2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sorma canim ben de suan cok kotuyum.. Esimle kavga ettim. O uyudu ben de agliyom.. Her seye agliyom ama ne aglamak.. Saatlerce.. Biraksalar gunlerce aglayabilirim.. Off...
Canım Allah a sığının bol bol dua edin. Allah aranıza huzur versin. Bebeğinin etkileneceğini düşün sakin olmaya çalış.

Çok sağol tatlımm. Yok canım yaa dr çok uğraştı ama hiç bsy göremedi malesef. Poposu dönük yatıyodu.

Canım Allah a sığının bol bol dua edin. Allah aranıza huzur versin. Bebeğinin etkileneceğini düşün sakin olmaya çalış.
Saol canim dusunuyorum bebegimi ama ise yaramiyor.. Her sey ustume geliyo sanki.. Kotu hissediyorum kendimi.. Mutsuz..

Iyi aksamlar duygusal anneler ve bebisleri. Bugun cok yogundum ama okudum yazdiklarinizi. Kizlar ataga gecmisler masallah onlara

Ba
Bana kıza benziyo ama sakın bişey alma dedi. Böyle deyince daha çok merak ettim. Bide aileme söyleme kısmı için hevesleniyorum. Habire sorup duruyolar

Bugün kızlar günüydü ,yarın da erkekler günü olsa...bana kızmayın sakın bi kızım var erkek çok istiyorum yarın 11 de öğrenecem inş...:)

Sorma canim ben de suan cok kotuyum.. Esimle kavga ettim. O uyudu ben de agliyom.. Her seye agliyom ama ne aglamak.. Saatlerce.. Biraksalar gunlerce aglayabilirim.. Off...
Ben de çok duygusalım, aklıma bişey geliyor gözlerim doluyor..bir de oğluma sürekli bakıp ağlıyorum, ona bişey olursa naparım diye bir korku geldi bikaç haftadır.. Sebebini bilmiyorum, allah herkesin evladını bağışlasın..

Ne cok sayfa birikmis bugun yeni bitirdim okumayı, tek tek alamadim ama masallah çoğunluk cinsiyeti ogrenmis benim gibi kıl dr. U olanlar herhalde dogumda ogrencek:)) hayirlisi ins Allahtan ..bu haftaya kadar bende cok agladim ziril ziril herseye insnilmaz ama sukur bu hafta rahatladim..bugun cok yorulmusum inanilmaz agrim var

Canım Bı sey sorucam benım ultrason da bukadar net gorunmuyo bıde yandan hep benım bebek senınkı nasıl oyle cikmis bılemedım

Valla ben de yeni gördüm daha önce böyle cinsiyet fotosu görmemiştim bacaklarını böyle kaldıran bebek de görmemiştim haklısın nasıl çıkmış ben de bilemedim

Oglumun ense kalinligi 4.2 özürlü Olabilir diyorlar, yarın biopsi yapılacak bu durumu yaşayan var mı????!!!

Ya erkek diyince doktor tüm oda yapma süsleme hevesim kaçtı. Bana ne demeli peki? Bi park yatak bi ana kucağı yeter diyorum ne dersiniz?

Bence biraz dikkat edip yuruyus yaparsan fazla kilo almazssin. Cok onemli degil sagliklariyla dogsunlar da.

Evet hicbir zaman yuzde yuz demiyorlar bu aylarda. Benimki de kiz ama bir sonraki kontrolde kesinlestirelim dedi.

İyi yapiyosun valla.
Esin yardimci oluyo mu benmki hic anlamaz elin surmez. Braz yardm etseler aslnda:)

Saol canim dusunuyorum bebegimi ama ise yaramiyor.. Her sey ustume geliyo sanki.. Kotu hissediyorum kendimi.. Mutsuz..

Bu donemlerde esler aras gergnlik cok oluyo galba. Bizde de var aynisi
İnsallah tatsizliginiz fazla uzamaz. Ayrica snin uzgun hallerin de.
Yepyeni bi hayat baslio sonucta hdpimiz icin herkes farkli tepki veriyor...
Toparla kendini canimm

Ya erkek diyince doktor tüm oda yapma süsleme hevesim kaçtı. Bana ne demeli peki? Bi park yatak bi ana kucağı yeter diyorum ne dersiniz?
Işte buna inanmam biz bilen insanlarız ben kız için özel oda hayal ediyorsam oğlan içinde yaparım bir birey onlar sen kız için ne hayal ettiysen erkek içinde onu yap canım cinsiyet bizde emin değiliz ama yapacak bişey yok şimdi oğlumuz olsa bu tarz olmaz mı birkez daha düşün canım bebeklerimiz hakediyor elbet kız cici Bici ama erkek te cool bir oda süper olur

http://filozofcocuk.com/mavi-erkek-bebek-odalari-2/

Oglumun ense kalinligi 4.2 özürlü Olabilir diyorlar, yarın biopsi yapılacak bu durumu yaşayan var mı????!!!
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı çıkarsın bebişini. Benimde hiç bilgim yok canım sınır kaç ki acaba. Biyopsi nasıl yapılıyor karın sıvısından mı bahsediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…