Birde ayaklarini sicak tut usutmeİcim rahatladi benimde cok sagol canim su iceyim bakalim gecer insallah
Ayy bende bu sebepten acile gittim canım hiçbişi çıkmadı eşimin teorisi doğru çıktı gazmışKizlar gunaydin iki gundur sag tarafimda bicak saplanmasi gibi sanci oluyor Karnimin saginda oluyo kasikta degil acaba neden? Kontrolume bi hafta var
1ay fitil simdide agizdan aliyorumKızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
İnşallah geliceksin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bende anlamıyorum canım kendimi gece 12.30 da yattım sabah uyandım ama bazen beni de tutuyor öyle ıyku nöbetleri 11 e kadar uyuyorum valla
Ay ne güzel canım Allah yardım etsin sağolsun adamcağız. Ama bana kimse vermiyor valla anlaşılmıyor herhalde hala :-(
Hadi hayırlısı inşallah haberlerini bekliyoruz
Allah razi olsun canımevet canım aynı ilaç.. progestan 100 mg yumuşak kapsül benim kullandığım.. senin dozu farklı olabilir tabi.. bu ilacı hem fitil gibi alttan kullanabilir hem de yutabilirsin..
Beni de dün çok sinirlendirdi gitmicm onaMalesef bazi dr lari anlamak zor.benimkide pek aciklamaz kendi bakiyor receteyi yaziyor vok kurcalarsan kiziyor kanamam var diye ariyorum onemli degil diyor ilaclara devam
canım ceketle görmuyolar dar badı vardı bugun actım önumude.:) biraz gözlerıne soktum yanı
kızlar bende kullanıyorum yaklaşık 8 haftalıkkenden beri bende kanama leke falan bişi yokta kan da biraz düşük çıkmış progesteron hormonum ondan dolayı yazdı bide bından önce iki düşügüm var onlada alakalı heralde çok halsiz yapıyor beni elimi kaldıramıyorum yatarken agızdan alıyorum. sizdede oluyomu böle halsizlik 200mg benimkievet canım aynı ilaç.. progestan 100 mg yumuşak kapsül benim kullandığım.. senin dozu farklı olabilir tabi.. bu ilacı hem fitil gibi alttan kullanabilir hem de yutabilirsin..
Ins canim ben yanimda kucuk siseyle geziyorum artik.su icmeyince anladimki sgrilar basliyor[/QUOTE][QUOTE="hilen, post: 37881495, member: 630905"artik.ahatladi benimde cok sagol canim su iceyim bakalim gecer insallah
Kime gidiyosunBeni de dün çok sinirlendirdi gitmicm ona
Bana da yapmiştı canm dr demişti zaten uyku yapar diye oyüzden işe gitmeden bir tane gece 2 tane alıyodum. Eğer çok yan etki yaparsa vaginal kullan demişti ama onu bulantı için demişti sanırımkızlar bende kullanıyorum yaklaşık 8 haftalıkkenden beri bende kanama leke falan bişi yokta kan da biraz düşük çıkmış progesteron hormonum ondan dolayı yazdı bide bından önce iki düşügüm var onlada alakalı heralde çok halsiz yapıyor beni elimi kaldıramıyorum yatarken agızdan alıyorum. sizdede oluyomu böle halsizlik 200mg benimki
Seni dinlemek lazımmis şafak hanima gidiyordum ya iki saniye baktı sadece kalp atışıni görünce bişey yok dedi gönderdi ikili testi yaparken bile on saniye falan baktı değiştiricm Nursel hanima mi giderim bilmiyorumKime gidiyosun
daha iki hafta daha içcem ondan sonra kescek galiba sen ne kadar kullanmıştın canımBana da yapmiştı canm dr demişti zaten uyku yapar diye oyüzden işe gitmeden bir tane gece 2 tane alıyodum. Eğer çok yan etki yaparsa vaginal kullan demişti ama onu bulantı için demişti sanırım
Ben bi kutu içtim canım lekelnmem olmadı bitince gitti baktı kanama alanı da kalmamştı ağrılarım da geçmişti artık gerek yok dedi bıraktımdaha iki hafta daha içcem ondan sonra kescek galiba sen ne kadar kullanmıştın canım
bende iki kutu içmiş olcammBen bi kutu içtim canım lekelnmem olmadı bitince gitti baktı kanama alanı da kalmamştı ağrılarım da geçmişti artık gerek yok dedi bıraktım
Canım ben bu hafta emel hanıma gittim. Çok iyi Çok ilgilendi. Cinsiyetini görmek için en az onbes dk uğraştı hatta. Ben de artık emel hanıma gitmek istiyorum ama eşim de Ebru tarımı bırakmayalim diyor. Bilemiyorum yani. Şafak hanimdansa Emel hanima git bence.Seni dinlemek lazımmis şafak hanima gidiyordum ya iki saniye baktı sadece kalp atışıni görünce bişey yok dedi gönderdi ikili testi yaparken bile on saniye falan baktı değiştiricm Nursel hanima mi giderim bilmiyorum
Canim cazip kocabagliya gec yogundur ama ilgi alaka cok iyi bn ona gidiyorumSeni dinlemek lazımmis şafak hanima gidiyordum ya iki saniye baktı sadece kalp atışıni görünce bişey yok dedi gönderdi ikili testi yaparken bile on saniye falan baktı değiştiricm Nursel hanima mi giderim bilmiyorum
Canım dr bana iki küçük kanama alanı var dedi. Ama hap yazmadı. Neden acaba. Kanama hiç olmadı bende. Ama kanama alanı varmış içerde.Ben bi kutu içtim canım lekelnmem olmadı bitince gitti baktı kanama alanı da kalmamştı ağrılarım da geçmişti artık gerek yok dedi bıraktım
ya ben bu testlerı anlamıyorum.biliyorumki kesın desede aldırmıcaktır çogu annebebegını. ama kesın bıle dıyemedıklerı bırsey bu. can sıkıcı sadece. lutfen bebegınızın saglıklı olduguna ınanın. bende ç ok duyuyorum sonradan sapasaglam doguyo cocuklar olan 9 ay uzulen anneye oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?