- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Prensesin hayırlı olsun. Güle güle büyüt canımBebeğim kızmış dr yanılmamış..
saol canımmGeçmiş olsun canım. O baş ağrıları bende de ara sıra oluyo malesef
Canını hiç sıkma tatlım. Ins bebeğin gayet iyidir ki bence öyle. O testlerde ufak yanılmalar olabiliyo bazen. Istersen dörtlüyu de yaptır sonuç çok güzel çıkacak ve için rahat edecek. Prensini sağlıkla al kucağına bunları düşünüp kendini de onu da üzme.Biyokimyasal riskim olması gerekenden yüksekmiş. 4lü de istedi. Kafamı çok taktım galiba. Daha da 2 hafta var teste. Ben biliyorum vi şeyi yok bebeğimin allahın izniyle ama yine de kötüyüm iki gündür
Bana da dün muayene esnasında doktorum kız olduğunu söyledi, ama ben yine de her ihtimale karşı alışveriş yapmak istemiyorum.İkili test için dr geliyorum.dr ölçümleri ense kalınlığı falan normal hepsi dedi.12+4 haftalık.boyu baştan ayaklarına kadar 9-10 cm dedi.cinsiyet için kıza benziyor dedi.1 ay sonra bir sonraki kontrol.ozaman daha iyi netleşir cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette değişme olurmu 1 ay sonra
Çok sağol canım ben de inanıyorum iyi bebeğim sadece doktordan da duymak istiyorum bi an önceCanını hiç sıkma tatlım. Ins bebeğin gayet iyidir ki bence öyle. O testlerde ufak yanılmalar olabiliyo bazen. Istersen dörtlüyu de yaptır sonuç çok güzel çıkacak ve için rahat edecek. Prensini sağlıkla al kucağına bunları düşünüp kendini de onu da üzme.
Kıza benziyor dediklerinde yanılma çok duydum ama erkege benziyo dediklerinde doğru çıkıyo genelde. Ne kdr şanslisin erkenden söylemiş ben 16 haftalık oldu ufacık bi tahmin bile duyamadim hala. Benziyo deseler ona da raziydim ama hayırlısı olsun :) yine de bekle bidahaki randevunu derim.İkili test için dr geliyorum.dr ölçümleri ense kalınlığı falan normal hepsi dedi.13+1 haftalık.boyu baştan ayaklarına kadar 9-10 cm dedi.cinsiyet için kıza benziyor dedi.1 ay sonra bir sonraki kontrol.ozaman daha iyi netleşir cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette değişme olurmu 1 ay sonra
Benziyor demeleri daha kötü güzelim ya sonra değişince bi tuhaf oluyor insan.. Bana erkek olabilir ama bikaç hafta sonra bakalım dedi..cuma kız derse çok sevinirim ama kesin bişi desin artık alıştırayım ben de kendimi..Kıza benziyor dediklerinde yanılma çok duydum ama erkege benziyo dediklerinde doğru çıkıyo genelde. Ne kdr şanslisin erkenden söylemiş ben 16 haftalık oldu ufacık bi tahmin bile duyamadim hala. Benziyo deseler ona da raziydim ama hayırlısı olsun :) yine de bekle bidahaki randevunu derim.
eşim hala aramadı kızlar... moralim de hiç düzelmedi insan hiç merak etmez mi hamile haliyle o kadar ağlattım iyi mi değil mi diye... onu arayıp ağzıma geleni sayıp telefonu suratına kapatasım var o derece sinirlerim zıpladı şu an.....
eşim hala aramadı kızlar... moralim de hiç düzelmedi insan hiç merak etmez mi hamile haliyle o kadar ağlattım iyi mi değil mi diye... onu arayıp ağzıma geleni sayıp telefonu suratına kapatasım var o derece sinirlerim zıpladı şu an.....
sakinleşmeye çalışıyorum canım olmuyor aklıma geliyoor ve sinirleniyorum...Hiç takma erkeklerin çoğu hamileymişsin değilmişsin anlamıyorlar yani bizim gibi hissetmedikleri için duygusal değiller. Filmlerde kalıo malesef o çok çok ilgili hassas kocalar.Allaha şükür bnmki ilgili ama yinede çok anlayışlı olmuyorlar.sen üzüldükçe stres yaptıkça gelişimi engelleniyor bebeğin.Bebeğni düşün tatlımm boşver
aramasın bu saatten sonra beni dünya kadar strese soktu arasa ne olur artık ama ben doluyum patlamam lazım canım içim daraldı ya... ağlamaktan harap oldum nefret ediyorum ondan ya nefreeettt....canım sakın ol gerılme . inat bırıyse ondan aramıyordur. benım esımde ınat biri yani aynı durumda olsal benım esımde aramazdı dayanabıldıgı kadar dayanırdı. oda içi içini yiyodur. sen arama boşver o arar er geç
ışık bıle rahatsız edıyo. çatladı resmen evde olsaydım kske goslerımı dınlendırırdım
Teşekkürler cnm...Prensesin hayırlı olsun. Güle güle büyüt canım
Bence sen sakın arama, akşama kadar bekle. Baktın aramadı, yemeğini hazırla odana geç. O seninle konuşana kadarda konuşma bence.sakinleşmeye çalışıyorum canım olmuyor aklıma geliyoor ve sinirleniyorum...
Slm canım bende seninle aynı durumdayım ne oluyor bu eşlere yaaramasın bu saatten sonra beni dünya kadar strese soktu arasa ne olur artık ama ben doluyum patlamam lazım canım içim daraldı ya... ağlamaktan harap oldum nefret ediyorum ondan ya nefreeettt....
Bir şeyi anlamadım. Durduk yerde mi yapıyorlar yoksa eski konulardan tartışma mı çıkıyor? Eski konular açıldı mı hamile olduğunu falan unutup seni kırabilmek için uğraşırlar. Eğer öyle ise, eski konuları açmamaya çalış, değilse sorun nedir?Slm canım bende seninle aynı durumdayım ne oluyor bu eşlere yabenimde dün akşamdan beri ağlamaktan gözlerim şişti suan başim çatlıyo bana çok ağır konuştu bende ona dedimki nefret ediynrum senden şurda ölsen kılimı kipırdatmam onun yannda ağlamadım banyoda bebeimden özr dileyerek ağladım bebeğimde tepkisini gece uykudayken veqdi uykudan siçradim çok sancım oldu uyuyamadım sabaha kadar şuan hıç istahm yok kahvalti bile yapmadım şu saate kadar Allah bizim yardimcımız olsun benhm moralhm çok bozuk yaşamak tan bhle bıkkinlık geldi daha yeni evlh sayılıriz üstelik nazaramı geldik bilemiyorum ki of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?