teşekkür ederim canım iyi ki varsınız siz olmasanız ben kimle dertleşirdim ne yapardımama eminim bu sefer onu affetmicem...
doğru söylüyorsun canım..canım genellikle öyle oluyorlar yapacak bişey yok sonrada pişman olup tıpış tıpış geliyorlar inşallah herşey yoluna girecek üzme kendini artık
Ya bırak şimdi eşini bebeğini dusun doğumunu, onun yüzünü, emzirmeyi ,gulusunu hepsi geçecek ve sen bu hallerine geleceksin benim gibi tecrübe konuşuyor burda :)
sende iyiki vardın tatlım..teşekkür ederim canım iyi ki varsınız siz olmasanız ben kimle dertleşirdim ne yapardımama eminim bu sefer onu affetmicem...
kızlar ben riyamda hep bebeğimi görüyorum bazen büyümüş bazen yeni doğmuş dün gecede yeni doğmuş sol göğsümden emziriyorum süt yokmuş sağ göğsümden emziriyorum o kadar çok süt varmış ki üzerine dökülüyor artık sonra üzerini değiştririyorum öbür odaya gidiyorum bi süre sonra ne kadar zaman geçiyo bilmiyorum ama arkamdan geliyoki kocaman olmuş hatta okul çağında diyebilirim devamlı büyük küçük hallerini görüyorum hayır olsun inşallah güzel bişeydir
sende iyiki vardın tatlım..olsun sen yineden çok uzatma tatsızlık olmasın
benim kızım olacak inşallah rüyamdakide kız çocuğu ama hep mavi elbiseler almışım kendi kendimede kızıyorum neden mavi aldım diye onu giydiriyorum neyse diyorum kafasına bant takıyımda kız olduğu belli olsun diyorum hayır olsunRüyada oğlan çocuğu mujdeli haberdir büyük ve küçük mujdeli haberlerin var emzirmek feyz derler hayır hayır çok güzel bir rüya bende hep oğlan çocuğu emziriyorum rüyamda acaba yinemi oğlum olacak :)
benim kızım olacak inşallah rüyamdakide kız çocuğu ama hep mavi elbiseler almışım kendi kendimede kızıyorum neden mavi aldım diye onu giydiriyorum neyse diyorum kafasına bant takıyımda kız olduğu belli olsun diyorum hayır olsun
inşallah canım hayırlısı olsun :)Kız çocuğu tez yani çabuk olan müjdeli haberdir daha da iyi yani :)
inş cnm ben şanslı kızımdaydım kızım hemen gösterdi kendini inşallah değişmezse :) güzel haberlerle gel inş :)Gunaydinnnnn biz bugun kontrole gidiyoruz insallah bebegim kendini gosterirde cinsiyetini ogrenebiliriz :)
Oglumun ense kalinligi 4.2 özürlü Olabilir diyorlar, yarın biopsi yapılacak bu durumu yaşayan var mı????!!!
Herkese merhaba.. Uzun zaman oldu girmeyeli yeni arkadaşlar katılmış topik almış başını gitmiş herkese sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum. Ben 12. haftamda bebeğimin cinsiyetini öğrendim doktorum büyük ihtimal kız dedi. Zaten o kadar çok gösterdi ki ben bile anlayabildim kız olduğunuÇarşamba tekrar gidicem bu sefer cinsiyet kesinleşecek. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle ama bana kız daha bi keyifli geliyor süslemesi giydirmesi:) oysa onun dısında kız erkek ne fark eder ki?? Ama en güzel yanı son birkaç gündür bebeğimin hareketlerini hissediyorum. Muhteşem bir duygu. Kız erkek milletin ne dediğine takılıp kendinizi üzmeyin boş yere bu memlekette ağzı olupta konuşan çok maalesef
doğru söylüyorsun canım..
haklısın canım melğimden güç alıyorum zaten o üzülmesin diye daha sakinim şimdi... teşekkür ederim canım :)
neden canım erkegede çok guzel sey var. denızcı odası gıbı yapabılırsın mesela çok guzel oluyoYa erkek diyince doktor tüm oda yapma süsleme hevesim kaçtı. Bana ne demeli peki? Bi park yatak bi ana kucağı yeter diyorum ne dersiniz?
Canim demir ac karnina decavit ise sabah tok karnina demisti bana drKozlar mesajıma bakın hapları içmek için sizden cevap bekliyorum decaviti akşamı kullanayım kilo yapıyor diyorlar Demir'i de öğlen iç aç karnına dedi siz nasıl yapıyorsunuz
Eşin eğer pişman olmuşsa gün içinde arayıp nasılsın diye soracaktırEğer ararsa bize de yaz lütfen. Bu arada bir iki damla ile pek bir şey olmaz diye düşünüyorum. Endişe daha kötü hale getirir her şeyi bence iyi düşün. Kötü bir şey olsaydı, ciddi kanaman olurdu. Normaldir yani.
Yalnız ben sadece eşin genelde böyle midir? Yoksa bu aralar mı böyle oldu. Genel olarak nasıl anlaşırsınız?
heeehehee cok güzel :) maşallah....İs yerinde oldugum icin aynadan cekemedim kimsede bulamadim kendim cektim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?