canım 29 kasım ya. ınsallah acar cocumda rahat rahat gosterır. dokorda yuzde 70 gıbı gıbı seyler demez. oda kafama takılır cunkı :)
şapkaya nbakkkkk yaaaaa . Allahım inşallah ogunlerı gostersın hepımıze
Kızlar ben yaramaLık yaptım az önce canım çok burgerking istedi eve sipariş verdim oturdum yedim hepsini:) şimdide şiştim gavşscona dadandım
afıyet olsun canımmm ohhhhKızlar ben yaramaLık yaptım az önce canım çok burgerking istedi eve sipariş verdim oturdum yedim hepsini:) şimdide şiştim gavşscona dadandım
hiç bi çıkıntı yok kız gıbı ama gorunmemıste olabılırkızlarrr sizce benım melegim erkege benziyo mu :)
ben bılemedmkızlarrr sizce benım melegim erkege benziyo mu :)
erkek gibi duruşu falan:) ultrason uzmanı olduk hepimiz şimdiden , sağlıklı sıhhatli olsun tüm bebişlerimizkızlarrr sizce benım melegim erkege benziyo mu :)
kızlarrr sizce benım melegim erkege benziyo mu :)
Bende sizin gibi doktor mağduruydum Anadolu yakasında olanlara Maltepe Bölge Hastanesi Op.Dr.Özgür Kartal'ı şiddetle öneririm kızlar bu kadar ilgili güven veren bi doktor görmedim herseyi detayına içiniz rahatlayana kadar anlatıyo.[/QUOT
dr ozgur kartalı bılmemde o hastanedekı dıger kadın dogumcuları asla tavsıye etmem bende ılk orada basladım kontrollere kı 2 gıdısımden sonra asla gıtmem oraya cok berbat dr ları
su cok onmli o zaman ben calısmıyrm evdeym sürahiyi doldurup koyuyrm odaya :) dısarı cıkınca da alıyorm yanıma ama bi iki yudum içiyorm bundan sonra aksatmam :)
saol canım. netbaski.com dan sipariş verdim bakalım nasıl olacak. umarım sıkıntı yaşamam. bundan sonra hep çıkarttıracam fotoları. bir sürü foto yok olup gitti çıkarttırmadığımCanım bu site var bildiğim
http://www.fottom.com/urunler/fotograf-baskisi
bebiş için doğum günü, diş çıkarma vs günlerde magnet falan düşünürsen şu site var canım. 50 tane magnet 37 lira falan oluyor.
https://kendimatbaam.com/tr/Editor/Designs/dijital-baski/magnet
Evet canım eskiden fotoğrafımız az olurdu ama kıymetliydi. Şimdi her anımızın bir fotoğrafı var. Bilgisayarda CD de telefonda. Hiçbirini de açıp bakmıyoruz en azından kendi adıma söyleyeyim bakmıyorum. Ama basılı olanları hala aile sohbetlerinde zaman zaman çıkarıyoruz gülüyoruz hüzünleniyoruz. Fotoğraf bastırmak iyidir.saol canım. netbaski.com dan sipariş verdim bakalım nasıl olacak. umarım sıkıntı yaşamam. bundan sonra hep çıkarttıracam fotoları. bir sürü foto yok olup gitti çıkarttırmadığım
Benimde randevum 27 sinde canim insaAllah bu kez cinsiyeti belli olur senin bebişinin, bende 1aydir görmüyorum yavrumu çok özledimInşallah kuzum geçbile kkaldılar söylemekte. Benim de 27 sinde randevum. Inşallah görür artık doktor bey. Mikroskop götürecegim benimle gormezse diye▪:)
Inşallah kuzum geçbile kkaldılar söylemekte. Benim de 27 sinde randevum. Inşallah görür artık doktor bey. Mikroskop götürecegim benimle gormezse diye▪:)
hiç bi çıkıntı yok kız gıbı ama gorunmemıste olabılır
ben bılemedm
erkek gibi duruşu falan:) ultrason uzmanı olduk hepimiz şimdiden , sağlıklı sıhhatli olsun tüm bebişlerimiz
yandan değilde arkadan ya da alttan anlaşılır heralde ya böyle anlayamayız bacakları geliyor tam
Sanirım 2mizdede bi acayiplik var canim :) herkes rahatlamış bizim dişımızda maşaAllah onlara nazar değmesin annışlere benim hala sabah bulantilarım ue kasik ağrım var yani bi tûrlü rahat edemedimBen de öyleyim akşamları gözlerimi açık tutmak için büyük çaba sarfediorum ve çoğu zaman başaramayıp erkeden uyuyorum, hani ikinci trimesterde enerjik olucaktıkBendemi bi acayiplik var diye düşünüyordum ama yalnız değilmişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?