2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Aynen canım hiç sıkma sen canını,bak msjımı alıntılamışsın,orda da hislerimi yazmıştım,Allahtan herşeyin hayırlısı o bizim için en hayırlı olanı en doğru olanı biliyor,içinden nasıl geliyorsa da öyle cevap ver,herkes haddini bilmeli arkadaş anlamıyorum ben bu insanların arsızlığını..Ay valla ben böyle şeyler duydukça acaip sinirleniyorum sizi düşünemiyorum artık,ama sen sakin ol bebişinin tadını çıkar hayırlısıyla da kucağına al inş paşayı :)

Haberleri aldikca iyce meraklandim:)) ne güzel almissiniz habeeleri darisi basimiza hayirlisiyla ins

Kizlar bi kac gun ust uste disari ciktm bi kac saatligine ve belim agrimaya basladi. Dinlenince gecti ama yine biraz ayakta kaliyim 10 dk yuruyum hemen agrimaya basladi. Ayni durumda olan var mi?????

Kizlar bi kac gun ust uste disari ciktm bi kac saatligine ve belim agrimaya basladi. Dinlenince gecti ama yine biraz ayakta kaliyim 10 dk yuruyum hemen agrimaya basladi. Ayni durumda olan var mi?????
bende de durum aynı. bir de bazen hergun çıkamıyorum buyuk tıvalete. o zaman da agrı oluyor.

Valla zaman zaman bende de oluyor canım,hiç bir sebep yokken ağlayasım geliyor ama nasıl böyle bi bıraksam hıçkıra hıçkıra ağlayacakmışım ve çok da rahatlayacakmışım gibi oluyorum,tutuyorum kendimi..bir de tahammülüm de azalmış durumda daha çabuk kızıp sinirlenebiliyorum,ah bu hormonlar
Kizlaaar bi sorum olucak, durduk yere eften puften sebeplere aglayan var mi benim gibi, duygusallik tavan yapti bu ara ve herseye herkese gicik oluyorum kavga edicem birileriyle nerdeyse

Ben de psikolojim bozuluyo diye korktum yalniz degilim oyleyse esime sardim dunden beri ne dese agliyorum cocuk gibi oldum boyle sanki herseyi icime atmisim da aglayarak birine anlatsam gecicekmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…