2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar moralim çok bozuk. Az önce lavabodayken kan geldi peceteye ama nerden geldiğini anlamadım makattan mi vajinadan mı kırmızı kandi ve şimdi yine eşimle tartıştık patlicam ben ya
günaydın canım.kabızmısın eğer zorlandıysan muhtemelen makattan gelmiştir tekrar kontrol ona göre dok gidersin..eşinle niye tartıştınız.?

günaydın canım.kabızmısın eğer zorlandıysan muhtemelen makattan gelmiştir tekrar kontrol ona göre dok gidersin..eşinle niye tartıştınız.?
ben hiç kabız olmadım canım çok şükür.. şimdi de kabız değilim.. kırmızı kan görünce korktum kahverengiden bile ödüm koparken.... eşime söylüyorum bişey yoktur diyor ama kırmızı taze kan diyorum ve ellerim ayaklarım ayrı titriyor bana diyor ki tamam hadi git çay koy.. ben şok oldum.. sinirlendim... kalktım çay koydum geldi yanıma diyor ki korkma korkma bişey yoktur dedim ki kahverengi olsa korkmazdım alıştım çünkü ama kırmızı olunca korktum bana diyo ki eee yani ne demek istiyorsun , sen beni delirttin farkında mısın gram akıl bırakmadın bende bıktım artık anlıyor musun bıktım elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum farkında mısın daha ne istiyorsun diyor bana.. zatn çok hassasıım ağlamaya başladım hala da ağlıyorum ama o saydırmaya devam ediyor şimdi de defoldu işe gitti....

Oglumun ense kalinligi 4.2 özürlü Olabilir diyorlar, yarın biopsi yapılacak bu durumu yaşayan var mı????!!!
Merhaba, benim işyerinden bir arkadaşım 35 yaş üstüydü ondan da sıvı alıp baktılar 15 günde geldi sonucu ve pahalıydı da, ama temiz çıktı 3 ay önce doğum yaptı sapa sağlam bi bebeği var.. Umarım sizinki de böyle olur, bebeğiniz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir..

Kızlar moralim çok bozuk. Az önce lavabodayken kan geldi peceteye ama nerden geldiğini anlamadım makattan mi vajinadan mı kırmızı kandi ve şimdi yine eşimle tartıştık patlicam ben ya
Sakin ol önce bir kaç kez daha git bakalım lavaboya ayrı ayrı sil, netice ne bi bak olur mu eşini de takma şimdilik, bebeğine odaklan..

Canım sen sakin ol çık git dr.a gidemiyorsan ara emin im eşin sen panik olma diye rahat davranıyor dur sen stres yaparsan bebek de etkilenir uzmemeye çalış kendini biliyorum dile kolay ama sakin ol ve dr.a git

Erkeklerle biz çok farklı düşünüyoruz ve tepkilerimiz de farklı yönde oluyor ilknur02 'ye katılıyorum, hem esşin belki de o stresle başa çıkamıyor, belki bazı şeyler için kendini suçluyor, belki seni de strese sokmak istemiyor, bak erkekler dışarıdan izledikleri için bebeğe bir şey olacak da ben müdahale edemeyeceğim diye ödleri kopuyor eminim.. Sakin ol ve git ılık bir duş al, olur mu ? Bebeğini düşün, ağlamayı bırak, kendine gel bi an önce, tabii ki seni anlıyorum zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunları, hormonlara yenik düşmeyeceğizzz :):)

Sakin ol önce bir kaç kez daha git bakalım lavaboya ayrı ayrı sil, netice ne bi bak olur mu eşini de takma şimdilik, bebeğine odaklan..
şimdi çıktım canım bişey gelmedi çok şükür...eşim moralimi çok bozdu nefesim daralıyor sinirden...

Canım sen sakin ol çık git dr.a gidemiyorsan ara emin im eşin sen panik olma diye rahat davranıyor dur sen stres yaparsan bebek de etkilenir uzmemeye çalış kendini biliyorum dile kolay ama sakin ol ve dr.a git

canım doktorum uzak tek başıma zor giderim.. 25kmlik mesafe var ikş dolmuş değiştirmem gerek ve yine hastaneye yakın inmiyorum yürüyorum bayağı... endişelense öyle mi der canım çok kırdı beni... çok ağladım içim daraldı...

kabız olmaman çok güzel canım..madem elini sıcak sudan suğuk suya sokmuyor o zamn bu saatde kalkıp ona kahvaltı hazırlama hiç canını sıkma o bebeği sen taşıyorsun ve seni hissediyor şimdi tekrar lavaboyagit kontrol et eğer devam ediyorsa doktorunu ara canım...eşini kafana takma hatasını anlar ben hamilelikden önce asla eşimle küs kalamazdım hemen giderdim üzülürdüm şimdi hiç takmıyorum çunku düşünmem gereken minik bir kalp var...

doğru söylüyorsun canım ama elimde olmuyor işte kendime gelmeye çalışıyorum.. neye üzüleceğimi şaşırdım umarım bebeğim iyidir...

baktım canım şimdi bişey gelmedi.. basur mu oldum diye baktım onda da bişey yok... her sabah onun için erkenden uyanıyorum o aç gitmesin diye... bi tek kendi fedakarlık yapıyor sanki.. ben de küs kalamazdım ama şimdi onu hiç affetmicem.. beni üzdü içimde bi can taşıdığımı unuttu ben de içimdekini düşünüyorum sadece artık... toparlanmaya çalışıyorum şimdi..

Güzelim emin ol çok korkuyorlar ve bu yüzden sanki hiç bişey yokmus gibi davranıyorlar yuzlesmekten odleri kopuyor erkekler sandigimiz kadar güçlü değil seni kirmasi tabiiki hata onu korumuyorum ama sen sakin ol. Dr.un numarası yokmu peki ara en azından

var canım doktorumu arasam hemen gel diyecek biliyorum.. ama eşime de beni doktora götür demem.. haftaya salı randevum var zaten kan gelmezse tekrar sabredebilirim sanırım... ilk defa o kadar sabırlı hissediyorum kendimi...

çok şükür tekrarı olmadıysa canım..şimdi toparlan ve ağlamayı bırak bebişini düşün..biz çok hassasıs bu dönemde ama onlar bizim kadar değiller aynı şeyi beklediğimiz içinde kırılıyoruz sanırım..emin ol bu hepimizde var canım..güzelce kahvaltı yap geç tv izle miss gibi

teşekkür ederim canım iyi ki varsınız siz olmasanız ben kimle dertleşirdim ne yapardım ama eminim bu sefer onu affetmicem...

canım geçmiş olsun erkekler sabahları aşırı sinirli oluyorlar eminimki oda pişman olmuştur emin ol bizde benzer durumlar yaşadık sen kendini daha fazla üzme ağlama bebişte etkileniyor inşallah kanamanla ilgilide bi sıkıntı olmaz. gör bak akşama geldiğinde pişman olmuş olarak gelecek inşallah

teşekkür ederim canım... onlar sinirliyse biz de çok hassasız.. hata yapıp pişman olduktan sonra bişeyi değiştiremicekk çünkü çok ağır cümleler kurdu bu sefer uzun süre affetmicem onu

teşekkür ederim canım... onlar sinirliyse biz de çok hassasız.. hata yapıp pişman olduktan sonra bişeyi değiştiremicekk çünkü çok ağır cümleler kurdu bu sefer uzun süre affetmicem onu
canım genellikle öyle oluyorlar yapacak bişey yok sonrada pişman olup tıpış tıpış geliyorlar inşallah herşey yoluna girecek üzme kendini artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…