Teşekkür ederim canım sen de en kısa zamanda öğrenirsin işallah ve kalbinden geçer olur işallah hayırlıyısla:)Küçük prensin hayırlı olsun. Güle güle büyüt canım
Inşallah gönlüne göre olsun canımm. Hepimizin gönlüne göre versin Allah.Benziyor demeleri daha kötü güzelim ya sonra değişince bi tuhaf oluyor insan.. Bana erkek olabilir ama bikaç hafta sonra bakalım dedi..cuma kız derse çok sevinirim ama kesin bişi desin artık alıştırayım ben de kendimi..
canım tekrar kan geldi aramak zorunda kaldım çüünkü doktorumu aradım hemen gel dedi...Bence sen sakın arama, akşama kadar bekle. Baktın aramadı, yemeğini hazırla odana geç. O seninle konuşana kadarda konuşma bence.
Slm canım bende seninle aynı durumdayım ne oluyor bu eşlere yabenimde dün akşamdan beri ağlamaktan gözlerim şişti suan başim çatlıyo bana çok ağır konuştu bende ona dedimki nefret ediynrum senden şurda ölsen kılimı kipırdatmam onun yannda ağlamadım banyoda bebeimden özr dileyerek ağladım bebeğimde tepkisini gece uykudayken veqdi uykudan siçradim çok sancım oldu uyuyamadım sabaha kadar şuan hıç istahm yok kahvalti bile yapmadım şu saate kadar Allah bizim yardimcımız olsun benhm moralhm çok bozuk yaşamak tan bhle bıkkinlık geldi daha yeni evlh sayılıriz üstelik nazaramı geldik bilemiyorum ki of of
Eski konular deil canım yok efendim evin kirasını,borçları,doğalgaz elektrik su faturasi bunlarh aklimda tutmalıymısim günleri gelince ödedinmi diye sormaliymisım zaten ev işi yemek bide zaten bebekten dolayı kasik bel aırim var arti ben evin hızmetcisi gibiymisim daha neler ndler hep kendimi düsünüyomusum aben onsuz akşam yemeği bhle yemem acıksamda beklerim gecelerh terlemişmi üstünü açmişmı kontrol ederim sabah lari kahvaltısı hazır yani ne biliyim o istemiyn diye annemlerde bile kalmadım gebeliğimin ilk zamanlaqinda yatmam gerekixodu hastanemde annemlere yakin annem ben sana bakarim o eve gitsin kalsin burda kalmak istemezse dixndu ben kıyamadım eşimi yamnliz bırakmadim sabahlari ise kalkamaz yemek yapani olmaz dixe daha neler neler yinede ben kendimi düsünüyo oluyorumBir şeyi anlamadım. Durduk yerde mi yapıyorlar yoksa eski konulardan tartışma mı çıkıyor? Eski konular açıldı mı hamile olduğunu falan unutup seni kırabilmek için uğraşırlar. Eğer öyle ise, eski konuları açmamaya çalış, değilse sorun nedir?
canım çok mu geldi kan?.. kırmızı mıydı?.. vajinal olduğuna emin misin?.. bize haber et olur mu?.. iyi haberlerle gel..canım tekrar kan geldi aramak zorunda kaldım çüünkü doktorumu aradım hemen gel dedi...
canım kıyamam kuzum ya .. üzülme canım benmm bak bebişler etkileniyor bende sabahtan beri ağlıyorum tekrar kan geldi birazdan doktora gidecem.. hemen toparlan sen olur mu... yemeğini ye çabuk uzan ve rahatlamaya çalış..
Eski konular deil canım yok efendim evin kirasını,borçları,doğalgaz elektrik su faturasi bunlarh aklimda tutmalıymısim günleri gelince ödedinmi diye sormaliymisım zaten ev işi yemek bide zaten bebekten dolayı kasik bel aırim var arti ben evin hızmetcisi gibiymisim daha neler ndler hep kendimi düsünüyomusum aben onsuz akşam yemeği bhle yemem acıksamda beklerim gecelerh terlemişmi üstünü açmişmı kontrol ederim sabah lari kahvaltısı hazır yani ne biliyim o istemiyn diye annemlerde bile kalmadım gebeliğimin ilk zamanlaqinda yatmam gerekixodu hastanemde annemlere yakin annem ben sana bakarim o eve gitsin kalsin burda kalmak istemezse dixndu ben kıyamadım eşimi yamnliz bırakmadim sabahlari ise kalkamaz yemek yapani olmaz dixe daha neler neler yinede ben kendimi düsünüyo oluyorum
Selam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...
canım tekrar kan geldi aramak zorunda kaldım çüünkü doktorumu aradım hemen gel dedi...
canım kıyamam kuzum ya .. üzülme canım benmm bak bebişler etkileniyor bende sabahtan beri ağlıyorum tekrar kan geldi birazdan doktora gidecem.. hemen toparlan sen olur mu... yemeğini ye çabuk uzan ve rahatlamaya çalış..
Oyle yapiyorum canim sagol cok tesekkurlerçok gecmıs olsun canım. Allah korusun. dıkkat et kalkma hıc kalkarkende yavas yavas kalk.
canım çok mu geldi kan?.. kırmızı mıydı?.. vajinal olduğuna emin misin?.. bize haber et olur mu?.. iyi haberlerle gel..
Canim eger kahverengi veya pembemsiyse cok korkma kirmiziysa tehlikeliymis benim doktorum oyle soyledi dikkat et kendine hayirli haberlerini bekliyoruzcanım tekrar kan geldi aramak zorunda kaldım çüünkü doktorumu aradım hemen gel dedi...
Canım benim normalde kimseyle paylasmam bvnlari ama sen kendini üzme yanlız deılsin ondan anlattım sen beni düsünme kendine dikkat et canim Allah meleğini korusun inşaAllah hastanedn gelince haber vr bize olurmucanım tekrar kan geldi aramak zorunda kaldım çüünkü doktorumu aradım hemen gel dedi...
Eski konular deil canım yok efendim evin kirasını,borçları,doğalgaz elektrik su faturasi bunlarh aklimda tutmalıymısim günleri gelince ödedinmi diye sormaliymisım zaten ev işi yemek bide zaten bebekten dolayı kasik bel aırim var arti ben evin hızmetcisi gibiymisim daha neler ndler hep kendimi düsünüyomusum aben onsuz akşam yemeği bhle yemem acıksamda beklerim gecelerh terlemişmi üstünü açmişmı kontrol ederim sabah lari kahvaltısı hazır yani ne biliyim o istemiyn diye annemlerde bile kalmadım gebeliğimin ilk zamanlaqinda yatmam gerekixodu hastanemde annemlere yakin annem ben sana bakarim o eve gitsin kalsin burda kalmak istemezse dixndu ben kıyamadım eşimi yamnliz bırakmadim sabahlari ise kalkamaz yemek yapani olmaz dixe daha neler neler yinede ben kendimi düsünüyo oluyorum
canım çok geçmiişş olsun sana da kıyamam... Allahım ne oluyor bize nazar değdiriyorlar valla ya.. Allahım korusun hepimizi ve meleklerimizi...Selam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...
sağol canım benmmmiyi haberlerle gel canım. Allaha emanet
Canim eger kahverengi veya pembemsiyse cok korkma kirmiziysa tehlikeliymis benim doktorum oyle soyledi dikkat et kendine hayirli haberlerini bekliyoruz
canım tabiki de bizimle paylaşocaksın sıkma canını.. bebişinle sohbet et o duyuyor seni tamam mı.. sağol canım inş güzel haberlerle gelirim korkuyorumCanım benim normalde kimseyle paylasmam bvnlari ama sen kendini üzme yanlız deılsin ondan anlattım sen beni düsünme kendine dikkat et canim Allah meleğini korusun inşaAllah hastanedn gelince haber vr bize olurmu
Çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et, rabbim yardımcın olsun.Selam kizlar..
canım ben sürekli peçeteyle sildiğim için alt tarfta bir yer tahriş olup kanama yapmıştı.. belki öyle bir şeydir vajinal olsa peçeteyle silince de gelir.. o yüzden korkma.. bence vajinal değil.. ama git doktora için rahat etsin..canım çok değil lavaboda görüyorum peçeteyle siliyorum bişey yok nerden geldiğini ben de anlamıyorum baktım her tarafa yara yok .. basurdan şüphelendim o da yok ..evet kırmızı...
Geçmiş olsun çokkk, işallah bi daha yaşamazsın böle bi şey, bundan sonrası sorunsuz sıkıntısız geçer işallah...Selam kizlar..
inşallah canım ya... dediğin gibi nazar değiyor bize üstümüzde bi nazar boncuğu taşıyalım hepimiz... sağol canım inş bebeğim iyidircanım ben sürekli peçeteyle sildiğim için alt tarfta bir yer tahriş olup kanama yapmıştı.. belki öyle bir şeydir vajinal olsa peçeteyle silince de gelir.. o yüzden korkma.. bence vajinal değil.. ama git doktora için rahat etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?