sağlıklı olsunda herşeyden önemlisi o.ama tabi insan mrk ediyo ciciler alcak annesi yavas yavaş :) seninki ne zmn belli oldu cinsiyet ?Bana söylememisti. Belli olur ama doktora bağlı canım. Kimisi söylemiyo. Bebeğin pozisyonu da önemli
15 haftalik canim bence dunku dr horebilirdi ama erken dediKaç haftalik oldun canım sen. Doktoruna denk gelmedik biz demekki. Kızlar geç belli oluyoya belki de ondan söylemiyolar diyorum ama kızlarda da erken belli olan var dediğin gibi. Ben de başka doktora gidecegim artık bu da erken derse başkasına gideceğim kafaya koydum :)
Bana denk gelmedi boyle bi dr demekki.hic konusunu bile etmiyor erken deyip geciyorbenim kızımda 13 haftalıkken belli oldu..buda şimdi 13 haftalık ama bakalım bugün göstercekmi? dr. geldiğinizde cinsiyet tahmininde buluncam demişti..hayırlısı bakalım..
Benimkinin de 11. haftada açılıydı,doktor göremedi yanlız,ben de sonradan farkettim ultrason fotolarından,acaba benimki de yataya dönermi dersinTatlim benim doktor tuberkulu acisiz diye kiz dedi seninkide ona goremi demisti acaba bu koydugun fotoda gayet acili duruyor aslinda o zaman mi acisizdi acabada kiz dedi doktor
Geçmiş olsun canım,,dikkat et kendine,dinlenmeye çalış,bol bol portakal mandalina ye,limonlu ballı ıhlamur iç,,Allah şifa versin en kısa zamnda.Çok sağol canımcım Aminnn inşallah. Sıkıntısı olanlar hepimiz şifa bulalım inşallah.
Canım çok üzüldüm seni üzmüş olmalarına böyle bir konu için,ama maalesef insanlar hep böyle kız da olsa erkek de olsa muhakkak bir lafları oluyor,Rabbim hayırlı evlatlar versin en önemlisi o sahiden,hepimizin gönlünden bir şeyler geçse de her ikisi de canla başla kabulumuz..Bak benim eşim de iki erkek kardeşler ve inan ki annelerine öyle değer veriyorlar ki ben bile imrenerek bakıyorum,ben kayınvalidemin bir poşet taşıdığına denk gelmedim mesela,evin kıymetlisi o olmuş o kadar erkeğin içinde ki kayınvalidem benimle ve eşimle dertleşiyor,seninde iki tane kafa dengi gelinin olur inş. insan iyi evlat yetiştirince kız erkek farketmeden her türlü desteğini görüyor..İçini ferah tut kulak tıka sen herkeslere bebişin üzülmesin bari..
ben ilki düşük olduktan sonradan sımdıye kadar yanı hazırandan beri elevit kullanıyorum. folik asiti kesitik ama buna devamMerhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
Çok sağol canım. Kötüyüm ama düne göre daha iyiyim. Amin inşallahGeçmiş olsun canım,,dikkat et kendine,dinlenmeye çalış,bol bol portakal mandalina ye,limonlu ballı ıhlamur iç,,Allah şifa versin en kısa zamnda.
Gözün aydin canım hayırlı olsun Güle güle büyüt inş oğluşunu da kızını da.kızlar yeni doktordan geldik bi kızım vardı inşallah bide oluşum olcakmış rabbim nasip ederse saglıgı sıhati yiyimiş 18cm olmuş bi hafta önde gidiyor 16. haftayı doldurmak üzere ölçülerine göre dedi çok mutluyum şükürler olsun rabbime darısı ögrenmeyen arkadaşların başına......
Benmki daha belli değil canm. Pazartesi gitcem ben desağlıklı olsunda herşeyden önemlisi o.ama tabi insan mrk ediyo ciciler alcak annesi yavas yavaş :) seninki ne zmn belli oldu cinsiyet ?
Sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması herseyden önemli canım bence de.sağlıklı olsunda herşeyden önemlisi o.ama tabi insan mrk ediyo ciciler alcak annesi yavas yavaş :) seninki ne zmn belli oldu cinsiyet ?
Merhaba sevgili anneler. Benim de bu konuda moralim çok bozuk.benim henüz ilk hamileliğim olmasına rağmen bebeğimin cinsiyetini öğrendimizden beri duyduğum ilk cümle şu oldu: kız olsaydı daha iyi olurdu! Biz senden kız bekliyorduk neyse artık ikinciye olur, kız annesi olmak ayrıcalıktır, kız evlat hayırlıdır anneye arkadaştır vs. Ailem ve eşim dışında hayır söz söyleyen olmadı. İki gün öncede bir arkadalum aynen şu tepkiyi verdi nee erkek mi??? Bir kız doğuramayacak mısın sen şimdi? Yani inanın hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu densiz söylediği lafın nereye gittiğini bilmeyen boşboğaz insanlar yüzünden. Rabbimden gelen başım gözüm üstüne o yeterki sağlıkla gelsin ama düşüncesiz insanlar özellikle böyle hassas bir dönemde insanın tüm hevesini alıp götürüyorlar
Merhaba sevgili anneler. Benim de bu konuda moralim çok bozuk.benim henüz ilk hamileliğim olmasına rağmen bebeğimin cinsiyetini öğrendimizden beri duyduğum ilk cümle şu oldu: kız olsaydı daha iyi olurdu! Biz senden kız bekliyorduk neyse artık ikinciye olur, kız annesi olmak ayrıcalıktır, kız evlat hayırlıdır anneye arkadaştır vs. Ailem ve eşim dışında hayır söz
Hadi inşallah belli olur :)Benmki daha belli değil canm. Pazartesi gitcem ben de
kızlar yeni doktordan geldik bi kızım vardı inşallah bide oluşum olcakmış rabbim nasip ederse saglıgı sıhati yiyimiş 18cm olmuş bi hafta önde gidiyor 16. haftayı doldurmak üzere ölçülerine göre dedi çok mutluyum şükürler olsun rabbime darısı ögrenmeyen arkadaşların başına......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?