2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar gunaydin iki gundur sag tarafimda bicak saplanmasi gibi sanci oluyor Karnimin saginda oluyo kasikta degil acaba neden? Kontrolume bi hafta var
Ayy bende bu sebepten acile gittim canım hiçbişi çıkmadı eşimin teorisi doğru çıktı gazmış merak etme hiçbişi yoktur inşallah ama geçmeyen bir ağrıysa geçmezse dr a git tabi

canım ceketle görmuyolar dar badı vardı bugun actım önumude.:) biraz gözlerıne soktum yanı

canım ceketle görmuyolar dar badı vardı bugun actım önumude.:) biraz gözlerıne soktum yanı
bizde stretjiler bitmez diyosun valla iyi yapıyosun önceliğimiz var hamile yaşlı gazi ve sakatlara yer veriniz bende kabanıma bakıyorum garivan gariban gözükmüyo diye bildiğin şiş ama bu koz göbekli demiş olabilirler

evet canım aynı ilaç.. progestan 100 mg yumuşak kapsül benim kullandığım.. senin dozu farklı olabilir tabi.. bu ilacı hem fitil gibi alttan kullanabilir hem de yutabilirsin..
kızlar bende kullanıyorum yaklaşık 8 haftalıkkenden beri bende kanama leke falan bişi yokta kan da biraz düşük çıkmış progesteron hormonum ondan dolayı yazdı bide bından önce iki düşügüm var onlada alakalı heralde çok halsiz yapıyor beni elimi kaldıramıyorum yatarken agızdan alıyorum. sizdede oluyomu böle halsizlik 200mg benimki

[QUOTE="hilen, post: 37881495, member: 630905"artik.ahatladi benimde cok sagol canim su iceyim bakalim gecer insallah
Ins canim ben yanimda kucuk siseyle geziyorum artik.su icmeyince anladimki sgrilar basliyor[/QUOTE]

Aynen canım bende çok unutuyodum tupper ın suluklarını aldım çocuklarının suluklarının yanına koyuyorum sürekli içiyorum valla

Bana da yapmiştı canm dr demişti zaten uyku yapar diye oyüzden işe gitmeden bir tane gece 2 tane alıyodum. Eğer çok yan etki yaparsa vaginal kullan demişti ama onu bulantı için demişti sanırım

Bana da yapmiştı canm dr demişti zaten uyku yapar diye oyüzden işe gitmeden bir tane gece 2 tane alıyodum. Eğer çok yan etki yaparsa vaginal kullan demişti ama onu bulantı için demişti sanırım
daha iki hafta daha içcem ondan sonra kescek galiba sen ne kadar kullanmıştın canım

Canım ben bu hafta emel hanıma gittim. Çok iyi Çok ilgilendi. Cinsiyetini görmek için en az onbes dk uğraştı hatta. Ben de artık emel hanıma gitmek istiyorum ama eşim de Ebru tarımı bırakmayalim diyor. Bilemiyorum yani. Şafak hanimdansa Emel hanima git bence.

Canim cazip kocabagliya gec yogundur ama ilgi alaka cok iyi bn ona gidiyorum

Ben bi kutu içtim canım lekelnmem olmadı bitince gitti baktı kanama alanı da kalmamştı ağrılarım da geçmişti artık gerek yok dedi bıraktım
Canım dr bana iki küçük kanama alanı var dedi. Ama hap yazmadı. Neden acaba. Kanama hiç olmadı bende. Ama kanama alanı varmış içerde.

Ya sorma sunden bu yana deli gibiyim. Ufakta olsa bi risk var dedi bana doktor. Trisomy sinira yakin cikmista. Bugun icin baska doktora yonlendirecek beni. Aklima kotu seyler getirmemeye calisiyorum.sonucta bizim yanlus yaptigimiz biseyden kaynaki degil. Allah in emaneti o bana her hali ile basimin uzerinde yeri var.

sonuc olarak ikili test yaptirdigima pismanim arkadaslar. Bebegime kiyamam ben neden bundan sonraku gunlerimi zehir ettim kendi ellerimle diye uzuluyorum. Ortada netbiseyde yok ama herseye hassas oldugum bu donemde bide bu eklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…