kız ben kilo almıcam demedim zaten eni topu 700 gr almışım. eşim başımın etini yiyor. ben bebeğe kıyafet filan almicam diyorum.ama kızları gördükçe hevesleniyorum :) ayrıca acayip de yiyorum. :)ben dogru durust yemek yemedıgım halde 7 kılo aldım ben napımmmmm soyle napımmmmm bıde bes aylık olana kadar almıcak mıs. olduuu canım :) çabuuk sımdı kalk ve bırseyler ye :)
paylaş canım. kesın cok tatlıdır. erkek ıcınde papyonlu kuçuk adam kıyafetlerı hosuma gıdıyo. bı ogrensemde beynım sulanmasa artık boyle.
canım sen yine iyi 5 aylık olana kadar demişsin biz doğana kadar bişey almama kararı aldık.. sadece bir kaç hastane çıkışı alıcaz.. 2 düşüğüm olduğu için, sağsalim kucağımıza alana kadar bişey almayalım dedik.. her şeye karar verip ayırıcaz, not alıcaz.. inşallah doğarsa da alıcaz istediklerimizi.. ama şimdi ben de görünce özeniyorum..kız ben kilo almıcam demedim zaten eni topu 700 gr almışım. eşim başımın etini yiyor. ben bebeğe kıyafet filan almicam diyorum.ama kızları gördükçe hevesleniyorum :) ayrıca acayip de yiyorum. :)
Evet canım hukukcu doğru söylüyor. Hatta bizim evin yakınındaki nata vega avm de özellikle not yazmışlar. Sadece radyo dalgalar ile çalışır sağlığınıza etki etmez gibi bir şeydi tam hatırlayamadım.canım güvenlik kapılarından geçmenin bir zararı olmadığına dair bir sürü uzman yazısı var ve haber var.. googleda yazsan çıkıyor zaten.. o yüzden hiççç takma kafana.. ama için rahat etsin diye bundan sonra geçme istersen.. ama şimdiye kadar geçtiklerin için üzülme..
he iyi ozaman. ama az almıssın genede geçerlı sozlerımkız ben kilo almıcam demedim zaten eni topu 700 gr almışım. eşim başımın etini yiyor. ben bebeğe kıyafet filan almicam diyorum.ama kızları gördükçe hevesleniyorum :) ayrıca acayip de yiyorum. :)
bıtane mıcky mause takım ı gordum hastane cıkısı ama kız versıyonu:) çok tatlıydı kız olursa ondan alcam
ben beğendim instagramda bir bayan kendi süslüyor taşlı falan ama abartı da deilçok tatlı ondan sipariş vermeyi düşünüyorum bende bugün cinsiyetimiz belli olduğu için alamadım tabi öncesinde artık pembiş süslü şeyler alabileceğim 12 parça takım yada 9 parça seçeneği
Çok güzel şeyler var canım ben de cinsiyeti ogrensem de alsam bişeyler artık. Senin kontrol ne zaman kuzum
masallah kuzum sen cinsuyeti ogrendin artik baslasin alisveris.
yiyorummmmm. işe gelirken çıkınla geliyorum. çevizi kuru üzümü çikolatası meyvesi . akşama kadar yiyorum ama almadım daha. hepsini bir anda alıcam galiba :)he iyi ozaman. ama az almıssın genede geçerlı sozlerım
saol canım.. kontrole falan beraber gidiyoruz zaten.. 3-4 gündür böyle olduk.. umarım düzelir.. eşimden çok benden kaynaklı zaten.. hormonlardan mı böyle bilmiyorum..
Ben de öyleyim akşamları gözlerimi açık tutmak için büyük çaba sarfediorum ve çoğu zaman başaramayıp erkeden uyuyorum, hani ikinci trimesterde enerjik olucaktıkGünaydın kızlar ya ben bu aralar uykuxa doyamiyorum niye böyle oldum anlamadım ilk zamanlar böyleydim o halim geri geldi canlar tembelleştim yine
Canım ben bu hamileliğimde fitil olarak kullandım ama daha önce aynı hapı ağız yolu ile de kullanmıştım. Yani aynı hapı hem ağız hem de fitil olarak kullanabiliyorsun...Kızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
OYyyyy yerim onu yerimmm. Güzel günlerde giysin kuzucukkk çok guzelmis yaaa
OYyyyy yerim onu yerimmm. Güzel günlerde giysin kuzucukkk çok guzelmis yaaa
çok güzel,rabbim kucagına alıp giydirmek nasip etsn inşallah
Sizin de dediğiniz gibi bu bir İHTİMAL. 20 de 1 de ihtimal, 1000de 1 de.Özürlü olma ihtimaline karşımı doğurdu? Baska test yaptı mı?
şapkaya nbakkkkk yaaaaa . Allahım inşallah ogunlerı gostersın hepımızeçok sağol canım bunu çok beğendim inşallah bunu alacağım
Kızlar Bebeğinizin cinsiyetleri nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?