- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Canım nazar değiyodur dikkat edin o yüzden. Ilk bebeğiniz olcak dimi. Bence en mutlu olmanız gereken zaman başlamış. Çok çok mutlu olun. Cekemeyenleri nazari değiyodur. Dışarıya yansitmayin ne üzüntünuzu ne mutluluğunuzubu en çok ben de var sanırım.. göbeğime bakıp duruyorum.. küçüldü mü ne oldu diye?.. benim 2 düşüğüm var ondan da daha çok korkuyorum sanırım.. bi de eşimle aramız kötü.. üç yıllık evliyiz ilk defa bu kadar kötü.. hatta biz ideal çifttik, herkes özenirdi bize.. çok üzülüyorum sonra bebiş de üzülür diye daha çok üzülüyorum.. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
İnşallah öyledir canım kafam karıştı iyiceMytwin ve aynı durumu yaşayan yaşayacak olan diğer arkadaşlarım için; benim plesentam aşağıdaydı bugun tahlil sonucumu göstermeye gittiğimde detaylıca sordum. doktorum bunun korkulacak birşey olmadığını, düşük riskim olmadığını bu aylarda normal olduğunu hızlıca değil, aylar sonra yüksek ihtimalle yukarı çıkacağını söyledi.olabilecek en kötü şey ki küçük bi ihtimal 7.-8.ay civarında hala yukarı cıkmamıs olması bu durumda da bebeği dünyaya getiririz sezeryanla dedi.biz plesentanın aşağıda olduğunu söylemeyiz normalde çünkü şu an yapabileceğin bişey yok 6-7. ayda son durumu kendımız takip ederiz ama hafif lekelenmelerin olacak bunu görunce panıklememenız için söylüyoruz dedi.kendime ekstra özen göstermem gerekiyormu dedım hayır normal hayatına devam et dedi.dediğim gibi şehrin en iyi doktoru.rahatlattı beni.umarım sizide rahatlatır.
Canım minik prensesin hayırlı olsun...sağlıkla doğsun inşkızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan bebeğimi gördüükkk çikolata falan yedim nafile mışıl mışıl uyuyordu doktorda bir iki kere sarstı el salladı parmaklarını tek tek gördük yavrumun artık gözleri iyice belli olmuş. ve cinsiyetiimmiiizzzzzzzzzzz KIZ... Kızımız geliyooorrr...
su cok onmli o zaman ben calısmıyrm evdeym sürahiyi doldurup koyuyrm odaya :) dısarı cıkınca da alıyorm yanıma ama bi iki yudum içiyorm bundan sonra aksatmam :)[/QUOTE]Aynen canım bende çok unutuyodum tupper ın suluklarını aldım çocuklarının suluklarının yanına koyuyorum sürekli içiyorum valla
kızlar geçen ay doktora gittiğimde bebeğimin cinsiyetine erkek demişti bu hafta sonu gittim kız dedi bir de oğlum var çokk mutlu oldum şükür birde kızım olucak Allah ın izniyle Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah
Zaten aklıma kötüyü getiremiyorum kikonduramıuorum. Cok sagolun iyi ki varsınız.
bu en çok ben de var sanırım.. göbeğime bakıp duruyorum.. küçüldü mü ne oldu diye?.. benim 2 düşüğüm var ondan da daha çok korkuyorum sanırım.. bi de eşimle aramız kötü.. üç yıllık evliyiz ilk defa bu kadar kötü.. hatta biz ideal çifttik, herkes özenirdi bize.. çok üzülüyorum sonra bebiş de üzülür diye daha çok üzülüyorum.. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
gecti şimdilik canım aynen sırtım degil karın bölgesinde oluyor agrı :)
Bende sizin gibi doktor mağduruydum Anadolu yakasında olanlara Maltepe Bölge Hastanesi Op.Dr.Özgür Kartal'ı şiddetle öneririm kızlar bu kadar ilgili güven veren bi doktor görmedim herseyi detayına içiniz rahatlayana kadar anlatıyo.
çok mutluyduk canım.. iki kayıptan sonra sıkıntılı ama sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum.. hamilelikle birlikte eşim yeni bir iş teklifi aldı ve başladı şartları çok daha iyi olan.. her şeyimiz çok iyiydi.. nazar değmesin diye çok kimseye söylemedik bile hamileliği.. bizim nazar eşiğimiz düşük zaten.. mesela ne zaman bir düğüne ya da kalabalık bir yere gitsek sonrasında saçma sapan tartışırdık sonra ne yapıyoruz biz ya der gülerdik.. üç dört gündür çok kötüyüz.. ne yapsa batıyor bana.. dua ediyorum.. ama bilmiyorum..Canım nazar değiyodur dikkat edin o yüzden. Ilk bebeğiniz olcak dimi. Bence en mutlu olmanız gereken zaman başlamış. Çok çok mutlu olun. Cekemeyenleri nazari değiyodur. Dışarıya yansitmayin ne üzüntünuzu ne mutluluğunuzu
Yerim yaaa, nasıl da rahatlar. Hayırlı olsun darısı bize :):)
Gözünüz aydın kızlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrik ederim bi kız bi erkek gayet güzel olmuş
Ha tamam bende biyopsi yaptırdım, yüzde yüz diyorlar sonuca!Amniosentez net sonuc veriyor tereddut etmektense iyi bir yerde yaptirabilirsin
canım kıtapa guzel dualar eslerın muhabetı ıcın kısa kısa. oku ıstersen ben öyle oldukmu okuyodum yanımdayken hemde yuzune yuzune ufluyodum :) oda bakıyodu boş boşbu en çok ben de var sanırım.. göbeğime bakıp duruyorum.. küçüldü mü ne oldu diye?.. benim 2 düşüğüm var ondan da daha çok korkuyorum sanırım.. bi de eşimle aramız kötü.. üç yıllık evliyiz ilk defa bu kadar kötü.. hatta biz ideal çifttik, herkes özenirdi bize.. çok üzülüyorum sonra bebiş de üzülür diye daha çok üzülüyorum.. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
saol canım dua ediyorum çok.. ama hiç rahatlayamadım.. durup durup, düşünüp düşünüp ağlıyorum.. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.. inşallah bebeğime bir zararı olmasın bu durumun..canım kıtapa guzel dualar eslerın muhabetı ıcın kısa kısa. oku ıstersen ben öyle oldukmu okuyodum yanımdayken hemde yuzune yuzune ufluyodum :) oda bakıyodu boş boş
yıyemıyorum demeeee ....katı şeyler ye canım muz ye ıyı gelır.Kızlar bu ilaç mahvetti beni ishalim geçti sanırım ama midem çok ağırıyor bisey Yiyemiyorum
geçme canım. vardır bıde hergun ıkı kere gecıyorsun. hamılelıkten şüphelenıyorum de bari.Kızlar bişey sormak istiyorum, çalıştığım şirkette her sabah ve akşam giriş-çıkışlarda x-raydan geçmek durumundayız.
Henüz işyerindekilere gebeliğimden bahsetmediğim için de mecburen kullanıyorum, sakıncası var mıdır sizce?
Vicdan azabı duyuyorum zatengeçme canım. vardır bıde hergun ıkı kere gecıyorsun. hamılelıkten şüphelenıyorum de bari.
Canım minik prensesin hayırlı olsun...sağlıkla doğsun inş
Kızlar bişey sormak istiyorum, çalıştığım şirkette her sabah ve akşam giriş-çıkışlarda x-raydan geçmek durumundayız.
Henüz işyerindekilere gebeliğimden bahsetmediğim için de mecburen kullanıyorum, sakıncası var mıdır sizce?
yıyemıyorum demeeee ....katı şeyler ye canım muz ye ıyı gelır.
çok sağol canım amin hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelsin
canım sakın geçme çok zararlı radyasyon dalgası bebeğin gelişimini etkiliyor ki sen bide günde iki kere geçiyorsun sakın geçme
Zaten bir muz yiyebildim bi de çok az patates. Doktorum diyor ki haklısın bu yan etkileri çok olan bir ilaç madem öyle niye veriyorsun
Malesef canim avrupa yakssindayimBende sizin gibi doktor mağduruydum Anadolu yakasında olanlara Maltepe Bölge Hastanesi Op.Dr.Özgür Kartal'ı şiddetle öneririm kızlar bu kadar ilgili güven veren bi doktor görmedim herseyi detayına içiniz rahatlayana kadar anlatıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?