2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biyokimyasal riskim olması gerekenden yüksekmiş. 4lü de istedi. Kafamı çok taktım galiba. Daha da 2 hafta var teste. Ben biliyorum vi şeyi yok bebeğimin allahın izniyle ama yine de kötüyüm iki gündür
Canını hiç sıkma tatlım. Ins bebeğin gayet iyidir ki bence öyle. O testlerde ufak yanılmalar olabiliyo bazen. Istersen dörtlüyu de yaptır sonuç çok güzel çıkacak ve için rahat edecek. Prensini sağlıkla al kucağına bunları düşünüp kendini de onu da üzme.

Bana da dün muayene esnasında doktorum kız olduğunu söyledi, ama ben yine de her ihtimale karşı alışveriş yapmak istemiyorum.
Belki değişir belki değişmez hiç belli olmaz, ama ikili test için ultrasonda incelerken ben hiç çıkıntı görmemiştim, çünkü detaylı inceleme yapıldığı için bayağı bi görebildim ekrandan bebişimi, uyy nasılda özlemişim♥

Çok sağol canım ben de inanıyorum iyi bebeğim sadece doktordan da duymak istiyorum bi an önce

Kıza benziyor dediklerinde yanılma çok duydum ama erkege benziyo dediklerinde doğru çıkıyo genelde. Ne kdr şanslisin erkenden söylemiş ben 16 haftalık oldu ufacık bi tahmin bile duyamadim hala. Benziyo deseler ona da raziydim ama hayırlısı olsun :) yine de bekle bidahaki randevunu derim.

eşim hala aramadı kızlar... moralim de hiç düzelmedi insan hiç merak etmez mi hamile haliyle o kadar ağlattım iyi mi değil mi diye... onu arayıp ağzıma geleni sayıp telefonu suratına kapatasım var o derece sinirlerim zıpladı şu an.....

Kendime gülüyorum. Iki farklı doktora gittim bsy demediler. Nub yorumcularından iki kişi erkege benziyor demiş hem de fotosuna bakarak. En son nerelere başvurdum :) ama bekleme kararı aldım. Zamana bıraktım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yeterki...Hepimizin yavrusunu sagliklica bağışlasin Rabbim

Benziyor demeleri daha kötü güzelim ya sonra değişince bi tuhaf oluyor insan.. Bana erkek olabilir ama bikaç hafta sonra bakalım dedi..cuma kız derse çok sevinirim ama kesin bişi desin artık alıştırayım ben de kendimi..

Hiç takma erkeklerin çoğu hamileymişsin değilmişsin anlamıyorlar yani bizim gibi hissetmedikleri için duygusal değiller. Filmlerde kalıo malesef o çok çok ilgili hassas kocalar.Allaha şükür bnmki ilgili ama yinede çok anlayışlı olmuyorlar.sen üzüldükçe stres yaptıkça gelişimi engelleniyor bebeğin.Bebeğni düşün tatlımm boşver

canım sakın ol gerılme . inat bırıyse ondan aramıyordur. benım esımde ınat biri yani aynı durumda olsal benım esımde aramazdı dayanabıldıgı kadar dayanırdı. oda içi içini yiyodur. sen arama boşver o arar er geç

sakinleşmeye çalışıyorum canım olmuyor aklıma geliyoor ve sinirleniyorum...

aramasın bu saatten sonra beni dünya kadar strese soktu arasa ne olur artık ama ben doluyum patlamam lazım canım içim daraldı ya... ağlamaktan harap oldum nefret ediyorum ondan ya nefreeettt....

başka şeylerle ilgilen , bebekle ilgili kitap falan varsa onu oku kafan dağılsın , bizim gibi hassas değiller tabi ki yapı itibariyle , belki de işe dalmış gitmiştir ...biliyorum insan iyice sinirleniyo nası aramaz hiç mi düşünmez diye ...
eşim inatçıdır mesela o hatalı olsa bile maalesef aramaz beni ... bebişini ve kendini düşün, boşver birazcık

canim gecicek bunlar ve cektigin stres yanina kalacak..malesf kizlarinda dedigi gibi erkekler boyleler anlamssi guc ama sabirli ol dua et dikkatini basks seylere ver bi arkadasinla gorus kafan dagilir acilirsin..

aramasın bu saatten sonra beni dünya kadar strese soktu arasa ne olur artık ama ben doluyum patlamam lazım canım içim daraldı ya... ağlamaktan harap oldum nefret ediyorum ondan ya nefreeettt....
Slm canım bende seninle aynı durumdayım ne oluyor bu eşlere ya benimde dün akşamdan beri ağlamaktan gözlerim şişti suan başim çatlıyo bana çok ağır konuştu bende ona dedimki nefret ediynrum senden şurda ölsen kılimı kipırdatmam onun yannda ağlamadım banyoda bebeimden özr dileyerek ağladım bebeğimde tepkisini gece uykudayken veqdi uykudan siçradim çok sancım oldu uyuyamadım sabaha kadar şuan hıç istahm yok kahvalti bile yapmadım şu saate kadar Allah bizim yardimcımız olsun benhm moralhm çok bozuk yaşamak tan bhle bıkkinlık geldi daha yeni evlh sayılıriz üstelik nazaramı geldik bilemiyorum ki of of

Bir şeyi anlamadım. Durduk yerde mi yapıyorlar yoksa eski konulardan tartışma mı çıkıyor? Eski konular açıldı mı hamile olduğunu falan unutup seni kırabilmek için uğraşırlar. Eğer öyle ise, eski konuları açmamaya çalış, değilse sorun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…