Allahın izniyle hayırlı haberler alırsın inşallah, Türkiye'de iyi bir perinatologa da görünebilirsin ( bir çok isim var ,Prof Recep Has iyiymiş oldukça)Bekleme süreci öyleki araf!
Aslinda normalmiş bu durum ama bende bi korku oluyo acama bebek beslenemıyormu ben kilo almıyorum diye dr. Kontrolünde tartilıyorum hep aynıyim dr. Da bişey demiyo sanırim bizim bebişler yiyo bize deil onlara yarıyo etrafımdakilerde 6.7. Aydan sonra çok alırsın diyolar sende takilma canim kg isine :) biz zayıf anneler olcaz heraldeben de takıyorum bu aralar kilo konusuna , sadece bir kg aldım, önceden de yemeyi çok seven biri değildim. ..53 kg ile hamile kaldım bakalım ne zaman alıncak bu kilolar. ..acaba diyetisyene mi gitsem ona ayıp olmasın diye yerim belki çok çok:)
o mide bulantısı varyaaaa ço fena bişi benimde 2 gün yoktu tamam rahatladım derken geri geldicanım sabahları olan bulantının üzerine yemek yersem hiç geçmiyor o bulantı..safra çıkarsa rahatsın
maşallah sanaaa ben dün 20:30 da bi yattım sabah 7:30 da zor uyandımmmmGünaydıın kızlar benim de bulantım falan kalmadı bazen yokluyor okadarcık
Saat 8 de nasıl bir enerjiyle kalktım anlatamam size
aayyy keşke baksalar :)
kusamıyorum canım.. hafiften mide bulantısı oluyor kusacakmış gibi oluyor ama gelmiyoorr frklı bişi :)
o mide bulantısı varyaaaa ço fena bişi benimde 2 gün yoktu tamam rahatladım derken geri geldi
ayy kıyamam sana ...gerçekten az da olsa böyle duyarlı insanlar var çevremizde Allah razı olsunkızlar gunaydınnn. hergun bındıgım tıklım tıklım dolu dolmus bugun dahada tıka basa doluydu. ateşler bastı. sersem sersem savruldum.arkaya dogru ılerledım bı adam kalktı yer verdı . hamıle oldugumu anlayıp verdı. ayyy dedım hamileliğim anlaşılıyooo. ılk yer verılısı bana bı duygulandımkı sormayın. sonra ınme zamanım geldı ama çok dolu ben kalkıcam, on tarafta kapı oraya ılerlıcem bır suru ogrencı.. korkuyorum gobegımı çarpıcam dıye. adam kalktıgımı gorunce herkezı ındırdı dolmustan açılın açılın dıye. doguma gıdıyom sandım :) sağolsun
Gunaydin bnimde iki bucukta randev var ins iyi haberlerle donerim ikili test sonucumuzda cikmis
Benim kavgam işte bu..
Ne ilacı ? ve yan etkilerinde bundan bahsediyor mu ? Doktoruna danış mutlaka. Geçmiş olsun..kızlar ishal oldum ya midem de çok kötü ağırıyor.. doktorum yeni bir ilaç vermişti onu kullanmya başlayınca oldu... dün ilk defa kullandım içtikten bir saat sonra midem ağırdı.. bugün de aynısı oldu sonra da ishal oldum...
canım benim allah yardımcın olsun.. gerçekten çok zor.. şimdi biz ne desek hepsi boş.. en doğru kararı sen vereceksin.. ama ben kendi düşüncemi söyleyeyim ben kıyamazdım bebeğime.. hem onlar sağlıksız dese bile sağlıklı olma ihtimali var bence.. ben bu yüzden hiç yaptırmadım bu testleri.. doğduğunda sağlıklı olan bebeğe bir hafta sonra bir şey olmayacağı ne malum.. allah korusun doğduktan sonra sakat kalsa bebeklerimiz öldürecek miyiz onları..Cuma saat 10 da test sonucu almaya gidicem, kötü derlerse kürtaj derlerse ne dicem bilemiyorumkocaman oldu, elleri kolları öyle hareketli, ben nasıl secim yapabilirim ki?
CalsD3 canım.. evet yan etkilerinde yazıyor aradım hemen kes ilacı ishal diyeti yap patatesten başka bişey yeme bugün geçmezse tekrar ara dedi.Ne ilacı ? ve yan etkilerinde bundan bahsediyor mu ? Doktoruna danış mutlaka. Geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?