2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok canım ya yapamaz ki bilmiyo yani istesem süpürür ama ben yarım gün çalışıyorum zaten haftasonu yapıyorum iş. Ama sofrayı toplar Hakkını yemiyim
Senin eşin eder mi yardım peki :)

Yok canım ya yapamaz ki bilmiyo yani istesem süpürür ama ben yarım gün çalışıyorum zaten haftasonu yapıyorum iş. Ama sofrayı toplar Hakkını yemiyim
Senin eşin eder mi yardım peki :)

Fazla nankorluk etmiyim elinden geldigince yardimci olmaya calisir. Ama su ana kadar hep annesiyle yasadigi icin evle ilgili fazla bi bilgisi yok :)
İyi yemek yapar ama. :)

Kızlaaar herkese hayırlı akşamlar, bugün beklenen gün geldi ve doktor kontrolümüzü hayırlısı ile atlattık.
Öncelikle ikili test için ultrason muayenesi oldum, doktor organların çoğunu gösterdi (kalp, beyin, kollar, bacaklar, karın bölgesi vs.) crl 63 mm, ense kalınlığı 1.5 mm doktor gayet iyi olduğunu ve gebeliğin haftası ile uyumlu olduğunu söyledi.
Veee ben sormadan cinsiyet tahmininde bulundu, ben beklemediğim için şok oldum o esnada... Veee KIZ olarak belirtti. Ama önümüzdeki ayı bekleyeceğim emin olmak için bir kez daha...
Daha sonra laboratuvara kan verdim, 1 hafta sonra da sonuç alacağım, hayırlısı artık.
Ayrıca doktorumun istediği diğer kan testlerimi de yaptırdım(tam kan sayımı, hormon testi, rubella, toxoplazma, CMV, tam idrar tahlilleri, hemogram, şeker vb.)sonuçlar gayet iyi sadece kansızlık olduğunu belirterek demir ilacı verdi.
Benden şimdilik haberler bu kadar, sevgiyle kalın iyi geceler

Hiç içimden gelmiyor nedense gizotum ya kızlarınki cicli bicili erkeğinkiler soğuk soğuk zaten ikili test aonucuna da canım sıkıldı. Bilemiyorum moralim bozuk gibi isteksizlik var ama hayır olsun inşallah

Oglumun ense kalinligi 4.2 özürlü Olabilir diyorlar, yarın biopsi yapılacak bu durumu yaşayan var mı????!!!

Canım bu konuyla ilgili bayağı yazı okudum seni rahatlatmak icin değil gerçekten söylüyorum çoğunlukla bebekler sağlıklı doğmuş sen tabi herşeye kendini hazırla ama iyiyedaha çok hazırla moralini yüksek tut bu risk işleri biraz nasip sigara içen yağlı yiyen stresli olan insanlarda kalp krizi riski yüksek ama nasip 100 yıl sağlıklı yaşar riski yüksek diye adama bakıp bakıp ağlanır mı bilemezsin ki ne olacak ense kalınlığı da kesin sonuç değil riski artıran bir faktör amniyosentez sonucunu bekle okuduğum yerlerden birini ekledim

https://tr-tr.facebook.com/ARZAKS/posts/595565637146450

Sorma canim ben de suan cok kotuyum.. Esimle kavga ettim. O uyudu ben de agliyom.. Her seye agliyom ama ne aglamak.. Saatlerce.. Biraksalar gunlerce aglayabilirim.. Off...

İyi akşamlar canım kendini üzme bebeğin aklına gelsin. Çünkü oda üzüntünü ve mutluluğunu anlıyor. Allah aranızdaki şeytanı alsın inşallah.

Kızlar çok tsk ederim yorumlariniz için. Bazı meseledir kafama çok takiyorum bosveremiyorim yapamıyorum. Ama hepsiniz haklısınız bebeğimi düşünmem gerek.

Cansın:) bende sabahtan beri okuyorum, yüreğimi ferah tutmaya calışıyorum ama bi yandan dokunsalar aglıyacam. Ilk bebeğimi kaybettim buna nasıl dayanırım bilemiyorum. Herneyse başa gelen çekiliyor sanırım. Yarın biopsi var yüzde yüz sonuc diyorlar. Oğlum bırakmasın zaten beni bugün gördüm kocaman olmus, elleri ayakları Minnak Minnak :)

Evet canim ya bende basladi o hafif kasintilar. Hafif de kasilmalar. Netten catlak kremi soyledim, kullaniyorum bir haftadir.

Kızlar moralim çok bozuk. Az önce lavabodayken kan geldi peceteye ama nerden geldiğini anlamadım makattan mi vajinadan mı kırmızı kandi ve şimdi yine eşimle tartıştık patlicam ben ya

Günaydın kızlar ne zaman dır giremiyorum neye umarım herkes iyidir dün Dr kontrolum vardı vitamin decavit ve Demir ilacı gyferon yazdı akıntı içinde donaylx yazdı 4lü testi yaptırdık iyiydi şükür herşey bu vitamin ilacını Dr aç karnına al dedi ama kilo yapıyormuş gece alayım diyorum kullananlar nasıl içiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…