2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy bende bu sebepten acile gittim canım hiçbişi çıkmadı eşimin teorisi doğru çıktı gazmış merak etme hiçbişi yoktur inşallah ama geçmeyen bir ağrıysa geçmezse dr a git tabi
Kocamın teorisi doğru çıktı :):) Çok güldüm ya , ben de zaman zaman yaşıyorum bunu :):)

canım hıc takma kafana. bılıyorum elınde degıldır tabı ama ne olur gunlerını zehır etme. yaşa hamılelıgını. kesın bıle denılen ama genede dogurmayı tercıh eden ve sonucta sapasaglam dogan bır sürü örnek var. inşallah obur doktor guzel bırsey osylerde sende rahatlarsın canım

Iyiymiş onbeş dk falan bana on saniye bile bakmıyor

bende kullandım 2 kutu bitiyordu bıraktırdı gerek kalmadığı için,içinde bi kaç tane kalmıştı onuda günde bi kere içiyorum bitmesi için, günde 2 taneydi normalde 200 mg ama gerçekten çok halsizlik yapıyor,insanın içinden hiç bi iş yapası gelmiyor,akşam 7 8 de uykum gelirdi,günde bi tane içince yine eskisinden iyi,3 tane falan kaldı bitti artık şükür halsizlikten bıkmıştım çünkü

Selam kızlarrr nasıl gidiyor sorun sıkıntısı olan yoktur umarım :) Bugün sağlık ocağına yazılıcam bi türlü yazılamadım.16 haftaya girdik kesin derlermi acaba cinsiyeti bgn bakalım.Bu arada beslenmeler nasıl gidiyor bakalım.Geç kalkana yemeyene kızarım ona göre

Ayy bende bu sebepten acile gittim canım hiçbişi çıkmadı eşimin teorisi doğru çıktı gazmış merak etme hiçbişi yoktur inşallah ama geçmeyen bir ağrıysa geçmezse dr a git tabi
arada bi oluyor canım muhtemelen gazdı o zaman yaa :) devam ederse gidecegm dr a bakalm cok tskler :)

Canım ben özürlü cocuktan korkmamki, ayrıca testin temiz çıkması cocuğumun saglıklı olacağı anlamına gelmez. Doğumda havasız kalır, doğar basını vurur, bir kaza geçirir özürlü olur, bu sadece cocuk için degil aynısı bugün benimde başıma gelebilir. Benim korkum bundan degilki. Ben özürlü oldugunu bildigim halde onun adına karar almaktan korkarım. Ya 10 yasına geldiginde madem konusamayacıgımı ve yürüyemicegimi biliyordum neden dogmama izin verdin derse ya da her kosan cocuk gördüğünde bunu bana niye yaptın diye bakış atarsa bana ben bunun altından nasıl kalkıcam?

Ins canim ben yanimda kucuk siseyle geziyorum artik.su icmeyince anladimki sgrilar basliyor

Aynen canım bende çok unutuyodum tupper ın suluklarını aldım çocuklarının suluklarının yanına koyuyorum sürekli içiyorum valla [/QUOTE]
su cok onmli o zaman ben calısmıyrm evdeym sürahiyi doldurup koyuyrm odaya :) dısarı cıkınca da alıyorm yanıma ama bi iki yudum içiyorm bundan sonra aksatmam :)

evet bu dusunce ınsanın kafasını kurcalıyo ama Allah onu o şekılde yollamıs onun oyle dogması gerekıyo belkıde. belkı bu annenın sınavı bılemıyoruzkı. ve kalbı atan bı canlı sonucta onun hayatınada son vermekte bıze dusmez gıbı gelıyo. ay nebılım

Saglik ocaklari cok iyi ben 9haftalikken yaptirdim kaydimi 16.haftada yanlis hatirlamiyorsam tetenoz ignesi var.sali gunu gitmistim kalp atislarinida duydum Allaha sukur cok ilgileniyorlar benim kayitli oldugum yer ilgili her yer oylemi bilmiyorum tabi

Evet ilgileniyorlarmış gerçekten.Doktor yoktu falan bn geç kaldım kayıt için neyseki bgn olucam. Aşı var demek olucaz ne gerekiyorsa :)

KızlaKızlar Günaydın cumartesiden beri lekelenme var bende dün doktor progestan verdi ilk haftalarda fitil olarak kullanmistim aynı ilaç ağızdan da alınıyor mu

Kızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
Ben fitil olarak alıyordum yan etkisi daha az ama ameliyat sonrası ağızdan verdi düzelince yine fitil alıcam çünkü ağızdan acayip uyku yapıyor.. Ben doğuma kadar kullanıcam erken doğum riski nedeniyle

[QUOTE="Ariver, post: 37880906, member: 52en kullanıyorum canım ağızdan alıyorum..
Acaba nekadar kullanicaz bunlari bi zarari yoktur degilmi[/QUOTE]
Zararı yok hatta erken doğumu önleyici etkisi vr

Allah sana doğüru yolu göstersin canım, inşallah test sonuçları iyi çıkar da senin de yüreğin rahatlar

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan bebeğimi gördüükkk çikolata falan yedim nafile mışıl mışıl uyuyordu doktorda bir iki kere sarstı el salladı parmaklarını tek tek gördük yavrumun artık gözleri iyice belli olmuş. ve cinsiyetiimmiiizzzzzzzzzzz KIZ... Kızımız geliyooorrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…