2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya çok heyecanlıyım ben de cuma kontrol var, erkek deyip kıza dönen okur mu acaba?? Bunda kız dermiş 4 hafta sonra da erkek dermiş.. Tam kafa yemelil([/QUOTE]
Valla kız deyip sonra erkeğe döner mi bilmem ama bu hafta dediği pek değişmez gibi gelio bana:) Çünkü ben bile çok rahat gördüm erkekimin çıkıntısını:) hatta doktor söylemeden aa erkek dedim:) inşallah allah gönlüne göre verir canım:)

Küçük prensin hayırlı olsun. Güle güle büyüt canım
Teşekkür ederim canım sen de en kısa zamanda öğrenirsin işallah ve kalbinden geçer olur işallah hayırlıyısla:)

Inşallah gönlüne göre olsun canımm. Hepimizin gönlüne göre versin Allah.

Bence sen sakın arama, akşama kadar bekle. Baktın aramadı, yemeğini hazırla odana geç. O seninle konuşana kadarda konuşma bence.
canım tekrar kan geldi aramak zorunda kaldım çüünkü doktorumu aradım hemen gel dedi...

canım kıyamam kuzum ya .. üzülme canım benmm bak bebişler etkileniyor bende sabahtan beri ağlıyorum tekrar kan geldi birazdan doktora gidecem.. hemen toparlan sen olur mu... yemeğini ye çabuk uzan ve rahatlamaya çalış..

Eski konular deil canım yok efendim evin kirasını,borçları,doğalgaz elektrik su faturasi bunlarh aklimda tutmalıymısim günleri gelince ödedinmi diye sormaliymisım zaten ev işi yemek bide zaten bebekten dolayı kasik bel aırim var arti ben evin hızmetcisi gibiymisim daha neler ndler hep kendimi düsünüyomusum aben onsuz akşam yemeği bhle yemem acıksamda beklerim gecelerh terlemişmi üstünü açmişmı kontrol ederim sabah lari kahvaltısı hazır yani ne biliyim o istemiyn diye annemlerde bile kalmadım gebeliğimin ilk zamanlaqinda yatmam gerekixodu hastanemde annemlere yakin annem ben sana bakarim o eve gitsin kalsin burda kalmak istemezse dixndu ben kıyamadım eşimi yamnliz bırakmadim sabahlari ise kalkamaz yemek yapani olmaz dixe daha neler neler yinede ben kendimi düsünüyo oluyorum

Selam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...

canım çok mu geldi kan?.. kırmızı mıydı?.. vajinal olduğuna emin misin?.. bize haber et olur mu?.. iyi haberlerle gel..

Anladım. Belli ki bir derdi var acaba ne? Sen bir ev hanımı ve eş olarak görevlerini, hamile olmana rağmen yerine getiriyorsan, kayınvalide görümce vb. dolduruyor olabilir mi?

çok gecmıs olsun canım. Allah korusun. dıkkat et kalkma hıc kalkarkende yavas yavas kalk.

iyi haberlerle gel canım. Allaha emanet

canım çok mu geldi kan?.. kırmızı mıydı?.. vajinal olduğuna emin misin?.. bize haber et olur mu?.. iyi haberlerle gel..

canım çok değil lavaboda görüyorum peçeteyle siliyorum bişey yok nerden geldiğini ben de anlamıyorum baktım her tarafa yara yok .. basurdan şüphelendim o da yok ..evet kırmızı...

Canim eger kahverengi veya pembemsiyse cok korkma kirmiziysa tehlikeliymis benim doktorum oyle soyledi dikkat et kendine hayirli haberlerini bekliyoruz

Canım benim normalde kimseyle paylasmam bvnlari ama sen kendini üzme yanlız deılsin ondan anlattım sen beni düsünme kendine dikkat et canim Allah meleğini korusun inşaAllah hastanedn gelince haber vr bize olurmu

canım hemen kalk bırseyler ye. çokkk sınır oldugunu bılıyorum ama. açlıktan bayılırsın basın doner bısey olur. sen ye yemegını. daha oncede yaşamadıkmı yaşıyoz bırseyler sonrada barısıyoz. hıc bısey olmamıs gıbı devam edıyoz. gene oyle olacak olan bebeklerımıze olacak. onların gunahı ne. hadı canımmmmmmm
düşünüp düşünüpte stres yapma kendını baska bırseylerle ılgılen sakınles

canım çok geçmiişş olsun sana da kıyamam... Allahım ne oluyor bize nazar değdiriyorlar valla ya.. Allahım korusun hepimizi ve meleklerimizi...
iyi haberlerle gel canım. Allaha emanet
sağol canım benmmm
Canim eger kahverengi veya pembemsiyse cok korkma kirmiziysa tehlikeliymis benim doktorum oyle soyledi dikkat et kendine hayirli haberlerini bekliyoruz

malasef kırmızı canım o yüzden çok korkuyorum..

Canım benim normalde kimseyle paylasmam bvnlari ama sen kendini üzme yanlız deılsin ondan anlattım sen beni düsünme kendine dikkat et canim Allah meleğini korusun inşaAllah hastanedn gelince haber vr bize olurmu
canım tabiki de bizimle paylaşocaksın sıkma canını.. bebişinle sohbet et o duyuyor seni tamam mı.. sağol canım inş güzel haberlerle gelirim korkuyorum

Çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et, rabbim yardımcın olsun.

canım çok değil lavaboda görüyorum peçeteyle siliyorum bişey yok nerden geldiğini ben de anlamıyorum baktım her tarafa yara yok .. basurdan şüphelendim o da yok ..evet kırmızı...
canım ben sürekli peçeteyle sildiğim için alt tarfta bir yer tahriş olup kanama yapmıştı.. belki öyle bir şeydir vajinal olsa peçeteyle silince de gelir.. o yüzden korkma.. bence vajinal değil.. ama git doktora için rahat etsin..

Geçmiş olsun çokkk, işallah bi daha yaşamazsın böle bi şey, bundan sonrası sorunsuz sıkıntısız geçer işallah...

inşallah canım ya... dediğin gibi nazar değiyor bize üstümüzde bi nazar boncuğu taşıyalım hepimiz... sağol canım inş bebeğim iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…