2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya erkenden cinsiyet ogrenenler var bizim dr lar niye bakip soylemiyor cok erken diyip duruyorlar dun parmagim icin dr a cildiyeye gitmistim kadin dogum musaitti baska bir dr muayene olmak istedim ama kendi bakti bana gostermedi bile sinir oldum cinsiyet sordum cok erken dedi.halbuki bir coklarina tahminde bulunulmus benim kendi dr.umda soylememisti zaten

moralini bozma canım benim de 7. haftada oldu lekelenme. çok yoğun değilse dinlen progestanı kullan geçer. ben o gün çok ayakta kalmıştım ondan olmuştu. hiç bir iş yapma. vajinal mi baktırdın
Ultasyonda bakti bişe yoktur dimk; (

Hadi erkekleri cabuk tahmin ediyorlar dicem ama kizlardada belli olan var

benim kızımda 13 haftalıkken belli oldu..buda şimdi 13 haftalık ama bakalım bugün göstercekmi? dr. geldiğinizde cinsiyet tahmininde buluncam demişti..hayırlısı bakalım..

amin canım inşallah ama sanırım artık ben garanti olsun diye diktirmeye de razıyım napim:)))yeterki elimize alalım
Kizlar icime korku saldiniz dikis olanlara Rabbim guc versin 9 .ay. Bebislerini tasima gucu amin. Benim de 19 haftalik bebisim cennette hamilelik oncesi olcum yaptirmadim sonra bi dr. 42 mm bi dr . 33 mm olctu baska bi uzmanda olcumleri yaptirmaya devam et dedi dikise gerek duymadi ama kisalirsa yapicaz dedi benim duam Rabbim bebegi 9 ay tasiyacak guc versin. Vucuduma ins. Dikis olmadan atlatiriz bu durumdakikere hep dua ediyorum. Sorunsuz gebelik yasayanlar cok sukretsin Rabbim hepimizikorkularimizdan emin kilsin

Kaç haftalik oldun canım sen. Doktoruna denk gelmedik biz demekki. Kızlar geç belli oluyoya belki de ondan söylemiyolar diyorum ama kızlarda da erken belli olan var dediğin gibi. Ben de başka doktora gidecegim artık bu da erken derse başkasına gideceğim kafaya koydum :)

inşallah canımmm. ama bu hafta ınsallah soylerse gıdıp ufacık bıle bısey alsam rahatlıcam. belkıde omur boyu saklıcagım bısey olur.
Güzel olur canım. Belki bi emzik belki bi çorap belki ilk adım ayakkabısı alırsın. Her zamanda saklarsin ilerde gösterirsin ben de öyle yapcam ilk aldıklarımi :)

Arkadaslar ben oglumun ultrasonlarina baktim 15.haftada acile gitmistim sancim var diyerek orda soyletmistim erkek oldugunu simdi sat lar arasinda 4 gun var benim tam 3 yil onceydi bu bebegim de mayisa denk geliyo ve aralarinda 4_5 gun olur diye tahmin ediyorum kismet

Canim hayirli olsun..ultrasonda sirtimi donuktu kacinci haftandi kiz dediginde cok sasirtici bir hikaye olmus
Canım kesinlikle anlıyoruz seni,,doktorun da maşaallah yüksek bi oran vermiş,dalga geçer gibi de parça parça söylemiş haberi,insan kendini alıştırır tabiki,ben de 13.haftamda çok ısrar ettim doktoruma tahmin yapsın diye,çok uğraştı baktı baya ama yapamam dedi,iyiki de yapmamış,hala bekliyorum,her ikisi için de alıştırmaya çalışıyorum kendimi,ama şöyle düşün demekki oğlunun olması hayırlıymış senin için,,Allah hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize,,

Bnce oncem amacli yap bn yaptirdm ayni seyleri yasadm

kızlar yeni doktordan geldik bi kızım vardı inşallah bide oluşum olcakmış rabbim nasip ederse saglıgı sıhati yiyimiş 18cm olmuş bi hafta önde gidiyor 16. haftayı doldurmak üzere ölçülerine göre dedi çok mutluyum şükürler olsun rabbime darısı ögrenmeyen arkadaşların başına......

Allah tamamına erdırsın cnm ınsallah saglıkla kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…