- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
Bana öyle demişti canım bi arayıp sorarsin olmazsa16. hafta baslanıyosa ası haftaya cagırması lazım. çagırmazsa ben arayayım olmazsa
bilmiyorum ki canım bana devam diyor kullanıyorum ben...Acaba nekadar kullanicaz bunlari..bi zarari yoktur degilmi
Bendede oldu inanilmaz agri dr u aradim onemli degil dedi. Sonra bolca su ictim rahatladimKizlar gunaydin iki gundur sag tarafimda bicak saplanmasi gibi sanci oluyor Karnimin saginda oluyo kasikta degil acaba neden? Kontrolume bi hafta var
Aynen canim hatta demistiki bazen 36. Haftaya kadar kullandiriyoruzbilmiyorum ki canım bana devam diyor kullanıyorum ben...
Aynı ilaç hem fitil hem ağızdan alınıyor değil mi canım farklı değil yaniben gece yatarken ağızdan, sabah fitil olarak kullanıyorum canım.. ağızdan alınca yan etkileri daha fazla oluyor.. nasıl rahat edersen öyle yap..
Benide cagirmislardi dosya acyilar 20. Hafta ilk asi icin gel demislerdiBeni sağlık ocgindan hemşire aramıştı bilgilerimiz aldı doktorun 16.hafta oldu deyince asi için gel dedi. Bir ay arayla iki defa tetanoz aşısı yapiyolarmis ilki bizim için ikincisi bebis icinmis.bide d vitamini damlası verrceklermis. Cumartesi doktor kontrolüm var haftaya içi de giderim sağlık ocagina
Anladım canım SağolBen kullandım ağızdan almıştım çok etkiledi mide bulantım zaten çoktu o dönem mahvetti beni doktora sordum fitil de alabilirsin diyince fitil kullandım
Ben farkli diye biliyorum bana daha once agizdan verdigi ile sonra yazdigi fitil farkliydi.hatta bi ara vajinal jel olarak verdi son olarak yetmedi igneyle devam ettikSağolun kızlar daha önce fitil olfarkliydi.dım ama aynı ilaç değil mi fitil ve ağızdan alınan farklı değil yani
aynen canım ben de öyle zaten pek misafir kabul etmiyoruz.. çok yakın arkadaşları bi tek.. ay valla çok yorucu gözümü kapayıp açsam tüm işler hallolmuş olsa nasıl olurdu :)
bende pek kabul etmiyorum cnm zaten akşama pertim çıkmış gidiyorum bide kimseye bakamam onlar gelip bana baksınlar
Misafirin yanında yemek yapılır ama ev toplanmaz. Bir arkadaşımın annesinden aldığı önemli bir öğüt buVe düşününce çok doğru geliyor.
Önce ev, sonra aksamın yemek planı, sonra kaynınla halledilecek iş, oradan dönerken de yapılacaksa market alışverişi. Poşetleri de kaynın taşısın :)))
KızlaKızlar Günaydın cumartesiden beri lekelenme var bende dün doktor progestan verdi ilk haftalarda fitil olarak kullanmistim aynı ilaç ağızdan da alınıyor mu
Cok tesekkur ederim deneyecgm dun az su icmstm aslinda. İnsallah gecer yaBen susuz kalmışım ondan oldu acile gittim serum verdiler hemen geçti 2,3 bardak su için 2 saat sonra yine için geçmezse Dr unuzu arayın inşallah bir sıkıntı yoktur
Evet canım yenidoğan dan alınmıyor mesela bu çok önemli ayrıntı
Bu doktor çileden çıkardı beni leke var diye gittim iki saniye baktı kalp atışını görünce bişey yok dedi ilacı yazdı bişey demedi bi sinirle çıktım doktor değiştircmBen farkli diye biliyorum bana daha once agizdan verdigi ile sonra yazdigi fitil farkliydi.hatta bi ara vajinal jel olarak verdi son olarak yetmedi igneyle devam ettik
Teşekkürler canımAyy arkadaşsa boşver canım evini topla yemeği beklesinlerşaka biyana akrabadansa arkadaşta ben daha rahat oluyorum
Aynen ya eşim görüyor zaten 6.30 da eve giriyorum yeneği zor yapıyorum kimseyi çağırmıyoruz o yüzden
Aynenn kesinlikle çok dığru canım annemde hep önce temizliğini yap der. Misafir oturur bakınır lavabo falan derken yaparsın yemeğini ama ev pisse gel de gör dedikoduları
Günaydın canım evet alınıyor ama vaginal daha etkiliymiş bana ağızdan yazmıştı
evet canım aynı ilaç.. progestan 100 mg yumuşak kapsül benim kullandığım.. senin dozu farklı olabilir tabi.. bu ilacı hem fitil gibi alttan kullanabilir hem de yutabilirsin..Aynı ilaç hem fitil hem ağızdan alınıyor değil mi canım farklı değil yani
Malesef bazi dr lari anlamak zor.benimkide pek aciklamaz kendi bakiyor receteyi yaziyor vok kurcalarsan kiziyor kanamam var diye ariyorum onemli degil diyor ilaclara devamBu doktor çileden çıkardı beni leke var diye gittim iki saniye baktı kalp atışını görünce bişey yok dedi ilacı yazdı bişey demedi bi sinirle çıktım doktor değiştircm
İcim rahatladi benimde cok sagol canim su iceyim bakalim gecer insallahBendede oldu inanilmaz agri dr u aradim onemli degil dedi. Sonra bolca su ictim rahatladim
Gunaydin kizlar. Bende bgun 4 te gidiyorum doktora. Bakalim ne diyecek. Dun stres yapmistim cok ama icimi rahatlattiniz sagolun. Insalah guzel haberlerle gelirim.
maşallah sanaaa ben dün 20:30 da bi yattım sabah 7:30 da zor uyandımmmm
kızlar gunaydınnn. hergun bındıgım tıklım tıklım dolu dolmus bugun dahada tıka basa doluydu. ateşler bastı. sersem sersem savruldum.arkaya dogru ılerledım bı adam kalktı yer verdı . hamıle oldugumu anlayıp verdı. ayyy dedım hamileliğim anlaşılıyooo. ılk yer verılısı bana bı duygulandımkı sormayın. sonra ınme zamanım geldı ama çok dolu ben kalkıcam, on tarafta kapı oraya ılerlıcem bır suru ogrencı.. korkuyorum gobegımı çarpıcam dıye. adam kalktıgımı gorunce herkezı ındırdı dolmustan açılın açılın dıye. doguma gıdıyom sandım :) sağolsun
Gunaydin bnimde iki bucukta randev var ins iyi haberlerle donerim ikili test sonucumuzda cikmis
Bende gidip kayır olayım ya tembellik yaptım hala gitmedim :-(bana 23.haftada gel dediler tetonoz için benide yarın çağırdılar gitçem bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?