- 3 Ekim 2013
- 32
- 22
- 18
- 35
Günaydınlarr, dün doktor kontrolüm vardı ve bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim13. haftamda doktorum kıza benzettiğini söylemişti ama yanılmış Ben de hamileliğimin başından beri rüyalarımda hep kız olduğunu gördüm ama en son rüyamda dünyalar güzeli bir erkek bebek doğurduğumu gördüm ve bu rüyamdan sonra erkek olduğuna inandım şimdi o kadar güzel hayaller kuruyorum ki en çok da eşim için seviniyorum, bebeğimin, babası ile oynayacağı oyunları ve kuduracakları zamanları düşündükçe çokk mutluu oluyorumm
Biyokimyasal riskim olması gerekenden yüksekmiş. 4lü de istedi. Kafamı çok taktım galiba. Daha da 2 hafta var teste. Ben biliyorum vi şeyi yok bebeğimin allahın izniyle ama yine de kötüyüm iki gündürne çıktı ki ikili testte
Canım bende yaptırırım diyordum dr ense kalınlığı iyi burun kemiği çıkmış 11. Haftada. Down sendeomlularda burun keniği çıkmaz hemen demişti. Amniyosentez sonucun riskli çıkarsa aldırabiliyorsun aldracakmısın dedi hayır dedi kesinlikle. Ozaman hiçbir anlamı yok dedi. Bende yaptırmadım çok da rahatım eğer aldırırım diyorsan yaptır tabi canım amniyosentezle kesin sonç öğreniyosunMerhaba arkadaşlar sitede yeni sayılırım.hamileliğimin 14.haftasına girdim.Allahın izniyle mayısta alıcam bebişimi elime.Benim sizlere sormak istediğim birşey var.İkili tarama testini yaptırmasak ne olur.etrafımda yaptırma diyen okadar fazla insan varki sonuçlar yalnış çıkıp insanların hamileliği kabusa dönebiliyormuş.C tesi günü randevum var ne yapacağımı inan bilmiyorum.
Canım felak nas ve ayetel kürsi okumanı tavsiye ederim kafamız hallaç oldu bi de nazar vardır enerji oatlaması yaşıyor vücut :)Doğru diyosunuz şu üstümdeki isteksizlik geçse bir hayırlısıyla... Canım sıkılıyor durduk yere hayra çıksın inş
Biyokimyasal risk ne demek bilmiyorum ama inşallah iyisindir şimdiden canını sıkma canım ferahlaBiyokimyasal riskim olması gerekenden yüksekmiş. 4lü de istedi. Kafamı çok taktım galiba. Daha da 2 hafta var teste. Ben biliyorum vi şeyi yok bebeğimin allahın izniyle ama yine de kötüyüm iki gündür
Okuyorum sık sık şimdi sen diyince yine okudum.Canım felak nas ve ayetel kürsi okumanı tavsiye ederim kafamız hallaç oldu bi de nazar vardır enerji oatlaması yaşıyor vücut :)
Canım bende yaptırırım diyordum dr ense kalınlığı iyi burun kemiği çıkmış 11. Haftada. Down sendeomlularda burun keniği çıkmaz hemen demişti. Amniyosentez sonucun riskli çıkarsa aldırabiliyorsun aldracakmısın dedi hayır dedi kesinlikle. Ozaman hiçbir anlamı yok dedi. Bende yaptırmadım çok da rahatım eğer aldırırım diyorsan yaptır tabi canım amniyosentezle kesin sonç öğreniyosun
Kandaki beta hcg oranı normalden yüksekmiş canım ama sınır 1:270 benimki 1:240 çok da yüksek değil di mi?Biyokimyasal risk ne demek bilmiyorum ama inşallah iyisindir şimdiden canını sıkma canım ferahla
İnşallahh canımm allah gönlüne göre versinnn inşallahh:)Ayy banada 13 haftada kıza benzetti 15 dk sonra ultrasona gîrecem benimkide erkek olsa dua et bana cnm:)
Canim ben de yaptirmadim.. Doktor sorun ciktiginda aldirmayacaksan ayptirma dedi ben de yaptirmadim.. Ama ense kalinligina ve burun kemigine bakti doktor.. Ben zaten cok stresli bi gebelik yasadim bi de onun stresi olmasin diye yaptirmadim cok da rahatim cok sukur..Merhaba arkadaşlar sitede yeni sayılırım.hamileliğimin 14.haftasına girdim.Allahın izniyle mayısta alıcam bebişimi elime.Benim sizlere sormak istediğim birşey var.İkili tarama testini yaptırmasak ne olur.etrafımda yaptırma diyen okadar fazla insan varki sonuçlar yalnış çıkıp insanların hamileliği kabusa dönebiliyormuş.C tesi günü randevum var ne yapacağımı inan bilmiyorum.
Hayırlı olsun çok güzel..Günaydınlarr, dün doktor kontrolüm vardı ve bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim13. haftamda doktorum kıza benzettiğini söylemişti ama yanılmış Ben de hamileliğimin başından beri rüyalarımda hep kız olduğunu gördüm ama en son rüyamda dünyalar güzeli bir erkek bebek doğurduğumu gördüm ve bu rüyamdan sonra erkek olduğuna inandım şimdi o kadar güzel hayaller kuruyorum ki en çok da eşim için seviniyorum, bebeğimin, babası ile oynayacağı oyunları ve kuduracakları zamanları düşündükçe çokk mutluu oluyorumm
Progestronu vaginal mi alıyorsun bende onu kullandığımdan beri hep var öyle su gibi..Kizlar akintiniz oluyo mu bnim bi kac gundur beyaz sut gibi akintim var oyle koyu kivamli degil su gibi
Yok canim agizdan uc defa aliyorum 200 lukHayırlı olsun çok güzel..
Progestronu vaginal mi alıyorsun bende onu kullandığımdan beri hep var öyle su gibi..
Canım kızlarınki çok güzel cıvıl cıvıl olabilir ama kız erkek bizim evladımız olucak biliyorum üzgün olduğun sebepler içinden gelen herşey farklı ama bebeğine inan güven ve ona güç ver hayal kur ki o iyi olsun lütfen ben erkek odalarını çok araştırdım çok güzel seçenekler var country kızda şirin ama erkekte de iskandinav yapmak çok kolay en basit ikea yani orayı örnek alırsınHiç içimden gelmiyor nedense gizotum ya kızlarınki cicli bicili erkeğinkiler soğuk soğuk zaten ikili test aonucuna da canım sıkıldı. Bilemiyorum moralim bozuk gibi isteksizlik var ama hayır olsun inşallah
Canim ben de yaptirmadim.. Doktor sorun ciktiginda aldirmayacaksan ayptirma dedi ben de yaptirmadim.. Ama ense kalinligina ve burun kemigine bakti doktor.. Ben zaten cok stresli bi gebelik yasadim bi de onun stresi olmasin diye yaptirmadim cok da rahatim cok sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?