2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağolun kızlar daha önce fitil olarak kullandım ama aynı ilaç değil mi fitil ve ağızdan alınan farklı değil yani

ben gece yatarken ağızdan, sabah fitil olarak kullanıyorum canım.. ağızdan alınca yan etkileri daha fazla oluyor.. nasıl rahat edersen öyle yap..
Aynı ilaç hem fitil hem ağızdan alınıyor değil mi canım farklı değil yani

Benide cagirmislardi dosya acyilar 20. Hafta ilk asi icin gel demislerdi

Sağolun kızlar daha önce fitil olfarkliydi.dım ama aynı ilaç değil mi fitil ve ağızdan alınan farklı değil yani
Ben farkli diye biliyorum bana daha once agizdan verdigi ile sonra yazdigi fitil farkliydi.hatta bi ara vajinal jel olarak verdi son olarak yetmedi igneyle devam ettik

aynen canım ben de öyle zaten pek misafir kabul etmiyoruz.. çok yakın arkadaşları bi tek.. ay valla çok yorucu gözümü kapayıp açsam tüm işler hallolmuş olsa nasıl olurdu :)

Ayy arkadaşsa boşver canım evini topla yemeği beklesinler şaka biyana akrabadansa arkadaşta ben daha rahat oluyorum

bende pek kabul etmiyorum cnm zaten akşama pertim çıkmış gidiyorum bide kimseye bakamam onlar gelip bana baksınlar

Aynen ya eşim görüyor zaten 6.30 da eve giriyorum yeneği zor yapıyorum kimseyi çağırmıyoruz o yüzden

Aynenn kesinlikle çok dığru canım annemde hep önce temizliğini yap der. Misafir oturur bakınır lavabo falan derken yaparsın yemeğini ama ev pisse gel de gör dedikoduları

KızlaKızlar Günaydın cumartesiden beri lekelenme var bende dün doktor progestan verdi ilk haftalarda fitil olarak kullanmistim aynı ilaç ağızdan da alınıyor mu

Günaydın canım evet alınıyor ama vaginal daha etkiliymiş bana ağızdan yazmıştı

Ben susuz kalmışım ondan oldu acile gittim serum verdiler hemen geçti 2,3 bardak su için 2 saat sonra yine için geçmezse Dr unuzu arayın inşallah bir sıkıntı yoktur
Cok tesekkur ederim deneyecgm dun az su icmstm aslinda. İnsallah gecer ya

Ben farkli diye biliyorum bana daha once agizdan verdigi ile sonra yazdigi fitil farkliydi.hatta bi ara vajinal jel olarak verdi son olarak yetmedi igneyle devam ettik
Bu doktor çileden çıkardı beni leke var diye gittim iki saniye baktı kalp atışını görünce bişey yok dedi ilacı yazdı bişey demedi bi sinirle çıktım doktor değiştircm

Teşekkürler canım

Aynı ilaç hem fitil hem ağızdan alınıyor değil mi canım farklı değil yani
evet canım aynı ilaç.. progestan 100 mg yumuşak kapsül benim kullandığım.. senin dozu farklı olabilir tabi.. bu ilacı hem fitil gibi alttan kullanabilir hem de yutabilirsin..

Bu doktor çileden çıkardı beni leke var diye gittim iki saniye baktı kalp atışını görünce bişey yok dedi ilacı yazdı bişey demedi bi sinirle çıktım doktor değiştircm
Malesef bazi dr lari anlamak zor.benimkide pek aciklamaz kendi bakiyor receteyi yaziyor vok kurcalarsan kiziyor kanamam var diye ariyorum onemli degil diyor ilaclara devam

Gunaydin kizlar. Bende bgun 4 te gidiyorum doktora. Bakalim ne diyecek. Dun stres yapmistim cok ama icimi rahatlattiniz sagolun. Insalah guzel haberlerle gelirim.

İnşallah geliceksin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

maşallah sanaaa ben dün 20:30 da bi yattım sabah 7:30 da zor uyandımmmm

Bende anlamıyorum canım kendimi gece 12.30 da yattım sabah uyandım ama bazen beni de tutuyor öyle ıyku nöbetleri 11 e kadar uyuyorum valla

Ay ne güzel canım Allah yardım etsin sağolsun adamcağız. Ama bana kimse vermiyor valla anlaşılmıyor herhalde hala :-(

Gunaydin bnimde iki bucukta randev var ins iyi haberlerle donerim ikili test sonucumuzda cikmis

Hadi hayırlısı inşallah haberlerini bekliyoruz

[QUOTE="hilen, post: 37881495, member: 630905"artik.ahatladi benimde cok sagol canim su iceyim bakalim gecer insallah[/QUOTE]
Ins canim ben yanimda kucuk siseyle geziyorum artik.su icmeyince anladimki sgrilar basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…