2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gozun aydın Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın evet erkek cocukta yanılma payı cok dusuk oluyo

Canim 13 hafta dolmustu. Bu arada takvimi nerden ekliyorduk? Bulamadim da.
iyi ya benimde 13+4 günlükken giidcm inş belli olur hayırlısıyla.canım kişisel bilgilerinizde.hamilelik takvimi yazan yere muhtemel bebeğin doğacagı tarihi yazıyosun çıkıyo

Canım ben yatarken mustela kullandım 100 tl 3 tüp gitti her sabah zeytinyağı sürüp havlu sardım hiç çatlamadı bir tane bile yok ama deli gibi bacaklarımı unuttum üst kısımlarında 4,5 tane var onların da rengi açıldı belli olmuyolar şimdi ben zeytinyağını şiddetle tavsiye ederim pamuk gibi yumuşatıyo kıllanma falan da yapmadı bende

kızlar benim minik kıpırdanmaya başladı sizde var mı bi hareket galiba gelişimi iki hafta önde ondan dolayı olsa gerek ufak geçişler başladı şükürler olsun bu duyguyu tekrar yaşatan rabbime........
gozun aydın o hıssı ıyı bılırım mınıcık hareketler ılerleyen haftalarda cok sertescek hatta canını acıtcak kadar bazen ama yınede harıka benımkı daha cok erken olmasına ragmen gunde 1 yada 2 kere hıssettırıyo kendısını cok sukur

benimde bu cuma kontrolüm var.insallah sağlıklı oldugunu ve cinsiyet tahminini yaparda biraz olsun mrkım gider.. ay bu mrk oldürcek yahu beni sabırsız anneleriz
Benimde cuma hadi hayırlısı çatlıycam artık

Gözün aydın, nerdesiniz ki siz?

çok sevindim canım nasıl gittin tekmi. uzak diyordun

Yok canım eşim götürdü. . Şimdi de gönlümü almak için yemeğe getirdi ama geçmiyor kirginligim. Gerci bebegimi gordum ya dunya umrumda degil amuda kalkmisti minigim... bi de su kanama dursa daha da mutlu olucam

biz de 320 liraya yaptırmıştık

Şimdi yine kan geldi benden busefer vajenden geldi kontrol ettim doktor da sebebini bilmiyor ama geldikçe canım sıkılıyor

Sadece lavaboda geliyorsa çok panik yapma ben de 4,5 damla geldi ağlayarak gittim Dr a tuvalette geldiğini söyleyince hemşiresine dönüp bugün bu 4. Mü 5. Mi dedi evde alafranga wc yok mu ne diye zorlarsınız şu tuvaletlerde dedi siz öyle iki büklüm oturunca rahim ağzına kan toplanıyomuş o da kanamaya sebep oluyormuş oturabilirsen karnını sıkıştırmadan bir yerden destek alarak biraz dik dur sandalyede durur gibi gerçi benim ondan olmamış rahim ağzında et oluşmuş Polip yani 3 ay sonra alınacak o kanama yapıyomuş ama gene wc de kanıyor ben de öyle oturmuyorum artık sen de dikkat et bebekten olsa hep kanar

Doktor ultrason fotografinin altina plasenta circumvallate yazmis. Eve gelince dikkatimi cekti. Netten arastirdim hic ic acici seyler okumadim. Cokta uzulduum. Bu konuda bilgisi olan var mi

1 ay kadar önce benim de pembe-kahve lekelenmem oldu gecenin köründe hastaneye gittik. bebekte ve kesede kanama göremedi doktor. kanama benden geliyormuş bebekten değil yine de progestan verdi. düzenli kullandım geçti şükür. siz de korkmayın pembe-kahverengi kan çok korkulacak değil demişti doktorum. dinlenin çok ayakta durmayın bana bunları demişti geçti de. inşallah sizinkiler de geçer kızlar.

Doktor ultrason fotografinin altina plasenta circumvallate yazmis. Eve gelince dikkatimi cekti. Netten arastirdim hic ic acici seyler okumadim. Cokta uzulduum. Bu konuda bilgisi olan var mi

Canım bilgim yok ama Dr un çok konuşmayan birisi mi neden açıklama yapmamış ki senin yerinde olsam ararım ben anlamadım burada yazan ne demek oluyor diye

anlarsın anlarsın merak etme o çok farklı hiç bişeye benzemiyor hissetmek çok güzel

kaçıncı haftada hareketlerini hissettin canım ben 14.haftamdayım dün vucudunun bi yeri atar ya öle 3 kere oldu rahmimin üstünde ve sol kaburgamın orda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…