Canım ben özürlü cocuktan korkmamki, ayrıca testin temiz çıkması cocuğumun saglıklı olacağı anlamına gelmez. Doğumda havasız kalır, doğar basını vurur, bir kaza geçirir özürlü olur, bu sadece cocuk için degil aynısı bugün benimde başıma gelebilir. Benim korkum bundan degilki. Ben özürlü oldugunu bildigim halde onun adına karar almaktan korkarım. Ya 10 yasına geldiginde madem konusamayacıgımı ve yürüyemicegimi biliyordum neden dogmama izin verdin derse ya da her kosan cocuk gördüğünde bunu bana niye yaptın diye bakış atarsa bana ben bunun altından nasıl kalkıcam?
hayırlı olsuuunnn :)kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan bebeğimi gördüükkk çikolata falan yedim nafile mışıl mışıl uyuyordu doktorda bir iki kere sarstı el salladı parmaklarını tek tek gördük yavrumun artık gözleri iyice belli olmuş. ve cinsiyetiimmiiizzzzzzzzzzz KIZ... Kızımız geliyooorrr...
ahh ALLAH siz bağıslasın canım çok sevindim adına yaa bendeyrn gidiem bakalım hayırlısı :)) bende yazarm
Tebrk ederim canımm Allah kucağına almak nasip etsin :)
Oyyy masallahh Allah kucagina almak nasip etsin hayirli ugurlu olsun
gözun aydın canımmm saglıkla dogsun
Çok sevindim sizin adınıza prensesleriniz hayırlı olsun. Sağlıklıca kucaginiza alın inşallah. Darısı ögrenmeyenlerin başına :)
hayırlı olsuuunnn :)
Yerim yaaa, nasıl da rahatlar. Hayırlı olsun darısı bize :):)kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan bebeğimi gördüükkk çikolata falan yedim nafile mışıl mışıl uyuyordu doktorda bir iki kere sarstı el salladı parmaklarını tek tek gördük yavrumun artık gözleri iyice belli olmuş. ve cinsiyetiimmiiizzzzzzzzzzz KIZ... Kızımız geliyooorrr...
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan bebeğimi gördüükkk çikolata falan yedim nafile mışıl mışıl uyuyordu doktorda bir iki kere sarstı el salladı parmaklarını tek tek gördük yavrumun artık gözleri iyice belli olmuş. ve cinsiyetiimmiiizzzzzzzzzzz KIZ... Kızımız geliyooorrr...
Gözünüz aydın kızlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkızlar geçen ay doktora gittiğimde bebeğimin cinsiyetine erkek demişti bu hafta sonu gittim kız dedi bir de oğlum var çokk mutlu oldum şükür birde kızım olucak Allah ın izniyle Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah
Zaten aklıma kötüyü getiremiyorum kiCanım şimdilik iyiye odaklan inşallah bebişin iyi çıkacak ense kalınlığı çok yanıltıcı olabiliyor çünkü ultrason yanıltıcı bir alet. Allah korusu öyle bişey olursa sonra düşünür karar verirsin ama bu senin sınavın o güne kadar metanrtini koru bebişini düşün sağlıklı olduğunu düşün mevlam ol der olur sapasağlam çıkar sonucun inşallah yarına bişey kalmadı
Harikasın, teşekkürlerAllahın izniyle hayırlı haberler alırsın inşallah, Türkiye'de iyi bir perinatologa da görünebilirsin ( bir çok isim var ,Prof Recep Has iyiymiş oldukça)
Benim kuzenimin 9 ay boyunca kanaması oldu hem de böyle baya şakır şakır, kızı şimdi 4 yaşında dünyalar güzeli, hatta yaşlı bir teyze şey demiş kanamalı doğan bebekler güzel olur demiş.. Mavi göz sarı kıvırcık saç :):) Pek de zeki, umarım sizin de öyle olur, biraz içinizi rahatlatır belki..Arkadaşlar uzun aradan sonra yine ben geldim benim kanama durmuyor ayağımı hafif kaldırayım kan geliyor doktora gittik hiç bir şey demiyor sadece her şey normal diyo ne yapacağımı şaşırdım progestanı ben günde 6 defa alıyorum anlayacağınız uyumaktan beynim şişti ne yapacağımı bilmiyorum herkes 16. haftaya kadar dikkat et sonra düşük tehlike bitiyor diyorlar ama doktor düşük tehlikesi de yok dedi düşün düşün çooook bunaldımsizler nasılsınız girmeyeli epey yazılmış geçmişe bakamadım iyisinizdir umarım
İyi ol da canım önemli değil fazlası zarar değilmişbende iki kutu içmiş olcamm
Canım dr bana iki küçük kanama alanı var dedi. Ama hap yazmadı. Neden acaba. Kanama hiç olmadı bende. Ama kanama alanı varmış içerde.
Kocamın teorisi doğru çıktı :):) Çok güldüm ya , ben de zaman zaman yaşıyorum bunu :):)
git tabiki kan tahlili falan yaptırıyolar birde çocuğun aşıların tarihlerini veriyolar ordada kalp atışlarını duyabiliyorsun
arada bi oluyor canım muhtemelen gazdı o zaman yaa :) devam ederse gidecegm dr a bakalm cok tskler :)
bu en çok ben de var sanırım.. göbeğime bakıp duruyorum.. küçüldü mü ne oldu diye?.. benim 2 düşüğüm var ondan da daha çok korkuyorum sanırım.. bi de eşimle aramız kötü.. üç yıllık evliyiz ilk defa bu kadar kötü.. hatta biz ideal çifttik, herkes özenirdi bize.. çok üzülüyorum sonra bebiş de üzülür diye daha çok üzülüyorum.. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..Kızlar sizdede vamı her an acaba bebeğim iyimi sağlıklımı düşüncesi valla arada geliyo aklıma ama sanki bana sinyal veriyo bebeğim ya midemi bulandırıyo yada kasık ağrısı yapıyo birden hissettiriyo yani oluyomu sizde de
gecti şimdilik canım aynen sırtım degil karın bölgesinde oluyor agrı :)Ya öğlenleri işteyim hep ama yarın sabah gidiyim sağol canım haklısın
Geçti mi canım demekki gazdı tam böbrek hizası ama sırtım değilde karnım yani boşlklarımız oluyor orası :)
Bende sizin gibi doktor mağduruydum Anadolu yakasında olanlara Maltepe Bölge Hastanesi Op.Dr.Özgür Kartal'ı şiddetle öneririm kızlar bu kadar ilgili güven veren bi doktor görmedim herseyi detayına içiniz rahatlayana kadar anlatıyo.Bende bi ara degsimek istedim yeniden dr bulmakta kolay degil bu dr u tavsiyeyle bulmustum oyuzden devam ediyorum simdilik bakalim
canım o doğuma yakın sağlıklı olduğunu öğrendi.Özürlü olma ihtimaline karşımı doğurdu? Baska test yaptı mı?
Güzel haberlerini bekliyorum canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı olanı nasip etsinGunaydin bnimde iki bucukta randev var ins iyi haberlerle donerim ikili test sonucumuzda cikmis
Tebrik ederim bi kız bi erkek gayet güzel olmuşkızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan bebeğimi gördüükkk çikolata falan yedim nafile mışıl mışıl uyuyordu doktorda bir iki kere sarstı el salladı parmaklarını tek tek gördük yavrumun artık gözleri iyice belli olmuş. ve cinsiyetiimmiiizzzzzzzzzzz KIZ... Kızımız geliyooorrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?