2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
KızlaKızlar Günaydın cumartesiden beri lekelenme var bende dün doktor progestan verdi ilk haftalarda fitil olarak kullanmistim aynı ilaç ağızdan da alınıyor mu

Aslinda normalmiş bu durum ama bende bi korku oluyo acama bebek beslenemıyormu ben kilo almıyorum diye dr. Kontrolünde tartilıyorum hep aynıyim dr. Da bişey demiyo sanırim bizim bebişler yiyo bize deil onlara yarıyo etrafımdakilerde 6.7. Aydan sonra çok alırsın diyolar sende takilma canim kg isine :) biz zayıf anneler olcaz heralde

kızlar gunaydınnn. hergun bındıgım tıklım tıklım dolu dolmus bugun dahada tıka basa doluydu. ateşler bastı. sersem sersem savruldum.arkaya dogru ılerledım bı adam kalktı yer verdı . hamıle oldugumu anlayıp verdı. ayyy dedım hamileliğim anlaşılıyooo. ılk yer verılısı bana bı duygulandımkı sormayın. sonra ınme zamanım geldı ama çok dolu ben kalkıcam, on tarafta kapı oraya ılerlıcem bır suru ogrencı.. korkuyorum gobegımı çarpıcam dıye. adam kalktıgımı gorunce herkezı ındırdı dolmustan açılın açılın dıye. doguma gıdıyom sandım :) sağolsun

aayyy keşke baksalar :)

kusamıyorum canım.. hafiften mide bulantısı oluyor kusacakmış gibi oluyor ama gelmiyoorr frklı bişi :)
o mide bulantısı varyaaaa ço fena bişi benimde 2 gün yoktu tamam rahatladım derken geri geldi

aynen caım 2 gün olmuyor sonra tekrar oluyor ama 2 hafta öncesine kadar daha rahatım ben gün içindeki bulantılarım yok sadece sabahları uyandığımda oluyor arada

ayy kıyamam sana ...gerçekten az da olsa böyle duyarlı insanlar var çevremizde Allah razı olsun

Gunaydin bnimde iki bucukta randev var ins iyi haberlerle donerim ikili test sonucumuzda cikmis

canım ınsallah guzel haberlerle gelırsın. dıger kontrole gıdecek arkadaşlarda öyle. alıntı yapmayı beceremedıgımden boyle yazıdm kusura bakmayın

kızlar ishal oldum ya midem de çok kötü ağırıyor.. doktorum yeni bir ilaç vermişti onu kullanmya başlayınca oldu... dün ilk defa kullandım içtikten bir saat sonra midem ağırdı.. bugün de aynısı oldu sonra da ishal oldum...

Ne ilacı ? ve yan etkilerinde bundan bahsediyor mu ? Doktoruna danış mutlaka. Geçmiş olsun..

Cuma saat 10 da test sonucu almaya gidicem, kötü derlerse kürtaj derlerse ne dicem bilemiyorum kocaman oldu, elleri kolları öyle hareketli, ben nasıl secim yapabilirim ki?
canım benim allah yardımcın olsun.. gerçekten çok zor.. şimdi biz ne desek hepsi boş.. en doğru kararı sen vereceksin.. ama ben kendi düşüncemi söyleyeyim ben kıyamazdım bebeğime.. hem onlar sağlıksız dese bile sağlıklı olma ihtimali var bence.. ben bu yüzden hiç yaptırmadım bu testleri.. doğduğunda sağlıklı olan bebeğe bir hafta sonra bir şey olmayacağı ne malum.. allah korusun doğduktan sonra sakat kalsa bebeklerimiz öldürecek miyiz onları..
bol bol dua et canım.. allah inşallah bir yoluna koyacaktır.. her ne olursa olsun mtlaka bir hayır vardır.. biz de dua edicez sana.. bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum.. inşallah da öyle olacak..

ya ben bu testlerı anlamıyorum.biliyorumki kesın desede aldırmıcaktır çogu annebebegını. ama kesın bıle dıyemedıklerı bırsey bu. can sıkıcı sadece. lutfen bebegınızın saglıklı olduguna ınanın. bende ç ok duyuyorum sonradan sapasaglam doguyo cocuklar olan 9 ay uzulen anneye oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…