2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben dogru durust yemek yemedıgım halde 7 kılo aldım ben napımmmmm soyle napımmmmm bıde bes aylık olana kadar almıcak mıs. olduuu canım :) çabuuk sımdı kalk ve bırseyler ye :)
kız ben kilo almıcam demedim zaten eni topu 700 gr almışım. eşim başımın etini yiyor. ben bebeğe kıyafet filan almicam diyorum.ama kızları gördükçe hevesleniyorum :) ayrıca acayip de yiyorum. :)

kız ben kilo almıcam demedim zaten eni topu 700 gr almışım. eşim başımın etini yiyor. ben bebeğe kıyafet filan almicam diyorum.ama kızları gördükçe hevesleniyorum :) ayrıca acayip de yiyorum. :)
canım sen yine iyi 5 aylık olana kadar demişsin biz doğana kadar bişey almama kararı aldık.. sadece bir kaç hastane çıkışı alıcaz.. 2 düşüğüm olduğu için, sağsalim kucağımıza alana kadar bişey almayalım dedik.. her şeye karar verip ayırıcaz, not alıcaz.. inşallah doğarsa da alıcaz istediklerimizi.. ama şimdi ben de görünce özeniyorum..

Evet canım hukukcu doğru söylüyor. Hatta bizim evin yakınındaki nata vega avm de özellikle not yazmışlar. Sadece radyo dalgalar ile çalışır sağlığınıza etki etmez gibi bir şeydi tam hatırlayamadım.

he iyi ozaman. ama az almıssın genede geçerlı sozlerım

bıtane mıcky mause takımı gordum hastane cıkısı ama kız versıyonu:) çok tatlıydı kız olursa ondan alcam

Çok güzel şeyler var canım ben de cinsiyeti ogrensem de alsam bişeyler artık. Senin kontrol ne zaman kuzum

masallah kuzum sen cinsuyeti ogrendin artik baslasin alisveris.

Çok güzel şeyler var canım ben de cinsiyeti ogrensem de alsam bişeyler artık. Senin kontrol ne zaman kuzum

masallah kuzum sen cinsuyeti ogrendin artik baslasin alisveris.

canım 29 kasım ya. ınsallah acar cocumda rahat rahat gosterır. dokorda yuzde 70 gıbı gıbı seyler demez. oda kafama takılır cunkı :)

saol canım.. kontrole falan beraber gidiyoruz zaten.. 3-4 gündür böyle olduk.. umarım düzelir.. eşimden çok benden kaynaklı zaten.. hormonlardan mı böyle bilmiyorum..

evet hormonlardan bende bi ara çok afresiftim cadıydım resmen..sonradan hamileliğe alışıyo vucut
normale dönüyo.bende öle oldu koca bişiy die kızıcgn ses bile çıkarmyorum.relax yani.takmıyosun zamanla

Günaydın kızlar ya ben bu aralar uykuxa doyamiyorum niye böyle oldum anlamadım ilk zamanlar böyleydim o halim geri geldi canlar tembelleştim yine
Ben de öyleyim akşamları gözlerimi açık tutmak için büyük çaba sarfediorum ve çoğu zaman başaramayıp erkeden uyuyorum, hani ikinci trimesterde enerjik olucaktık Bendemi bi acayiplik var diye düşünüyordum ama yalnız değilmişim:)

Kızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
Canım ben bu hamileliğimde fitil olarak kullandım ama daha önce aynı hapı ağız yolu ile de kullanmıştım. Yani aynı hapı hem ağız hem de fitil olarak kullanabiliyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…