Normal canim benim 7+ larda duyuldu olumsuz dusunme benimde dusuk riskim vardiKızlar ya 6 haftaligim düşük tehlike var kalp atidlarini duymadi doktor normalmi 6 hastalıkta kalp atışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?