kalp atışı normalde 6 haftalıkken başlar ama herzaman duyulmayabilir...inşallah herşey yolundadır canımKızlar ya 6 haftaligim düşük tehlike var kalp atidlarini duymadi doktor normalmi 6 hastalıkta kalp atışı
Ultasyonda bakti bişe yoktur dimk; (moralini bozma canım benim de 7. haftada oldu lekelenme. çok yoğun değilse dinlen progestanı kullan geçer. ben o gün çok ayakta kalmıştım ondan olmuştu. hiç bir iş yapma. vajinal mi baktırdın
Benim de hissettiğim bazı hareketler var ama bebek mi bilmiyorum :)kızlar merhaba günaydın bebeğinin hareketlerini hissedenler var mı arada benim karnımda atıyo gibi 14+3üncü gün cok mu erken acaba gaz mı ya da
Geçmiş olsun, çok dikkat edin, gerekirse yemek yapmaya bile kalkmayın, ağrınız kanamanız vs. olur ise hemn acile gidin ..Ultasyonda bakti bişe yoktur dimk; (
Ya erkenden cinsiyet ogrenenler var bizim dr lar niye bakip soylemiyor cok erken diyip duruyorlar dun parmagim icin dr a cildiyeye gitmistim kadin dogum musaitti baska bir dr muayene olmak istedim ama kendi bakti bana gostermedi bile sinir oldum cinsiyet sordum cok erken dedi.halbuki bir coklarina tahminde bulunulmus benim kendi dr.umda soylememisti zaten
Hadi erkekleri cabuk tahmin ediyorlar dicem ama kizlardada belli olan var
Kizlar icime korku saldiniz dikis olanlara Rabbim guc versin 9 .ay. Bebislerini tasima gucu amin. Benim de 19 haftalik bebisim cennette hamilelik oncesi olcum yaptirmadim sonra bi dr. 42 mm bi dr . 33 mm olctu baska bi uzmanda olcumleri yaptirmaya devam et dedi dikise gerek duymadi ama kisalirsa yapicaz dedi benim duam Rabbim bebegi 9 ay tasiyacak guc versin. Vucuduma ins. Dikis olmadan atlatiriz bu durumdakikere hep dua ediyorum. Sorunsuz gebelik yasayanlar cok sukretsin Rabbim hepimizikorkularimizdan emin kilsinamin canım inşallah ama sanırım artık ben garanti olsun diye diktirmeye de razıyım napim:)))yeterki elimize alalım
Oyyy masallah yaa Allahim nazarlardan esirgesin, hayirli olsun pasan canim benim tebrik ediyorum
Kaç haftalik oldun canım sen. Doktoruna denk gelmedik biz demekki. Kızlar geç belli oluyoya belki de ondan söylemiyolar diyorum ama kızlarda da erken belli olan var dediğin gibi. Ben de başka doktora gidecegim artık bu da erken derse başkasına gideceğim kafaya koydum :)Ya erkenden cinsiyet ogrenenler var bizim dr lar niye bakip soylemiyor cok erken diyip duruyorlar dun parmagim icin dr a cildiyeye gitmistim kadin dogum musaitti baska bir dr muayene olmak istedim ama kendi bakti bana gostermedi bile sinir oldum cinsiyet sordum cok erken dedi.halbuki bir coklarina tahminde bulunulmus benim kendi dr.umda soylememisti zaten
Güzel olur canım. Belki bi emzik belki bi çorap belki ilk adım ayakkabısı alırsın. Her zamanda saklarsin ilerde gösterirsin ben de öyle yapcam ilk aldıklarımi :)inşallah canımmm. ama bu hafta ınsallah soylerse gıdıp ufacık bıle bısey alsam rahatlıcam. belkıde omur boyu saklıcagım bısey olur.
daha çok küçük ultrasonda görünmeyebilir. boşuna kendine ve bebeğine stres yapma. dinlen sadece.Ultasyonda bakti bişe yoktur dimk; (
bugün hem dr. muayenemize ense ölçümü ve cinsiyet tahmini için gidicez..ordanda 2li teste geçicez..inşallah herşey yolunda gider...
inşallah canım..canım guzel haberlerle gelirsin inşallahhh
Canim hayirli olsun..ultrasonda sirtimi donuktu kacinci haftandi kiz dediginde cok sasirtici bir hikaye olmus
Canım kesinlikle anlıyoruz seni,,doktorun da maşaallah yüksek bi oran vermiş,dalga geçer gibi de parça parça söylemiş haberi,insan kendini alıştırır tabiki,ben de 13.haftamda çok ısrar ettim doktoruma tahmin yapsın diye,çok uğraştı baktı baya ama yapamam dedi,iyiki de yapmamış,hala bekliyorum,her ikisi için de alıştırmaya çalışıyorum kendimi,ama şöyle düşün demekki oğlunun olması hayırlıymış senin için,,Allah hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize,,13 haftalıktı tam göstermemişti göbek kordonu dolanmıştı ben heveslenince söyledi 2 haftadır kendimi bayağı alıştırmışım şimdi topiği girince Reklamlarda süslü püslü kız kıyafetleri saç bantları çıkıyo içim acıdı biraz bi tuhaf oldum hayırlısı tabi bi cinsiyeti olsun da sağlıkla kullanabilsin bizler gibi anne baba olabilsin inşallah
Bnce oncem amacli yap bn yaptirdm ayni seyleri yasadmKizlar icime korku saldiniz dikis olanlara Rabbim guc versin 9 .ay. Bebislerini tasima gucu amin. Benim de 19 haftalik bebisim cennette hamilelik oncesi olcum yaptirmadim sonra bi dr. 42 mm bi dr . 33 mm olctu baska bi uzmanda olcumleri yaptirmaya devam et dedi dikise gerek duymadi ama kisalirsa yapicaz dedi benim duam Rabbim bebegi 9 ay tasiyacak guc versin. Vucuduma ins. Dikis olmadan atlatiriz bu durumdakikere hep dua ediyorum. Sorunsuz gebelik yasayanlar cok sukretsin Rabbim hepimizikorkularimizdan emin kilsin
Allah tamamına erdırsın cnm ınsallah saglıkla kucagına alırsınkızlar yeni doktordan geldik bi kızım vardı inşallah bide oluşum olcakmış rabbim nasip ederse saglıgı sıhati yiyimiş 18cm olmuş bi hafta önde gidiyor 16. haftayı doldurmak üzere ölçülerine göre dedi çok mutluyum şükürler olsun rabbime darısı ögrenmeyen arkadaşların başına......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?