2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bu her zaman her çocuk için geçerli canım hepsi bir kusurunu öne sürüp niye doğurdun diyebilir biz ona onu ne olursa olsun çok sevdiğimizi ona kavuşmak için doğurduğumuzu anlatacağız yaşına uygun şekilde tabi gerekirse psikolojik yardım alarak senin yerinde ben olsam sen benim ölmeme izin verir miydin veremezdin ben de yapamadım hayata herkes eşit şartlarla gelmiyor herkesin bir derdi var bir sınavı var bunlarla mutlu olmayı öğreneceğiz diyeceksin bu kararın sana ait olduğunu düşünürsen kendini suçlarsın ve bebeğin sana böyle sormasa bile onun eksik kaldığı her alanda bir anne olarak üzülmenin yanı sıra sen sebep olmuşsun gibi üzülürsün ki bu yanlış senin bir kusurunu yok bir hatan yok bu riske sen sebep olmadın bebeklerimizin şu anda sağlıksız olmasıyla doğduktan sonra sağlıksız olması arasında bir fark yok biz değil miyiz hissettiklerini söyleyen gerildiklerini söyleyen topikteki tüm anneler bilinçli herkes yavrusunun kalbinin oluştuğundan yaşadığından hissettiğinden haberdar doğum öncesi ve doğum sonrası tek fark ne biliyo musun onları kucağımıza almamış kokusunu içimize çekmemiş olmak toplumun kürtaja normal bir müdahale ama bebek öldürmeye cinayet olarak bakması ne Farkı var ya bebekleri anne karnında öldürmeyelim ya da doğduktan sonra da aynı sebeplerden öldürme hakkımız olsun bu ikileme son verelim

şu anda dünya Sağlık Örgütü nün gecikmiş bir çalışması var Dr lar ikiye ayrılmış bir grup Dr down sendromlu bebeklerin yaşamının ilk yılında hayatını kaybedebileceği gibi 40 lı yaşlara kadar mutlu yaşayabilenler olduğunu da göz önüne alarak hayatlarına son vermenin etiğe aykırı olduğunu savunuyorlar

peki o yavru infazdan sonra anne neden bana kıydın ben böyle de olsa yaşamak isterdim derse ne olacak diyemeyecek de mi konuşamayacak artık sesi kesilecek bizde vicdanımızı rahatlatıp onun da sesini kesip yaşamaya devam edeceğiz öyle mi

elimde bir kürtaj videosu var eklemek isterdim ama ben çok etkilendim hamile arkadaşlarımı germek istemem
arkadaşım dualarım seninle inşallah bebişimiz sağlıklıdır kendi bebeğimi unuttum namazdan sonra duaya seninle başlıyorum Allah ım hayırlı kararlar aldırmak nasip etsin benden bu kadar uzatmak istemem seni germek yormak istemiyorum düşüncelerimi açıkça yazdığımı düşünüyorum asıl karar tabiki senin beni de mazur gör hepimizin fikri farklı sonuçta seni kırmak istemem sırf sana değil tüm arafta kalanlara yazdım belki birine olumlu destek olurum diye artık bu konuda yazmak istemiyorum hepinize hayırlı hamilelikler

Son düzenleme:
hayırlı ols
hayırlı olsuuunnn :)

ahh ALLAH siz bağıslasın canım çok sevindim adına yaa bendeyrn gidiem bakalım hayırlısı :)) bende yazarm

çok sağol canım yarın git bakalım da seninde için ferahlasın

Tebrk ederim canımm Allah kucağına almak nasip etsin :)

amin canım hepimizin Allah kucağına almayı nasip etsin

Oyyy masallahh Allah kucagina almak nasip etsin hayirli ugurlu olsun

çok sağol canım benim listeyede ekleyebilirsin beni

gözun aydın canımmm saglıkla dogsun

amin canım inşallah darısı senin başına kesinleşsin bakalım seninde

Çok sevindim sizin adınıza prensesleriniz hayırlı olsun. Sağlıklıca kucaginiza alın inşallah. Darısı ögrenmeyenlerin başına :)

amin canım çok sağol bende senin gibiydim sonunda bu sabah son buldu o muhteşem bekleyiş gece uyuyamadım heyecandan

Yerim yaaa, nasıl da rahatlar. Hayırlı olsun darısı bize :):)

Gözünüz aydın kızlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Zaten aklıma kötüyü getiremiyorum ki konduramıuorum. Cok sagolun iyi ki varsınız.

amin canım çok sağol bende senin gibiydim sonunda bu sabah son buldu o muhteşem bekleyiş gece uyuyamadım heyecandan[/QUOTE]
Gecen gün ben de öyleydim ama canım artık umudu kestim. Ben doğuma kadar öğrenemiycem heralde :)

Mytwin ve aynı durumu yaşayan yaşayacak olan diğer arkadaşlarım için; benim plesentam aşağıdaydı bugun tahlil sonucumu göstermeye gittiğimde detaylıca sordum. doktorum bunun korkulacak birşey olmadığını, düşük riskim olmadığını bu aylarda normal olduğunu hızlıca değil, aylar sonra yüksek ihtimalle yukarı çıkacağını söyledi.olabilecek en kötü şey ki küçük bi ihtimal 7.-8.ay civarında hala yukarı cıkmamıs olması bu durumda da bebeği dünyaya getiririz sezeryanla dedi.biz plesentanın aşağıda olduğunu söylemeyiz normalde çünkü şu an yapabileceğin bişey yok 6-7. ayda son durumu kendımız takip ederiz ama hafif lekelenmelerin olacak bunu görunce panıklememenız için söylüyoruz dedi.kendime ekstra özen göstermem gerekiyormu dedım hayır normal hayatına devam et dedi.dediğim gibi şehrin en iyi doktoru.rahatlattı beni.umarım sizide rahatlatır.

Benim kuzenimin 9 ay boyunca kanaması oldu hem de böyle baya şakır şakır, kızı şimdi 4 yaşında dünyalar güzeli, hatta yaşlı bir teyze şey demiş kanamalı doğan bebekler güzel olur demiş.. Mavi göz sarı kıvırcık saç :):) Pek de zeki, umarım sizin de öyle olur, biraz içinizi rahatlatır belki..

bende iki kutu içmiş olcamm
İyi ol da canım önemli değil fazlası zarar değilmiş

Canım dr bana iki küçük kanama alanı var dedi. Ama hap yazmadı. Neden acaba. Kanama hiç olmadı bende. Ama kanama alanı varmış içerde.

Valla canm ilk dr da bana yazmamştı ama ikincisi ağrın da var yazalım önlem olsun dedi

Kocamın teorisi doğru çıktı :):) Çok güldüm ya , ben de zaman zaman yaşıyorum bunu :):)

Valla öyle canım gazdır o gaz deyip duruyodu haklı çıktı :) eşler olmasa hastanede yatıp kalkıcaz :)

git tabiki kan tahlili falan yaptırıyolar birde çocuğun aşıların tarihlerini veriyolar ordada kalp atışlarını duyabiliyorsun

Ya öğlenleri işteyim hep ama yarın sabah gidiyim sağol canım haklısın

arada bi oluyor canım muhtemelen gazdı o zaman yaa :) devam ederse gidecegm dr a bakalm cok tskler :)

Geçti mi canım demekki gazdı tam böbrek hizası ama sırtım değilde karnım yani boşlklarımız oluyor orası :)

bu en çok ben de var sanırım.. göbeğime bakıp duruyorum.. küçüldü mü ne oldu diye?.. benim 2 düşüğüm var ondan da daha çok korkuyorum sanırım.. bi de eşimle aramız kötü.. üç yıllık evliyiz ilk defa bu kadar kötü.. hatta biz ideal çifttik, herkes özenirdi bize.. çok üzülüyorum sonra bebiş de üzülür diye daha çok üzülüyorum.. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Ya öğlenleri işteyim hep ama yarın sabah gidiyim sağol canım haklısın

Geçti mi canım demekki gazdı tam böbrek hizası ama sırtım değilde karnım yani boşlklarımız oluyor orası :)
gecti şimdilik canım aynen sırtım degil karın bölgesinde oluyor agrı :)

Bende bi ara degsimek istedim yeniden dr bulmakta kolay degil bu dr u tavsiyeyle bulmustum oyuzden devam ediyorum simdilik bakalim
Bende sizin gibi doktor mağduruydum Anadolu yakasında olanlara Maltepe Bölge Hastanesi Op.Dr.Özgür Kartal'ı şiddetle öneririm kızlar bu kadar ilgili güven veren bi doktor görmedim herseyi detayına içiniz rahatlayana kadar anlatıyo.

Gunaydin bnimde iki bucukta randev var ins iyi haberlerle donerim ikili test sonucumuzda cikmis
Güzel haberlerini bekliyorum canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı olanı nasip etsin

Tebrik ederim bi kız bi erkek gayet güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…