sağlık ocağı kontrelleri başlayan var mı arkadaşlar
Benim dr hic bakmayi denemedi canim..aslinda bukadar merak etmiyordum ama haberler geldikce meraklandim iyce..Allah saglikli versinde insYalnız değilsiniz kizlarr ben de öğrenemedim çünkü arkasını dönmüştü bebeğim :) dr en son birkaç gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Ama eşim kızıyor bebege zararı olacak diye izin vermiyo yani gitmiycem tekrar. 3 aralıkta randevum onu bekliycem. Gösterirse o gün öğrenirim inş. Nedense eskisi kadar merak etmiyorum artık. Millet sormasa aklıma bile gelmeyecek. Hepimizin gönlünden geçeni versin Rabbim. Sağlıklı ve hayırlı olsunlar öncelikle de.
Merhaba.
Bende henüz öğrenmedim. :) 1 Aralık da randevum var nasipse o zaman netleşecek cinsiyeti.
Ins ilk kontrollerde hayirlisiyla gelir haberlerben varım gostermıyo kuşum. bıraz kıza benzıo dedı ama kesınlıkle bırsey alma dedi. sonrakı randevudada hıc gostermedı
Ben igne olarak kullaniyorum canimKızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
ben kullanıyorum canım ağızdan alıyorum..Kızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
doktor yenı bıraktırdı gunde uç kere agızdan alıyordumKızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
Ins guzel haberlerle gelin kizlarkızlar ben çıkıyorum dualarınız bekliyorum yarın sabah doktora gideceğiz bebeğim iyidir inş, ikili testimde çıktı o da inş güzeldir birdeeeeee inşallah cinsiyetini söyler kızlar
ben canım yarın sabah gidicez canım inşallah birşey söyler de öğreniriz.
ben gece yatarken ağızdan, sabah fitil olarak kullanıyorum canım.. ağızdan alınca yan etkileri daha fazla oluyor.. nasıl rahat edersen öyle yap..Kızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
Hadi hayirlisi ins csnim..benimde haftaya randevum ama bakicakmi cinsiyete bilmiyorum hayirlisi insbende henüz ögrenmedim aralık ilk haftası inşaallah ögrenecegim
Beni sağlık ocgindan hemşire aramıştı bilgilerimiz aldı doktorun 16.hafta oldu deyince asi için gel dedi. Bir ay arayla iki defa tetanoz aşısı yapiyolarmis ilki bizim için ikincisi bebis icinmis.bide d vitamini damlası verrceklermis. Cumartesi doktor kontrolüm var haftaya içi de giderim sağlık ocaginaya ben ona ılk gıtım test yaptılar kan aldılar ıyı cıktı dedılerkı ayda bır cagırıcaz. ne arayan oldu ne soran. bıde tetenoz vuruluyomus dıye duydum. o ne zmaankı bılmıyorum hıç
Ben kullandım ağızdan almıştım çok etkiledi mide bulantım zaten çoktu o dönem mahvetti beni doktora sordum fitil de alabilirsin diyince fitil kullandımKızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
En azından haklarımızı bilelim :)Benim kavgam işte bu..
Beni sağlık ocgindan hemşire aramıştı bilgilerimiz aldı doktorun 16.hafta oldu deyince asi için gel dedi. Bir ay arayla iki defa tetanoz aşısı yapiyolarmis ilki bizim için ikincisi bebis icinmis.bide d vitamini damlası verrceklermis. Cumartesi doktor kontrolüm var haftaya içi de giderim sağlık ocagina
16. hafta baslanıyosa ası haftaya cagırması lazım. çagırmazsa ben arayayım olmazsaBeni sağlık ocgindan hemşire aramıştı bilgilerimiz aldı doktorun 16.hafta oldu deyince asi için gel dedi. Bir ay arayla iki defa tetanoz aşısı yapiyolarmis ilki bizim için ikincisi bebis icinmis.bide d vitamini damlası verrceklermis. Cumartesi doktor kontrolüm var haftaya içi de giderim sağlık ocagina
Acaba nekadar kullanicaz bunlari..bi zarari yoktur degilmiben kullanıyorum canım ağızdan alıyorum..
Kizlar gunaydin iki gundur sag tarafimda bicak saplanmasi gibi sanci oluyor Karnimin saginda oluyo kasikta degil acaba neden? Kontrolume bi hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?