Canım Allah a sığının bol bol dua edin. Allah aranıza huzur versin. Bebeğinin etkileneceğini düşün sakin olmaya çalış.Sorma canim ben de suan cok kotuyum.. Esimle kavga ettim. O uyudu ben de agliyom.. Her seye agliyom ama ne aglamak.. Saatlerce.. Biraksalar gunlerce aglayabilirim.. Off...
Çok sağol tatlımm. Yok canım yaa dr çok uğraştı ama hiç bsy göremedi malesef. Poposu dönük yatıyodu.Telefondan giriyorum gerilere bakamadım, doktora gidicektin bugün öğrendin mi bebişin cinsiyetini?
Kanama alanı da çok önemli değil canım ayakta durma çok kendini yoracak işler yapma bi şey olmaz allahın izniyle. Ama lekelenmen falan olursa hemen git doktoruna canım
Saol canim dusunuyorum bebegimi ama ise yaramiyor.. Her sey ustume geliyo sanki.. Kotu hissediyorum kendimi.. Mutsuz..Canım Allah a sığının bol bol dua edin. Allah aranıza huzur versin. Bebeğinin etkileneceğini düşün sakin olmaya çalış.
Bana kıza benziyo ama sakın bişey alma dedi. Böyle deyince daha çok merak ettim. Bide aileme söyleme kısmı için hevesleniyorum. Habire sorup duruyolarMeraba canım bende 29 Kasım'da Dr gideceğim inşallah görürüz cinsiyetini canım. Görmeyen arkadaşlarda görürler inşallah. Merak ediyorum 29 Kasım hemen olsun. Bana bir Dr erkeğe benziyor dedi biride kıza 1 gün arayla gitmiştim. 12+3 günlük iken
Ben de çok duygusalım, aklıma bişey geliyor gözlerim doluyor..bir de oğluma sürekli bakıp ağlıyorum, ona bişey olursa naparım diye bir korku geldi bikaç haftadır.. Sebebini bilmiyorum, allah herkesin evladını bağışlasın..Sorma canim ben de suan cok kotuyum.. Esimle kavga ettim. O uyudu ben de agliyom.. Her seye agliyom ama ne aglamak.. Saatlerce.. Biraksalar gunlerce aglayabilirim.. Off...
Canım Bı sey sorucam benım ultrason da bukadar net gorunmuyo bıde yandan hep benım bebek senınkı nasıl oyle cikmis bılemedım
Hayırlısı olsun seninki pek nazlı çıktı deseneÇok sağol tatlımm. Yok canım yaa dr çok uğraştı ama hiç bsy göremedi malesef. Poposu dönük yatıyodu.
Bence biraz dikkat edip yuruyus yaparsan fazla kilo almazssin. Cok onemli degil sagliklariyla dogsunlar da.Aslında fazla yemiyorum ,ama acaba ekmek mi fazla yiyorum diye tereddüt ettim,gerçi sabahki aç halimi göz önünde bulundurmam lazım galiba,cokta uzun boylu değilim bide ilk başlarda fazla kilo almk istemiyorum.Ayrıca cevabın için teşekkürler ve prensesin hayırlı olsun.İnşallah önümüzdeki hafta benim sıpamda gösterir kendini.12.haftada ikili test zamanı doktor kesin olmamakla beraber erkek gibi ama bu haftalarda bizi yanıltıyor bebekler dedi
İyi yapiyosun valla.Evet canım benimki de küçücük ama nefes nefese kalıyorum bir günümü ayırdım haftada napiim yavaş yavaş yapıyorum :)
2 katlı zor olur canım ama yaparsın yavaş yavaş önemli olan bebiş ona bişey olmasın da varsın pis kalsın evimiz
Saol canim dusunuyorum bebegimi ama ise yaramiyor.. Her sey ustume geliyo sanki.. Kotu hissediyorum kendimi.. Mutsuz..
Duymadım hiç allah yardımcınız olsun iyi haberlerini alırsın inşallahOglumun ense kalinligi 4.2 özürlü Olabilir diyorlar, yarın biopsi yapılacak bu durumu yaşayan var mı????!!!
Işte buna inanmam biz bilen insanlarız ben kız için özel oda hayal ediyorsam oğlan içinde yaparım bir birey onlar sen kız için ne hayal ettiysen erkek içinde onu yap canım cinsiyet bizde emin değiliz ama yapacak bişey yok şimdi oğlumuz olsa bu tarz olmaz mı birkez daha düşün canım bebeklerimiz hakediyor elbet kız cici Bici ama erkek te cool bir oda süper olurYa erkek diyince doktor tüm oda yapma süsleme hevesim kaçtı. Bana ne demeli peki? Bi park yatak bi ana kucağı yeter diyorum ne dersiniz?
dizinin sonunda sponsorlar yazıyordu, ebru maternity ve ge be markalarına ait diye hatırlıyorum. .güzelmiş elbise güle güle kullanınYa ben kafayı 1 erkek 1 kadın daki Demet Evgar ın kıyafetlerine taktım onları aşeriyorum birini buldum alcam
Eki Görüntüle 1305896
Bende duymadım dr mu dedi öyle olabileceğini...Oglumun ense kalinligi 4.2 özürlü Olabilir diyorlar, yarın biopsi yapılacak bu durumu yaşayan var mı????!!!
Evet ve cok korkuyorum, böyle olup iyi olan var mı?Bende duymadım dr mu dedi öyle olabileceğini...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı çıkarsın bebişini. Benimde hiç bilgim yok canım sınır kaç ki acaba. Biyopsi nasıl yapılıyor karın sıvısından mı bahsediyorsunOglumun ense kalinligi 4.2 özürlü Olabilir diyorlar, yarın biopsi yapılacak bu durumu yaşayan var mı????!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?