- 22 Eylül 2014
- 443
- 958
- 208
- 36
İşyeri girişindeki aslında x-ray gibi de değil, kapı dedektörü gibi bişey bunun da riski var mıdır ki?
Bundan sonra dikkat edeceğim
benim de çok bir fikrim yok, ama önümüzdeki ay yavaş yavaş alışverişe start vermeyi düşünüyorum, ki bu kadar sabretmem de eşimin sayesinde yoksa çoktaaan almaya başlardım bişeyler.
ben kıyafetten önce minnak 2-3 adet cam biberon, yeni doğan için oyuncaklar, bebek yastığı ve bebek yorganı ile başlayayım diyorum, liste uzayıp gider de, bakalım ksmet.
Ben de istiyom :):)3-4 adet patatesi haşlıcaksın canım. onu bıryerde ezıceksın ıcınde az su olsun.ayrı yerde tencereye katı yag içine 3-4 yemek kasıgı un koyup kavurucaksın.pembeleşinde patatesı karıstıra karıstıra dök.hemen arkasından 1 - 2 bardak süt koy. tuzz . sonra bunu fakurdat koyuysa sulandır mercımek çorbası kıvamında olucak. bittiiiiii
servıs yapıncada sıvıyağ pul bıber oz kırmızı bıber kavurup onu ustune dokebılırsın. matdonozda bı kaç pıncık üstüne eken var yanı en son
ımmm afıyet olsun canım beslesın bebısı
Biz bir tane onlu aldık kuzum. Içinde yok yok. Külot atlet zıbın bere eldiven önlük o İpli şeyden bir tane uzun kol zıbın alt pijama tarzı bişeyve bbattaniye. Yarın tek tek fotoğraf çekip atacam. :)
Biz bir tane onlu aldık kuzum. Içinde yok yok. Külot atlet zıbın bere eldiven önlük o İpli şeyden bir tane uzun kol zıbın alt pijama tarzı bişeyve bbattaniye. Yarın tek tek fotoğraf çekip atacam. :)
bıtane mıcky mause takımı gordum hastane cıkısı ama kız versıyonu:) çok tatlıydı kız olursa ondan alcam
Ben de istiyom :):)
paylaş canım. kesın cok tatlıdır. erkek ıcınde papyonlu kuçuk adam kıyafetlerı hosuma gıdıyo. bı ogrensemde beynım sulanmasa artık boyle.benim beğendiğim öyle canım taşlı micky mouse kısmı bide fiyonk koymuş bayan bayıldım almaya karar verdim en kısa sürede alıp paylaşırım burada
bu en çok ben de var sanırım.. göbeğime bakıp duruyorum.. küçüldü mü ne oldu diye?.. benim 2 düşüğüm var ondan da daha çok korkuyorum sanırım.. bi de eşimle aramız kötü.. üç yıllık evliyiz ilk defa bu kadar kötü.. hatta biz ideal çifttik, herkes özenirdi bize.. çok üzülüyorum sonra bebiş de üzülür diye daha çok üzülüyorum.. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
Kızlar bişey sormak istiyorum, çalıştığım şirkette her sabah ve akşam giriş-çıkışlarda x-raydan geçmek durumundayız.
Henüz işyerindekilere gebeliğimden bahsetmediğim için de mecburen kullanıyorum, sakıncası var mıdır sizce?
dua et bol bol hamilelerin duası Kabul olur derler öylede oluyo gercekten.gecer hersey sabır.bebeğiniz size mutluluk sevinç getirsin insaaallah.eşinle aranın düzelmesini istıyorsanda bebeğinle bi bağ kur ona.doktordn dondugunde çok sağlıklıymıs soyleymiş fln die anlat.biliyomuusn su an sadece annesi ve babasını tanıyım sesimizi duyuyo die.ideal çiftseniz onceden yine aynı olursunuz sıkıntı yapma.herşey güzel olacak gergin olma relax
yaaa kızlar ben beş aylık olana kadar hiç bişi almıcam diyordum. siz iştahımı kabartıyorsunuz ama :)
Kilo aldım diyenler üzülmesin Pazartesi 4 ayı dolduracağız ama ben tam 4 kilo aldım bile :):)
Canım ne güzel benim hala iştahım açılmadı. üzülüyorum yavrum için onu besleyemediğini düşünüyorummerhaba kızlar ... iştahım çok açıldı 2 kilo almışım.dikkat ediyorum ama incir ceviz muz süt bunları çok yiyor içiyorum hepte kalorili şeyler...ipin ucunu kaçırmamak lazım
bide şu su içme olayını halletsem 3 lt su iç diyolar çok zor ya
canım güvenlik kapılarından geçmenin bir zararı olmadığına dair bir sürü uzman yazısı var ve haber var.. googleda yazsan çıkıyor zaten.. o yüzden hiççç takma kafana.. ama için rahat etsin diye bundan sonra geçme istersen.. ama şimdiye kadar geçtiklerin için üzülme..İşyeri girişindeki aslında x-ray gibi de değil, kapı dedektörü gibi bişey bunun da riski var mıdır ki?
Bundan sonra dikkat edeceğim
Sürekli yiyorum zaten, iş yerinde dalga geçiyorlar benimle seni ne zaman görsek birşeyler yiyorsun diye :):) Madem ısrar ettin muz yerim ben de kilo olsun bari ne diyim :)ben dogru durust yemek yemedıgım halde 7 kılo aldım ben napımmmmm soyle napımmmmm bıde bes aylık olana kadar almıcak mıs. olduuu canım :) çabuuk sımdı kalk ve bırseyler ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?