2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım nazar değiyodur dikkat edin o yüzden. Ilk bebeğiniz olcak dimi. Bence en mutlu olmanız gereken zaman başlamış. Çok çok mutlu olun. Cekemeyenleri nazari değiyodur. Dışarıya yansitmayin ne üzüntünuzu ne mutluluğunuzu

İnşallah öyledir canım kafam karıştı iyice

Canım minik prensesin hayırlı olsun...sağlıkla doğsun inş

Aynen canım bende çok unutuyodum tupper ın suluklarını aldım çocuklarının suluklarının yanına koyuyorum sürekli içiyorum valla
su cok onmli o zaman ben calısmıyrm evdeym sürahiyi doldurup koyuyrm odaya :) dısarı cıkınca da alıyorm yanıma ama bi iki yudum içiyorm bundan sonra aksatmam :)[/QUOTE]

Çok önemliymiş canm ilk kalbine sonra da suyuna bakıyor drlar hep demekki suyu önemli :)

Amiin canım senin için harika bir haber olmuş tabi önceliği sağlıklı olması :)

Zaten aklıma kötüyü getiremiyorum ki konduramıuorum. Cok sagolun iyi ki varsınız.

Getirme canım Rabbim sabır versin yol göstersin sana inşallah hiçbişey çıkmayacak yarına kadar kafanı oyalayacak şeyler bul zaman geçsin hemencecik

Canım hamilelik dönemimde çok normal en ideal çiftlerde bile oluyor inan yalnız değilsin boşvermeye çalış düşünmemeye çalış eşin seni çok seviyordu şimdi bebeğini taşıyosun daha çok sevecek. Kanamalar sizi yormuştur kayıplarınızdan dolayı emin ol geçecek bi iki haftaya rahatlıcaz

gecti şimdilik canım aynen sırtım degil karın bölgesinde oluyor agrı :)

Evet canım sevindim geçmesine

Canım maltepe bölggede yeni doğan ünitesi yoktu ben oyüzden vazgeçmiştim bostancı central hospital figen hanım da çok ilgili güler yüzlü bilgili şakacı bir bayan ve yeni doğan üniteleri de var

çok mutluyduk canım.. iki kayıptan sonra sıkıntılı ama sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum.. hamilelikle birlikte eşim yeni bir iş teklifi aldı ve başladı şartları çok daha iyi olan.. her şeyimiz çok iyiydi.. nazar değmesin diye çok kimseye söylemedik bile hamileliği.. bizim nazar eşiğimiz düşük zaten.. mesela ne zaman bir düğüne ya da kalabalık bir yere gitsek sonrasında saçma sapan tartışırdık sonra ne yapıyoruz biz ya der gülerdik.. üç dört gündür çok kötüyüz.. ne yapsa batıyor bana.. dua ediyorum.. ama bilmiyorum..

Yerim yaaa, nasıl da rahatlar. Hayırlı olsun darısı bize :):)

sağol canım benim ,hemde ne rahatlık görmen lazım umrunda değil dünya anne babası onu görmeye gelmiş bizimkinde tık yok

Gözünüz aydın kızlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

amin canım çok sağol

Tebrik ederim bi kız bi erkek gayet güzel olmuş

kız sadece erkek nerden çıktı ?

canım kıtapa guzel dualar eslerın muhabetı ıcın kısa kısa. oku ıstersen ben öyle oldukmu okuyodum yanımdayken hemde yuzune yuzune ufluyodum :) oda bakıyodu boş boş

canım kıtapa guzel dualar eslerın muhabetı ıcın kısa kısa. oku ıstersen ben öyle oldukmu okuyodum yanımdayken hemde yuzune yuzune ufluyodum :) oda bakıyodu boş boş
saol canım dua ediyorum çok.. ama hiç rahatlayamadım.. durup durup, düşünüp düşünüp ağlıyorum.. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.. inşallah bebeğime bir zararı olmasın bu durumun..

Kızlar bu ilaç mahvetti beni ishalim geçti sanırım ama midem çok ağırıyor bisey Yiyemiyorum

Kızlar bişey sormak istiyorum, çalıştığım şirkette her sabah ve akşam giriş-çıkışlarda x-raydan geçmek durumundayız.
Henüz işyerindekilere gebeliğimden bahsetmediğim için de mecburen kullanıyorum, sakıncası var mıdır sizce?

geçme canım. vardır bıde hergun ıkı kere gecıyorsun. hamılelıkten şüphelenıyorum de bari.

geçme canım. vardır bıde hergun ıkı kere gecıyorsun. hamılelıkten şüphelenıyorum de bari.
Vicdan azabı duyuyorum zaten
Yarın Allah kısmet ederse zaten işyerindeki ark.lara yavaş yavaş duyurumaya başlayacağım.
Hayırlısı artık.

Canım minik prensesin hayırlı olsun...sağlıkla doğsun inş

çok sağol canım amin hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelsin

canım sakın geçme çok zararlı radyasyon dalgası bebeğin gelişimini etkiliyor ki sen bide günde iki kere geçiyorsun sakın geçme

yarın itibari ile geçmeyeceğim artık, hamile personeller geçmiyorlar zaten; ama işyerinde kimse hamileliğimi bilmediği için ortamda mecbur kalıyordum. Allah korur inşallah, bişey olmaz.

Zaten bir muz yiyebildim bi de çok az patates. Doktorum diyor ki haklısın bu yan etkileri çok olan bir ilaç madem öyle niye veriyorsun

yanii . benzerı bı ılaç versın yada ne bıleyım vucudunun alışması ıcın az dozlarda başlanabılır. ye gulum ye. bıde patates çorbası yap ohhhhh bak canım cektı sımdı çok guzel olur hem mıdene ıyı gelır

Malesef canim avrupa yakssindayim

ya kızlar bebeklere ne alıncak ne edılcek hıc bılmıyorum bırınız aldıklarınızı fotoyla cekıp paylaşsa topluca. ornek alsak super olur.kafam bomboş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…