- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Kocamın teorisi doğru çıktı :):) Çok güldüm ya , ben de zaman zaman yaşıyorum bunu :):)Ayy bende bu sebepten acile gittim canım hiçbişi çıkmadı eşimin teorisi doğru çıktı gazmışmerak etme hiçbişi yoktur inşallah ama geçmeyen bir ağrıysa geçmezse dr a git tabi
Çok ama çok tatlılar sağlıkla, mutlulukla kullansın minnoş :)
iyi gunblerde kullansın canımmm. topunu yıyım onun
Teşekkür ederiz teyzeleri :)Ayyy bunlar ne tatlı şeyler bóyle bayıldim :)
Ya sorma sunden bu yana deli gibiyim. Ufakta olsa bi risk var dedi bana doktor. Trisomy sinira yakin cikmista. Bugun icin baska doktora yonlendirecek beni. Aklima kotu seyler getirmemeye calisiyorum.sonucta bizim yanlus yaptigimiz biseyden kaynaki degil. Allah in emaneti o bana her hali ile basimin uzerinde yeri var.
sonuc olarak ikili test yaptirdigima pismanim arkadaslar. Bebegime kiyamam ben neden bundan sonraku gunlerimi zehir ettim kendi ellerimle diye uzuluyorum. Ortada netbiseyde yok ama herseye hassas oldugum bu donemde bide bu eklendi
git tabiki kan tahlili falan yaptırıyolar birde çocuğun aşıların tarihlerini veriyolar ordada kalp atışlarını duyabiliyorsunBende gidip kayır olayım ya tembellik yaptım hala gitmedim :-(
bence git bklm bi ne diceklerya ben ona ılk gıtım test yaptılar kan aldılar ıyı cıktı dedılerkı ayda bır cagırıcaz. ne arayan oldu ne soran. bıde tetenoz vuruluyomus dıye duydum. o ne zmaankı bılmıyorum hıç
Iyiymiş onbeş dk falan bana on saniye bile bakmıyorCanım ben bu hafta emel hanıma gittim. Çok iyi Çok ilgilendi. Cinsiyetini görmek için en az onbes dk uğraştı hatta. Ben de artık emel hanıma gitmek istiyorum ama eşim de Ebru tarımı bırakmayalim diyor. Bilemiyorum yani. Şafak hanimdansa Emel hanima git bence.
Bide ona giderim olmazsa denerim Sağol canımCanim cazip kocabagliya gec yogundur ama ilgi alaka cok iyi bn ona gidiyorum
Ben Viyana'da yasiyorum.Canim sen nerdeydin?
bende kullandım 2 kutu bitiyordu bıraktırdı gerek kalmadığı için,içinde bi kaç tane kalmıştı onuda günde bi kere içiyorum bitmesi için, günde 2 taneydi normalde 200 mg ama gerçekten çok halsizlik yapıyor,insanın içinden hiç bi iş yapası gelmiyor,akşam 7 8 de uykum gelirdi,günde bi tane içince yine eskisinden iyi,3 tane falan kaldı bitti artık şükür halsizlikten bıkmıştım çünkükızlar bende kullanıyorum yaklaşık 8 haftalıkkenden beri bende kanama leke falan bişi yokta kan da biraz düşük çıkmış progesteron hormonum ondan dolayı yazdı bide bından önce iki düşügüm var onlada alakalı heralde çok halsiz yapıyor beni elimi kaldıramıyorum yatarken agızdan alıyorum. sizdede oluyomu böle halsizlik 200mg benimki
arada bi oluyor canım muhtemelen gazdı o zaman yaa :) devam ederse gidecegm dr a bakalm cok tskler :)Ayy bende bu sebepten acile gittim canım hiçbişi çıkmadı eşimin teorisi doğru çıktı gazmışmerak etme hiçbişi yoktur inşallah ama geçmeyen bir ağrıysa geçmezse dr a git tabi
Canım ben özürlü cocuktan korkmamki, ayrıca testin temiz çıkması cocuğumun saglıklı olacağı anlamına gelmez. Doğumda havasız kalır, doğar basını vurur, bir kaza geçirir özürlü olur, bu sadece cocuk için degil aynısı bugün benimde başıma gelebilir. Benim korkum bundan degilki. Ben özürlü oldugunu bildigim halde onun adına karar almaktan korkarım. Ya 10 yasına geldiginde madem konusamayacıgımı ve yürüyemicegimi biliyordum neden dogmama izin verdin derse ya da her kosan cocuk gördüğünde bunu bana niye yaptın diye bakış atarsa bana ben bunun altından nasıl kalkıcam?Aman gözünü seveyim kabul etme sonuçta annesi sensin sen bilirsin ama karnıma koyma imkanı olsa yemin ederim alırım en kötü ihtimal sağlıksız ama onun da yaşamaya hakkı var belki de senden benden daha mutlu yaşayacak benim amcamın oğlu kör avukat ve hayata çok bağlı çok mutlu hep özrüyle ilgili espriler yapıyo ben onun kadar mutlu değilim şımarık sağlıklı zengin çocukları intihar ediyo aldırırsan hep içinde yaşayacak merak seni deli edecek acaba sağlıklı olcak mıydı düzelecek miydi diye sen Allah a tevekkül et sağlıksızsa bile sağlıklı olur belki aldırırım dersen sağlıklıysa bile cuma günü sağlıksız sonucunu alırsın belki de bu senin sınavın Allah a güven
Bi de şöyle düşün senin bebeğin sağlıksız diye
doğmasına izin vermeyeceğiz ama belki benim bebeğim katil olacak hırsız olacak anasını babasını kesecek 2. Abdullah Öcalan ı ben doğuracağım belki tıp bana bunun ihtimalini verebiliyor mu hadi yüzde versin bana 2 yıl içinde kalp krizi geçirecek kanser olacak şu an down Sendromu riski yok ama doğumdan 2 ay sonra olacak desin yüzdesini versin bakalım sıkıyosa bi tek bu testleri bulmuşlar bunlarla cana kıyıyolar hayatı burnunuzdan getirecek bunu doğuracağıma taş doğursaydım deme riski 1/235 risk sınırının üstündeHangimiz emin ki bunlardan ona yaşama hakkını veren verdi bize onu yaşatmak derdine derman olmak düşer bu hak ne Dr ların ne bizim biz anneyiz hastaysa bakarız açsa doyururuz üşüdüyse giydiririz anneliğin gerekleri bunlar şimdi içindeki minik korkuyla titriyo annem hakkımda ne karar verecek diye konuş onunla da sakinleşsin korkma de ne olursa olsun meleğin yanında de haddimi aşarak affına sığınarak yazdım sonuçta karar senin ama aldırabilecek biri olduğunu hissetsem yazmazdım yaşadıkların yordu seni kolay değil kararını biliyorum ama ufak bir destek vermek istedim hakkını Helal Et
Ins canim ben yanimda kucuk siseyle geziyorum artik.su icmeyince anladimki sgrilar basliyor
Canım ben özürlü cocuktan korkmamki, ayrıca testin temiz çıkması cocuğumun saglıklı olacağı anlamına gelmez. Doğumda havasız kalır, doğar basını vurur, bir kaza geçirir özürlü olur, bu sadece cocuk için degil aynısı bugün benimde başıma gelebilir. Benim korkum bundan degilki. Ben özürlü oldugunu bildigim halde onun adına karar almaktan korkarım. Ya 10 yasına geldiginde madem konusamayacıgımı ve yürüyemicegimi biliyordum neden dogmama izin verdin derse ya da her kosan cocuk gördüğünde bunu bana niye yaptın diye bakış atarsa bana ben bunun altından nasıl kalkıcam?
Saglik ocaklari cok iyi ben 9haftalikken yaptirdim kaydimi 16.haftada yanlis hatirlamiyorsam tetenoz ignesi var.sali gunu gitmistim kalp atislarinida duydum Allaha sukur cok ilgileniyorlar benim kayitli oldugum yer ilgili her yer oylemi bilmiyorum tabiSelam kızlarrr nasıl gidiyor sorun sıkıntısı olan yoktur umarım :) Bugün sağlık ocağına yazılıcam bi türlü yazılamadım.16 haftaya girdik kesin derlermi acaba cinsiyeti bgn bakalım.Bu arada beslenmeler nasıl gidiyor bakalım.Geç kalkana yemeyene kızarım ona göre
Saglik ocaklari cok iyi ben 9haftalikken yaptirdim kaydimi 16.haftada yanlis hatirlamiyorsam tetenoz ignesi var.sali gunu gitmistim kalp atislarinida duydum Allaha sukur cok ilgileniyorlar benim kayitli oldugum yer ilgili her yer oylemi bilmiyorum tabi
KızlaKızlar Günaydın cumartesiden beri lekelenme var bende dün doktor progestan verdi ilk haftalarda fitil olarak kullanmistim aynı ilaç ağızdan da alınıyor mu
Ben fitil olarak alıyordum yan etkisi daha az ama ameliyat sonrası ağızdan verdi düzelince yine fitil alıcam çünkü ağızdan acayip uyku yapıyor.. Ben doğuma kadar kullanıcam erken doğum riski nedeniyleKızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
Acaba nekadar kullanicaz bunlari bi zarari yoktur degilmi[/QUOTE][QUOTE="Ariver, post: 37880906, member: 52en kullanıyorum canım ağızdan alıyorum..
Allah sana doğüru yolu göstersin canım, inşallah test sonuçları iyi çıkar da senin de yüreğin rahatlarCanım ben özürlü cocuktan korkmamki, ayrıca testin temiz çıkması cocuğumun saglıklı olacağı anlamına gelmez. Doğumda havasız kalır, doğar basını vurur, bir kaza geçirir özürlü olur, bu sadece cocuk için degil aynısı bugün benimde başıma gelebilir. Benim korkum bundan degilki. Ben özürlü oldugunu bildigim halde onun adına karar almaktan korkarım. Ya 10 yasına geldiginde madem konusamayacıgımı ve yürüyemicegimi biliyordum neden dogmama izin verdin derse ya da her kosan cocuk gördüğünde bunu bana niye yaptın diye bakış atarsa bana ben bunun altından nasıl kalkıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?