2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sağlık ocağı kontrelleri başlayan var mı arkadaşlar

ya ben ona ılk gıtım test yaptılar kan aldılar ıyı cıktı dedılerkı ayda bır cagırıcaz. ne arayan oldu ne soran. bıde tetenoz vuruluyomus dıye duydum. o ne zmaankı bılmıyorum hıç

Benim dr hic bakmayi denemedi canim..aslinda bukadar merak etmiyordum ama haberler geldikce meraklandim iyce..Allah saglikli versinde ins

Kızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi

Ins guzel haberlerle gelin kizlar

ya ben ona ılk gıtım test yaptılar kan aldılar ıyı cıktı dedılerkı ayda bır cagırıcaz. ne arayan oldu ne soran. bıde tetenoz vuruluyomus dıye duydum. o ne zmaankı bılmıyorum hıç
Beni sağlık ocgindan hemşire aramıştı bilgilerimiz aldı doktorun 16.hafta oldu deyince asi için gel dedi. Bir ay arayla iki defa tetanoz aşısı yapiyolarmis ilki bizim için ikincisi bebis icinmis.bide d vitamini damlası verrceklermis. Cumartesi doktor kontrolüm var haftaya içi de giderim sağlık ocagina

Kizlar gunaydin iki gundur sag tarafimda bicak saplanmasi gibi sanci oluyor Karnimin saginda oluyo kasikta degil acaba neden? Kontrolume bi hafta var

[QUOTE="Ariver, post: 37880906, member: 52en kullanıyorum canım ağızdan alıyorum..[/QUOTE]
Acaba nekadar kullanicaz bunlari bi zarari yoktur degilmi

16. hafta baslanıyosa ası haftaya cagırması lazım. çagırmazsa ben arayayım olmazsa

Kizlar gunaydin iki gundur sag tarafimda bicak saplanmasi gibi sanci oluyor Karnimin saginda oluyo kasikta degil acaba neden? Kontrolume bi hafta var

Ben susuz kalmışım ondan oldu acile gittim serum verdiler hemen geçti 2,3 bardak su için 2 saat sonra yine için geçmezse Dr unuzu arayın inşallah bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…