2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar napıyonuzz nasılsınız cok basım agrıyo sanki gözlerımden kaynaklı anlayamadım. baş agrısıyla uyandım zaten. ekrana zor bakıyorum.

Birebir aynısı oldu.bende merak ediyorum değişrmi diye ama bana kız çocuk çok değişmez gibi geliyor erkek diyip kıza döndüğü çok oluyorda kızdan erkeğe zor gibi.organ görünmüyor neticede.ben o bölümü gördüm kız olduğunu anladım.sizinkide net gösterdimi.

benim saçlarım çok dökülüyor ya.aynı sıkıntıyı yaşayan var mı:? birde plesentası aşağıda olan var mı?

Kozlar mesajıma bakın hapları içmek için sizden cevap bekliyorum decaviti akşamı kullanayım kilo yapıyor diyorlar Demir'i de öğlen iç aç karnına dedi siz nasıl yapıyorsunuz

Decavit tok karna alınmalı, dr da öyle demişti . Bende kilo yapmadı 1 kutu bitti bile .Henüz demir hapı vermedi , ellerim ayaklarım çok üşüyor p.tesi dr randevuam var ,demir hapı istiycem ben de

kızlar napıyonuzz nasılsınız cok basım agrıyo sanki gözlerımden kaynaklı anlayamadım. baş agrısıyla uyandım zaten. ekrana zor bakıyorum.
geçmiş olsun canım..baş ağrılarımız normal sanırım sabah kalktıgımda benimde agırıyordu şimdi daha iyi

valla 2 li test için cumartesi 3 saat 3 kez usg ye girdim 1. de hareketli idi %70 kız dedi 3.de ise bebe uyuyordu erkek dedi inan 5 dakka arayla bile değişiyor 4 hafta sonrasını bekle canım illa bişi alasın varsada unisex çok ciciler var

benim saçlarım çok dökülüyor ya.aynı sıkıntıyı yaşayan var mı:? birde plesentası aşağıda olan var mı?

benim de saçlarım çok dökülüyor , decavit vitaminin içeriğinde biotin (saç ve tırnaklara iyi gelen vitamin)var ancak yeterli değil belki de miktarı

Bende sersem gibiyim hep uzanmak yatmak ıstıyorum ama cok sukur sennkısı gıbı bas ağrım yok. Ara ara olurmuş öyle bebeğin biyerlerinin büyümesiyle alakalı

İşte ekrana bakma, güzel bir kahvaltı yap ve dinlen sadece.. Dün de ben o haldeydim, geçmiş olsun

Bende sersem gibiyim hep uzanmak yatmak ıstıyorum ama cok sukur sennkısı gıbı bas ağrım yok. Ara ara olurmuş öyle bebeğin biyerlerinin büyümesiyle alakalı

ışık bıle rahatsız edıyo. çatladı resmen evde olsaydım kske goslerımı dınlendırırdım

Bana ilk kıza benziyor dedi doktor, bir hafta sonra kendi doktorum erkek dedi. Hatta pipisini bile gösterdi emin olmak için yine de kesin diyemem 20. Haftadaki ayrıntılı ultrasonda kesinleşir dedi

geçmiş olsun canım..baş ağrılarımız normal sanırım sabah kalktıgımda benimde agırıyordu şimdi daha iyi

saol canım. dun gece basladı sabag agrıyla kalktım sımdıde gün ışığı bıle rahatsız edıyo . gozlerımı kapatınca ıyı gelıo ama ısyerınde yalnızım malesef

Bu arada ben bugün okula gitmedim, dün okulda bi sınıfta çok sinirlendim eve geldiğimde her yerim ağrıyordu ağrıdan ağladım artık. Bugün biraz dinlenicem evde şeytan diyor heyet raporu al dayanamıyorum bazen özellikle bi sınıfa

Canım bana 13. haftada kıza benziyor demişti, dün gittiğimde erkek olduğunu gördük:) belli olmaz sen yine de alışveriş yapma şimdilik:)

Benim hamilelik başından beri avuç avuç dökülüyor, yeni çıkan saçlarda şekil almıyor, sinir oluyorum

Canım bana 13. haftada kıza benziyor demişti, dün gittiğimde erkek olduğunu gördük:) belli olmaz sen yine de alışveriş yapma şimdilik:)
Ya çok heyecanlıyım ben de cuma kontrol var, erkek deyip kıza dönen okur mu acaba?? Bunda kız dermiş 4 hafta sonra da erkek dermiş.. Tam kafa yemelil(

kızlar epeydir migren ataklarından göz açamadığımdan giremiyorum . migren bitirdi beni cumartesi ölebi tuttu ki artık ağrıdan geçtim aklıma mukayyet ol diye hem ağladım hem dua ettim eşim yemek yaptı iki kasık aldım parol içtim sonra uyumuşum ama toplamda 3gün delirdim yani. 10gün önce doktora gittim hiç ilgilenmedi bebişimi ölçümlerini yaptı sağlıklı her şey normal dedi kaldırdı masadan . neyse haftaya pazartesi başka doktora gideceğim. birde kızlar bana şimdiye kadar hiç düzgün tahlil falan yapılmadı bir ikili test başka bir şey yok . oda temiz çıktı . bu doktorlarda bi hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…