2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ılk zamanlar ıcın alın dıyolar. sonrası ıcın hedıyede çok gelıyomus. elınde kalır sonra hersey dıyolar. benımde yıgenımden kalan bı kolı esya var. ama yenı doganla 2 aylık 3 aylık falan karısık. olmaz bıgun en kucuklerını çekıp sızlerle paylaşırım. başka ne gerekıo fıkır alışverısı yaparız:)

Ben de istiyom :):)

Biz bir tane onlu aldık kuzum. Içinde yok yok. Külot atlet zıbın bere eldiven önlük o İpli şeyden bir tane uzun kol zıbın alt pijama tarzı bişeyve bbattaniye. Yarın tek tek fotoğraf çekip atacam. :)

ben beğendim instagramda bir bayan kendi süslüyor taşlı falan ama abartı da deilçok tatlı ondan sipariş vermeyi düşünüyorum bende bugün cinsiyetimiz belli olduğu için alamadım tabi öncesinde artık pembiş süslü şeyler alabileceğim 12 parça takım yada 9 parça seçeneği

Biz bir tane onlu aldık kuzum. Içinde yok yok. Külot atlet zıbın bere eldiven önlük o İpli şeyden bir tane uzun kol zıbın alt pijama tarzı bişeyve bbattaniye. Yarın tek tek fotoğraf çekip atacam. :)

bıtane mıcky mause takımı gordum hastane cıkısı ama kız versıyonu:) çok tatlıydı kız olursa ondan alcam

bıtane mıcky mause takımı gordum hastane cıkısı ama kız versıyonu:) çok tatlıydı kız olursa ondan alcam

benim beğendiğim öyle canım taşlı micky mouse kısmı bide fiyonk koymuş bayan bayıldım almaya karar verdim en kısa sürede alıp paylaşırım burada

benim beğendiğim öyle canım taşlı micky mouse kısmı bide fiyonk koymuş bayan bayıldım almaya karar verdim en kısa sürede alıp paylaşırım burada
paylaş canım. kesın cok tatlıdır. erkek ıcınde papyonlu kuçuk adam kıyafetlerı hosuma gıdıyo. bı ogrensemde beynım sulanmasa artık boyle.

dua et bol bol hamilelerin duası Kabul olur derler öylede oluyo gercekten.gecer hersey sabır.bebeğiniz size mutluluk sevinç getirsin insaaallah.eşinle aranın düzelmesini istıyorsanda bebeğinle bi bağ kur ona.doktordn dondugunde çok sağlıklıymıs soyleymiş fln die anlat.biliyomuusn su an sadece annesi ve babasını tanıyım sesimizi duyuyo die.ideal çiftseniz onceden yine aynı olursunuz sıkıntı yapma.herşey güzel olacak gergin olma relax

merhaba kızlar ... iştahım çok açıldı 2 kilo almışım.dikkat ediyorum ama incir ceviz muz süt bunları çok yiyor içiyorum hepte kalorili şeyler...ipin ucunu kaçırmamak lazım
bide şu su içme olayını halletsem 3 lt su iç diyolar çok zor ya

söyle ve geçme o kapıdan canım zararlııııı çok

saol canım.. kontrole falan beraber gidiyoruz zaten.. 3-4 gündür böyle olduk.. umarım düzelir.. eşimden çok benden kaynaklı zaten.. hormonlardan mı böyle bilmiyorum..

yaaa kızlar ben beş aylık olana kadar hiç bişi almıcam diyordum. siz iştahımı kabartıyorsunuz ama :)

ben dogru durust yemek yemedıgım halde 7 kılo aldım ben napımmmmm soyle napımmmmm bıde bes aylık olana kadar almıcak mıs. olduuu canım :) çabuuk sımdı kalk ve bırseyler ye :)

Kilo aldım diyenler üzülmesin Pazartesi 4 ayı dolduracağız ama ben tam 4 kilo aldım bile :):)

bende 2 kilo almışım..almamak elde değil kuru incir, ceviz, muz, süt bunlar hep kalorili şeyler....bunları yiyip duruyorum...bide su suyu istediğim gibi içsem 3 lt nasıl içiyolar ya...

Canım ne güzel benim hala iştahım açılmadı. üzülüyorum yavrum için onu besleyemediğini düşünüyorum Sen keyfini çıkar bence

İşyeri girişindeki aslında x-ray gibi de değil, kapı dedektörü gibi bişey bunun da riski var mıdır ki?
Bundan sonra dikkat edeceğim
canım güvenlik kapılarından geçmenin bir zararı olmadığına dair bir sürü uzman yazısı var ve haber var.. googleda yazsan çıkıyor zaten.. o yüzden hiççç takma kafana.. ama için rahat etsin diye bundan sonra geçme istersen.. ama şimdiye kadar geçtiklerin için üzülme..

ben dogru durust yemek yemedıgım halde 7 kılo aldım ben napımmmmm soyle napımmmmm bıde bes aylık olana kadar almıcak mıs. olduuu canım :) çabuuk sımdı kalk ve bırseyler ye :)
Sürekli yiyorum zaten, iş yerinde dalga geçiyorlar benimle seni ne zaman görsek birşeyler yiyorsun diye :):) Madem ısrar ettin muz yerim ben de kilo olsun bari ne diyim :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız?Zaman geçmiyor yaaa,kısmetse salı günü sıpamı görmeye gidecegim. Bu sabah bi etkilenme sonucu karnımın sag tarafında top gibi birsey toplandı.bebeiğm akıllı olun rahatımı bozmayın dedi bize bi arkadaşımda kasılma olmus dedi.Sizce böyle bir durum oldu mu? Hareketlerini hissedemiyorum derken sıpam al sana hareket dedi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…