- 3 Ekim 2013
- 32
- 22
- 18
- 35
İkili test için dr geliyorum.dr ölçümleri ense kalınlığı falan normal hepsi dedi.13+1 haftalık.boyu baştan ayaklarına kadar 9-10 cm dedi.cinsiyet için kıza benziyor dedi.1 ay sonra bir sonraki kontrol.ozaman daha iyi netleşir cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette değişme olurmu 1 ay sonra
Kozlar mesajıma bakın hapları içmek için sizden cevap bekliyorum decaviti akşamı kullanayım kilo yapıyor diyorlar Demir'i de öğlen iç aç karnına dedi siz nasıl yapıyorsunuz
geçmiş olsun canım..baş ağrılarımız normal sanırım sabah kalktıgımda benimde agırıyordu şimdi daha iyikızlar napıyonuzz nasılsınız cok basım agrıyo sanki gözlerımden kaynaklı anlayamadım. baş agrısıyla uyandım zaten. ekrana zor bakıyorum.
valla 2 li test için cumartesi 3 saat 3 kez usg ye girdim 1. de hareketli idi %70 kız dedi 3.de ise bebe uyuyordu erkek dedi inan 5 dakka arayla bile değişiyor 4 hafta sonrasını bekle canım illa bişi alasın varsada unisex çok ciciler varİkili test için dr geliyorum.dr ölçümleri ense kalınlığı falan normal hepsi dedi.13+1 haftalık.boyu baştan ayaklarına kadar 9-10 cm dedi.cinsiyet için kıza benziyor dedi.1 ay sonra bir sonraki kontrol.ozaman daha iyi netleşir cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette değişme olurmu 1 ay sonra
benim saçlarım çok dökülüyor ya.aynı sıkıntıyı yaşayan var mı:? birde plesentası aşağıda olan var mı?
kızlar napıyonuzz nasılsınız cok basım agrıyo sanki gözlerımden kaynaklı anlayamadım. baş agrısıyla uyandım zaten. ekrana zor bakıyorum.
İşte ekrana bakma, güzel bir kahvaltı yap ve dinlen sadece.. Dün de ben o haldeydim, geçmiş olsunkızlar napıyonuzz nasılsınız cok basım agrıyo sanki gözlerımden kaynaklı anlayamadım. baş agrısıyla uyandım zaten. ekrana zor bakıyorum.
Bende sersem gibiyim hep uzanmak yatmak ıstıyorum ama cok sukur sennkısı gıbı bas ağrım yok. Ara ara olurmuş öyle bebeğin biyerlerinin büyümesiyle alakalı
Bana ilk kıza benziyor dedi doktor, bir hafta sonra kendi doktorum erkek dedi. Hatta pipisini bile gösterdi emin olmak için yine de kesin diyemem 20. Haftadaki ayrıntılı ultrasonda kesinleşir dediBirebir aynısı oldu.bende merak ediyorum değişrmi diye ama bana kız çocuk çok değişmez gibi geliyor erkek diyip kıza döndüğü çok oluyorda kızdan erkeğe zor gibi.organ görünmüyor neticede.ben o bölümü gördüm kız olduğunu anladım.sizinkide net gösterdimi.
geçmiş olsun canım..baş ağrılarımız normal sanırım sabah kalktıgımda benimde agırıyordu şimdi daha iyi
Canım bana 13. haftada kıza benziyor demişti, dün gittiğimde erkek olduğunu gördük:) belli olmaz sen yine de alışveriş yapma şimdilik:)İkili test için dr geliyorum.dr ölçümleri ense kalınlığı falan normal hepsi dedi.13+1 haftalık.boyu baştan ayaklarına kadar 9-10 cm dedi.cinsiyet için kıza benziyor dedi.1 ay sonra bir sonraki kontrol.ozaman daha iyi netleşir cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette değişme olurmu 1 ay sonra
kızlar napıyonuzz nasılsınız cok basım agrıyo sanki gözlerımden kaynaklı anlayamadım. baş agrısıyla uyandım zaten. ekrana zor bakıyorum.
Benim hamilelik başından beri avuç avuç dökülüyor, yeni çıkan saçlarda şekil almıyor, sinir oluyorumbenim saçlarım çok dökülüyor ya.aynı sıkıntıyı yaşayan var mı:? birde plesentası aşağıda olan var mı?
Ya çok heyecanlıyım ben de cuma kontrol var, erkek deyip kıza dönen okur mu acaba?? Bunda kız dermiş 4 hafta sonra da erkek dermiş.. Tam kafa yemelilCanım bana 13. haftada kıza benziyor demişti, dün gittiğimde erkek olduğunu gördük:) belli olmaz sen yine de alışveriş yapma şimdilik:)
Küçük prensin hayırlı olsun. Güle güle büyüt canımCanım bana 13. haftada kıza benziyor demişti, dün gittiğimde erkek olduğunu gördük:) belli olmaz sen yine de alışveriş yapma şimdilik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?