2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
merhaba canim benimde 3 hafta oldu folik asiti birakali.baska ilac vermedi doktor.yarin ikili test var. Ama ben bu 3 haftada normalden cok usudum.yarin soylicem bunu.belki vitamin falan verir.

kızlar bazılarınızın doktoru dogum tarıhı belırlemıs. benım doktor hıc oyle bırsey demedı bana .bu arada bende imom omega kullanıyorum

doktor demir/kan ilacının mide bulantısı yapabileceğini söylemişti. bir de zaten süt ve süt ürünleriyle, ilacı aldığının saaat arasında en az iki saat farkı olması lazım. yoksa ilacı içmenin bi anlamı kalmıyor. süt ürünleri demirin vücuda bağlanmasını engelliyor. ben o yüzden genelde akşam yemekten sonra yada gece yatmadan önce içiyorum. o yüzden bulantım olmadı hiç ilaç alırkne.

canım bende kaç gündür aynı şeyi düşünüyorum. Allah a şükür Allah bize nasip etmiş evlat vermiş. Yine yorum yapılıyor. Allah evlat sahibi olmayanların yardımcısı olsun. Onlara neler diyorlardır kim bilir... Ne kadar acımasızlar... Anlayamıyorum insanları...
resmen kıskançlık başka birşey değil... Biz şükretmekten asla vazgeçmeyelim. Sahip olduklarımızla mutlu olalım :) dün iyiydim. Bugün daha da iyi hissediyorum kendimi.. İnsanların etkisinden kurtulup özüme dönmeye başladım...kendi saçma düşünceleriyle kendileri yaşasın. Bu yaşıma kadar hergünüm sahip olduklarıma şükrederek geçti. Öyle de devam edecek. Erkek evladım var diye de kimseye hava atmadım. Öyleleri de var. Bir tanıdığımın üç kızı oldu. Bir umut erkek olur diye. Onu herzaman teselli ettim. Moral oldum. Bizi üzenler ellerindekilerle mutlu olamadıkları için başkalarının mutsuzluklarıyla mutlu oluyorlar...

Şimdi daha iyiyim canım çok sağol. Hem üşütmüşüm hem baş ağrısı. Sabahtan beri bsy yemedim yiyemiyorm bebeğe bisey olmasın da ben razıyım çekmeye. Sabaha giderim büyük ihtimal.
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine
günaydın herkesee

bu sabaha yine bulantı ve kusmalarla merhaba dedik biz.

4 aya girdk ama hala bulantılarım benden vazgecmedi.
canım benimde ilk hamileliğimde bulantılarım epey sürmüştü. Tam haftasını hatırlamıyorum ama 4,5 ayı bulmuştu sanırım düzelmesi. Maksimum bir kaç hafta ya geçer inşallah seninde

canım çok tatlı bebişin :) umutlandırmak istemem ama ben de kıza benzettim. Allah gönlündekini versin inşallah...

Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
valla canım ben folikasite devam ediyorum doktora bırakayım mı dedim hayır dedi hiç de içime sinmiyor tabi o ayrı mesele. artı decavit alıyorum bi de progestana da devam ediyorum....
iyi caım sen naısl oldun hastaydın

iyi gibi canım ya . dün boğazım çok ağırıyordu bugün geçti gibi ama dilimin arka kısmında sivilce mi yara mı ne çıkmış o ağrı ondan kaynaklı sanırım ben de boğazım sanmışım.. yemek yerken yutarken zorlanıyorum bi de burnum hep tıkanıyor...

kızlar bazılarınızın doktoru dogum tarıhı belırlemıs. benım doktor hıc oyle bırsey demedı bana .bu arada bende imom omega kullanıyorum

Canım benım tahmini olarak 10 mayıs dmemişti.gecen ay gıttıgımzde minişimde 3 gun önden gıdıyormus dogum tar 7 mayıs yaptı bu seferde.ayrıca bende decavit kullanıyorum

canım ssen gene bol bol portakal suyu ıc. belkı hafıf atlatıyorsundur vucut dırenıyordur.

Canım ne de güzel demiş eskiler kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Rabbime şükür aratmadı ağlatmadı sonrası onun takdiri

Allahım diyor ki dilediğime kız dilediğime erkek veririm. Bundan öte köy yok :)

Yaa aynı belirtilerimiz var AdaisyLove boğaz ağrısı hafif burnum tıkalı ama hasta gibi değilim. Bence aldığımız vitaminlerden dolayı hafif atlatıyoruz da enfeksiyon varnıdır diye korkuyorum ateşimi takip ediyorum

Ewet cnm aynen ole oluyrumm bnm bebkte. 1hafta ilerden gidiyr usg ye gore.. Sanirim bebkler erkk. :) bazen ole bir sanci giriyrki cisss oluyrum

Aminnn inşallah canm.

Çok sağol canim

teşekkür ederim canım gönlümdeki sağlıklı sorunsuz bir bebişim olsun ikisinde de ayrı sevinirim. Bilmiyorum ama hamileliğimi öğrendikten sonra pembe iplik alıp anneme hırka ördürttim pembeli morlu belki içime doğuyordur bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…