2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım 29 kasım ya. ınsallah acar cocumda rahat rahat gosterır. dokorda yuzde 70 gıbı gıbı seyler demez. oda kafama takılır cunkı :)

Inşallah kuzum geçbile kkaldılar söylemekte. Benim de 27 sinde randevum. Inşallah görür artık doktor bey. Mikroskop götürecegim benimle gormezse diye ▪:)

kızlarrr sizce benım melegim erkege benziyo mu :)

Eklentiler

• 10808086_710117779057790_867909559_n.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 87
Aslında bende 12 haftalık gebeyim gittim belli degil ama kıza benziyor gibi dedi ne kadar doğru bilemiyorum

su cok onmli o zaman ben calısmıyrm evdeym sürahiyi doldurup koyuyrm odaya :) dısarı cıkınca da alıyorm yanıma ama bi iki yudum içiyorm bundan sonra aksatmam :)

Çok önemliymiş canm ilk kalbine sonra da suyuna bakıyor drlar hep demekki suyu önemli :)

Amiin canım senin için harika bir haber olmuş tabi önceliği sağlıklı olması :)

Getirme canım Rabbim sabır versin yol göstersin sana inşallah hiçbişey çıkmayacak yarına kadar kafanı oyalayacak şeyler bul zaman geçsin hemencecik

Canım hamilelik dönemimde çok normal en ideal çiftlerde bile oluyor inan yalnız değilsin boşvermeye çalış düşünmemeye çalış eşin seni çok seviyordu şimdi bebeğini taşıyosun daha çok sevecek. Kanamalar sizi yormuştur kayıplarınızdan dolayı emin ol geçecek bi iki haftaya rahatlıcaz

Evet canım sevindim geçmesine

Canım maltepe bölggede yeni doğan ünitesi yoktu ben oyüzden vazgeçmiştim bostancı central hospital figen hanım da çok ilgili güler yüzlü bilgili şakacı bir bayan ve yeni doğan üniteleri de var[/QUOTE]

bende ılk maltepe bolgede merve hanmla basladım ve sonradanda centralda basak hanıma basladım ve ınanılmaz memnunum

saol canım. netbaski.com dan sipariş verdim bakalım nasıl olacak. umarım sıkıntı yaşamam. bundan sonra hep çıkarttıracam fotoları. bir sürü foto yok olup gitti çıkarttırmadığım

saol canım. netbaski.com dan sipariş verdim bakalım nasıl olacak. umarım sıkıntı yaşamam. bundan sonra hep çıkarttıracam fotoları. bir sürü foto yok olup gitti çıkarttırmadığım
Evet canım eskiden fotoğrafımız az olurdu ama kıymetliydi. Şimdi her anımızın bir fotoğrafı var. Bilgisayarda CD de telefonda. Hiçbirini de açıp bakmıyoruz en azından kendi adıma söyleyeyim bakmıyorum. Ama basılı olanları hala aile sohbetlerinde zaman zaman çıkarıyoruz gülüyoruz hüzünleniyoruz. Fotoğraf bastırmak iyidir.

Inşallah kuzum geçbile kkaldılar söylemekte. Benim de 27 sinde randevum. Inşallah görür artık doktor bey. Mikroskop götürecegim benimle gormezse diye ▪:)
Benimde randevum 27 sinde canim insaAllah bu kez cinsiyeti belli olur senin bebişinin, bende 1aydir görmüyorum yavrumu çok özledim

ınsallah gorur canımmm. 15 gun ,bı ay beklıyemıcem bıdaha :)

hiç bi çıkıntı yok kız gıbı ama gorunmemıste olabılır

erkek gibi duruşu falan:) ultrason uzmanı olduk hepimiz şimdiden , sağlıklı sıhhatli olsun tüm bebişlerimiz

yandan değilde arkadan ya da alttan anlaşılır heralde ya böyle anlayamayız bacakları geliyor tam

evet bende anlayamadım 2 hafta sonra netleşecek inşaallah :)

Sanirım 2mizdede bi acayiplik var canim :) herkes rahatlamış bizim dişımızda maşaAllah onlara nazar değmesin annışlere benim hala sabah bulantilarım ue kasik ağrım var yani bi tûrlü rahat edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…