2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ahh ALLAH siz bağıslasın canım çok sevindim adına yaa bendeyrn gidiem bakalım hayırlısı :)) bende yazarm

Tebrk ederim canımm Allah kucağına almak nasip etsin :)

Özürlü olma ihtimaline karşımı doğurdu? Baska test yaptı mı?

merhaba güzel anneler.. size bir şey sormak istiyorum. bilgisayarımda duran nişan düğün fotoğrafları vardı. onları düzenledim bugün. internetten bastırabileceğim güvenilir uygun bir site biliyor musunuz?

Oyyy masallahh Allah kucagina almak nasip etsin hayirli ugurlu olsun

gözun aydın canımmm saglıkla dogsun

Kızlar sizdede vamı her an acaba bebeğim iyimi sağlıklımı düşüncesi valla arada geliyo aklıma ama sanki bana sinyal veriyo bebeğim ya midemi bulandırıyo yada kasık ağrısı yapıyo birden hissettiriyo yani oluyomu sizde de

Prolutonamorraa, post: 37883438, member: 116183"]Ben fitil olarak alıyordum yan etkisi daha az ama ameliyat sonrası ağızdan verdi düzelince yine fitil alıcam çünkü ağızdan acayip uyku yapıyor.. Ben doğuma kadar kullanıcam erken doğum riski nedeniyle

Acaba nekadar kullanicaz bunlari bi zarari yoktur degilmi[/QUOTE]
Zararı yok hatta erken doğumu önleyici etkisi vr[/QUOTE]
Proluton ampulde progesteron mu bilgin varmicanim?progestan igne yapiliyordum simdi dr ilaci degisip proluton verdi

Prolutonamorraa, post: 37883438, member: 116183"]Ben fitil olarak alıyordum yan etkisi daha az ama ameliyat sonrası ağızdan verdi düzelince yine fitil alıcam çünkü ağızdan acayip uyku yapıyor.. Ben doğuma kadar kullanıcam erken doğum riski nedeniyle

Acaba nekadar kullanicaz bunlari bi zarari yoktur degilmi[/QUOTE]
Proluton ampulde progesteron mu bilgin varmicanim?progestan igne yapiliyordum simdi dr ilaci degisip proluton verdi

Ay darısı başıma inşallah, yarın kontrolüm var banada geçen ay erkek olabilir dedi kız dese bu sefer keşkemm

Arada bende de oluyor, bulantılar olunca rahatlıyorum

Proluton ampulde progesteron mu bilgin varmicanim?progestan igne yapiliyordum simdi dr ilaci degisip proluton verdi[/QUOTE]
Prolutonda depo progestron var ve çok ağrılı, onu haftada bir yada iki kez oluyorsun sanırım.. Bana ameliyat sonrası yapmışlardı

Çok sevindim sizin adınıza prensesleriniz hayırlı olsun. Sağlıklıca kucaginiza alın inşallah. Darısı ögrenmeyenlerin başına :)

Proluton ampulde progesteron mu bilgin varmicanim?progestan igne yapiliyordum simdi dr ilaci degisip proluton verdi[/QUOTE]
Prolutonda depo progestron var ve çok ağrılı, onu haftada bir yada iki kez oluyorsun sanırım.. Bana ameliyat sonrası yapmışlardı[/QUOTE]
Evet haftada iki gun oluyorum.progestan hergun yapiliyordum o daha agriliydi hergun iki ampuldu kalcalarim mahvoldu.dusuk riskin oldugu icin basta prolutona devam et demisti dr . Sonra merak ettim progesteron mu oluyor buda benimde erken dogum riskim olabilirmis

bana 12. haftada kız gibi görünüyor dedi benimkide değişirmi ki ben kendimi kıza çok hazırlamıştım

bana 12. haftada kız gibi görünüyor dedi benimkide değişirmi ki ben kendimi kıza çok hazırlamıştım

banada dedı ama ben hazırlamadım cunku etraftaskılere soylesem hem moda gırerlerdı benıde moda sokarlardı. söylemedıgım ıcın erkek bu dıyolar. annane yontemlerı yapıyolar bı erkek cıkıo bı kız. oyuzden bende ortadayım yanı

Arkadaşlar uzun aradan sonra yine ben geldim benim kanama durmuyor ayağımı hafif kaldırayım kan geliyor doktora gittik hiç bir şey demiyor sadece her şey normal diyo ne yapacağımı şaşırdım progestanı ben günde 6 defa alıyorum anlayacağınız uyumaktan beynim şişti ne yapacağımı bilmiyorum herkes 16. haftaya kadar dikkat et sonra düşük tehlike bitiyor diyorlar ama doktor düşük tehlikesi de yok dedi düşün düşün çooook bunaldım sizler nasılsınız girmeyeli epey yazılmış geçmişe bakamadım iyisinizdir umarım

bizde kimseye demedik ama aramızda devamlı kızım kızım diye seviyoduk erkekse çocuğunda psikolojisi bozulacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…