merhaba canim benimde 3 hafta oldu folik asiti birakali.baska ilac vermedi doktor.yarin ikili test var. Ama ben bu 3 haftada normalden cok usudum.yarin soylicem bunu.belki vitamin falan verir.Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
merhaba bayanlar,
ben folic plus'tan sonra, Cyno Ferro Sanol, kullanmaya başladım... Bir hafta oldu daha. Bu zamana kadar hiç bulantı yaşamadım gayet rahat giden bir hamileliğim vardı, ilacı kullanmaya başladıktan sonra mide bulantılarım arttı...
Ayrıca haftaya doktorumuz cinsiyetini öğrenebileceğimizi söyledi. Buraya göre 1 hafta geriden gidiyorum, doktoruma göre haftaya 12. haftada olacağım. kafamı karıştıran tek durum bu :)Neyse sağlıcakla alalımda kucaklarımıza.. Mide bulantısı sorun değil elbet
canım bende kaç gündür aynı şeyi düşünüyorum. Allah a şükür Allah bize nasip etmiş evlat vermiş. Yine yorum yapılıyor. Allah evlat sahibi olmayanların yardımcısı olsun. Onlara neler diyorlardır kim bilir... Ne kadar acımasızlar... Anlayamıyorum insanları...canım ne kadar haklısın...benim yakın arkadaşımın bebeği olmuyo neler denediler kız hergün ağlıyo bende ağlıyorum anlatınca bana... yaşı 35 de oldu...hergün Allah'a yalvarıyor ister erkek ister kız ister ikiz kız ister ikiz erkek ister üçüz kız ne olursa olsun bir evladım olsun diye ...şimdi ben bu cahil insanlara yok ikiside oğlanmı bakanın olmaz, yok kız cocuğumu oldu kızla uğraşmak zor bunları söyleyen insanlardan nefret ediyorum evlat bu allah kucağımıza almayı nasip etsinnn...böyle yorumlaryaparken cevrenizdeki insanları düşünün.ben hamile olduğumu en yakın arkadaşıma söyleyemedim uzun süre üzülcek diye....
resmen kıskançlık başka birşey değil... Biz şükretmekten asla vazgeçmeyelim. Sahip olduklarımızla mutlu olalım :) dün iyiydim. Bugün daha da iyi hissediyorum kendimi.. İnsanların etkisinden kurtulup özüme dönmeye başladım...kendi saçma düşünceleriyle kendileri yaşasın. Bu yaşıma kadar hergünüm sahip olduklarıma şükrederek geçti. Öyle de devam edecek. Erkek evladım var diye de kimseye hava atmadım. Öyleleri de var. Bir tanıdığımın üç kızı oldu. Bir umut erkek olur diye. Onu herzaman teselli ettim. Moral oldum. Bizi üzenler ellerindekilerle mutlu olamadıkları için başkalarının mutsuzluklarıyla mutlu oluyorlar...Canım benim ya kıyamam sana
Kötü canım onlar kötü işte
Minicik canlar getiriyoruz dnyaya ve belki de Rabbim bilerek çıkarıyor bunları karşımıza ki bu canları kötülüklerden korumayı öğrenelim.
Bende yaşadım aynı şeyi ki ilk çocuğum bu ve şol oldum. Ama şimdi görüyorum ki aslında nasıl kıskanıyorlar. Ağlaman üzülmen çok normal bir günü öyle geçir tabiki içinde kalmasın. Bak sen annenin omzunda ağlıyorsun Rabbim de bebişlerini yanından ayırmasın gerisi hiiiç önemli değil. İkinci gün öyle sağlam başlıcaksın ki, bu benim canım canımdan öte onu kmse üzümez üzdürmem uleuyymmn diceksin :)
Oğluna arkadaş geliyor işte çatlasın kıskananlar :)
iyi caım sen naısl oldun hastaydınMerhaba kızlar.. nasılsınız
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendineŞimdi daha iyiyim canım çok sağol. Hem üşütmüşüm hem baş ağrısı. Sabahtan beri bsy yemedim yiyemiyorm bebeğe bisey olmasın da ben razıyım çekmeye. Sabaha giderim büyük ihtimal.
canım benimde ilk hamileliğimde bulantılarım epey sürmüştü. Tam haftasını hatırlamıyorum ama 4,5 ayı bulmuştu sanırım düzelmesi. Maksimum bir kaç hafta ya geçer inşallah senindegünaydın herkesee
bu sabaha yine bulantı ve kusmalarla merhaba dedik biz.
4 aya girdk ama hala bulantılarım benden vazgecmedi.
canım çok tatlı bebişin :) umutlandırmak istemem ama ben de kıza benzettim. Allah gönlündekini versin inşallah...Günaydın kızlar dun doktora gittim minnak kuzumu gördüm Kıpır kıpır maşallah herşey yolundaymis ense kalınlığı normalmis ikili test istemedim. Ama kan uyuşmazlığı testi yaptırdım 10 gün sonra çıkacakmış 1 ay sonra tekrar gideceğim cinsiyetini soylemedi çok küçük daha dedi ama ben kıza benzettim :)bir de siz bakın bakalım Eki Görüntüle 1302943
valla canım ben folikasite devam ediyorum doktora bırakayım mı dedim hayır dedi hiç de içime sinmiyor tabi o ayrı mesele. artı decavit alıyorum bi de progestana da devam ediyorum....Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
iyi caım sen naısl oldun hastaydın
kızlar bazılarınızın doktoru dogum tarıhı belırlemıs. benım doktor hıc oyle bırsey demedı bana .bu arada bende imom omega kullanıyorum
valla canım ben folikasite devam ediyorum doktora bırakayım mı dedim hayır dedi hiç de içime sinmiyor tabi o ayrı mesele. artı decavit alıyorum bi de progestana da devam ediyorum....
iyi gibi canım ya . dün boğazım çok ağırıyordu bugün geçti gibi ama dilimin arka kısmında sivilce mi yara mı ne çıkmış o ağrı ondan kaynaklı sanırım ben de boğazım sanmışım.. yemek yerken yutarken zorlanıyorum bi de burnum hep tıkanıyor...
Canım ne de güzel demiş eskiler kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Rabbime şükür aratmadı ağlatmadı sonrası onun takdiricanım bende kaç gündür aynı şeyi düşünüyorum. Allah a şükür Allah bize nasip etmiş evlat vermiş. Yine yorum yapılıyor. Allah evlat sahibi olmayanların yardımcısı olsun. Onlara neler diyorlardır kim bilir... Ne kadar acımasızlar... Anlayamıyorum insanları...
resmen kıskançlık başka birşey değil... Biz şükretmekten asla vazgeçmeyelim. Sahip olduklarımızla mutlu olalım :) dün iyiydim. Bugün daha da iyi hissediyorum kendimi.. İnsanların etkisinden kurtulup özüme dönmeye başladım...kendi saçma düşünceleriyle kendileri yaşasın. Bu yaşıma kadar hergünüm sahip olduklarıma şükrederek geçti. Öyle de devam edecek. Erkek evladım var diye de kimseye hava atmadım. Öyleleri de var. Bir tanıdığımın üç kızı oldu. Bir umut erkek olur diye. Onu herzaman teselli ettim. Moral oldum. Bizi üzenler ellerindekilerle mutlu olamadıkları için başkalarının mutsuzluklarıyla mutlu oluyorlar...
Kntsz maşallah yavruna :) nasıl güzel heryeri çok net belli oluyor :) kocaman adam olmuş :) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...Eki Görüntüle 1302735 Bu da Benim Minnak kuzum ve bu da hiç utanmadan kaldırdığı bacaklarından görülen pipisi Dr a yüzde kaç erkek deyince anne yeter deyip bacaklarını kaldırdıEki Görüntüle 1302736
Elevit kullanıyorumMerhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
Ewet cnm aynen ole oluyrummbenimki 19 mayısa kaydı, biraz önden gidiyoruz ama sonradan büyümesi yavaşlar belki geri kayar diye değiştirmedim :)
genelde ani hareketler yaptığımda ağrı yada sancı giriyor, aniden kalktıgımda, aniden döndüğümde felan. hamile olmaya hala alışamadım sanırım :)
demir ilacı dediğim kan ilacı bu arada. ferrum fort gibi bişi işte. süt ürünleriyle birlikte alamadığın için ben genelde gece yatmadan önce içiyorum.
Aminnn inşallah canm.günaydın kızlarve bize kavuşmayı bekleyen bebişleri
bir haftayı daha deviriyoruz zaman hızla akıp gidiyor ilk keseyi gördük ,sonra bebişleri, kalp atışları derken artık çoğumuz 3,5 aylık olmaya başladık, cinsiyetini bekliyoruz merakla, artık zaman hızlı geçiyor kızlar Allah bize öyle bir güzellik verdi ki kavuşmamızı da nasip etsin inşallah. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Çok sağol canimhemen git bir test yaptır canım çünkü eğer ilerlerse antibiyotik alman gerekebilir. tabi güvenli antibiyotikler de var ama neticede ağır ilaç. ben şimdiye kadar 6 kere felan yaptırdım sanırım idrar testi. kasık ağrısında, böbrek ağrısında, idrar koku değişiminde, yanmada , tüm şikayetlerde.. bir keresinde kristalize çıkmıştı, kum dökme gibi bişi. o yüzden mutlaka en ufak bir şikayetiniz varsa yaptırmalısınız, çünkü idrar enfeksiyonu eğer ilerlerse hem böbreklere hem de bebeğe zarar verebiliyor.
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine
canım benimde ilk hamileliğimde bulantılarım epey sürmüştü. Tam haftasını hatırlamıyorum ama 4,5 ayı bulmuştu sanırım düzelmesi. Maksimum bir kaç hafta ya geçer inşallah seninde
canım çok tatlı bebişin :) umutlandırmak istemem ama ben de kıza benzettim. Allah gönlündekini versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?