2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
teşekkür ederim canım iyi ki varsınız siz olmasanız ben kimle dertleşirdim ne yapardım ama eminim bu sefer onu affetmicem...

Ya bırak şimdi eşini bebeğini dusun doğumunu, onun yüzünü, emzirmeyi ,gulusunu hepsi geçecek ve sen bu hallerine güleceksin benim gibi tecrübe konuşuyor burda :)

canım genellikle öyle oluyorlar yapacak bişey yok sonrada pişman olup tıpış tıpış geliyorlar inşallah herşey yoluna girecek üzme kendini artık
doğru söylüyorsun canım..

Ya bırak şimdi eşini bebeğini dusun doğumunu, onun yüzünü, emzirmeyi ,gulusunu hepsi geçecek ve sen bu hallerine geleceksin benim gibi tecrübe konuşuyor burda :)

haklısın canım melğimden güç alıyorum zaten o üzülmesin diye daha sakinim şimdi... teşekkür ederim canım :)

kızlar ben riyamda hep bebeğimi görüyorum bazen büyümüş bazen yeni doğmuş dün gecede yeni doğmuş sol göğsümden emziriyorum süt yokmuş sağ göğsümden emziriyorum o kadar çok süt varmış ki üzerine dökülüyor artık sonra üzerini değiştririyorum öbür odaya gidiyorum bi süre sonra ne kadar zaman geçiyo bilmiyorum ama arkamdan geliyoki kocaman olmuş hatta okul çağında diyebilirim devamlı büyük küçük hallerini görüyorum hayır olsun inşallah güzel bişeydir

teşekkür ederim canım iyi ki varsınız siz olmasanız ben kimle dertleşirdim ne yapardım ama eminim bu sefer onu affetmicem...
sende iyiki vardın tatlım..olsun sen yineden çok uzatma tatsızlık olmasın

Rüyada oğlan çocuğu mujdeli haberdir büyük ve küçük mujdeli haberlerin var emzirmek feyz derler hayır hayır çok güzel bir rüya bende hep oğlan çocuğu emziriyorum rüyamda acaba yinemi oğlum olacak :)

benim kızım olacak inşallah rüyamdakide kız çocuğu ama hep mavi elbiseler almışım kendi kendimede kızıyorum neden mavi aldım diye onu giydiriyorum neyse diyorum kafasına bant takıyımda kız olduğu belli olsun diyorum hayır olsun

Kız çocuğu tez yani çabuk olan müjdeli haberdir daha da iyi yani :)

Kozlar mesajıma bakın hapları içmek için sizden cevap bekliyorum decaviti akşamı kullanayım kilo yapıyor diyorlar Demir'i de öğlen iç aç karnına dedi siz nasıl yapıyorsunuz

ben henüz hissetmeye başladım bebeği... İlk gebeliklerde biraz geç oluyormuş sanırım. Merakla ve hevesle bekliyorum nasıl bi duygu yaşayacağım anı:)

doğru söylüyorsun canım..

haklısın canım melğimden güç alıyorum zaten o üzülmesin diye daha sakinim şimdi... teşekkür ederim canım :)

Eşin eğer pişman olmuşsa gün içinde arayıp nasılsın diye soracaktır Eğer ararsa bize de yaz lütfen. Bu arada bir iki damla ile pek bir şey olmaz diye düşünüyorum. Endişe daha kötü hale getirir her şeyi bence iyi düşün. Kötü bir şey olsaydı, ciddi kanaman olurdu. Normaldir yani.
Yalnız ben sadece eşin genelde böyle midir? Yoksa bu aralar mı böyle oldu. Genel olarak nasıl anlaşırsınız?

Kozlar mesajıma bakın hapları içmek için sizden cevap bekliyorum decaviti akşamı kullanayım kilo yapıyor diyorlar Demir'i de öğlen iç aç karnına dedi siz nasıl yapıyorsunuz
Canim demir ac karnina decavit ise sabah tok karnina demisti bana dr

genelde çok iyiyiz canım.. arada tartışmalarımız olurdu ama öyle ağır konuşmuşşluğu yok... hamile kaldığımdan beri neredeyse hiç tartışmadık ... aramaz o canım çünkü pişman olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…