Canim kordondanmi aldilar parca cunku amniosentez 20 hafta itibariyle yapiliyor.cok dua et ins guzel ciksin sonuclar.baska bir dr ada olcum yaptirsaydiniz belki hatali olcumdur. Cok zor donemler rabbim kolaylik versinHa tamam bende biyopsyapiliy, yüzde yüz diyorlar sonuca!
Avm lerdede kapilardan geciyoruz zarari yok diyorlar ama siz napiyosunuzgeçme canım. vardır bıde hergun ıkı kere gecıyorsun. hamılelıkten şüphelenıyorum de bari.
ben asla geçmiyorum. doktorum sıkı sıkı uyardı. kenardan geçiyorum. en başta bir kez unuttum geçtim eşimi azarladım sen nasıl babasın nasıl hatırlatmazsın diye :)Avm lerdede kapilardan geciyoruz zarari yok diyorlar ama siz napiyosunuz
avmden yandan gecıyorum ben. hangı hamıleyı gordem gecmıo ordanAvm lerdede kapilardan geciyoruz zarari yok diyorlar ama siz napiyosunuz
Aslında güvenlik kapıları metal detektörü barındırırlar. Herhangi bir röntgen ışın söz konusu değildir. Bu nedenle güvenlik kapılarından geçmek sakıncalı değildir.Avm lerdede kapilardan geciyoruz zarari yok diyorlar ama siz napiyosunuz
ben uzun süreden beri içiyorum iğnesini de oldum şimdi hap olarak devam ediyorumm1ay fitil simdide agizdan aliyorum
bende geçmiyorum güvenlik görevlileri alışkın zaten bu duruma kimse ters tepki göstermiyoavmden yandan gecıyorum ben. hangı hamıleyı gordem gecmıo ordan
Aynen kesinlike katılıyorum.Kızlar ben x ray cihazlarının bir zararı olmadığını biliyorum, ama yine de geçmiyorum, ne olur ne olmaz diye artı cep telefonları tabletler ve bilgisayarlar daha zararlı x rayden haberiniz ola :):) Cep teli de mümkün olduğunca kulaklıkla kullanıyorum, şarja başka oldada takıyorum ve yatarken alarm kurduğum için uzağımda tutuyorum. tabletim yok ama bilgisayarı da oldukça uzaktan kullanıyorum :) Ne olur ne olmaz diye ama çok da ciddi olmamıza gerek yok sanıyorum :)
yanii . benzerı bı ılaç versın yada ne bıleyım vucudunun alışması ıcın az dozlarda başlanabılır. ye gulum ye. bıde patates çorbası yap ohhhhh bak canım cektı sımdı çok guzel olur hem mıdene ıyı gelır
Avm lerdede kapilardan geciyoruz zarari yok diyorlar ama siz napiyosunuz
Aslında güvenlik kapıları metal detektörü barındırırlar. Herhangi bir röntgen ışın söz konusu değildir. Bu nedenle güvenlik kapılarından geçmek sakıncalı değildir.
Ama yine de insanın içi rahat etmiyor, vicdanen.
Ben avmlerdeki x-rayların daha profesyonel olduğunu düşündüğüm için geçmiyorum.
ya kızlar bebeklere ne alıncak ne edılcek hıc bılmıyorum bırınız aldıklarınızı fotoyla cekıp paylaşsa topluca. ornek alsak super olur.kafam bomboş
asla geçmiyorum bende canım
canım x-ray bir ışın barındırıyor bizim için zararı yok yani yetişkin biri için yalnız bebeklerin 1.ayı dışında devam eden aylarda böyle ışınlara mariz kalmaması gerekiyor çünkü gelişim dönemindeler sürekli ve gerçekten zararlı ben bununla ilgili birkaç yazı okudum ve bebeği direkt etkileyen bir durum
Suda eritilip içilen bir ilaç kuzum tadını da çok begenmistim ama aağzıma surmem artık sanırım. Bi yandan temizlik yapiyorum bi yandan dinleniyorum misafirler i hiç cekemicem sanırım nasıl yapılıyor o çorba kuzum hemen yapiyim
Canım bana gelen öneriler i söyliyim sana. Hastane çıkışı 3 tane al dediler. Yenidoğan çok alma çünkü bebiş hemen buyuyormus ilk 3 ay hep zıbın tarzı giydiriliyormus. Kıyafetleri büyük al dediler. Kk da liste vardı sanki bulunca yollicam canım
Ayy inşallah yaa bende inşallah o günleri görürüm sağlıklı olsun iyi olduğunu bileyim gerisi önemli değil çok sağol canımmmBenim kuzenimin 9 ay boyunca kanaması oldu hem de böyle baya şakır şakır, kızı şimdi 4 yaşında dünyalar güzeli, hatta yaşlı bir teyze şey demiş kanamalı doğan bebekler güzel olur demiş.. Mavi göz sarı kıvırcık saç :):) Pek de zeki, umarım sizin de öyle olur, biraz içinizi rahatlatır belki..
merhaba güzel anneler.. size bir şey sormak istiyorum. bilgisayarımda duran nişan düğün fotoğrafları vardı. onları düzenledim bugün. internetten bastırabileceğim güvenilir uygun bir site biliyor musunuz?
benim de çok bir fikrim yok, ama önümüzdeki ay yavaş yavaş alışverişe start vermeyi düşünüyorum, ki bu kadar sabretmem de eşimin sayesinde yoksa çoktaaan almaya başlardım bişeyler.ya kızlar bebeklere ne alıncak ne edılcek hıc bılmıyorum bırınız aldıklarınızı fotoyla cekıp paylaşsa topluca. ornek alsak super olur.kafam bomboş
canım o hastane cıkısı 10 lu oluyo 5 lı oluyo. 10 lusunumu alıcaz. yanı tuhaf seyler olan da var ıcınde. boyle ipli aklet mıdır ne dır anlayamadıgım bırsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?