Kızlar bu anne karnında olumlerin sebebi ne ben çok merak ediyorum biraz da bu konuda korkuyorum :-(
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan bebeğimi gördüükkk çikolata falan yedim nafile mışıl mışıl uyuyordu doktorda bir iki kere sarstı el salladı parmaklarını tek tek gördük yavrumun artık gözleri iyice belli olmuş. ve cinsiyetiimmiiizzzzzzzzzzz KIZ... Kızımız geliyooorrr...
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan bebeğimi gördüükkk çikolata falan yedim nafile mışıl mışıl uyuyordu doktorda bir iki kere sarstı el salladı parmaklarını tek tek gördük yavrumun artık gözleri iyice belli olmuş. ve cinsiyetiimmiiizzzzzzzzzzz KIZ... Kızımız geliyooorrr...
Özürlü olma ihtimaline karşımı doğurdu? Baska test yaptı mı?CANLAR DÜN YAZDIKLARINIZI OKUDUM DA BENİM BİR ARKADAŞIMA DA BEBEĞİN ENSE KALINLIĞI VAR DEDİLER. KIZ YIKILMIŞTI RESMEN. AMA KIZI TURP GİBİ DOĞDU MAŞALLAH. BEN İKİLİ TESTİ YAPTIRMADIM BİLE. SONUÇTA BU CANLAR BİZE EMANET. BOŞUNA PSİKOLOJİSİ BOZULAN ÇOK İNSAN VAR. RABBİM SAĞLIK SIHAT VERSİN İNŞALLAH..
Oyyy masallahh Allah kucagina almak nasip etsin hayirli ugurlu olsunkızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan bebeğimi gördüükkk çikolata falan yedim nafile mışıl mışıl uyuyordu doktorda bir iki kere sarstı el salladı parmaklarını tek tek gördük yavrumun artık gözleri iyice belli olmuş. ve cinsiyetiimmiiizzzzzzzzzzz KIZ... Kızımız geliyooorrr...
gözun aydın canımmm saglıkla dogsunkızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan bebeğimi gördüükkk çikolata falan yedim nafile mışıl mışıl uyuyordu doktorda bir iki kere sarstı el salladı parmaklarını tek tek gördük yavrumun artık gözleri iyice belli olmuş. ve cinsiyetiimmiiizzzzzzzzzzz KIZ... Kızımız geliyooorrr...
Bende bi ara degsimek istedim yeniden dr bulmakta kolay degil bu dr u tavsiyeyle bulmustum oyuzden devam ediyorum simdilik bakalimBeni de dün çok sinirlendirdi gitmicm ona
Amniosentez net sonuc veriyor tereddut etmektense iyi bir yerde yaptirabilirsinÖzürlü olma ihtimaline karşımı doğurdu? Baska test yaptı mı?
Ay darısı başıma inşallah, yarın kontrolüm var banada geçen ay erkek olabilir dedi kız dese bu sefer keşkemmkızlar geçen ay doktora gittiğimde bebeğimin cinsiyetine erkek demişti bu hafta sonu gittim kız dedi bir de oğlum var çokk mutlu oldum şükür birde kızım olucak Allah ın izniyle Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah
Arada bende de oluyor, bulantılar olunca rahatlıyorumKızlar sizdede vamı her an acaba bebeğim iyimi sağlıklımı düşüncesi valla arada geliyo aklıma ama sanki bana sinyal veriyo bebeğim ya midemi bulandırıyo yada kasık ağrısı yapıyo birden hissettiriyo yani oluyomu sizde de
Zararı yok hatta erken doğumu önleyici etkisi vr[/QUOTE]Prolutonamorraa, post: 37883438, member: 116183"]Ben fitil olarak alıyordum yan etkisi daha az ama ameliyat sonrası ağızdan verdi düzelince yine fitil alıcam çünkü ağızdan acayip uyku yapıyor.. Ben doğuma kadar kullanıcam erken doğum riski nedeniyle
Acaba nekadar kullanicaz bunlari bi zarari yoktur degilmi
Çok sevindim sizin adınıza prensesleriniz hayırlı olsun. Sağlıklıca kucaginiza alın inşallah. Darısı ögrenmeyenlerin başına :)kızlar geçen ay doktora gittiğimde bebeğimin cinsiyetine erkek demişti bu hafta sonu gittim kız dedi bir de oğlum var çokk mutlu oldum şükür birde kızım olucak Allah ın izniyle Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah
Proluton ampulde progesteron mu bilgin varmicanim?progestan igne yapiliyordum simdi dr ilaci degisip proluton verdi[/QUOTE]Ay darısı başıma inşallah, yarın kontrolüm var banada geçen ay erkek olabilir dedi kız dese bu sefer keşkemm
Arada bende de oluyor, bulantılar olunca rahatlıyorum
Zararı yok hatta erken doğumu önleyici etkisi vr
bana 12. haftada kız gibi görünüyor dedi benimkide değişirmi kiben kendimi kıza çok hazırlamıştım
bizde kimseye demedik ama aramızda devamlı kızım kızım diye seviyoduk erkekse çocuğunda psikolojisi bozulacak :)banada dedı ama ben hazırlamadım cunku etraftaskılere soylesem hem moda gırerlerdı benıde moda sokarlardı. söylemedıgım ıcın erkek bu dıyolar. annane yontemlerı yapıyolar bı erkek cıkıo bı kız. oyuzden bende ortadayım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?